Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 (τροποποιήθηκε) Σε μια μάζωξη του Λυκαβηττού πριν 2 εβδομάδες και αφού φτάνω άνετος και ωραίος, βγάζω το κράνος και κάνω το λάθος και το ακουμπάω πάνω στο ντεπόζιτο (δεν ήταν και η πρώτη φορά άλλωστε). Μέχρι να πάω 2 μέτρα πιο πέρα να χαιρετήσω τον Σάββα και τον Jimijo το κράνος έφυγε πάνω από το ντεπόζιτο και έπεσε κάτω με την αεροτομή που έχει στο πίσω μέρος όπου και έσπασε σε ένα σημείο κάνοντας ένα ράγισμα περίπου 5-6 πόντων κατα μήκος της αεροτομής. Το κακό στο XR-1100 βέβαια είναι οτι η αεροτομή αυτή είναι ένα ενιαίο κομμάτι με το κέλυφος όλου του κράνους και δεν είναι όπως άλλα που είναι ξεχωριστή. Πάω την επόμενη και το βγάζω ακτινογραφία η οποία δεν έδειχνε απολύτως τίποτα (έβγαλε και ο αδερφός μου το δικό του από περιέργεια, ο οποίος έχει κι αυτός XR-1100) και ήταν ακριβώς ίδιες). Επόμενη κίνηση να το πάω στον Τζωρτζόπουλο. Για όσους δεν ξέρουν είναι αυτός ο οποίος φέρνει τα Shoei. Η απάντηση του ήταν οτι καλό θα ήταν να πάρω καινούριο. Λογική απάντηση άλλωστε μιας κι εγώ το ίδιο θα έλεγα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Μου προτείνει δε ο ίδιος να το στείλουμε στην Shoei για να το δουν εκεί και να πάρουμε μια σίγουρη απάντηση στο αν μπορώ να το φορέσω εν τέλει ή όχι. Δέχομαι και μου λέει θα επικοινωνήσω μαζί τους και θα σε πάρω τηλέφωνο να μου το ξαναφέρεις. Όντως Τρίτη 7 το βράδυ με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει φέρ'το να το στείλω αύριο το πρωί με courier και σε 3-4 μέρες θα το έχεις πίσω χωρίς καμία επιβάρυνση μιας και τα μεταφορικά θα τα χρεωθεί η shoei. Το πηγαίνω μετά από μια ώρα και του λέω του υπάλληλου περιμένω τηλέφωνο με οτιδήποτε νέο έχουμε. Περνάνε οι μέρες και τον παίρνω εγώ τηλέφωνο μια εβδομάδα μετά (την Τετάρτη που μας πέρασε) απαντώντας μου οτι τελικά το έστειλαν Δευτέρα και θα περιμένω λίγο ακόμα. Ξαναπαίρνω Σάββατο και η απάντηση ήταν οτι δεν τον έχουν ενημερώσει για κάτι. Με παίρνει σήμερα και μου λέει είχε πάει σε λάθος διεύθυνση το κράνος και το παρέλαβαν σήμερα το πρωί στη Shoei όπου το έλεγξαν και το βρήκαν ακατάλληλο για χρήση και το έστειλαν πίσω, λέγοντας μου επίσης οτι μπορεί ο ίδιος σε αγορά καινούριου κράνους να μου κάνει μια σημαντική έκπτωση. Το σίγουρο είναι οτι μετά από όλο αυτό πιθανότατα εγώ θα έχω στο ράφι μου 500 ευρώ σε μορφή κράνους και θα κάθομαι να το κοιτάζω και θα το αφήνω να σκονίζεται. Επίσης το σίγουρο είναι οτι δεν έχω λεφτά να πάρω νέο κράνος αυτή τη στιγμή. Φυσικά έχω και τους ενδοιασμούς μου σχετικά με την αμφίβολλη ασφάλεια που θα μου παρέχει το συγκεκριμένο κράνος δεδομένου οτι στην ακτινογραφία δεν φαίνεται απολύτως τίποτα άρα μάλλον είναι μόνο το πλάστικο το οποίο έχει σπάσει. Δεν μπορώ να ξέρω βέβαια εγώ κάτι περισσότερο από την ίδια την shoei από την οποία περιμένω έγγραφη απάντηση και αποτελέσματα του ελέγχου. Είπα τον πόνο μου. Ευχαριστώ πολύ που διαβάσατε το σεντονάκι μου. :P Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 15 , 2013 από τον innova 04 Προσθήκη ετικετών. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 Καλο θα ηταν να βαλεις μια φωτο του κρανους να ξερει ο κοσμος σε τι κατασταση ειναι και κριθηκε ακαταλληλο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 Καλο θα ηταν να βαλεις μια φωτο του κρανους να ξερει ο κοσμος σε τι κατασταση ειναι και κριθηκε ακαταλληλο! Ξέχασα να αναφέρω οτι θα βάλω φωτογραφίες το βραδάκι γιατί αυτή τη στιγμή δεν μπορώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 Noμιζω (με το συμπαθειο) πως το ψειριζεις λιγο. Σε ολους λιγο πολυ μας εχει πεσει το κρανος απο υψος 1 - 1,5 μετρο. Απο την στιγμη που δεν εχει φανει καποιο σπασιμο ρωγμη νομιζω οτι δεν εχει κατι. Ψυχολογικο ειναι περισσοτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 (τροποποιήθηκε) Noμιζω (με το συμπαθειο) πως το ψειριζεις λιγο. Σε ολους λιγο πολυ μας εχει πεσει το κρανος απο υψος 1 - 1,5 μετρο. Απο την στιγμη που δεν εχει φανει καποιο σπασιμο ρωγμη νομιζω οτι δεν εχει κατι. Ψυχολογικο ειναι περισσοτερο. Ίσως όντως να είναι και ψυχολογικό κάτι το οποίο είναι κι αυτό στο μυαλό μου αλλά το θέμα είναι οτι το ράγισμα δεν είναι σαν μια γρατζουνιά. Είναι ρωγμή αρκετά έντονη σε σημείο να φάινεται το εσωτερικό προστατευτικό του κράνους. Μην φανταστείς οτι βλέπεις και από την άλλη. Με τις φωτογραφίες θα είναι πιο ξεκάθαρο αυτό που θέλω να γράψω μιας και μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 από τον Masif Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 Αφου η ακτινογραφια δεν εδειξε κατι,πως το εβγαλαν ακαταλληλο? Μηπως οντως δεν εχει τιποτα και θελει απλα να σου πασαρει κανα μοντελακι που εχει στο ραφι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 Υπαρχει πιθανοτητα το κρανος να εσκασε πανω σε πετρα(-δακι) και να σου "εσπασε" το χρωμα ? Τεσπα αναμενουμε φωτο...κριμα παντως το κρανακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 Γιατί μπορεί να μην θέλουν να διακινδυνέψουν να τους κατηγορήσω αν πχ πέσω, χτυπήσω με το κράνος πχ στο πεζοδρόμιο και πάθω κάποια ζημιά σωματική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 500€ κράνος, πτώση από 1μιση μέτρο, και είναι ακατάλληλο; Σοβάρα τώρα; Δηλαδή αν είχες χτυπήσει με 50 km/h τι θα γινόταν; θα άνοιγε στα δύο; Μήπως πρέπει να κάνεις κάτι με την εταιρία; Διότι σοβαρά, αν με 1m πτώση, κράνος το πολύ εναμιση κιλό, ανοίγει, τότε... Πεταμένα λεφτά ήταν! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 Πάρα πολύ χοντρό να έγινε ακατάλληλο το κράνος από το πέσιμο του ρεζερβουάρ (1μ μαξ χωρίς κεφάλι μέσα) Για μένα... αν άνοιξε έτσι απλά το κράνος, ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΕΞΑΡΧΗΣ και καλά που συνέβη έτσι κι όχι όταν θα ήταν και το κεφάλι σου μέσα. Πάρε μια δεύτερη γνώμη κι όχι από τον Τζωρτζόπουλο. Έχει συμφέρον να πουλήσει νέο κράνος τώρα που υπάρχει και αναδουλειά. Αλήθεια... σε ποια Shoei σου είπε ότι το έστειλε? Πραγματικά θα ήθελα να το δω κι εγώ το κράνος. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 Ελα ρε συ πολυ το ψειριζεις.εφοσον δεν εχεις χρημα να παρεις καινουργιο φορας το ιδιο.η αεροτομη εσπασε γιατι ειναι πλαστικουρα. κατ εμε επρεπε παντως να στο αντικαταστησει η shoei γιατι το σπασιμο για τη πτωση ηταν υπερβολικο οποτε η ηταν μουφα η αεροτομη η ηταν ελλατωματικο.σε καθε περιπτωση μην αγχωνεσαι αλλο,φορα το σαν να μην εγινε τιποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 Πάνε και αλλού να στο ελέγξουν είναι η μόνη λύση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLoR 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 και το ράγισμα μου ακούγεται κάπως αλλά και η ακαταλληλότητα γιατί είναι κράνος 500 ευρώ και των 100 να ήταν πάλι το ίδιο θα λεγα. Εδώ δεν μιλάμε για πτώση από τα 140++χλμ πάνω σε πεζοδρόμιο. Απλά έπεσε το κράνος από το ντεπόζιτο και από το χέρι σου πες.....δηλαδή αν (χτύπα ξύλο) υπήρχε πτώση τι θα γινόταν? θα έψαχνες το shoei δεξιά και αρίστερα? Μήπως τελικά ήταν ελλατωματικό? κυνηγησέ το μάθε τι και πως άσε την ασφάλεια τα χρήματα που έδωσες σκέψου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 Με φαίνεται υπερβολικό να σπάσει απο το 1 μέτρο και δεν είναι καμια ότι να 'ναι εταιρία η shoei. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.009 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 Και όμως αγαπητοί φίλοι. Ο Αλέξανδρος τάγραψε όπως ακριβώς έγιναν με κάθε λεπτομέρεια το παιδί! Παγώσαμε όταν έπεσε και όταν είδαμε τι έπαθε που επειδή ήταν και νύχτα περισσότερο το καταλάβαμε με την αφή. Και προσωπικά έχω τσαντιστεί πολύ με το θέμα για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Δηλαδή να πέσει από το τεπόζιτο πάνω χωρίς βάρος χωρίς τίποτα και να πάθει αυτό πούπαθε και να το βγάλουν ακατάλληλο κιόλας και να μην το αντικαταστήσουν? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ! Δηλαδή άμα το φοράγαμε και κοπανάγαμε σε κανά κράσπεδο με δαύτο τι θα γινότανε? Ούτε κράνος από το Πράκτικερ δεν σπάει έτσι από στατικό πέσιμο και κατά τη γνώμη μου η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη για κράνος των 500 ευρώ ! Ένα μηνιάτικο (και παραπάνω για πολλούς) για ένα κράνος και να σπάει έτσι? Δεν λέω τίποτα άλλο γιατί θα βγώ εκτός ορίων, μούχει ανέβει ήδη η πίεση ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 Άραγε μπορεί να κυνηγήσει κάπως την εταιρία; Πήγαινε στον αντιπρόσωπο και πες του "είναι δυνατόν να ανοίξει στο ένα μέτρο; σε τροχαίο τι θα γινόταν; εξαύλωση;" Ρώτα για αντικατάσταση, και απείλησε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANDREASP 575 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ρε παιδια σοβαρα τωρα ανοιξε το κρανος απο πτωση ενος μετρου? Και μαλιστα υψηλων προδιαγραφων? Αν αποδειχθει οτι τελικα αχρηστευτηκε το κρανος τοτε θα πρεπει να κανουμε μεγαλο θεμα σε ολα τα φορουμ και της Ελλαδας και του εξωτερικου για την SΗOEI. Δεν ειναι πλακα το θεμα. Θα πρεπει ο φιλος αμεσα να επικοινωνησει με την SΗOEI και να λυσει το θεμα μονος του. Αν εχει καποιο προβλημα με την επικοινωνια να αναλαβει καποιος φιλος που μπορει να το κανει.Οχι μεσω οποιουδηποτε αντιπροσωπου.Δεν εχουν καμια αξιοπιστια αυτοι. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 από τον ANDREASP Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 Κάτι μου βρομάει σχετικά με τα εξής: Λάθος διέυθυνση Δωρέαν αποστολή για έλεγχο Καθυστέρηση Μήπως ρε φιλαράκι να πάρεις μόνος σου την εταιρία, ή να στείλεις e-mail εκεί; Δεν παίζουν έτσι με 500ευρα και με την ασφάλειά σου... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 Στη θεση σου,θα πακεταρα το κρανος,θα το εστελνα Ο ΙΔΙΟΣ στην Shoei μαζι με ενα χαρτι μεσα στη συσκευασια εξηγωντας ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ και θα περιμενα απαντηση ζητωντας τους παραλληλα να μου εξηγησουν εαν με 0 χιλιομετρα εγινε ετσι ενα κρανος προδιαγραφων ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Shoei πώς θα ηταν το κεφαλι μου εαν επεφτα μαζι με το κρανος με 120χαω;;;;;Και θα ΑΠΑΙΤΟΥΣΑ απαντηση απο την εταιρεια.Φυσικα ευγενεστατα θα ζητουσα αντικατασταση ή αλλιως να μην το ξαναστειλουν πισω και να το κρατησουν ως ενθυμιο της "ποιοτητας" που παρεχουν στον μοτοσυκλετιστη και απλα μετα...θα ενημερωνα σχετικα τους αγοραστες μεσω νετ(θα τους το εγραφα κιολας...)... Αυτα...:) 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANDREASP 575 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 Η αντικατασταση ειναι το λιγοτερο που θα πρεπει να μπει σαν θεμα, αν ασφαλως αποδειχθει οτι το κρανος αχρηστευτηκε. Εγω παντως δεν θα εβαζα στο κεφαλι μου shoei στην προκειμενη περιπτωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.009 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 Και όμως αγαπητοί ! Άν δεν τόβλεπα με τα ίδια μου τα μάτια δεν θα το πίστευα ! Το ίδιο θα έκανα και προσωπικά με αυτό που λέει ο Κώστας ο Μαθουσάλας, μιλάτε παιδιά μιλάτε και μην κάθεστε να σας σερβίρουν ότι και ότι. Ένα απλό κείμενο στα αγγλικά, με το ιστορικό, το αγόρασα τότε από εκεί και συνέβη αυτό (όλη την αλήθεια) μου ανακοίνωσαν αυτό......και αναρωτούμαι αν σε πτώση με 120 - 130 χλμ πούναι το νόμιμο όριο στον αυτοκινητόδρομο για μοτοσυκλέτα .....κυβισμού, τι θα συνέβαινε? Μετάαπό τα παραπάνω και στα πλαίσια της αξιοπιστίας της εταιρείας σας και στην άριστη σχέση που εκτιμώ πως έχετε με τους πελάτες σας σας αποστέλλω το κράνος και παρακαλώ για την δωρεάν αντικατάστασή του. Με εκτίμηση..... Μην το γελάσετε καθόλου γιατί σας πληροφορώ πως όποτε το έκανα και είχα δίκιο (αν δεν έχω δίκιο το βουλώνω) πήρα το λιγότερο έκπτωση 50% αν δεν αντικαταστάθηκε το οτιδήποτε με καινούργιο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 Οι φωτογραφίες που υποσχέθηκα. Δυστυχώς δεν υπάρχουν καλύτερες. Έχω ήδη στείλει mail στην shoei εξηγώντας τι έγινε, τι μου είπε ο Τζωρτζόπουλος κλπ και τους ζήτησα να μου στείλουν τα αποτελέσματα του ελέγχου. Ο Τζωρτζόπουλος μου είπε οτι το έστειλε στην shoei της Ιαπωνίας. Θα περιμένω να δω τα έγγραφα και φυσικά την απάντηση της shoei στο mail που έστειλα κι έπειτα θα πράξω αναλόγως. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 Μα, μα, μα, μου, μου είπανε στην Ελλάδα πως το ακριβό και επώνυμο = καλυτερότερο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 (τροποποιήθηκε) αυτο δεν το λες και χτυπηματακι παντως Τελικα μαλλον το κρανακι πρεπει να παροπλιστει και εσυ να "παρεις" οτι περισσοτερο μπορεις απο αυτην την ιστορια. Καλα ξεμπερδεματα Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 από τον patapios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 +135 σε mAthosalas και Σάββας Πολύ σωστή η κίνησή σου Άλεξ περί mail Όταν έγινε το συμβάν , λέω εντάξει οκ , δεν θα είναι τίποτα , μια γρατζουνιά μόνο , αλλά όπως φάνηκε ήταν κάτι παραπάνω και άκρως ανησυχητικό . Πέρναγες το χέρι πάνω στο σπάσιμο και ένιωθες μια λακούβα , ένα σκάψιμο ..... Χμμμμ δεν μ'αρέση αυτό ... Ελπίζω να πάρεις μια σωστή απάντηση από τα εξωτερικά . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες