nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 Αν και δεν θεωρώ σωστά τα αχώνευτοι, άσχημοι, σέξι κτλπ γιατί θυμίζουν λίγο κομμωτήριο, ένας που δεν θα ήμουν φάν ούτε στην άλλη ζωή είναι σίγουρα αυτός. Θα συμφωνήσω με την άποψη του κομμωτηρίου... Σε τέτοιες κουβέντες με πιάνει ψυχοπλάκωμα. Νοιώθω ότι χάνετε όλο το νόημα του event. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 Εγώ δεν είμαι Ροσσικός, αλλά ψήφισα Λορένθο. Είμαι σε αυτήν την κατηγορία που αναφέρεις; Δεν το κατάλαβα... :P Πόσους έχεις βρει να σκέφτονται οπως εσύ εδώ μέσα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 Πόσους έχεις βρει να σκέφτονται οπως εσύ εδώ μέσα?? Λίγους. Γιατί; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hokori 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 Biaggi προσπαθεί ο Stoner βέβαια να του πάρει την πρωτιά αλλά είναι πολύ ρε πστ μου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 Ο Λορένθο φέτος με αντίπαλο τον Βάλε θα δείτε ότι θα πάρει ακόμα περισσότερους πόντους, ως ο πιο αχώνευτος 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOLAS L 509 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 Ο Λορένθο φέτος με αντίπαλο τον Βάλε θα δείτε ότι θα πάρει ακόμα περισσότερους πόντους, ως ο πιο αχώνευτος + 1000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 Ο Λορένθο φέτος με αντίπαλο τον Βάλε θα δείτε ότι θα πάρει ακόμα περισσότερους πόντους, ως ο πιο αχώνευτος Ετσι ειναι αυτα. Γι τους ροσσικους biaggi-stoner-lorenzo αχωνευτοι, ανειδικευτοι κλπες μλκουλες ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Safetis 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 Δεν εχω ιδιαιτερη αντιπαθεια σε καποιον αλλα δεν τρελαινομαι κ για κανενα απ'αυτους,δεν δινουν θεαμα πλεον,τωρα που εφυγε κ ο Στονερ..Δεν ξερω τα μηχανακια φταινε..? Φορμουλα 1 το κανανε το αθλημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 Δεν εχω ιδιαιτερη αντιπαθεια σε καποιον αλλα δεν τρελαινομαι κ για κανενα απ'αυτους,δεν δινουν θεαμα πλεον,τωρα που εφυγε κ ο Στονερ..Δεν ξερω τα μηχανακια φταινε..? Φορμουλα 1 το κανανε το αθλημα Μπα δε πιστευω για τα μηχανακια. Απλα τους " φαγανε " τα λεφτα. Πολυ χρημα χωρις ιδιαιτερο θεαμα . Αυτος που εφυγε εφετος επαιρνε το μηχανακι εχοντας μονο 2 (??) ή 3 (??) flying laps και καταπινε τα δευτερολεπτα σαν να ηταν στραγαλια προσφεροντας παραλληλα θεαμα και μετα στα @ρχιδι@ του. Ο στoνερ πριν παρει το δευτερο, και πριν μπουνε τα crt ελεγε τα ιδια που ειπε στην συνεντευξη αποχωρησης. Το αθλημα αλλαζει.......και δεν εχει fun οπως αλλοτε......και αν γινει έτσι εγω θα παω αυστραλια να κανω ψαροντουφεκο. Το 'πε και το 'κανε. Ο μονος κορυφαιος οδηγος που ειχε πει ευθεως για το θεαμα, κοψτε τα ηλεκτρονικα. Και πριν λιγο καιρο ο αβρααμ ειπε οτι δεν γινεται να οδηγηθουν χωρις ηλεκτρονικα αυτες οι μηχανες. Αυτος που δεν μπορουσε να περασει ουτε τα crt :pray: Αυτο το βιντεο μου το πετουσε ως προτινεινομενο στην αρχικη του youtube Tσεκαρε πως ζωγραφιζει στην αφαλτο (ενω ειναι σε flying lap ) :shock: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Safetis 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) Eιναι παλαιας κοπης κλασσικος Αυστραλος οδηγος κ πως να μην ειναι αλλωστε οταν εχει γαλουχηθει απο Gardner και Mick,ετσι οδηγουσαν κ αυτοι με τερατα κ με ελαστικα τα οποια ηταν πολυ χειροτερα απο τα σημερινα νορμαλ..Το ιδιο θα εκανε κ ο Στονερ Τον Μπιατζι τον αδικησαν πολυ τα ΜΜΕ,μην το ψαχνετε πως κ γιατι Τεραστιος οδηγος ο Ροσσι αλλα μακραν ο πιο χαιδεμενος Οι Ισπανοι ηταν παντοτε ολοι τους αδιαφοροι,δεν ξερω γιατι,αλλα ολοι ιδιοι μου φαινονται,δεν εχουν αυτο το "κατι" Ο Κοζιντσι ηταν παντοτε λιγο μαμακας αλλα τιμονι τεραστιο κ αυτος Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 από τον Safetis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 Biaggi μακράν ο αντιπαθέστερος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 μακράν ο πιο αντιπαθητικός ..."οδηγός" άσχετος, άμπαλος, αργόστροφος 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikoskallithea 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) μακράν ο πιο αντιπαθητικός ..."οδηγός" άσχετος, άμπαλος, αργόστροφος Εδω θα συμφωνήσω, ενας πραγματικά αντιπαθείς και καβαλημένος οδηγός Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 από τον nikoskallithea Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 Ετσι ειναι αυτα. Γι τους ροσσικους biaggi-stoner-lorenzo αχωνευτοι, ανειδικευτοι κλπες μλκουλες ! Ρε παίδες,γούστα είναι αυτά!!..και εγώ με τον Ρόσσι είμαι,αλλά δεν ψήφισα κανέναν από αυτούς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2012 Ρε παίδες,γούστα είναι αυτά!!..και εγώ με τον Ρόσσι είμαι,αλλά δεν ψήφισα κανέναν από αυτούς! Και εγω ψηφισα "αλλος". Τι παει να πει αυτο ? Μια προχειρη δημοσκοπηση ειναι και με το 80-85 % του φορουμ (οσων ασχολουνται) να ειναι ροσσικοι φαινεται να ψηφισαν λορενθο και biaggi (οι περισσοτεροι οχι ολοι !! ) . Αλλωστε φαινεται οτι νικανε κατα κρατος. Οι περισσοτεροι, κοβω τα @@ , νομιζουν οτι ψηφισα τον ροσσι (μιλαω για μενα) Αλλα ετσι ειναι οι περισσοτεροι ροσσικοι.... (Δεν βαζω ολοι γιατι εσυ εισαι η εξαιρεση ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 Και εγω ψηφισα "αλλος". Τι παει να πει αυτο ? Μια προχειρη δημοσκοπηση ειναι και με το 80-85 % του φορουμ (οσων ασχολουνται) να ειναι ροσσικοι φαινεται να ψηφισαν λορενθο και biaggi (οι περισσοτεροι οχι ολοι !! ) . Αλλωστε φαινεται οτι νικανε κατα κρατος. Οι περισσοτεροι, κοβω τα @@ , νομιζουν οτι ψηφισα τον ροσσι (μιλαω για μενα) Αλλα ετσι ειναι οι περισσοτεροι ροσσικοι.... (Δεν βαζω ολοι γιατι εσυ εισαι η εξαιρεση ) Αυτό λέω,είναι γούστα ή καλύτερα αντιπάθειες..είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα! Αυτό που λείπει από την δημοσκόπηση είναι το "γιατί" !!..Το καλύτερο θα ήταν μετά την επιλογή να υπάρχει και αιτιολόγηση.Πολλοί ψηφίζουν για πλάκα!..γιατί όμως είναι αχώνευτοι οι παραπάνω??..έχουν άσχημη φάτσα?..μετράμε συμπεριφορά εντός ή εκτός πίστας?..όλο το πακέτο?..τι?.. Το αχώνευτος είναι τελείως αόριστο! Προσωπικά,δικαιολογώ την απάντησή μου με "όλο το πακέτο". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 μερικές σκέψεις του Λ.Μ. http://stoma-tou-lyk...ge-lorenzo.html εν κατακλείδει "Δεν κρινόμαστε όμως απ' τις νίκες αλλά από τη συμπεριφορά στις ήττες. Σε κανένα άθλημα δεν συμπαθούν έναν 'bad loser'." 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Ευκολα ο βλακοMax! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 μερικές σκέψεις του Λ.Μ. http://stoma-tou-lyk...ge-lorenzo.html εν κατακλείδει "Δεν κρινόμαστε όμως απ' τις νίκες αλλά από τη συμπεριφορά στις ήττες. Σε κανένα άθλημα δεν συμπαθούν έναν 'bad loser'." Και για αυτό ακριβώς τον λόγο η άποψή μου είναι αυτή που είναι. Προσωπικά δεν παρακολουθώ κανένα μηχανοκίνητο σπόρ για να κρίνω τη συμπεριφορά και τον χαρακτήρα του άλλου. Παρακολουθώ και υποστηρίζω κάποιον από το πως οδηγάει και αν γουστάρω αυτό που βλέπω. Ο Ρόσσι, όπως σωστά λέει ο Χόρχε, τον όποιο, δεν πάω (και αυτόν δηλαδή...) κάνει σαν τις μαριονέτες μπροστά στις κάμερες και συν την πολύ καλή του πορεία, έχει κερδίσει τους φαν που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους. Στο θέμα του Ρόσσι, ο Χόρχες για μένα έχει δίκιο. Εγώ κρίνω οδηγό. Όχι χαρακτήρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
graves 463 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 O Καλημέρας :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 Στονερ επειδη ειχε τσουξει πολυ ασχημα τοτε που τον περασε ο rossi. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες