ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2012 μηκρος καμποσες ανεμακτες... με λιγα χιλ 19.2.2006 αξεχαστη ημερομηνια... ειχα τοτε το klr650 φευγοντας απο μπαρακι στου ψυρι μαζι με φιλο μετα απο αρκετα ξυδια σε μια διασταβροσι αρκετα σκοτινη εγω εχω προτερεοτιτα κοβω αναβοσβηνω φωτα ο τυπος μολις ξεπαρκαρε κ εφυγε χωρις φωτα συγκρουση σφοδρη... α το κυριοτερο κ οι δυο χωρις κρανος εγω με μια τζαμαρια στο προσωπο κ καμια 30αρια ραματα κ το αριστερο ποδι στο κυριολεκτικα κομενο στα δυο 3 εγχειρησεις κ 18μηνες εκτος δουλειας ο φιλος εφτυχος μονο με 3 ραματα δεν ξερω πως θα ζουσα αν παθενε αυτος κατι το οτι ζουμε πραγματικο θαυμα μια ιστορια που μου αλλαξε τελειος τη ζωη... ευχαριστω τον θεο για την βοηθεια του! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2012 (τροποποιήθηκε) Φυσικα....πισω στο 2002 ,γυριζω γυρω στις 10 το βραδυ απο το φροντιστηριο με ενα gilera runner 125 2t που ειχα τοτε,εβερεχε ο θεος με το θεο...ενα στιγμιαιο γλυστριμα του πισω τροχου σε μια ανηφορικη αριστερη στροφη με εστηλε στην ασφαλτο μετα απο ενα θεαματικο high side. Απολογισμος...μικρο γδαρσιματα και ενα τρυπιο τζην. Φτηνα την βγαλαμε.... Η αιτια πιθανολογω οτι ηταν τα εξαιρετικα ελαστικα πρωτης τοποθετησης που φορουσε το σκουτερ μου κατι maxxis αν θυμαμαι καλα.... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 16 , 2012 από τον GeorStrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
point zero 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2012 πριν απο 22 χρονια με το μονογκαζο του πατερα μου ηταν η πρωτη μου πτωση ... Χωματοδρομος που μου μπλοκαρε ο μπροστινος τροχος και επεσα για να μην πατησω μια κοτα ! ναι καλα διαβασατε μια κοτα ! συρθηκα στα χαλικια και εγινε ο δεξης γοφος μου καλοκαιρινος ... ( ακομα εχω το σημαδι ) μετα απο κανα πενταρι χρονια επεσα στην πιστα με το καθαρο YZ 125 , χτυπησα το αριστερο γονατο το οποιο και εκανε υποδοροιο οιδημα ... ακομα δεν εχω ( αλλα και ουτε θα αποκτησω καλη αισθηση ) στο γονατο αυτο ... και τελος μετα απο 4-5 χρονια ξανα επεσα γιατι ξεκινησα με κλειδωμενο το τιμονη στην μοτο μου ... Ηταν αριστερα και κλειδωμενο απο κατω , ξεκινησα και ψιλογρηγορα , παω να το ισιωσω και @ρχιδι@ ...πηδηξα απο την μοτο και δεν επαθα τιποτα ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2012 και τελος μετα απο 4-5 χρονια ξανα επεσα γιατι ξεκινησα με κλειδωμενο το τιμονη στην μοτο μου ... Ηταν αριστερα και κλειδωμενο απο κατω , ξεκινησα και ψιλογρηγορα , παω να το ισιωσω και @ρχιδι@ ...πηδηξα απο την μοτο και δεν επαθα τιποτα ... Πως έβαλες μπρος τη μηχανή χωρίς να ξεκλειδώσεις τιμόνι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2012 Τι θέμα και αυτό ... είναι πολλές οι φορές που είχα στενές επαφές με την άσφαλτο...κυρίως με το ΧΤ ...απο που να αρχίσω! κάποια στιγμή που θα βρώ τον χρόνο θα γράψω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anais 90 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2012 Πως έβαλες μπρος τη μηχανή χωρίς να ξεκλειδώσεις τιμόνι? Αν ηταν με παπι γινεται.Τουλαχιστον το c50 που εχει αλλη κλειδαρια για το τιμονι και αλλο για την μιζα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
harry9819950 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2012 Sym Shark 125,πηγα να παρω την στροφη(οχι μεγαλη ταχυτητα)χωρις φρενα και εγκαινιασα ενα χωραφι!!! :P :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2012 (τροποποιήθηκε) και εγω μετραω 1 χαζο πτωση με 20 χλμ, με το cbr 125 που ειχα σαν οδηγος επισημα (γιατι ειχα πεσει και με την βεσπα του πατερα μου μικρος)! ηταν που την ειχα 1 χρονο, και πηγενα στην κοπελα μου Κοροπι (και λεω τι καλα 1 χρονο τωρα δεν εχω πεσει), και τον ιδιο δρομο τον ειχα κανει 1 εκατομυριο φορες! και σε μια στροφη που ο Θεος να την κανει στροφη λεω δεν το πλαγιαζω παραπανω;; Κακη σκεψη, και βαζουμε τους συντελεστες, σκληρα και ξερα λαστιχα, κακη στροφη και ποιοτητα ασφαλτου, και τελευτεο και ποιο σημαντικο.... ΑΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ! ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΥΤΡΟ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙΣ ΝΑΟΥΜΕ; απολογισμος; η δεξια μερια του cbr 125, εγινε λιγο χαλια, μην μπω σε λεπτομεριες! Αρα πρεπει να φοραμε παντα το κρανος μας, τα γαντια μας, το μπουφαν μας, και το παντελονι μας! Τοτε φοραγα 2 φορμες και τρυπισε η μια, και το γονατακι μου δεν επαθε τιποτα, και το μπουφαν το εξισα λιγο στον αγκωνα! Για αυτο παιδια, παντα εξοπλισμό, και παντα στους δρομους σιγα σιγα! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 16 , 2012 από τον A7XBilly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2012 Μία φορά έπεσαε το παπί (supra) με 10 χλμ/ω ενώ εγώ έμεινα όρθιος ,μετράει για πτώση ; τώρα είδα το λάθος edit Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2012 Επεσα 4 φορες αλλα ευτυχως σηκωθηκα με ελαχιστα τραυματα. 1) Καθως εκανα χαζομαρες με ενα motomorini μοντιφαρισμενο με μοτερ C70 μηκε η μπροστινη σε μια λακουβα και το 10 ιντσων ροδακι του με προδωσε και με εριξε στο χαλικοδρομο αλλα με λιγα χιλιομετρα 2)Ειχα την ετυπωση οτι δεν αναβε το πισω φως στο T80 μου και γυρισα να δω.. τελικα αναβε κανονικα αλλα οταν γυρισα μπροστα ειδαι οτι ειχα φυγει ευθυα σε μια στροφη, ευτυχως ειχε χορετα και επεσα στα μαλακα, ειχα κατι γρατζουνιες και ενα πονο στο χερι αλλα ενταξη, καβαλησα παλι το παπι και γυρισα σπιτι. 3)Ειχα ενα XR πανταλαιο και εκανα βολτες με ενα ξαδελφακι, σε μια τσιμεντενια κατηφορα διπλα απο το σπιτι μου ειδα μια πετρα και μου ηρθε η ιδεα να πατησω μπροστινο φρενο ενω η ροδα θα βρισκοταν πανω στην πετρα.. τελικα πεσαμε.. και παλι μα μικρη ταχητητα και μονο γρατζουνιες στη δεξια παλαμη. 4)Με το DT125 μου ημουν σε ενα ασφαλτοδρομο οπου πηγαινα καμαια 70, και ηθελα να στριψω σε ενα χαλικοδρομο με τον οποιο διασταυρονοταν, το μπροστινο δεν επιανε σχεδον καθολου και μπηκα με πατημενο μπροστινο στη σροφη με το χαλικι.. η συνεχεια γνωστη... γρατζουνιες και πονος στον αριστερο ωμο. Ευτυχως ολες μου οι πτωσεις ηταν ασχεδον αναιμακτες και δεν μου αφησαν θεματα, ποτε δεν φορουσα κρανος γιατι απλα δεν μου εκοβε.. τωτα ομως ΠΑΝΤΑ, ακομα και στο ψιλικατζιδικο να παω το φοραω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2012 πολυ ωραιο το θεμα!!! Ας ξεκινησω λοιπον. Η 1η μου σαβουρντα ηταν στα 2 πρωτα λεπτα που πηρα το πρωτο μου μηχανακι, εκανα κυκλες σε ενα παρκινκ για να του παρω λιγο τον αερα πριν το βγαλω στον δρομο κ καθως οδηγουσα ξαφνικα βλεπω ενα αμαξι απο το πουθενα απο τα δεξια μου μπλοκαρω το μπροστινο μου απο την τρομαρα μου κ τρωω φετα. ευτυχως ηταν με 10 χλμ κι εγω ουτε καν επεσα απλα αφησα το μηχανακι απ τ χερια μ. Ειχα ενα χρονο να οδηγησω οποτε ηταν καθαρα λαθος μου κι απειριας φυσικα. 2η σαβουρντα παλι με 10 χλμ σε παραλια αυτη την φορα, καθως σταματουσα η μπροστινη μου ροδα χωθηκε μες στην αμμο, βαζω ποδι κατω να το σωσω αλλα γλιστρισε και το ποδι μου στην αμμο κι επεσα ετσι απλα. 3η πτωση ηταν σε βροχη, κατεβαινα μια υπεργλυστερη κατηφορα με 2α με οχι πολλα φρενα γτ φοβομουν να μην μπλοκαρουν οι τροχοι κ μου σβηνει το μηχανακι επειδη πηγαινα πολυ σιγα (παλι με 10 χλμ...) (φοβηθηκα να κατεβασω 1η για να μν μου πεταξει κωλο). Καθως σβηνει ως φυσικο επακολουθο μπλοκερνει ο πισω, παταω συμπλεκτη αλλα τοτε αρχισε να ανεβαζω ταχυτητα αντι να κοβω. Εκεινη την στιγμη ηθελα να στιψω κιολας κι ανεβαινε επισης αμαξι.Αν συνεχιζα ευθεια ή θα καρφωνομουν στο ντουβαρακι της στροφης ή θα εμπαινα κατω απ τ αμαξι που ανεβαινε σπινιαροντας. Οποτε ευσεινηδητα ριχνω το μηχανακι για να σταματησω εκει που ημουν. Ζημια 50 ευρω κ αποκτηση εμπειριας πλεον στο θεμα της βροχης. 4η κ τελευταια μεχρι στιγμης πτωση με κρυα κ παλια λαστιχα (ειχαν πελμα πανω αλλα ηταν σαν κουτσουρα) με 30 χλμ σε μια αποτομη δεξια στροφη υπερεκτιμησα τις δυνατοτητες μου και τις μηχανης με αποτελεσμα να μην εχω καταλαβει ακομα πιο λαστιχο γλιστρησε πρωτο. Σε ολες μου τις πτωσεις φορουσα κρανος και μπουφαν με πλαστικα οποτε ουτε μελανια δεν εχω παθει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisis71 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2012 ουυυυυ..!! έχω πέσει.. ή μάλλον ποιο σωστά.. έχω ρίξει την μάνα μου.. έχω πέσει μόνος μου, σε αυτήν την τούμπα έπεσα πάνω στο τιμόνι και από τότε, όποτε το θυμάμαι, πιάνω το παϊδι μου και κάνει κλατσ κλατσ (πανε χρόνια) και συνεχίζω...με την αδελφή μου... με φίλο μου... 2 φορές με την ίδια γκόμενα μπορεί να είναι και άλλες τούμπες αλλά αυτές θυμάμαι τώρα... ευτυχώς και δόξα το Θεό αναίμακτα.. και μία φορά που χέστηκα.. όταν μάθαινα ότι τα μηχανάκια μπορούν να στριβουν, σε μία τυφλή δεξιά απο αλεποχώρι προς μέγαρα ειδα ξαφνικά μια ταμπέλα τεράστια που εγραφε ΜΕΓΑΡΑ, χέστηκα επάνω μου, το ίδιο και ο οδηγός του ΚΤΕΛ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psofioskorios 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2012 (τροποποιήθηκε) 1. Βόλος 1999. H πρώτη σούπα (επιτόπια) ήταν με το μοντένας προσπαθώντας να το ανεβάσω πεζοδρόμιο και να το παρκάρω. Έγειρε επικινδύνως και προσγειώθηκα με τη δεξιά μανέτα στο φανάρι του αυτοκινήτου μας... δεν βρήκα έδαφος εφόσον έμεινε καρφωμένο στο αυτοκίνητο με μένα πάνω να τη βλέπω πλαγίως... ένα φανάρι μείον για τον πατέρα μου... 2. Αθήνα 2005. Ιερά Οδός, ως συνήθως πρωί-πρωί κάποιος καραγκιόζης είχε βρέξει το δρόμο, μπλόκαρε το δισκόφρενο (εν όψη σταματημένου ταρίφα) το κράτησα 7-8 μέτρα κι αφού φίδιασε, πήρα μερικά κολονάκια σειρά. ζημιά 147 εουρος η πάπια και ένα νάρθηκα στο αριστερό εγώ. 3. Αθήνα 2006. Προσπέραση σε λεωφορείο από τα αριστερά και ελαφρύ σπρώξιμο από πανίβλακα που ήθελε να αλλάξει ρεύμα από τα δεξιά. Με έριξε και κόλλησε η πάπια κάτω από τη μάσκα του. Εκανε και όπισθεν εφόσον σηκώθηκα όρθιος και τον κοιτούσα για να ξεκολλήσει το μοτό με αποτέλεσμα να σπάσει τη μάσκα του. Ζημιά, στραβωμένα σταντ αναβάτη, ακόμη έτσι είναι. Ο τύπος προφανώς ήταν γίδι. Δεν είπα ούτε έκανα κάτι γιατί είχε το παιδάκι του στο αυτοκίνητο (το οποίο συνηθισμένο είπε, μπαμπά τώρα θα έρθει η αστυνομία ή θα αργήσουν;). 4. 2009 έως σήμερα: Με μεγάλα μοτό δεν έχω σούπες, ούτε θέλω να έχω. Εκτός από ένα περιστατικό πρόσφατο σχετικά, όπου ξεκινάω χαλαρός, κι επιταχύνοντας βρίσκομαι μισό μέτρο από μεσήλικα κύριο που περνούσε το δρόμο τρέχοντας. Φρενάρω (εκεί χέστηκα) και το cbf παραλίγο να διπλώσει μπροστινό. Ευτυχώς το κράτησα και ο μπάρμπας πέρασε το δρόμο με επιτυχία... (έχω και εμβόλισμα με ποδήλατο σε παιδική ηλικία Benoto αλουμίνιο, του έκανα 40000δρχ ζημιά στο καρ τότε του κακομοίρη, αλλά δεν πιάνεται ε;ε;ε;ε;) Αυτά, άντε και όλοι σιδεροκέφαλοι. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 16 , 2012 από τον psofioskorios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εχεις πεσει; εχω πεσει πολλες φορες Γιατι επεσες λογω αμελειας και βλακειας δικης μου πρωτα αλλα και μερικες φορες λογω χαζομαρας αλλων μερικα που θυμαμαι ξεχασμενο λουκετο δισκοφρενου αρχαια λαστχα αποπειρα σουζας αδεσποτος μουργος μα$%ενη επιβατης ταριφα λακουβα στο πεζοδρομιο απο εργα βιαστικη γιαγια να ξεκινησει γιατι αναψε φαναρι Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 16 , 2012 από τον yannisdoul Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psofioskorios 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2012 Εχεις πεσει; εχω πεσει πολλες φορες Γιατι επεσες λογω αμελειας και βλακειας δικης μου πρωτα αλλα και μερικες φορες λογω χαζομαρας αλλων μερικα που θυμαμαι ξεχασμενο λουκετο δισκοφρενου αρχαια λαστχα αποπειρα σουζας αδεσποτος μουργος μα$%ενη επιβατης ταριφα λακουβα στο πεζοδρομιο απο εργα βιαστικη γιαγια να ξεκινησει γιατι αναψε φαναρι οι βιαστικές γιαγιές είναι θάνατος. Θα βάλω αισθητήρα για γιαγιές στο μοτό να κάνει μπιπ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
point zero 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2012 Πως έβαλες μπρος τη μηχανή χωρίς να ξεκλειδώσεις τιμόνι? Στις παλιες μηχανες το τιμονι κλειδωνε απο ανεξαρτητη δευτερη κλειδωνια που υπηρχε στην κατω τιμονοπλακα ... Μπορουσες δηλ να βαλεις εμπρος τον κινητηρα ανεξαρτητα απο την κλειδωνια του τιμονιου ... Εγω ημουν με το πισω μερος της μηχανης στο πεζοδρομιο ( καθετα ) και τιμονι κλειδωμενο προς τα αριστερα ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2012 διαβαζω το θεμα και μου φαινεται σχεδον απιστευτο το οτι μερικοι εχετε πεσει 1-2 φορες μονο και καποιοι αλλοι καμια ! Τοσο κουλος ειμαι εγω που εχω χασει το μετρημα? Να γραψω μονο οσες πτωσεις θυμαμαι? Μην τρομαξετε λοιπον. 1)Bandit 400 , οδηγος ο ξαδερφος μου που δηθεν ηξερε να οδηγαει,συνοδηγος εγω,Μετα απο 3 αποτυχημενες προσπαθειες να ξεκινησουμε απο φαναρι σε ανηφορα ,την τεταρτη τρωμε ενα τρελο καπακι ,ακομα γελαει ολη η Θεσσαλονικη και ο Βαρδαρης 2)bandit 400 : Μολις του εχω παρει τον αερα,νομιζω πως ειμαι ο Ροσσι,μολις εχω βαλει καινουργια λαστιχα, ξεκιναω απ το σπιτι με κοντομανικο,σορτσακι ,στην πρωτη στροφη στα 300 μετρα απ το σπιτι μου παω να μπω με χιλια και χανω το μπροστινο ,συρθηκα κανεναν αιωνα και γεμισα αιματα την γειτονια ... 3) Crypton X : Ειμαι σε κυκλακι μπροστα απο κατι macdonalds και προσπαθω να ξυσω μαρσπιε στην ασφαλτο, τελικα δεν τα καταφερα ,επεσα και το μηχανακι μπηκε σχεδον μεσα στα MCdonalds 4) crypton X: Παλι κοντα στο σπιτι μου,παω να μπω τεζα σε στροφη που ο δρομος γυαλιζει ,χανω ξανα μπροστινο και σερνομαι καμια 15 αρια μετρα, το μηχανακι σταματησε μπροστα σε μια καντινα 5) crypton X : Πηγαινουμε βολτα-εκδρομουλα με την παρεα μου τοτε στην Εδεσσα, R6-fazer 600 -Z 750 και εγω , κυνηγαω το R6 σαν τρελος ,μπαινω μπροστα του και μπαινω τσιττα σε ανηφορικη δεξια φουρκετα ακριβως μπροστα απο το νοσοκομειο της Εδεσσας, βρισκει στην ασφαλτο το δεξι μαρσπιε ,κανει μοχλικο και τρωω απιστευτο hightsiding !! Φευγω με τα μουτρα και σερνομαι στο αντιθετο ,σχεδον μεχρι την πυλη του νοσοκομειου ,ευτηχως δεν χρειαστηκε να μπω πιο μεσα αφου την γλυτωσα και απο διερχομενη νταλικα και απο χτυπηματα καθως φορουσα τα παντα απο εξοπλισμο 6)Crypton X : Παλι κοντα στο σπιτι μου,παω να κανω μπαντα,δεν μου βγαινει γιατι γλιστραει πολυ σε εκεινο το σημειο ,μου διπλωνει και γινομαι ρεζιλι στην γειτονια και παλι 7)GS 1200 κοκκινο : Επανω σε στροφη για να μπω σε κεντρικο δρομο,με χτυπαει αυτοκινητο απο πισω και πεφτω χωρις να καταλαβω τι εγινε ... 8) honda SH 150 : Μ@λακιζομουν μια μερα με το πισω φρενο, εμπαινα σε ολες της στροφες ντριφταριστος λες και εχω κανενα μοταρντ ,ωσπου σε μια στροφη μπαινω ΤΕΛΕΙΑ αλλα ξαφνικα βλεπω τον κολο του SH να με προσπερναει ,συρθηκα καμια 10 μετρα αλλα δεν επαθα τιποτα Αυτες οι πτωσεις μου ηρθαν τωρα , σιγουρα εχω καμια 3-4 ακομα αλλα δεν μου ερχονται τωρα ... Σε μια μονο φταιει αλλος που και αυτην μπορουσα να την αποφυγω . Ολες οι αλλες ειναι απο μ@λακιες δικες μου,ακομα να βαλω μυαλο ρε γαμωτο 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2012 Γιατί είχε πάγο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KonTheCool 363 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2012 Mια και μόνη φορά. Κατέβενα μια κατηφόρα σε χωματόδρομο,ως που είδα οτι μεγάλωνε η κλίση. Βλέπω στροφή,πλακόνομαι στα φρένα,το μηχανακι να γέρνει στα αριστερά,και γω να κάνω ενα αεροπλανικό,και να πέφτω στα δυο πόδια. Απολογισμός? Γρατσουνιες σε ενα πλαστικο. πισω φρένο σε χωματόδρομο+κατηφόρα=βέβαιη πτώση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2012 1) Πρωτη βδομαδα με το πρωτο μου μηχανακι..φοβισμενος με 40 δεξια λωριδα πισω απο ταριφα σε μικρη λεοφορο.Μεχρι που ο παλιοπουστης κοκαλωνει φρενα να αφησει πελατη κ εγω παταω αποτομα μπροστινο κ διπλωνει το μηχανακι φετα κ πευτω.Ευτυχως τη γλιτωσα με μια πληγη στον αγκωνα κ μια μελανια στο ποδι. 2)Σε στενο με 10 χ.α.ω γυαλι δρομος κατω προσπαθωντας να μαθω να στριβω με παντες.Αποτελεσμα ηταν να δωσω παραπανω γκαζι κ να γλιστρησει το μηχανακι κ να πεσω καπως ομαλα με το γονατο..Μια πληγη στο ποδι μονο εκανα.. Ευτηχως ηταν κ οι δυο ανωδυνες καθως ουτε πλαστικα εσπασα,ουτε κρανος ακουμπησε κατω ουτε τιποτα..Ελπιζω να ειναι κ οι τελευταιες μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jkk1983 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2012 (τροποποιήθηκε) 2 φορές που οδηγούσα εγώ και 2 που οδηγούσαν άλλοι!!γελοίες τούμπες οι δικές μου και είναι οι εξής 1)σε απόπειρα σούζας δικάβαλος με το παπί,δεν έφαγα καπάκι,αλλά έφυγα αριστερά και πέσαμε σε λάσπες(μηδένικες απώλειες)και 2)σε διάβαση τρένου το παίζω μάγκας και πάω να περάσω προτού σηκωθούν οι μπάρες(καλά που είχε περάσει το τρένο),με αποτέλεσμα όπως έκανα τον ελιγμό να χωθεί η μπροστινή ρόδα σε κενό μεταξύ ράγας και οδοστρώματος και να φύγω απο πάνω(απώλειες,απλά έγινα ρεζίλι)!! ο λόγος,προφανής,επειδή ήμουν και λόγω κακοτεχνίας στην διάβαση του τρένου Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2012 από τον jkk1983 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2012 διαβαζω το θεμα και μου φαινεται σχεδον απιστευτο το οτι μερικοι εχετε πεσει 1-2 φορες μονο και καποιοι αλλοι καμια ! Τοσο κουλος ειμαι εγω που εχω χασει το μετρημα? Να γραψω μονο οσες πτωσεις θυμαμαι? Μην τρομαξετε λοιπον. 1)Bandit 400 , οδηγος ο ξαδερφος μου που δηθεν ηξερε να οδηγαει,συνοδηγος εγω,Μετα απο 3 αποτυχημενες προσπαθειες να ξεκινησουμε απο φαναρι σε ανηφορα ,την τεταρτη τρωμε ενα τρελο καπακι ,ακομα γελαει ολη η Θεσσαλονικη και ο Βαρδαρης 2)bandit 400 : Μολις του εχω παρει τον αερα,νομιζω πως ειμαι ο Ροσσι,μολις εχω βαλει καινουργια λαστιχα, ξεκιναω απ το σπιτι με κοντομανικο,........ ..... ....... 8) honda SH 150 : Μ@λακιζομουν μια μερα με το πισω φρενο, ........ Εσύ μωρ' αδερφάκι μου το έκανες επάγγελμα! Επαγγελματίας τουμπέρ! Πάντως υπάρχει ένας αξεπέραστος. Ένας στο χωριό μου παλιά που πήγε και αγόρασε κατευθείαν ένα Honda XL185S. Χωρίς ίχνος υπερβολής.... ο τύπος ήταν βόλτα και τούμπα λέμε ! :tooth: Είχε κάνει πλούσιους τους ανταλλακτικάδες της Honda στη περιοχή. :lol: Αν θυμάμαι καλά, το ψευδώνυμό του ήταν μπουντουλάκ (εκ του μπουνταλάς ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
reNos 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2012 (τροποποιήθηκε) Καλό το θέμα!!Με το τρακερ δεν έχω πέσει αν και την έχω γλυτώσει 4-5 φορές και κάποιες στο τσακ.Με το ταιφούν 50cc όμως έφυγα ξάπλα μέσα στη Θηβών (κεντρικός δρόμος με κίνηση) από κάθετο μια μέρα.Ο λόγος ήταν ότι έτρεχα και δεν πήρα χαμπάρι ότι βγαίνω Θηβών (δεν είδα και το στοπ) και πλακώθηκα στα φρένα.Ευτυχώς δεν έπαθα τίποτα.Δεν βρήκε καν το κράνος κάτω.Για αυτό καλό είναι να μη τρέχουμε ποτέ εντός πόλης. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2012 από τον reNos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2012 αμα γραψω κειμενα για ολες τις τουμπες θα γελαμε μεχρι αυριο.. Εχω τρακαρει με σκυλο, που κυνηγουσε γατα και περασαν καθετα τον δρομο.. Ο σκυλος σηκωθηκε και συνεχισε να κυνηγαει την γατα.. Εγω γυρησα τσακισμενος στο σπιτι.16ετων Εχω πεσει σε θαμνο γιατι μου καρφωθηκε ενα παπι στην μεση του δικου μου παπιου. Ολα αυτα στο βουνο. 16 ετων Εχω πεσει δικαβαλος γιατι πατησα πετρα ενω εκαναν ασφαλτοστρωση. 18 ετων Ηθελα να περασω αναμεσα απο δυο αυτοκινητα.. κοιταξα πισω (δεν ειχα καθρεφτες) , οταν κοιταξα εμπρος, ειχαν κλεισει τα αυτοκινητα μεταξυ τους...Φρενα πανικου (δεν παιζει ρολο, το ΧΤ250Τ δεν ειχε φρενα), γυρναω την μηχανη με κολια, καρφωνω τον δεξι, απογειωνομαι και την πεφτω στην κοπελιτσα αριστερα.. Ομορφη ηταν, αλλα εγω φορουσα κρανος και δεν με ειδε και αυτη... Πρωτη φορα που εσπασα κοκκαλα με οχημα. Τις αλλες τα εσπασα πεζος!!!! 21 ετων. Εκανα προσπεραση σε λεωφορειο και οταν αλλαξα λωριδα, ειδα τον μπροστινο σταματημενο... FAIL!! το εχωσα απο κατω του για να μαθει.. Εγω συρθηκα ως σαν τον rossi για πολλα μετρα. Δεν χτυπησα, αλλα καταλαβα γιατι εχουμε δρομους γυαλι. Για να μην χτυπαμε-σκιζομαστε... Οταν εκανα delivery. επεσα με το παπι γιατι πηγα να στριψω και εχασα μπροστινο. επεσα με το παπι γιατι πηγα να στριψω και εχασα μπροστινο. επεσα με το παπι γιατι πηγα να στριψω και εχασα μπροστινο. επεσα με το παπι γιατι πηγα να στριψω και εχασα μπροστινο. επεσα με το παπι γιατι πηγα να στριψω και εχασα μπροστινο. επεσα με το παπι γιατι πηγα να στριψω και εχασα μπροστινο. Την μια απο αυτες δεν εφταιγα... μπηκα σωστα.. αλλα πατησα λαδια. Ερωτηση συναδελφων οποτε γυρνουσα στο μαγαζι.. ''Παλι επεσες???" Ατσαλο αλμα σε μαθημα enduro. Εχασα τον ελεγχο και με εστειλε στον διαολο.. μηχανη και Ηλιας καρφωθηκαμε σαν τα ραπανακια στο χωμα, μαλλον πετρες.. Ακομα εχω πρβλημα με τον ωμο μου. Παιδια, μικροι και μεγαλοι εχω να πω ενα πραγμα.. απο ολες τις τουμπες που γραφω παραπανω, στην μια δεν φορουσα κρανος. Ευτυχως δεν χτυπησα τοτε.. Σε ολες τις αλλες, φορουσα καιι πιστεψτε με, με εσωσε.. Φορατε κρανος μαγκες.. και ας χαλαει το μαλι. Οι γκομενες μας γουσταρουν με ''χαλασμενο'' μαλι. Εντιτ.. Xampos, εισαι αδερφος.. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2012 Και επειδή κουράστηκες να αγοράζεις προφυλακτήρες, φανάρια, καπό κτλ, είπες να το ρίξεις στη φύση που δεν πληρώνεις τίποτα! Από εμπρηστές πυρκαγιών τώρα θα έχουμε εμπρηστή εντουρά!! :-P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες