Kris-the-runner 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2012 Οχι ρε φιλε . Πραγματικα λυπαμαι . Αλλα πρεπει να εισαι χαρουμενος γιατι την γλιτωσες εσυ . Καλες γιορτες και σου ευχομαι να βρεις τα χρηματα οσο πιο γρηγορα γινεται , να την κανεις καλυτερη απο πριν και να την ξανακαβαλησεις ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2012 Περαστικα μπιλακο !!!ολα τα αλλα φτιαχνονται........εσυ να εισαι καλα.......... αγορινα και καλα χριστουγεννα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2012 Περαστικα σου. Εσυ να εχεις την υγεια σου. Αυτο μετραει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gustom2008 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2012 περαστικα φιλε!να μην ξεχασεις να βαλεις στην αποζημισωση κρανος μπουφαν κτλ.να ζητησεις αποζημιωση και για τον τραυματισμο σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Theoharis 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2012 Περαστικα ρε φιλε κ σιδερενιος!!το ξερω ποσο ασχημο ειναι να σου γαμαει το ονειρο που με τοσο κοπο πραγματοποιησες ενας ΜΑΛΑΚΑΣ αλλα το θεμα ειναι να εισαι εσυ καλα!!ολα τα αλλα διορθωνονται με τν καιρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2012 Περαστικά ρε Βασιλάκο και ποτέ ξανά. Η μηχανή θα φτιαχτεί κάποια στιγμή. Πιο εύκολα ποιο δύσκολα θα έρθει η ώρα της και θα γίνει, υπομονή να έχεις, για όλους είναι δύσκολα αυτή την περίοδο όπως και για σένα Αφού δεν χτύπησες να λες όλα καλά αδερφέ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Padelas 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) φίλε αφου είσαι εσυ καλά θα τα φτιάξεις όλα μια ή άλλη και θα γίνει πένα το eraki.. i've been there όπως και οι περισσότεροι εδω μέσα.. η υγεία μας πάνω απο όλα.! καλά έκανες και έβαλες photo εξοπλισμού να τα βλέπουν και αυτοί που δεν.. Ποτέ Ξανά Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 24 , 2012 από τον Padelas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2012 Φίλε μου περαστικά κι από εμένα. Αν θα είχες χτυπήσει περισσότερο πίστεψε με δεν θα σκεφτόσουν το μηχανάκι τώρα... Είπαμε, πάνω μα πάνω απ'όλα υγεία και όλα τα άλλα δεύτερα... Άσε που το καβλάκι σου δεν έχει σοβαρή ζημιά.. Κι εγώ την έφαγα πρόσφατα αλλά ευτυχώς την έβγαλα πάρα πολύ φθηνά. Είπαμε, είμαστε κινούμενος στόχος. Στην παρέα ξέρεις τι λέμε? Η πρώτη σαβούρα είναι μάθημα ζωής. Παρακάλα να την βγάλεις φθηνά, ώστε να πάψεις να θεωρείς ότι "ποτέ δεν θα συμβεί σε μένα". Την έφαγες λοιπόν, μεγιά και βγήκες σχεδόν αλώβητος.Όλα τα άλλα θα γίνουν. Μη σκας καθόλου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billy7 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2012 Μη μασάς,εσύ να 'σαι καλά και όλα τα άλλα γίνονται! Καλές γιορτές φίλε μου και πάντα όρθιος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2012 θα πρεπει να πληρωσω χρηματα λογο παλαιοτητας :wallbash: ! Δεν εχω φραγκο παιδια, ! Περαστικα σου και ποτέ ξανα. Λεφτα απο την τσεπη σου δεν θα βαλεις. Θα πας την μοτο στο συνεργειο σου,θα την δει εμπειρογνωμωνας και θα αντικαταστησει τα παντα με καινουρια.Δεν υφιστατε παλαιωτητα στις μοτο. Σε ιδιο ατυχημα με το Βαραντερο μου εσπασε ο πισω μαρσπιες και μου αντικατεστησαν οτι ατελεια ειχα γενικα πανω στη μοτο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2012 γαμαει το ονειρο που με τοσο κοπο πραγματοποιησες ενας ΜΑΛΑΚΑΣ αλλα χαλαρωσε λιγο φιλε ,μια στιγμη απροσεξιας και λαθους μπορει να εχει ο καθενας ,η συμπεριφορα του απο κει και περα θα καθορισει αν ειναι μαλακας η οχι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2012 Περαστικά και σιδερένιος ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2012 Περαστικά ρε Μπίλυ και σιδερένιος το γρηγορότερο. Όπως είπαν όλοι, η μηχανή δε φαίνεται να έχει πολλά, νά 'ναι καλά η λάσπη να λες!. Ό,τι χρειαστείς από θέμα συμβουλών για να κινηθείς, ρώτα και θα πάρεις απαντήσεις απ' όσους ξέρουν. Υ.Γ. Ζήτα απ' τον Άη Βασίλη να στο φτιάξει το εργαλείο. Λόγω ονόματος έχεις προτεραιότητα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2012 Παιδια σας ευχαριστω για την υποστήριξη! Πραγματικα με ανεβάζεται ολοι σας με τα καλα σας λογια!!! Μανοσαμο οταν ειχα πεσει με το cbr και ηταν η ζημια πλαστικο-δουλεια η ασφαλιστικη ειπε πως δεν τα πληρωνουμε ολα λογο παλαιότητας! 380 ζημια και πληρωσα τα 75! για αυτο λεω οτι ισχει! θα διξει σημερα! Θα ειναι μεγαλη και κουραστικη ημερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2012 Βασίλη, περαστικά, σιδερένιος και ψυχραιμία. Αφού εσύ δεν έπαθες τίποτα (και για όλα είναι υπεύθυνος ο εξοπλισμός σου) δεν πρέπει να αγχώνεσαι. Όλα τα υπόλοιπα φτιάχνονται (και αυτό βάλε το καλά στο μυαλό σου). Η μηχανή σου φαίνεται να μην έχει πάθει πολλά και αυτό, επίσης, είναι ευχάριστο. Μπήκες λοιπόν, και επίσημα, στο club "τουμπανεϊρος με μεγάλος μοτοσυκλετέϊρος". Ανέβηκες level ρε φιλαράκι. :P Τέλος επειδή είσαι νέος και θα μάθεις πολλά ακόμα, θα ήθελα να σκεφτείς λίγο αν θα μπορούσες να κάνεις κάτι ώστε να αποφύγεις αυτή την σύγκρουση. Όλα θα πάνε καλά αρκεί να το κυνηγήσεις λίγο. Όπως και να έχει, θα τα πούμε σε μια από τις βόλτες του mybike. ΥΓ: Ας το διορθώσει κάποιος mod γιατί κάποιος μπορεί να παραφράσει τα τελικά λεγόμενα του Βασίλη. ΥΓ:Ζητω συγνωμη για το κατεβατο, και τα ορθογραφικα, δεν μπορω να γραψω καλα! βαζω και μερικες φωτο για την γνωμη σας! Το κρανος θεωρω πως ειναι 100% αχρηστο! Επισεις με προστατεψε τελεια και ας ειναι θερμοπλαστικο που λετε καποιοι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) πάντα τέτοια μαν... ΚΑΙ εξηγούμε. Οτι θα πέσουμε θα μας χτυπήσουνε ειναι μαθηματικά ειναι σίγουρο μακάρι όλοι οι μοτοσυκλετιστές να γλυτώνουν με μερικές γρατσουνιές και μερικά πλαστικά !! μια χαρά είσαι σε μερικους μήνες θα το θυμάσαι και το μόνο που θα λές ειναι ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ!!!! μια χαρά ήμουν τυχερός Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 24 , 2012 από τον A.K.A. SonIC 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLoR 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2012 Παιδια σας ευχαριστω για την υποστήριξη! Πραγματικα με ανεβάζεται ολοι σας με τα καλα σας λογια!!! Μανοσαμο οταν ειχα πεσει με το cbr και ηταν η ζημια πλαστικο-δουλεια η ασφαλιστικη ειπε πως δεν τα πληρωνουμε ολα λογο παλαιότητας! 380 ζημια και πληρωσα τα 75! για αυτο λεω οτι ισχει! θα διξει σημερα! Θα ειναι μεγαλη και κουραστικη ημερα επιδή και μένα μου το είχαν κάνει με το αμάξι αυτό όταν τράκαρα με απειλές και καταγγελίες δικηγόρους και τους έλεγα να μου δείξουν που το γράφει το συμβόλαιο όπως και τους ρώτησα γιατι δεν πληρώνω μειωμένο συμβόλαιο τότε λόγο παλαιότητας? κάνανε την πάπια....αποτέλεσμα....τα χρήματα τα πήρα μέχρι και το τελευταίο σεντ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2012 φιλε βασιλη οτι και να θελω να πω το εχουν πει οι προηγουμενοι!! οποτε το μονο που εχω να προσθεσω ειναι υπομονη και ολα να σ πανε δεξια απο δω και περα!!! και φυσικα το ΄13 να μπει πολυ καλυτερα και με ενα απροσμενο δωρο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2012 Να γίνεις γρήγορα καλά ρε Billy και να μην ξαναπάθεις τίποτα :( Να σκέφτεσαι θετικά,ότι θα μπορούσε να είναι χειρότερα η κατάσταση.Άντε,να βγεί μια άκρη και να μην χρειαστεί να βάλεις ούτε δεκάρα απο τα λεφτά σου. Να είσαι καλά και όλα τα άλλα,σιγά-σιγά θα τα φτιάξεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2012 Βασίλη, περαστικά, σιδερένιος και ψυχραιμία. Αφού εσύ δεν έπαθες τίποτα (και για όλα είναι υπεύθυνος ο εξοπλισμός σου) δεν πρέπει να αγχώνεσαι. Όλα τα υπόλοιπα φτιάχνονται (και αυτό βάλε το καλά στο μυαλό σου). Η μηχανή σου φαίνεται να μην έχει πάθει πολλά και αυτό, επίσης, είναι ευχάριστο. Μπήκες λοιπόν, και επίσημα, στο club "τουμπανεϊρος με μεγάλος μοτοσυκλετέϊρος". Ανέβηκες level ρε φιλαράκι. :P Τέλος επειδή είσαι νέος και θα μάθεις πολλά ακόμα, θα ήθελα να σκεφτείς λίγο αν θα μπορούσες να κάνεις κάτι ώστε να αποφύγεις αυτή την σύγκρουση. Όλα θα πάνε καλά αρκεί να το κυνηγήσεις λίγο. Όπως και να έχει, θα τα πούμε σε μια από τις βόλτες του mybike. ΥΓ: Ας το διορθώσει κάποιος mod γιατί κάποιος μπορεί να παραφράσει τα τελικά λεγόμενα του Βασίλη. σε ευχαριστω πολυ Αλεξ! Να σε καλα! ελπιζω να μην εχει κατι σημαντικο! Οταν εγραψα: "Το κρανος θεωρω πως ειναι 100% αχρηστο" Συμπληρώνω διπλα απο την λεξη άχρηστο την λεξη ΠΛΕΟΝ! Αν δεν ειχα το κρανος μου δεν θα βρησκομουν εδω να σας γραφω! χτυπισα πολυ δυνατα το κεφαλι μου στην ασφαλτο, και η δεξια μερια του κρανιου μου την νοιωθω πως ποναει ακομη! Αρα για να μην παρεξηγηθούμε το κρανος εκανε 100% την δουλεια του, και πιστευω πως ΔΕΝ ειναι για χρηση πλεον! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2012 περαστικα boy για τη μοτο στα παπακια σου,δες το θετικα... εμενα οταν ενας παιχτης εκανε σφηνα απο δεξια αριστερα για 10 μετρα φαναρι εγω ειμουνα 3 μηνες σπιτι με σπασμενους ομους, τη μηχανη τοτε την εφτιαξα, ο ομος ακομα εκει ειναι ψιλοσακατεμενος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2012 Περαστικά ρε Μπίλυ! Μην αγχώνεσαι παληκάρι μου! Από ότι βλέπω δεν έχει κάτι πολύ σοβαρό η μηχανή, οπότε θα τη φτιάξεις λάου λάου! Ποτέ ξανά εύχομαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2012 Βασίλη, με τι ταχύτητα είχες την πτώση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2012 περαστικα σου ρε βασιλη! αφου εισαι καλα και γερος ολα θα γινουν!!! υπομονη και ολα καλα να πανε ευχομαι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2012 κρίμα... αφού είσαι καλά όλα θα γίνουν, περαστικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες