Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Η δασκάλα ρωτάει τους μαθήτες: - Ποιος ξέρει να μου πει μία λέξη με τρία "ου"; - Μπουφάν κυρία! πετάγεται ο Τοτός. - Μα αυτή έχει μόνο ένα! Τα άλλα δύο πού είναι; - Στην κουκούλα! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 -παμε βολο? -που βολο? -παμε αθηνα? -που αθηνα? -παμε θεσαλονικη? -που θεσαλονικη? -παμε τσαθελω? -που τσαθελω? -Θελεε κοπελιαα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) -Ηθελε να χωρισουμε επειδη ειμαι λεει κολλημενος με την μπαλα... -Και τι ειπες ? -Εε τι να πω την ρωτησα αν φευγει δανεικη η μεταγραφη!!! -Μήπως με αποφεύγεις; -Μα τι λες,πάντα ήθελα να πηδήξω απ’τον πέμπτο,μιλάμε αργότερα... Η δασκάλα μαλώνει τον μικρό Τοτο: - Τοτό, πρέπει να σου πω ότι δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη από εσένα! - Ούτε εγώ από σας. Όμως εγώ δεν πήγα να το πω στους γονείς σας! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 από τον Gen.Markus Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Βγαίνεις. Βλέπεις Σχολική τροχονόμο. Σηκώνει το ΣΤΟΠ.Βγάζεις ρακέτα. Μπαλάκι. Σερβίς. Άσσος!! Τρέχεις. - Με είπε μ@λάκα ένας στο δρόμο σήμερα του είπα άντε γ@μήσου κατέβηκε απ'το αμάξι μου έδωσε τρεις μπουνιές και έφυγε η κότα. - Θα ήθελα να ζητήσω το χέρι της κόρης σας! - Πόσα κερδίζεις το μήνα? - 1000 ευρώ. - Αααα! Αγόρι μου, 1000 ευρώ δε φθάνουν ούτε για το χαρτί της τουαλέτας! Λίγο αργότερα: - Λοιπόν, τι σου είπε ο πατέρας μου; -Ότι χέζεις πολύ! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bart Allen 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Φαντάζομαι τον Οδυσσέα να γυρνάει 20 χρόνια μετά και να λέει στην Πηνελόπη που τον περίμενε με την παντόφλα στο χέρι " Δεν θα πιστέψεις τι έπαθα". 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Αν το καλοσκεφτείτε, εδώ μέσα είμαστε σα το σχολείο:Οι γαμάτοι γράφουν,τα μπασμένα αντιγράφουν και οι πουτάνες κουνιούνται....( ακούστηκα πάλι; ) ................ Εγώ ποτε θα γίνω ο γείτονας που έχει λεφτα για wifi; 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) -Θαντερ Θαντερ Θαντερ Θαντερκατς Χοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο -Γιώργο ασε τις βλακείες και πηδα με! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 από τον Μήτσος ΚΤΜΣΚ 12 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 :tooth: :tooth: :rotfl: :rotfl: 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2012 Μωρό μου πάρε το ντεπόν σου. - Μα δεν έχω πονοκέφαλο! - Ωραία, σε έπιασα γδύσου τώρα. 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 (τροποποιήθηκε) Όταν έρχεται ο ντελιβεράς, βάζω άχνη στην μύτη μου, βγαίνω στην τσίτα και του λέω... "Το φερες το πράμα; δεν πιστεύω να σε ακολούθησε κανείς;" - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: η NASA επιβεβαιώνει πως στις 21 Δεκεμβρίου 2012, γύρω στις 17:15, ο ουρανός θα σκοτεινιάσει. Το φαινόμενο αυτό λέγεται "νύχτα"!!! - Ο γιατρός μου έδωσε 3 μήνες ζωή... Φάτε την Μάγιας!! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 από τον giakam 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 -Γειά σας δυο εισιτήρια θέλω. -Για το Hobbit? -Οχι η κοπέλα μου είναι. αχαχαχαχαχοαχοχοαοοοΟοχαοΟΟοοχαχαχαχαΟΟχαχα............ κλαίωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: 13 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 (τροποποιήθηκε) Παππούς: -Κρύψου,έρχεται η δασκάλα σου σπίτι επειδή έκανες κοπάνα σήμερα! Τοτός: -Εσύ κρύψου, της είπα ότι πέθανες. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 από τον Gen.Markus 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 Εμένα πάντως ο μισθός μου μια χαρά μου φτάνει για νοίκι και λογαριασμούς. Μένει απλά να κόψω το φαγητό και να μάθω να τηλεμεταφέρομαι. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 -Θαντερ Θαντερ Θαντερ Θαντερκατς Χοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο -Γιώργο ασε τις βλακείες και πηδα με! Μάγκα μου θα το δοκιμάσω. :rotfl: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bart Allen 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 Ούτε το σεξ δεν είναι τσάμπα. Προφυλακτικα,λιπαντικά,sex toys,αντισυλληπτικά,τεστ εγκυμοσύνης. Ε δε θα σκίσεις και κάνα βρακί;Μια περιουσία..:pp Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimis 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 Η γειτόνισσα μου φερε ΕΝΑΝ κουραμπιέ για το καλό. Θα της δώσω κι εγώ ένα μακαρόνι απ το χθεσινό παστίτσιο. Μη μας πει και γύφτους......... ---------------------------------------------------- "Κι ομως γυρίζει..." είπε ο Γαλιλαιος, εκανε μια τζούρα και έδωσε το τσιγάρο στον διπλανό ... ----------------------------------------------------- Κρίση είναι να σε ταίζουν τα περιστέρια στο Σύνταγμα .... ----------------------------------------------------- Βρηκα μια ξανθια τριχα στο κρεβατι μου. Τι διαολο? Μαδανε και οι τσοντες? ------------------------------------------------------ Φίλε την αγαπάω πολύ ! - Μα είναι 15 κ εσύ 25 ... - Η ηλικία είναι ένας απλός αριθμός . - Και η φυλακή ένα απλό δωμάτιο είναι ! ------------------------------------------- Φέτος θα σας πω τα κάλαντα μέσω ίντερνετ,παρακαλείσθε όλοι να ανοίξετε έναν λογαριασμό paypal...ευχαριστώ! --------------------------------------------- οπότε πάω να δώσω αίμα , λέω στον γιατρό να μην κάνει καμιά μαλακία και πάρει από την καλλιτεχνική μου φλέβα. ---------------------------------------------- Tι κοινό έχουν οι αναπτήρες και οι γκόμενοι/ες? μόλις χάσεις το παλιό και πάρεις καινούργιο, εμφανίζεται ο παλιός από το πουθενά.. 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 "Ό,τι δε σε σκοτώνει,σε κάνει πιο μικρό" -Super Mario....:-P 10 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 "Ό,τι δε σε σκοτώνει,σε κάνει πιο μικρό" -Super Mario....:-P θεικο!!! χαχαχαχαχαχαχα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2012 Όταν γεννιέται ο Χριστός τι σφάζουμε; γαλοπούλες. Όταν πεθαίνει ο Χριστός τι σφάζουμε; αρνιά. Τι βύσμα είχαν οι κότες ρε φίλε ? Ο Ομπάμα πρόσωπο της χρονιάς στο ΤΙΜΕ. Ο Σαμαράς κώλος της χρονιάς ΑΝΥ ΤΙΜΕ… 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2012 Αυτή η MAX FACTOR που κάνει τις βλεφαρίδες να φαίνονται 2 φορές, πιο μακριές και χοντρές,μήπως ξέρετε αν βγάζει και προφυλακτικά; 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αυτή η MAX FACTOR που κάνει τις βλεφαρίδες να φαίνονται 2 φορές, πιο μακριές και χοντρές,μήπως ξέρετε αν βγάζει και προφυλακτικά; xaxaxaaxaxax :tooth: :tooth: :tooth: Δεν υπάρχει αυτό !!!! Με έριξες από την καρέκλα !!! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 21 , 2012 από τον Kalejaios Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2012 Συντελειακά ανέκδοτα - Μετά τις 13:00 το Μετρό θα κάνει στάση μόνο στον σταθμό " Νέος Κόσμος " - Ο σταθμός Μετρό " Νέος Κόσμος " από σήμερα μετονομάζεται σε " Άλλος Κόσμος " (δικό μου, τώρα τό 'βγαλα). 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2012 Αφού δεν ήρθε το τέλος του κόσμου στις 21-12-2012 τότε προβλέπω να έχουμε πολλές γέννες τον Σεπτέμβριο του 2013.. 8 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2012 Παντως αν το τελος του κοσμου ερχεται απο κηφισίας θα ειναι εδω το δεκαπενταυγουστο. 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2012 Παει μια ξανθιά στο super market , ψωνίζει και όταν πάει να πληρώσει της λέει η ταμίας: - Κάρτα έχετε ? - Μόνο για αναπάντητη !!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες