aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Πάντα μου άρεσε η μουσική για αυτό κιόλας διοργάνωνα και παρτάκια Rock βραδιές όπου μάλιστα ερχόσασταν αρκετοί από εδώ και διασκεδάζαμε και περνάγαμε καλά. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να βρω και άλλο χόμπι. Το ραδιόφωνο! Και για την ακρίβεια το ιντερνετικό. Είναι δωρεάν, είναι νόμιμο και κάνεις το κέφι σου μια χαρά. Έτσι λοιπόν έφτιαξα τον δικό μου σταθμό και παίζω τα τραγουδάκια που μου αρέσουν 24 ώρες το 24ωρο. Έχω και chat για να τα λέει ο κόσμος και γιατί όχι και για καμιά παραγγελιά! Όλα τα τραγούδια που είχα παίξει εκείνο το βράδυ στην Rock βραδιά και σας είχαν παρασύρει τώρα θα τα ακούτε ξανά και ξανά! Ελπίζω να διασκεδάσετε μαζί μου! Δεν έχω διαφημίσεις, δεν βγάζω λεφτά (ούτε και δίνω όμως!) απλά κάνω το ψώνιο μου. Καλή σας ακρόαση λοιπόν! http://esperosrock.listen2myradio.com/ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Ωραία προσπάθεια φίλε, ωραία μουσική, σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Μπράβο! Ήδη το έβαλα να παίζει στο background. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 καλο ειναι να βαλεις και μια καμερα οταν παιζεις .........καλη επιτυχια να εχει.πολυ καλο...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 1 πελατης + :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Ωραιοοος Μαριεεεε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! καλο ειναι να βαλεις και μια καμερα οταν παιζεις .........καλη επιτυχια να εχει.πολυ καλο...... χμμμμμ Μη μου βάζεις ιδέες....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 βασικα απο εκεινη την ωρα το εχω αφησει ανοιχτο ,πολυ ωραια μουσικη ,μπραβο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Ωραίος!!! Στο μαγαζί όλη μέρα ακούω ραδιόφωνο από το ίντερνετ και πάντα ροκάκια. +1 ακροατής! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος που σας αρέσει! Αν ακούτε διπλά κάποιες φορές απλά πατήστε stop στον έναν από τους δυο players! Έβαλα δυο για να μπορούν να ακούν και αυτοί που έχουν flash player αλλά και οι άλλοι που δεν έχουν. Πατήστε και ένα Like αν θέλετε εδω https://www.facebook.com/EsperosRadio να ανέβει η φήμη του! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2012 από τον aposperittis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Σκεφτόμουν κάτι παρόμοιο πριν λίγο καιρό αλλά τελικά δεν το έψαξα περισσότερο, καλή προσπάθεια μπράβο. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! χμμμμμ Μη μου βάζεις ιδέες....... Tο κανει φιλος μου και εχει μεγαλη απηχηση στο κοινο του...μιλαει μαζι τους με το chat... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Chat εχω και εγω και μιλαω με τον κοσμο, αλλα αυτο με την καμερα δεν το σκέφτηκα! Το μόνο που με προβληματίζει είναι μήπως δεν έχει απήχηση επειδή θα τους γονατίζω την γραμμή με κάμερα, δεν έχουν όλοι γρήγορο ίντερνετ. Και επειδή οι πιο πολλοί το έχουν και παίζει background μη τους γονατίσω το σύμπαν! Εκτός και αν έχω επιλογή on/off και όποιος θέλει την ανοίγει! Θα το μελετήσω το θέμα.... Μου άρεσε φίλε η ιδέα σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Ωραιος. Λιγο που ακουσα μ'αρεσε πολυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 Να ευχαριστήσω τα παιδιά και από εδώ που το Σάββατο μπήκαν και έδωσαν το στίγμα τους στην εκπομπή μου! Να σας ενημερώσω ότι κάθε μέρα (εκτός Κυριακής) στης 7 μέχρι όσο τραβήξει θα έχουμε πάντα ζωντανή εκπομπή. Ραντεβού λοιπόν την Δευτέρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2013 (τροποποιήθηκε) Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο σταθμός μας άλλαξε url. Αλάξαμε server και τώρα εχουμε εξαιρετη ποιοτητα ηχου και χωρις διακοπες! Η νέα μας διεύθηνση ειναι http://esperos.listen2myradio.com/ Σήμερα Κυριακη στης 7 το απόγευμα (σε 1 ωρα δηλαδη!) εχουμε και το πρωτο μας Rock Live! Σας περιμενω! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 6 , 2013 από τον aposperittis 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 Και για να μην ξεχνιόμαστε.... To Live ξεκίνησε τώρα!!! Ελάτε στην παρέα μας!!!!! http://esperos.listen2myradio.com/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 ελα ρε ...δεν το ειχα δει αυτο το ποστ κ νομιζα οτι το εγκατελειψες το θεμα καλη φαση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2013 Ποτέ! Το περιόρισα η αλήθεια είναι όσο έγραφα το βιβλίο αλλά τώρα ήρθαμε πάλι στα φυσιολογικά μας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2013 ΤΕΤΑΡΤΗ 15-5 ΚΑΙ ΩΡΑ 21.30 ΕΧΟΥΜΕ LIVE! Σας περιμένω όλους και όλες μέσα από τον σταθμό μας παρέα με τις δικές σας αφιερώσεις!!! Να είστε όλοι εκεί!!!!! http://esperos.listen2myradio.com/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Ξεκινήσαμε! Περιμένω και τις δικές σας επιλογές! Μια ροκ βραδιά για όλους και ολες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2013 Ωραιος ο φιλος.....παιζει backround.... Πολυ ομορφα τραγουδια..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Στης 8 ακριβώς ξεκινά το Rock Live μας!!!! http://esperos.listen2myradio.com/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες