furious99 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2013 Μπορεις να δηλωσεις και καποιο χωραφι ως παρκινγκ αν εχεις. Αν βγαλεις τις πινακιδες και το αφησεις στο δρομο, καποιος γειτονας καλοθελητης θα παρει τηλ το δημο και θα σου κολλησουν αυτοκολλητο να το παρεις, αν δεν το παρεις θα σου το σηκωσουν καποια στιγμη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2013 Αν κάποιος πέσει πάνω του μπλέκεις ασφαλιστικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thant 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2013 Μπορεις να δηλωσεις και καποιο χωραφι ως παρκινγκ αν εχεις. Ξερεις να μου πεις αν γινεται έλεγχος του χώρου που δηλώνεις? Αν κάποιος πέσει πάνω του μπλέκεις ασφαλιστικά. Αυτο που λες δεν το ειχα σκεφτεί... ήδη μια φορά εχουν πεσει πανω του ενω ηταν σταθμευμένο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2013 Αν το χετε ανασφαλιστο και χωρις πινακιδες στο δρομο και επιτηδες να πεσει ο αλλος πανω του,τον πληρωνετε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psycho 258 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2013 Παιδια, ενα τελευταιο update στο θεμα. Πηγα χτες να καταθεσω την πινακιδα απο την παλια μου αγαπη.. Με συγκινηση αφαιρεσα την πινακιδα που την ειχα επανω για 15 χρονια :P Στην εφορια συμπληρωσα: -- Αιτηση ακινησιας οχηματος εις διπλουν -- Υπευθυνη δηλωση οτι το οχημα θα παραμεινει ακινητο σε κλειστο ιδιοκτητο χωρο κλπ. -- Μου ζητησαν την αδεια κυκλοφοριας. Αφου εφτιαξαν τα χαρτια, με στειλανε στο πρωτοκολλο οπου εκει πρωτοκολληθηκε η αιτηση, αφου ο υπαλληλος με ελεγξε στον υπολογιστη, επεστρεψα στην αρχικη κυρια της εδωσα το πρωτοκολλημενο χαρτι, μου εδωσε να κρατησω τη μια σφραγισμενη δηλωση ακινησιας και τελος. Δε χρειαστηκε τιποτα αλλο απο χαρτια. Επισης τη ρωτησα και μου απαντησε οτι πλεον δεν καταστρεφουν τις πινακιδες μετα απο ενα χρονο. Απο ποτε ισχυει αυτο δεν καταλαβα. Το φοβερο ομως ειναι οτι... δε μου ζητησε την πινακιδα!!! Δεν ξερω αν την ξεχασε ή δε τις θελουν πια, απλα γυρισα πισω παλι με αυτη!!! :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2013 Μαλλον θα τη ξεχασε Γιατι αλλιως θα το ειχαν παρει πρεφα ολοι και θα εκαναν αιτηση και θα κυκλοφορουσαν εξω κυριοι και ανασφαλιστοι και χωρις τελη. Εγω θα σου ελεγα αν δεν εχεις σκοπο να κανεις τιποτα απο αυτα να πας να τη δωσεις,μη τρεχεις μετα οταν θα ψαχνουν τη πινακιδα σου... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas dorso 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Σήμερα κατάθεσα και εγώ τις πινακίδες του αυτοκινήτου μου στην εφορία (για το έτος 2014). Δεν μου ζήτησαν κανένα δικαιολογητικό εκτός από την άδεια του αυτοκινήτου και φυσικά τις πινακίδες. Ούτε καν την απόδειξη από τα τέλη κυκλοφορίας μου ζήτησαν. Είναι φανερό πως έχει καταντήσει πλέον και αυτό μία τυπική διαδικασία. Επίσης να ξέρεται όλοι ότι πλέον έχει βγει απόφαση να μην καταστρέφονται οι πινακίδες μετά την πάροδο του ενός έτους, Έτσι με ενημέρωσε η υπάλληλος της εφορίας επηδή έχουν κατατεθεί πάρα πολές πινακίδες και αυτό μάλλον τους είναι χρονοβόρο. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 17 , 2013 από τον Kostas dorso Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 Συνφορουμίτες καλησπέρα. Σκεφτόμουν / αποφάσισα να καταθέσω τις πινακίδες προσωρινά της συκλέτας αφού για τουλάχιστον 4 μήνες δεν πρόκειται να ξανακαβαλήσω και δεν θέλω να έχω τον φόβο του προστίμου για τα ανασφάλιστα εφόσον και αν και μπλα μπλα. Ερωτήσεις: Πάρκινγκ δηλώνεις οπωσδήποτε; Είναι σίγουρο πως μετά από 4 μήνες δεν χρειάζεται κάτι εκτός από το κόστος των τελών κυκλοφορίας για να τις ξαναποκτήσω; Από θέμα χαρτούρας ΔΕΝ έχει αλλάξει τίποτα άλλο; Ευχαριστιόμαστε εκ των προτέρων.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 Συνφορουμίτες καλησπέρα. Σκεφτόμουν / αποφάσισα να καταθέσω τις πινακίδες προσωρινά της συκλέτας αφού για τουλάχιστον 4 μήνες δεν πρόκειται να ξανακαβαλήσω και δεν θέλω να έχω τον φόβο του προστίμου για τα ανασφάλιστα εφόσον και αν και μπλα μπλα. Ερωτήσεις: Πάρκινγκ δηλώνεις οπωσδήποτε; Είναι σίγουρο πως μετά από 4 μήνες δεν χρειάζεται κάτι εκτός από το κόστος των τελών κυκλοφορίας για να τις ξαναποκτήσω; Από θέμα χαρτούρας ΔΕΝ έχει αλλάξει τίποτα άλλο; Ευχαριστιόμαστε εκ των προτέρων.. επιδη την προηγουμενη εβδομαδα κατεθεσα και εγω την πινακιδα, δεν θελει τιποτα απλα κανεις μια υπευθηνη δηλωση οτι η μηχανη θα βρισκετε στο στην ταδε οδο και ενα εντυπα εις διπλουν με τα στοιχια σου, του οχηματος και τον λογο ακινητοποιησης, και για να την παρεις απλα πληρωνεις τα τελη κυκλοφοριας του ετους που τρεχει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΝικόλαςXL 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 Καί λένε (λένε) οτι απο 1/1/14 θα πληρώνουμε όσο κυκλοφοράμε, δλδ αν πάρεις το σήμα Μάρτη θα έχεις ,μείον το 1/4 .... λένε .... Και πράγματι δεν τις καταστρέφουν πιά, γμτ! και ήθελα να αλλάξω πινακίδες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2013 Καί λένε (λένε) οτι απο 1/1/14 θα πληρώνουμε όσο κυκλοφοράμε, δλδ αν πάρεις το σήμα Μάρτη θα έχεις ,μείον το 1/4 .... λένε .... ................... Αν δε βγει σε ΦΕΚ, άστους να λένε..... από λόγια χορτάσαμε sto Ellada. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
smarnel 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2013 δυο ερωτήσεις και από μένα! για κατάθεση πινακίδων ενώ είμαι φιλοξενούμενος στην μονοκατοικία των γονιών μου και δεν μένω σε δικό μου σπίτι αλλά ούτε και πληρώνω ενοίκιο,χρειάζεται υπεύθυνη δήλωση παραχώρησης από τον ιδιοκτήτη της οικίας??? επίσης αφού καταθέσω πινακίδες δεν περνάω ΚΤΕΟ το '14 που είναι να περάσω κανονικά. έστω ότι θέλω να πουλήσω την μηχανή ή τις ξαναπαίρνω κάποια στιγμή (ας πούμε τον Ιούνιο) για να την κυκλοφορήσω πάλι,πρέπει να περάσω ΚΤΕΟ εντός ορισμένου χρόνου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TEOKOTZAK 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 δυο ερωτήσεις και από μένα! για κατάθεση πινακίδων ενώ είμαι φιλοξενούμενος στην μονοκατοικία των γονιών μου και δεν μένω σε δικό μου σπίτι αλλά ούτε και πληρώνω ενοίκιο,χρειάζεται υπεύθυνη δήλωση παραχώρησης από τον ιδιοκτήτη της οικίας??? επίσης αφού καταθέσω πινακίδες δεν περνάω ΚΤΕΟ το '14 που είναι να περάσω κανονικά. έστω ότι θέλω να πουλήσω την μηχανή ή τις ξαναπαίρνω κάποια στιγμή (ας πούμε τον Ιούνιο) για να την κυκλοφορήσω πάλι,πρέπει να περάσω ΚΤΕΟ εντός ορισμένου χρόνου? για το πρωτο που ρωτας δε χρειαζεται καμια υπευθυνη δηλωση παραχωρησης οσο για το δευτερο εφοσον η ημερομηνια που πρεπει να πας για κτεο ειναι κατα την διαρκεια της ακινησιας οταν κανεις αρση ακινησιας εχεις περιθωρειο 10 μερες απο την ημερομηνια αρσης να περασεις εμπροθεσμα. Ελπιζω να σε καλυψα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
smarnel 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2013 ευχαριστώ TEOKOTZAK! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2013 Μόλις ολοκλήρωσα την διαδιακασία στην τοπική εφορία και μπορώ να πω ότι παραήταν γρήγορο τόσο που δεν το περίμενα. Εντυπωσιασμένος λέμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2013 Μια από τα ίδια εδώ - πρώτη φορά επισήμως αΜήχανος εδώ και 22 χρόνια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες