mlv 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2012 μαλλον μερικοι θα απορησουν με αυτα που θα γραψω... πριν περιπου 2 χρονια αγορασα το αραι μου rx7 corsair edwards τιμη περιπου 900 ευρω αρχικη...μαζι αγορασα μια ζελατινα καθρεπτη και μια αντιθαμβτικη καταλαβαινετε τον λογαριασμο που εφτασε ΟΜΩΣ.....ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΩΣ το κρανος ειναι κορυφη σαν χρηση οι αεραγωγοι στεγνωνουν μαλλι .η ζελατινα δεν θαμπωνει ουτε με σφαιρες και καπου εκει αρχιζουν τα προβληματα τον πρωτο μηνα χαλασε η επενδυση που εχει μπροστα απο το στομα και το αντικατεστησαν μεσα στην εγγυηση.στην αρχη επρεπε να σταλει ολλανδια αλλα το ανελαβε το σερβις εδω.εκαναν πανω απο μηνα να το παραδωσουν με αποτελεσμα να χρειαστει να ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΡΑΝΟΣ!! αγορασα ενα σουομυ ντιφεντερ σε προσφορα....και θα διαπιστωσετε οτι αυτο το σουομυ της προσφορας ειχε μεγαλη προσφορα σε μενα τελικα.το σουομυ ηταν πολυ φτηνο σε σχεση με το αραι το αραι δεν το πολυφοραγα γιατι το σουομυ ειναι χειμωνιατικο κρανος δεν εχει μετωπικους αεραγωγους.πολυ ησυχο και ζεστο.πολυ ελαφρυ πιο ελαφρυ απο το αραι.ετσι κατεληξα να φοραω το ''φτηνο'' κρανος συνεχεια και μονο το καλοκαιρι το αραι αποτελεσμα?το αραι να εχει κατσει το εσωτερικο και να εχουν ξεχειλωσει τα μαξιλαρακια κ εννοω το υφασμα με αποτελεσμα να χρειαστει να το ραψω για να μενει πανω στα μαξιλαρακια.αγορασα αλλο εσωτερικο το οποιο ηταν κ λιγο πιο παχυ μπας κ κατσει λιγοτερο οι αεραγωγοι δελτα δεν δουλευουν και το ιδιο κ το κουμπι της ζελατινας το λουρι εχει ξεφτισει στην ακρη και το κρανος δειχνει σαν να το ειχα 10 χρονια.ειναι ζητημα αν εχει φορεθει πανω απο 6 μηνες συνολο το δε σουομυ το οποιο φοραγα καθε μερα εχει εμφανισει τα εξης....ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ!!!!ΠΙΟ ?ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΜΕ ΤΟ 1/4 ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΑΡΑΙ!!!!! Εχω στειλει μειλ στην αραι εχω μιλησε με το μαγαζι κ περιμενω απαντησεις...και θα πραξω αναλογα. το κοστος αυτη τη στιγμη αν επιλεξω να τα φτιαξω ειναι μαξιλαρακια 50 ευρω,δελτα αεραγωγος 20,ντιφιουζερ 135,λουρι 80 και ολλανδια..ειμαστε με τα καλα μας η να $%#@... στο θεμα εφαρμοφης των σουομυ οντως ειναι στενα αλλα εχουν κ αλλο σχεδιο στο κωνικο του κεφαλιου.στο πανω σημειο.αν ειναι πολυ στενα ανεβαινει το κρανος προς τα πανω ,αλλα ειναι υποδειγμα ποιοτικης κατασκευης.η ζελατινα του στο θαμπωμα ειναι κακη και θελει ελαχιστο ανοιγμα. αυτα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2012 Arai δεν ειχα ποτε ,αλλα πολυ με εχουν μπερδεψει...οι μισοι ειναι απολυτως ευχαριστημενοι και οι αλλοι μισοι ακριβως το αντιθετο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mlv 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2012 φιλε το κρανος σαν προστασια και εφαρμογη ,εξαερισμο κλπ ειναι πολυ καλο αλλα το ιδιο καλα υπαρχουν και αλλα κρανη .και ας μην ειναι αραι αν δεν λυθει το θεμα οπως εγω θελω απλα θα το φοραω μεχρι να λιωσει.κ οταν λιωσει ΔΕΝ θα παρω αραι ποτε ξανα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2012 τελικα εμεις που επειμενουμε στα ταπεινα Lazer (ετος ιδρυσης το 1917...! ) τα οποια κοστιζουν τα μισα σε σχεση με τις φιρμες ενω ταυτοχρονα παρεχουν τα ιδια με τα ακριβα λετε να βγουμε σωστοι...? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2012 απο τον τιτλο παντως, θεωρησα πως θα μας ελεγες το ακριβως αντιθετο... κριμα γαμω το γιατι ειναι και πολλα τα λεφτα που το εδωσες για να το παρεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2012 και εγω ειμαι της αποψης πως ενα ποιο φτηνο κρανος, μπορει να εχει καλα υλικα-εφαρμογη-ποιοτητα-αποδοση χωρις να δωσεις μια μικρη περιουσια! στην τελικη ενα ποιο φτηνο κρανος (200 € πχ) και καλο να μην βγει εχεις δωσει 200! σκευτομαι εσενα που εδωσες 900 ευρω! ειναι πραγματικα μεγαλη απογοήτευση γιατι θα το περιμενες σουπερ! τι να πω...ισως να ησουν και ατυχος με το συγκεκριμενο κρανος που ειχες εσυ! Να φερω ενα παραδειγμα πολυ καλου μου φιλου! Αγοραζει καινουργιο agv gp tech donkey, σε 6-7 μηνες κατοχης του κρανους, και αντε 10 φορες να το εχει φορεσει, αρχιζε και ξεφτηζε το βελουδο στα μαξιλαρακια! το αλλαζει με καινουργιο απο την κουτα στο μαγαζι που το πειρε, ακριβως το ιδιο μοντελο (agv gp tech donkey). Αλλα και παλι το ιδιο προβλημα στους πρωτους 2 μηνες, μεχρι που το μαγαζι εφερε τα agv gp tech elements εντελως νεα παρτιδα, ετσι αλλαξε και το 2ο και πειρε το elements οπου δεν εχει εμφανισει κανενα προβλημα μεχρι στιγμης! Τωρα ποιος ξερει! Ελπιζω να βρεις ακρη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapaSouzas 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2012 Εγω παντως εχω τα τελευταια 2 χρονια το arai tour x3 και το φοραω καθημερινα, σε ολες τις βολτες, ασφαλτινες και χωματινες, το εχω κανει χαλια απο την σκονη, και δεν εχει το παραμικρο προβλημα. Ισως επεσες σε ελλατωματικο ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2012 Και το δικό μου το arai είναι πραγματικά σαν καινούργιο. Ούτε γρατζουνίτσα έχει, ούτε δείγμα φθοράς. Και ειδικά τα καλοκαίρια το φοράω συνέχεια. Μάλλον έπεσες σε ελαττωματικό..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosxlv650 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) Από το 2008 έχω το Chaser. Καθημερινή χρήση χειμώνα - καλοκαίρι ΧΩΡΙΣ να τον βάζω στην θήκη μεταφοράς, μετά τον πρώτο χρόνο. Δεν μου έχει πάθει τίποτα, εκτός από σπάσιμο του διακόπτη του αεραγωγού στην κορυφή, το οποίο βέβαια έγινε από δικό μου φταίξιμο, και το λουρί που έχει ψιλοξεφτίσει, το οποίο προήλθε επειδή κολλάει μερικές φορές στο κούμπωμα τύπου χριτσ-χρατς στον λαιμό του μπουφάν. Θα συμφωνήσω ότι τα ανταλλακτικά του έιναι πανάκριβα. Ζελατίνα κai pinlock 130-140 €. Ένας αεραγωγός 80-90€. Λουρί 80€. Όσο και να έμεινα ευχαριστημένος τα δεδομένα στην Ελλάδα έχουν αλλάξει πολύ και δεν νομίζω να ξαναπάρω Arai (δυστυχώς). Υπάρχουν κι αλλά κράνη, τα οποία εφόσον σου κάνουν, μπορούν να σε καλύψουν. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 27 , 2012 από τον panosxlv650 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chrivas 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2012 Καλημερα κ χρονια πολλα!Θα συμφωνησω με το παπασουζα για ελλατωματικο κρανος!Ειχα το Astro R απο το Μαϊο του 05 εως το Νοεμβριο του 09 οπου κ ειχα ατυχημα,χρησιμοποιηθηκε παρα πολυ σε 4 χρονια σε διαφορες συνθηκες το μονο ελλατωμα που εβγαλε ξεφτισε το λουρακι στο κουμπωμα στα 3,5 χρονια αλλα αλλαχθηκε στην εγγυηση(5χρονια) με την αναλογη διαδικασια κ μου αλλαξανε κ τις επενδυσεις στα μαγουλα!Σε αυτη τη διαρκεια πλυθηκαν τα εσωτερικα του πολλες φορες χωρις να βγαλουν φθορες!Τωρα εχω ενα Shoei xr1100 κ δεν ειμαι το ιδιο ευχαρηστημενος(ποιοτηκα,αεροδυναμικα)!Παντως οι αεραγωγοι στα Arai ξεκουμπωνουν κ καθαριζονται βρες καποιον στο μαγαζι ή να εχει το ιδιο κ να γνωριζει να σου δειξει!Αν το εχεις 2 χρονια εχεις ακομα εγγυηση για οτι φθορα κ αν εχει απο τη χρηση για ακομα 3 χρονια εκτος κ αν ειναι παραεισαγωγης!Τσεκαρε το,μην αγοραζεις αδικα ανταλλακτικα,ελπιζω να βοηθησω,καλα χλμ καλες γιορτες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vardis 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2012 Το ίδιο είχα πάθει κι εγώ με ένα arai ds πριν από κάμποσα χρόνια, οι γεροντότεροι μπορεί να θυμούνται το μοντέλο. Κανένα εξάμηνο μετά που το αγόρασα, άρχισε να αποσυντίθεται! 3 χρόνια μετά την αγορά , για κάποιο διάστημα το είχα φυλάξει στην θήκη του και όταν πήγα μετά να το φορέσω με περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Είχε "μαζέψει" όλο το εσωτερικό, με αποτέλεσμα να το πετάξω κατ' ευθείαν στα σκουπίδια. Μοιραία το συγκρίνω με άλλα κράνη, όπως πχ το shoei που έχω τώρα και πραγματικά είναι όπως η μέρα με τη νύχτα τουλάχιστον σε ποιόητητα κατασκευής του εσωτερικού. Για το κέλυφος δεν μπορώ να πω γιατί δεν έχει χρειαστεί (φτου-φτου). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2012 Θα μπορουσες να ειχες κανει μια ερευνα αγορας και να ειχες αγορασει το suomy απο την αρχη,αλλα ετσι πεφτουν στην παγιδα και οι περισσοτεροι ακουν μια μαρκα οπως στην περιπτωση μας Arai και πανε σκανε 1000 ευρω για κρανος και μετα βλεπουν οτι θα μπορουσαν να ειχαν κανει την δουλεια τους με αρκετα χρηματα λιγοτερα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2012 Προφανεστατα επεσες σε ελλατωματικο ,κατι που μπορει να συμβει με οποιαδηποτε μαρκα. Εχω το viperGT απο το 09 και ειναι σαν καινουργιο. ΟΚ το προσεχω και δεν το φοραω καθε με καθε μερα ,αλλα το εχω χρησιμοποιησει γερα ,παρολα αυτα τιποτα απο αυτα που αναφερεις δεν εχω δει. Κουραγιο ειναι πολλα τα φραγγα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2012 ειχα και εγω αραι 5 χρονια σχεδον δεν ειχε παρουσιασει το παραμικρο και το φοραγα συνεχεια καθοτι δεν ειχα αλλο καποια στιγμη μου το κλεψανε,το ειχα παρει το 2004 περιπου στα 500 ευρω τωρα πηρα ενα agv κ4 με 200 ευρα και ειμαι κομπλε 500+ ευρα δεν ξαναδινω για κατι που μπορει να βρεις και πιο φθηνα σε αλλες μαρκες εκτος αραι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skiritis 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2012 Πιθανότατα να οφειλόταν σε ελαττωματικό προϊόν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlaras1 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2012 Εχω την εντυπωση οτι πολλα ελατωματικα μοντελα βγαζει η Arai απο το 2004-2012 μιας και εγω ενα Arai που ειχα τα μαξιλαρακια δεν εβγαιναν για να πλυθη το εσωτερικο, εσπασε το κουμπι απο τον ενα αεραγωγο, εσπασε το κουμπωμα απο τα αυτακια που εχει στο πλαι που κραταει ζελατινα μεχρι και μου κοπηκε η ζελατινα απο πετρα ή μεταλο που εφυγε απο προπορευομενο αυτοκινητο επανω στο κρανος. Τελος παντων για εμενα ARAI ουτε για πλακα και για κανεναν λογο. 1000 φορες παρτε SHOEI ή οποιαδηποτε αλλη εταιρεια που να μην κοστιζει το κρανος πανω απο 400ευρω. Θεωρω ενα κρανος με 300ευρω ειναι υπεραρκετα που να τα διαθετει ολα οπως καλη ασφαλεια, καλη ποιοτητα κατασκευης, καλους αεραγωγους και αλλα.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2012 Arai Viper GT το φορουσα καθημερινα απο τον Σεπτεμβριο του 2007 εως και τον Ιανουαριο του 2009...ηταν το μοναδικο μου κρανος τοτε και μιλαω για εποχες που εκανα περιπου 20 - 25000 km τον χρονο...το πεταξα μετα απο πτωση που ειχα και ηταν ακομη σαν καινουριο...οπως ειπαν και πιο πανω, μαλλον επεσες σε ελατωματικο...εγω παντως ασχετα με αυτο, πανω απο 400-450 ευρω δεν ξαναδινω για κρανος...μια χαρα μοντελα βρισκεις στα μισα λεφτα απο Arai και Shoei...π.χ. Nolan, AGV, Bell, Shark, OGK, Marushin, πιστοποιημενα και ασφαλη κρανη... ασχετα αν δεν μου ''καθοταν'' καλα και το εδωσα, ειχα παρει με 420 ευρω το X-lite X802 που φοραει ο γλυφιτζουρακιας σε αλλο σχεδιο, και πραγματικα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τα κρανη με την διπλασια τιμη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mlv 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2012 μετα απο επισκεψη στο μαγαζι 1.εγγυηση η αραι δινει μονο στο κελυφος και το λουρι 2.το λουρι το φτιαχνουν αλλα θελουν 60 ευρω μεταφορικα!!παει ολλανδια 3.δεν ξαναπαιρνω αραι μονο σουομυ αυτο το πουλαω 200 ευρω γιατι εχω σπαστει η θα το πεταξω δεν εχω αποφασισει ακομα δοκιμασα agv στο νουμερο μου αφηνει 2 ποντους κενο απο το μετωπο εφαρμογη για εξωγηινο χλαιτ καλο και καλη εφαρμογη αλλα μαλακα μαξιλαρια αυτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2012 μαλλον μερικοι θα απορησουν με αυτα που θα γραψω... εχω κανει ακριβως την ιδια συγκριση ... το 2004 ειχα αγορασει το σουομι το biaggi ρεπλικα που ειχε κατι σπαθακια στο πλαι ...δεν θυμαμαι μοντελο ...τοτε φθηνο δεν το ελεγες , βεβαια δεν παθαινες και το εγκεφαλικο που παθαινες οταν ακουγες τιμη αραι ... στο μεταξυ ειχα και ενα shark το οποιο μου ειχε καλοκατσει και συνθως φοραγα το shark ...παρα την αραιη χρηση το σουομυ το 2007 που πηρα το corsair μου , ειχε ΔΙΑΛΥΘΕΙ ...εμοιαζε με κρανος των 100 ευρω που το φορουσα καθε μερα ... στον αντιποδα το αραι το πληρωσα μαζι με ζελατινα 900+ ... το πρωτο χρονο το εκανα μονο τρακντει και βολτες και καπου εκει -χρονικα- ειναι που συχτιρισα το σουομι που το ειχα σαν καθημερινο και το εστειλα αδιαβαστο ...και εκανα το αραι καθημερινο ... λοιπον το αραι βαραγε μινιμουμ 100χλμ την ημερα ΚΑΘΕ μερα ...παντως καιρου , ενα καλοκαιρι επαιζε και ντελιβερι με 40 βαθμους ολη μερα και ιδρωτα και πλυσιμο καθε βδομαδα και κοινως ΦΑΜΗΣΕΤΑ ... λοιπον αν το δεις τωρα που το εχω ακομα ,για καμια δουλεια τριγυρω με τον παπια , θα ορκιστεις οτι το κρανος το πηρα περσι ...ΤΟΣΟ ΑΨΟΓΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2012 Πολύ πιθανό να είναι ελλατωματικό κομμάτι όπως λένε τα παιδιά παραπάνω. Παρόλα αυτά δε μου φαίνεται σωστή η σύγκριση διαφορετικών μοντέλων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2012 Όπως και να έχει,είναι απαράδεκτο ένα κράνος των 900+ ευρώ να χαλάει τόσο σύντομα και τόσο απλά.Με αυτή τη λογική τα φτηνά των 300 ευρώ θα έπρεπε να γίνονται σμπαράλια από μόνα τους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2012 μπηκα στο Sharp και ξενερωσα. Το επομενο θα ειναι μαλλον Bell Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2012 δοκιμασε hjc prha10,το εχουν στην colori Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CIVIL 615 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2012 έχω ένα Arai Condor από το 2007, (το έχω παρατημένο τώρα στην πατρίδα) τότε το έδωσα 335€ και ήταν το φθηνό Arai δεν το μετάνιωσα ποτέ αφού πραγματικά είναι πολύ καλό. έχει πάθει κάτι μικρό ζημιές αλλά έχουν περάσει και 5 περίπου χρόνια χρήσης. το μικρό κούμπωμα της ζελατίνας έσπασε όταν έκλεισα άτσαλα την μπαγαζιέρα και έχει ένα ξήλωμα η επένδυση. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι με 40 βαθμούς καλοκαίρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το φορούσα άνετα. Πάντως όταν ξαναπάρω θα ψάξω περισσότερο γιατί υπάρχουν και καλά κράνη με πολύ λιγότερα λεφτά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες