patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 Μιας και πιασαμε τα χιονια 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 Ο τελευταίος πιστεύω το χασε πιο πολύ επειδή πανικοβλήθηκε βλέποντας τους 2 πρώτους να πέφτουν ταυτόχρονα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thunderstickss 337 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 Αχχχχ θα κλάψουν μανούλες με αυτο το superduke! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 http://www.youtube.com/watch?v=2av_-f06pNw Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 http://www.youtube.c...h?v=2av_-f06pNw Εσύ μικρός Πάνο; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dahs 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εσύ μικρός Πάνο; μπα εγω ειχα ζ επινε πολυ γιατι τοχα υδρο με wr 200 μοτερ, το δωσα στα 14 και μετα απο καννα 2 χρονο πηρα το τακουνατο... :P αλλα εδω υπαρχουν ατομα που πιστευουν οτι ειμ αι ο τυπος στη φωτογραφια το βιντεο μας μαρανε.. :crazy: Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 16 , 2014 από τον PanosDenzo Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 μπα εγω ειχα ζ επινε πολυ γιατι τοχα υδρο με wr 200 μοτερ, το δωσα στα 14 και μετα απο καννα 2 χρονο πηρα το τακουνατο... :P αλλα εδω υπαρχουν ατομα που πιστευουν οτι ειμ αι ο τυπος στη φωτογραφια το βιντεο μας μαρανε.. :crazy: Αν δεν είσαι αυτός στην φωτογραφία δε θέλω ούτε να σε ξέρω.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2014 :rotfl: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2014 Ενα Βιδεο που με εστειλε ο φιλτατος Verbal ! Αντε συντομα και εχω στις ιδιες στροφες θα ειμαι 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2014 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εξαιρετικά αφιερωμένο στον Μέγα Αρχιερέα Επτανήσων και Δυτικής Ελλάδος http://youtu.be/3RXeb3bgGJE Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 18 , 2014 από τον tre Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis72t 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2014 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2014 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 19 , 2014 από τον ghostkon 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2014 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2014 απόλαυση!!!! http://www.youtube.com/watch?v=X6ZlqubrS0Q 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2014 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dream_rider 267 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 22 , 2014 από τον dream_rider 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggeloskos 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ :pray: Δεμένος ήταν πάνω??? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggeloskos 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Ξαναποστάρω γιατί έτσι όπως το πόσταρε ο dreamrider φαίνεται μόνο το λινκ και όχι εικόνα... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Ξαναποστάρω γιατί έτσι όπως το πόσταρε ο dreamrider φαίνεται μόνο το λινκ και όχι εικόνα... Εγω παλι που δεν κανω Ουαααααου και ολο αυτο μου φαινεται τελειως ηλιθιο και βλακωδης λετε να εχω προβλημα..? Συγνωμη προκαταβολικα αν ειναι καποιος απο δω μεσα αλλα πρεπει να εισαι πολυ μεγαλος μπουφος για να πηγαινεις με 300km/h σε δρομο δημοσιας χρησης και μαλιστα με κινηση και αρκετα Ι.Χ.-φορτηγα και να βαζεις σε κινδυνο τοσο τον εαυτο σου οσο και τους γυρω σου.. Τι να πω..... 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Αρχίσαμε... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Εγω παλι που δεν κανω Ουαααααου και ολο αυτο μου φαινεται τελειως ηλιθιο και βλακωδης λετε να εχω προβλημα..? Συγνωμη προκαταβολικα αν ειναι καποιος απο δω μεσα αλλα πρεπει να εισαι πολυ μεγαλος μπουφος για να πηγαινεις με 300km/h σε δρομο δημοσιας χρησης και μαλιστα με κινηση και αρκετα Ι.Χ.-φορτηγα και να βαζεις σε κινδυνο τοσο τον εαυτο σου οσο και τους γυρω σου.. Τι να πω..... Μαλλον εχει προβλημα... τι πιο φυσιολογικο απο το να πηγαινεις με 300 σε δημοσιο δρομο κανοντας σλαλομ αναμεσα σε αυτοκινητα και φορτηγα? Το βιντεο απεδειξε περιτρανα οτι δεν υπαρχει κανενας κινδυνος! Ερε ξυλο που χρειαζομαστε... και μετα λενε: κριμα το παιδι, σκοτωθηκε αδικα ενα νεο παλικαρι... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα με εντυπωσίασε ο τρόπος που φόρτωνε τα χιλιόμετρα το μηχανάκι, χωρίς κόπο. πήγαινε απο τα 240 στα 290 για την πλάκα του. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες