Jump to content
Μανώλης93

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Recommended Posts

X2 :crazy:

How not to use front brakes

http://www.youtube.com/watch?v=hfzCpa4YYtA

Τροποποιήθηκε από τον grigor1s
  • Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

https://www.facebook...854823714528099

:crazy: :crazy: :crazy:

Τροποποιήθηκε από τον st3li0s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ZΟΝGSHEN RX3 Το φθηνό Adventure Bike από την Κίνα

Διάβαζα αυτό το θέμα και θυμικά αυτό το video...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μητέρα του θύματος έδωσε το βίντεο στη δημοσιότητα για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για το θέμα της οδικής ασφάλειας

Ο 38χρονος Ντέιβιντ από τη Βρετανία, οδηγούσε τη μηχανή του σε επαρχιακό δρόμο όταν υπέστη μία μοιραία μετωπική σύγκρουση με ένα αυτοκίνητο.

Η μητέρα του αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τα τελευταία οδυνηρά πλάνα από το θάνατο του γιου της προκειμένου να βελτιωθεί η οδική ασφάλεια.

Ο Ντέιβιντ φόραγε κράνος όταν σε μία μοιραία στροφή, έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο.

Ο ίδιος σκοτώθηκε ακαριαία αλλά το βίντεο από την κάμερα του κράνους, ήταν άθικτο.

Οι γονείς του θέλησαν να ενθαρρύνουν τους μοτοσυκλετιστές να είναι πιο προσεκτικοί στο δρόμο.

Ο οδηγός του οχήματος παραδέχτηκε ότι προκάλεσε το θάνατο του 38χρονου και του απαγορεύτηκε η οδήγηση για 18 μήνες.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Τροποποιήθηκε από τον chris4204
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κρίμα το παιδί, καλή κίνηση από την οικογένεια, ΑΛΛΑ οδηγούσε ΠΟΛΥ γρήγορα σε διασταύρωση κιόλας; Όπως λέει και η μητέρα του δηλαδή, έτρεχε.

Εγώ μόνο βλέποντας αγχώθηκα.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή για να καταλάβω...ο 38χρονος, απλά πήγαινε στο δρόμο του όπως κάθε μέρα και βρέθηκε ένα αμάξι όπου αποφάσισε να του κόψει το δρόμο...και τον σκότωσε...έτσι απλά.... Απλά ο άνθρωπος έφυγε... Μα είμαι τόσο θυμομένος, μα τόσο θυμομένος...σαν να ήτανε ένας δικό μου άνθρωπος...μα μου έχουνε γυρίσει τα μυαλά....δηλαδή το Ι.Χ. αποφάσισε ένα πρωί να καθαρίσει κάποιον...τυχαία...δεν ξέρω τι άλλο να πω...απερίγραπτο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατί ρε παιδιά πιστέυτε ότι είναι 100% λάθος του αυτοκινήτου; Βλέπετε πόσο γρήγορα πάει η μότο σε ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ;;

εντιτ, τώρα είδα οτι δεν έχεις βάλει όλο το βίντεο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγουρα λαθος του αυτοκινητου, αλλα επηρεαζει και η ταχυτητα της μηχανης το κοντερ δειχνει γυρω στα 110 ειναι μιλια ή χιλιομετρα(για χλμ μου φαινονται)?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην Αγγλία είναι άρα μίλια. Η μοτό πήγαινε πάνω από 140...

Ενα άρθρο για το ατύχημα και φωτογραφία του αυτοκινήτου...

Είμαστε καιofftopic sorry..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι στην αρχη για μιλια ειπα αλλα αμα πεις οτι η καθε γραμμη ειναι 20μιλια τοτε μιλαμε για 170χλμ περιπου(πολλα)...παντως αν στο 2¨50 πηγαινε με 120 αυτο δινει περιπου 1.6δευτερολεπτα παραπανω στο αυτοκινητο που με 25χλμ/ωρα ειναι περιπου 11 μετρα με πλατος δρομου 6(?) μετρα το αμαξι περνουσα ανετα...αρα φταει και η μηχανη...(οχι δεν ειμαστε οφ τοπικ αμαν πια με αυτα τα οφ τοπικ!! ειμαστε στο βιντεο της ημερας και μπηκε ενα βιντεο, δεν μπορω να το σχολιασω? σωπαααααααα)

Τροποποιήθηκε από τον scorpion92

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κρίμα το παιδί..

Όντως έτρεχε, και σίγουρα είχε κι αυτός ευθύνη..

Αλλά πως γίνεται να μην τον είδε ο οδηγός του αυτοκινήτου;;

Αόρατοι είμαστε ρε πούστη μου..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κρίμα το παιδί..

Όντως έτρεχε, και σίγουρα είχε κι αυτός ευθύνη..

Αλλά πως γίνεται να μην τον είδε ο οδηγός του αυτοκινήτου;;

Αόρατοι είμαστε ρε πούστη μου..

οταν εχεις το 1/3 του ογκου του αυτοκινητου(μουρη) και 2πλασια ταχυτητα δεν νομιζω οτι ειναι παραλογο να σου πει "δεν σε ειδα", δυστυχως ετσι εχουν τα πραγματα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενα βιντεακι που πρεπει να δουμε ολοι πριν επιλεξουμε κρανος http://sharp.direct.gov.uk/content/how-fit-your-helmet

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...