giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 Στην Αρχαία Κίνα ζούσε η μικρή ΜΟΥ ΝΙ. Η μάνα της ήταν πολύ καταπιεστική. Κάθε φορά που ερχόταν ο δάσκαλος της καλλιγραφίας η μικρη ΜΟΥ ΝΙ έφευγε και η μανα της φώναζε από το παράθυρο: "ΜΟΥ ΝΙ Καλλιγραφία". Επίσης δεν την άφηνε ποτέ να βγει χωρίς καπέλο γι' αυτό και καθε φορα που η μικρή ήταν να φύγει της φώναζε: "ΜΟΥ ΝΙ, καπέλο!" Μεγαλώνοντας έγινε η 1η γυναίκα οδηγός ρυμουλκούπλοιων, με συνέπεια κάθε φορά που κάποιος ρωτούσε που είναι η ΜΟΥ ΝΙ, να του απαντουν ότι "σέρνει καράβι" Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2013 Εισαι φωτογραφος και βρισκεσαι μεσα σε μια βαρκα,οταν ξαφνικα βλεπεις τη πεθερα σου μεσα στη θαλασσα να παλεύει για τη ζωη της με ενα καρχαρια,ενω παραληλα σε εκλιπαρει να τη τραβηξεις και να τη σωσεις Έχεις 2 επιλογές: 1) Μπορεις να σωσεις την ζωη της 2) Να τραβήξεις μοναδικες φωτογραφιες που αναπαριστα τη μαχη ενος ανθρωπου για την επιβιωση του με ενα απο τα πιο τρομερα και επικινδυνα ζωα πανω στον πλανητη ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ: Θα επιλέξεις έγχρωμο φιλμ με υψηλή αντίθεση ή θα πας για την κλασική απλότητα του ασπρόμαυρου; 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 Με καλάσνικωφ και κουκούλα μπορείς να κλέψεις μέχρι το πολύ 100 με 200 χιλιάρικα. Για παραπάνω χρειάζεται να φοράς κοστούμι. 12 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ρωτησε ενας γαιδαρος πως ειναι η μερα στα αγγλικα και του απαντησαν : Day βρε γαιδαρακο Day..... Βλεπω καποιες κοπελιες στο δρομο και αναρωτιεμαι....Εχουν βαφτει ή εχασαν στο paintball ?? Σε κάθε αστυνομικό έλεγχο όλο η ίδια ερώτηση:-Έχετε πιει;;; Έχετε πιει;;;Παράπονο το έχω.Μία φορά να με ρωτήσουν αν έχω φάει... Ρωτάει ο μαιευτήρας την ετοιμόγεννη: - Ο πατέρας του μωρού θα είναι παρών στον τοκετό;Και αυτή: - Όχι. Δεν τα πάνε καλά με τον σύζυγό μου.. Είμαστε η γενιά που πρόλαβε τα καλοριφέρ αναμένα... Αυτό που στο κρεβάτι αν κλείσεις λίγο τα μάτια από 6:00 πάει 7:30 αλλα στη δουλεια αν κάνεις το ίδιο από 9:35 πάει 9:36, μεγάλη πουστιά... Ο χρόνος ειναι σαν το string... Πίσω, δεν εχει! "θα σε κάνει άντρα ο στρατός". Πλένω,σφουγγαρίζω,σκουπίζω,μαγειρεύω,χαιρετάω όποιον περνάει... Δεν έγινα άντρας, η μάνα μου έγινα... - Ειναι 4 κρουασάν και παίζουν πόκερ. Ποιό από τα τέσσερα θα κερδίσει;- Το κρουασάν Με-ρέντα! Πωπωπω τι καυτό σώμα είναι αυτό; - Ευχαριστώ, γυμνάζομαι.. - Για το καλοριφέρ λέω. Παίζουμε τρόικα? -Δηλαδή? -Εσύ θα μου χρωστάς κι εγώ θα σε πηδάω.. Τα μικρα παιδια φοβονται το σκοταδι.Τα μεγαλα το φως, το νερο, το τηλεφωνο, την εφορια .... Το μόνο θετικό που βρίσκω σήμερα σε μένα είναι η ομάδα αίματος μου Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 από τον Optimus Prime 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tinkerbell 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 Χαχαχα... :tooth:... δεν παίζεσαι ρε σύ!!! και χτυπιέμαι απο τα γέλια! και πάνω που νομίζω ότι ο διάλογος έχει τελειώσει , πετάγεται και ο pappous vatraxos και γονατίζω! και μόλις τελικά τελειώνει όντως ο συγκεκριμένος διάλογος, και νομίζω ότι αυτό ήταν μου πετάγεται το ανέκδοτο με το ΜΠΟΥΚΟΒΟ!!! so mercy φίλοι μου!!! χαχαχαχαχαχα 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 Επ! Εσείς οι πιτσιρίκες δεν πρέπει να τα βλέπετε αυτά! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εσείς οι άντρες που ξυρίζετε τα πόδια σας, σταματάτε στο γόνατο, στο μπούτι ή συνεχίζετε μέχρι το μνι σας? (προς αποφυγή παρεξηγήσεων, είμαι κι εγώ από αυτούς) - Θα βγάλω σαμπουάν για γκέι που θα λέγεται ''stis''. Η ετικέτα θα γράφει ''shampoo stis'' - Από σήμερα κομμένες οι πίτσες... τρώγονται πιο εύκολα! Και με αυτό τον τρόπο παρακαλώ! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 6 , 2013 από τον giakam 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasV 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Είμαι στο ταξί και μπαίνει μια ασκημούλα. - Ψυχικό; - Δεν κάνω μάνα μου 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ένας άντρας, έκανε τη συνηθισμένη του βόλτα περπατώντας στους δρόμους της Αθήνας λέγοντας την προσευχή του. Ξαφνικά λέει δυνατά: "Θεέ μου σε παρακαλώ, άσε με να σου κάνω μια ευχή..!" Τότε μονομιάς, οι ουρανοί σκοτεινιάζουν, σύννεφα απλώνονται από πάνω του και η φωνή του Θεού από το υπερπέραν ακούγεται να λέει: "Επειδή ανέκαθεν προσπαθούσες και ήσουν πιστός σε εμένα, θα σου δώσω την ευκαιρία να κάνεις την ευχή σου..!" Κι ο τύπος λέει: "Θέλω να φτιάξεις μια γέφυρα μέχρι την Πάρο, έτσι ώστε να πηγαίνω με το αμάξι μου όποια ώρα θελήσω..!" Ο Κύριος του απαντά: "Το αίτημα σου είναι καθαρά τεχνοκρατικό. Φαντάσου τις δαπάνες ενός τέτοιου εγχειρήματος. Τα χιλιάδες στηρίγματα που θα χρειάζονταν και θα έφταναν τα βάθη του Αιγαίου! Το τσιμέντο και το ατσάλι που θα χρειαζόταν! Μπορώ να το κάνω, αλλά μου είναι δύσκολο να εκπληρώσω την επιθυμία σου για ένα ζήτημα τόσο πεζό. Μπορείς να σκεφτείς κάτι άλλο...;; μια ευχή που θα με τιμούσε και θα με δόξαζε..;;" Ο άντρας σκεφτόταν για πολύ, πολύ ώρα. Τελικά λέει: "Θεέ μου, εύχομαι να μπορούσα να καταλάβω τις γυναίκες...! Θέλω να ξέρω πώς νοιώθουν μέσα τους...,τι έχουν στο μυαλό τους όταν δεν μιλούν..., γιατί κλαίνε..., τι εννοούν όταν λένε "όχι"...και πώς μπορώ να κάνω μια γυναίκα αληθινά ευτυχισμένη..." Μετά από λίγα λεπτά ο Θεός του λέει: "Θέλεις δύο λωρίδες ή τέσσερις σ' εκείνη τη γέφυρα..;;" Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 από τον vaelsod 17 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 ....... Αυτοσαρκάζεστε δεσποινίς? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 -Γιε μου που πας;-Μάνα θα πάω στα φανάρια! -μάνα έσπασα το χέρι μου -δεν πιστεύω να σκίστηκε η ζακετα? - Πώς λέγεται το περιοδικό για παιδεραστές; - Το Παιδί Σου Και Εγώ! Γάμος είναι η αποτυχημένη προσπάθεια να δώσεις διάρκεια σε ένα τυχαίο γεγονός. -Albert Einstein Οι νεοέλληνες ξοδεύουν χρήματα που δεν έχουν για να αγοράσουν αντικείμενα που δε χρειάζονται ώστε να εντυπωσιάσουν ανθρώπους που δεν εκτιμούν Ηθελα να μουνα κοριος,να μπω στο κινητο σου,να βλεπω που τηλεφωνας γαμω το κερατο σου! Στο Facebook σε χάζευα, και έλιωνε το router μa όταν σε είδα απο κοντά εσπασα το computer Τελικά, είσαι το ναρκωτικό μου! - Αχ μωρό μου, σοβαρολογείς ;- Φυσικά!!!!Μου κοστίζεις ένα σωρό λεφτά και μου καταστρέφεις και τη ζωή ... Το πρόβλημα όταν είσαι θεός είναι ότι δεν μπορείς να προσευχηθείς σε κανέναν. Άσε, στη δουλειά έχουμε γίνει Big Brother! - Τι; Σας έβαλαν κάμερες; -Όχι, αλά κάθε βδομάδα έχουμε και μια αποχώρηση... Αγάπη μου πηρα μια ταινια για σενα κ μια για μενα για το βραδυ! -Αληθεια; Με σκεφτηκες; Τι ταινια πηρες για μένα;Αισθηματική? -Μονωτικη... Κοιτάζα,που λέτε,για διακοπές: -Γύρος Γαλλίας: €1650 -Γύρος Β. Ιταλίας: €730- Γύρος Πελοποννήσου: €460 (παρένθεση όπτιμους:Τί μου θυμίζει αυτό? ) ...Τελικά διάλεξα γύρο με πίτα, €2,20 Δεν ξέρω αν η τύχη χτυπάει την πόρτα μου μόνο μια φορα... Αυτό που ξέρω είναι οτι η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή... Η ευτυχία είναι σαν να κατουριέσαι πάνω σου, όλοι μπορούν να την δουν αλλά μόνο εσυ μπορείς να νιώσεις την ζεστασιά. Mη φοβασαι τους πειρασμους. Οσο μεγαλωνεις αρχιζουν να σε αποφευγουν.. 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Γάμος είναι η αποτυχημένη προσπάθεια να δώσεις διάρκεια σε ένα τυχαίο γεγονός. -Albert Einstein Ηθελα να μουνα κοριος,να μπω στο κινητο σου,να βλεπω που τηλεφωνας γαμω το κερατο σου! Στο Facebook σε χάζευα, και έλιωνε το router μa όταν σε είδα απο κοντά εσπασα το computer Τελικά, είσαι το ναρκωτικό μου! - Αχ μωρό μου, σοβαρολογείς ;- Φυσικά!!!!Μου κοστίζεις ένα σωρό λεφτά και μου καταστρέφεις και τη ζωή ... Κοιτάζα,που λέτε,για διακοπές: -Γύρος Γαλλίας: €1650 -Γύρος Β. Ιταλίας: €730- Γύρος Πελοποννήσου: €460 (παρένθεση όπτιμους:Τί μου θυμίζει αυτό? ) ...Τελικά διάλεξα γύρο με πίτα, €2,20 Mη φοβασαι τους πειρασμους. Οσο μεγαλωνεις αρχιζουν να σε αποφευγουν.. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Αυτοσαρκάζεστε δεσποινίς? όχι απλά με κάνει να γελάω το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι ακόμα κι ο "θεός" αν ήταν/είναι άντρας απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να μας κατανοήσει... :P 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Γυναίκα στο μικρόφωνο, απευθυνόμενη σε γυναικείο πληθυσμό: - ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΙΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ????? - ΓΥΝΑΙΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!! (με μια φωνή όλες) - ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΘΕΛΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕ? -ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! -ΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕΕΕΕΕΕ????????? -ΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! Γατάκι... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Αυτή η Καρντάσιαν, από ποιο μέρος της Θσσαλονίκης είναι;;; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Γυναίκα στο μικρόφωνο, απευθυνόμενη σε γυναικείο πληθυσμό: - ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΙΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ????? - ΓΥΝΑΙΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!! (με μια φωνή όλες) - ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΘΕΛΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕ? -ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! -ΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕΕΕΕΕΕ????????? -ΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1 ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ.!!!!!!!! Γατάκι... πόσα ακόμα έχεις να μάθεις... :sopase: 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 "Θεέ μου, εύχομαι να μπορούσα να καταλάβω τις γυναίκες...! Θέλω να ξέρω πώς νοιώθουν μέσα τους...,τι έχουν στο μυαλό τους όταν δεν μιλούν..., γιατί κλαίνε..., τι εννοούν όταν λένε "όχι"...και πώς μπορώ να κάνω μια γυναίκα αληθινά ευτυχισμένη..." Μετά από λίγα λεπτά ο Θεός του λέει: "Θέλεις δύο λωρίδες ή τέσσερις σ' εκείνη τη γέφυρα..;;" true strory Στο Facebook σε χάζευα, και έλιωνε το router μa όταν σε είδα απο κοντά εσπασα το computer true story και αυτό! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Ρε συ αυτό δεν είναι ανέκδοτο! Κι αν είναι, είναι κακόγουστο! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 Περπατούσε ο Σαμαρας πάνω σε μια γέφυρα αλλά γλίστρησε και έπεσε στο νερό. Τρία παιδάκια που έπαιζαν στην ακτή βούτηξαν στο νερό και τον έβγαλαν έξω. - Μπράβο παιδιά, σώσατε τον πρωθυπουργό, και σωτήρα της Ελλάδας. Τι χάρη θέλετε να σας κάνω; τους λέει ο Σαμαρας. - Εγώ θέλω να πάω στην Disneyland, λέει το πρώτο παιδάκι. - Εγώ θέλω να έχω εισιτήριο διαρκείας για όλους τους αθλητικούς αγώνες, λέει το δεύτερο παιδάκι. - Εγώ θέλω ένα αυτόματο αναπηρικό καροτσάκι με στερεοφωνικό, λέει το τρίτο παιδάκι. - Μα δεν είσαι ανάπηρος, απαντά ο Σαμαρας. - Θα γίνω αν μάθει ο πατέρας μου ότι σε έσωσα από το ποτάμι. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 (τροποποιήθηκε) - Ρε συ άλλαξες νούμερο? - Όχι ρε ακόμα με την Μαρία είμαι. - Μου έριξε ένα βέλος το αγγελάκι του έρωτα και δεν με πέτυχε… Έρως ανίκανε βλάκα... Έρχεται και ο άγιος Βλακεντίνος... να μη κάνουμε τα πράματα λίγο πιο... ρομαντικά; Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 από τον giakam 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2013 -Λάχανο, τι κάνεις εκεί με τον κιμά;;; -Δεν είναι αυτό που νομίζεις! -Πώς ντολμάς; 12 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 (τροποποιήθηκε) Σημερα εχει γενεθλια μια πρωην μου. Χρονια της πολλα λοιπον, να ξερει δεν κραταω κακια, οτι και αν εγινε...κακο ψοφο να χει. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 από τον Μήτσος ΚΤΜΣΚ 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ο Κώστας παίρνει τηλέφωνο τον φίλο του το Γιάννη στην Θεσσαλονίκη και του λέει: - Φίλε Γιάννη, έρχομαι εκτάκτως στην Θεσσαλονίκη για δουλειά, θα φτάσω αργά το βράδυ, μπορείς να με φιλοξενήσεις για μία βραδιά; - Καλά ρε Κώστα και το συζητάς; Φτάνοντας ο Κώστας κατά της 1:30 το βράδυ στο σπίτι του Γιάννη. - Φίλε Κώστα, θες να κοιμηθείς με το μωρό στο δωμάτιο, ή στο σαλόνι να σου στρώσω κάτω; - ασε μην ανησυχήσω το μωρό θα κοιμηθώ στο σαλόνι. Το πρωί ο Κώστας σηκώθηκε πιο νωρίς από τους άλλους και πήγε στην κουζίνα να φτιάξει ένα καφέ και τι να δει!!! Μια ψήλη ξανθιά 2μετρη με το στήθος έξω να φοράει μόνο ένα string!!!! Τα ψιλοχάνει για λίγο και ρωτάει γεμάτος απορία: - Συγγνώμη εσύ ποια είσαι; - Εγώ είμαι το μωρό, εσύ ποιος είσαι; O Μήτσος ξυπνάει στο σπίτι του με ένα τρομερό πονοκέφαλο. Με το ζόρι ανοίγει τα μάτια και βλέπει ένα κουτί ασπιρίνες και ένα ποτήρι νερό, δίπλα του .στο κομοδίνο. Ανακάθεται στο κρεβάτι και βλέπει τα ρούχα του μπροστά του, καθαρά και σιδερωμένα. Όλο το δωμάτιο τακτοποιημένο και πεντακάθαρο. Πίνει μια ασπιρίνη, πίνει λίγο νερό και τότε βλέπει ένα σημείωμα κάτω απο το ποτήρι με το νερό: -Αγάπη μου, το πρωινό σου είναι ζεστό μέσα στον φούρνο, εγώ έφυγα νωρίς για ψώνια, Φιλάκια, Σε Αγαπώ γλυκέ μου. Κατεβαίνει στην κουζίνα, βρίσκει ένα ζεστό υπέροχο πρωινό, την εφημερίδα του και τον 12χρονο γιο του να τον περιμένει στο τραπέζι. -Γιε μου, μήπως συνέβη κάτι χτες βράδυ; -Λοιπόν πατέρα, ήρθες σπίτι κατά τις 4 το πρωί τύφλα στο μεθύσι, ξέρασες στο σαλόνι, έσπασες κάποια πράγματα, έπεσες από την σκάλα και μαύρισες το μάτι σου... -Ωχ, και πως είναι όλα τόσο τακτοποιημένα; και μου ετοίμασε και πρωινό ; -Να, όταν η μαμά σε σήκωσε και σε εβαλε στο κρεβάτι την ωρα που πήγε να σου βγάλει το παντελόνι για να ξαπλώσεις, εσύ της είπες: «Κυρία μου αφήστε με ήσυχο! είμαι παντρεμένος»... - Εγώ είμαι ο Μαλάκας που ήρθε χθες.!!! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 από τον xrilek 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2013 Με σταματάει ένα Μελαχρινο-γαλανοματικο μοντέλο "2μετρο" με μίνι φόρεμα με ταμπέλα της Cosmote και με ρώταγε τι εταιρεία εχω στο κινητο... Κοίτα τι σκαρφίστηκε η λυσσάρα για να μου την πέσει......:P- Φέτος τις απόκριες θα ντυθώ ΦΠΑ... Θα περιφέρομαι & θα πίνω το 1/4 από τα ποτά σας!!!!- -Τι κάνεις? -Bafo -Ααα κατάλαβα....τι βάφεις? -Arxidia katalaves... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες