GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2013 Οποτε ebay............ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2013 Midnek λίγα για τα κιλά μου Έχω κι εγώ θεματάκι με τα running παπούτσια,είναι μια αλήθεια αυτό!Έχω όλα αυτά που προτείνεις εκτός από τα vomero!Τα faas που γράφεις στο επόμενο post δεν τα έχω φορέσει καν αλλά που θα μου πάνε,θα τα τσιμπήσω κι αυτά :) Επειδή έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια προς την asics,είχα βρει μια άκρη με ένα κατάστημα κ μου άφηνε τα τελευταία kinsei 100 ευρώ αλλά επειδή έχω τα προηγούμενα,είπα να μην μπω σε περιττά έξοδα.Τώρα τα επόμενα λογικά θα είναι ή τα nike free ή τα puma faas αλλά δεν ξέρω ακόμα καλά όλα τα μοντέλα τους κ θέλω να εξερευνήσω πρώτα λίγο! Ρίχνετε πάντως ματιές και σε ελληνικά καταστήματα για προσφορές.Για τα μπασκετικά ας πούμε που σχολιάζετε πιο πάνω,αγόρασα πριν κάποιους μήνες τα nike hyperdunk από τα zackret γιατί πουθενά δεν τα έβρισκα σε καλύτερη τιμή από αυτή που μου τα άφησαν εκεί.Αρχικά σχεδίαζα να τα πάρω από το eastbay που είχε περισσότερες επιλογές σε χρώματα αλλά φοβήθηκα το τελωνείο γιατί την ίδια περίοδο διάβαζα διάφορα περί κράτησης δεμάτων από τους τελωνειακούς και για 10 ευρώ δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doukiman 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2013 εκανα μια παραγγελια και εκει που λεει το ποσο πληρωμης εχει απο κατω 10 ευρω delivery. οταν τα φερουν σπιτι πληρωνω και αλλα μεταφορικα? http://imageshack.us/f/705/66685857.jpg/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) Midnek λίγα για τα κιλά μου Εντάξει μαν, πάσο! Λοιπόν μάγκες, πούπουλο ο efkola... Είναι και 2 μέτρα παλληκάρι! Τροποποιήθηκε Ιούνιος 2 , 2013 από τον midnek 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2013 εκανα μια παραγγελια και εκει που λεει το ποσο πληρωμης εχει απο κατω 10 ευρω delivery. οταν τα φερουν σπιτι πληρωνω και αλλα μεταφορικα? http://imageshack.us...5/66685857.jpg/ Όχι φίλος Τα 10 € μόνο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2013 Το sportsdirect έχει free delivery για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ! Μη βιάζεστε...ισχύει για πολλές ευρωπαϊκές χώρες αλλά,ως συνήθως,όχι για την Ελλάδα :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2013 Και εγώ χάρηκα όταν διάβασα το μνμ σου!! Θα παραγγείλουμε με ένα φίλο... Είναι κανείς από Θεσσαλονίκη που ψήνεται να κάνουμε παραγγελία από το sportsdirect την άλλη εβδομάδα;; Επίσης, ξέρει κανείς πού μπορώ να δοκιμάσω ρούχα της Lonsdale στη Θεσσαλονίκη; Αν όχι, μήπως έχει κανείς ρούχα και από την Lonsdale, αλλά και από την Everlast, ώστε να μου πει αν μοιάζουν τα μεγέθη των 2 εταιρειών;; Everlast έχω βρει εδώ, οπότε μπορώ να δοκιμάσω κάποια μεγέθη, αλλά Lonsdale πουθενά γμτ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2013 πάνω κάτω, τα lonsdale έχουν την ίδια φόρμα με τα everlast, αφού είναι ρούχα για μπόξ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2013 πάνω κάτω, τα lonsdale έχουν την ίδια φόρμα με τα everlast, αφού είναι ρούχα για μπόξ .....οποτε οι εχοντες (σαν εμενα) εκτος απο πλατες-ωμους-στηθη μποξερ, ΚΑΙ αεροσακκο-σαμπρελιακο-σκεμπέ-μπυροκοιλι κλπ, πατε ενα κλικ επανω σε νουμερο να ειστε ενταξει. Την πατησα,και ενημερωνω.... B) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2013 Aυτο ειναι σχετικο! Βρηκα (φενεται να ειναι ιδιο δλδ ) το παπουτσι που θα παρω σε σχεση με το site του πρωτου ποστ του ρελεντλεςς 10 ευρω σχεδον φθηνοτερα. 101 χωρις μεταφορικα οπως λεει ο ρελεντλεςς. Δεν ξερω αν ισχυει εκτος UK γιατι δεν εχω παρει απο αυτο . O ιδιος θα μας πει. http://www.sportssho...-running-shoes/ Στο site που εβαλα εγω εχει 94 + 11 μεταφορικα. Το λεει εκει που λεει τιμη , λιγο πιο πανω γραφει details, easy return, delivery , size guide. http://www.prodirect...10.aspx?cur=eur Δεν ξερω αν σε καποιο αλλο προιον διαφερει. Εγω απλως μπηκα για free running παπουτσια! Εδιτ το παπουτσι που ειχα φορεσει ειναι αυτο. Πολυ καλο και μια πιο φθηνη λυση! http://www.sportssho...-running-shoes/ στο http://www.startfitness.co.uk τα χει πιο φθηνα τσεκαρετε μια... Τα πηρε αυτα ο αδερφος μου με 5 καλτσες ολα 90κατι ευρω με μεταφορικα. Οντως το παπουτσακι αυτο φυσαει http://www.startfitness.co.uk/product.asp?strParents=4070,4071&CAT_ID=4416&P_ID=52362 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2013 στο http://www.startfitness.co.uk τα χει πιο φθηνα τσεκαρετε μια... Τα πηρε αυτα ο αδερφος μου με 5 καλτσες ολα 90κατι ευρω με μεταφορικα. Οντως το παπουτσακι αυτο φυσαει http://www.startfitn...4416&P_ID=52362 Θα μας τρελανεις! £76.49 λεει αρα 90 γιουρος , αμα πηρε και καλτσες , αμα ειχε και μεταφορικα πρεπει να ειναι 100+ ευρω! Δυστυχως ολο το ανεβαλα , γιατι λεφτα επρεπε να βαλω αλλα βαριομουνα. Τελικα θα ερθει καπου στα μεσα της επομενης (Τεταρτη, Πεμπτη) Ο αδερφος σου το δοκισαμε ? Τι αποψη εχει ? Εσυ το δοκιμασες ? Γιατι ξερω οτι τρεχεις και γραφεις στο διπλανο θεμα. Αμα το δοκιμασες θα ηθελα και την δικια σου αποψη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 Τοσο μου ειπε οτι τα πηρε δεν ξερω αν αλλαξε η τιμη.. Οχι εγω φοραω το nike dual fusion st2 , καλο παπουτσακι , ομορφο και την κανει τη δουλεια του. Αλλα αυτα που κοιτας τα χει ο αδεφος μου , μου λεει αλλο πραμα. Στην αρχη μετα απο τα ασικς καγιανο που ειναι λιγο βαρια , ελεγε οτι ηταν σαν να τρεχει ξυπολητος! Πραγματικα ειναι πολυ ελαφρια , ελαστικα και ομορφα. Επισης εχουν μικρη σολα πραγμα που βοηθα στο forefoot running. Αξιζουν πιστευω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ηρθαν σημερα τα πραγματα (παραγγελια 6 ημερων , αργησε σχετικα λογω επαρχιας μαλλον). Μαζι με τα παππουτσια μου ηρθαν και δυο μπλουζες. Τωρα ηταν δωρο (?) δεν ξερω, μαλλον :lol: . Μου ερχονται λιγο μεγαλες αλλα δεν πειραζει . Μπορει να παιχτει τραμπα με κανεναν :crazy: Eντυπωσεις σε κανα δυο ημερες ,μαλλον στο διπλανο θεμα που ονομαζεται "Γυμναζεστε καθολου?" :P Οι μπλουζες ειναι nike run swoosh tee volt/black/silver και nike run swoosh tee anthracite/grey/silver Τροποποιήθηκε Ιούνιος 13 , 2013 από τον larisa-marios95 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arxon 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2013 Η αιτία των χαμηλών τιμών στο sports direct: Είναι κρίμα που ο Καρλ Μαρξ δεν είναι πια κοντά μας για να σχολιάσει την είδηση ότι το 90% των εργαζομένων στα καταστήματα Sports Direct προσλαμβάνονται πια με συμβάσεις έκτακτης ανάγκης (zero hour contracts) - είναι διαθέσιμοι για όσες ώρες εργασίας είναι διατεθειμένος να τους προσφέρει ο εργοδότης τους Ο συγγραφέας του Κομμουνιστικού Μανιφέστου θα είχε πολλά να πει για την είδηση ότι ο αριθμός των εργαζομένων για την ελαστικότερη από όλες τις μορφές εργασίας εκτινάχτηκε πέρσι κατά 25%. Η στατιστική υπηρεσία ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι 250.000 άνθρωποι εργάζονται πια με τέτοιες συμβάσεις. Είναι μια αύξηση 25% σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση, αλλά αφορά ακόμη σχετικά μικρό αριθμό εργαζομένων σε μια εργατική δύναμη που στη Βρετανία αγγίζει τα 30 εκατομμύρια. Οι εργοδοτικές οργανώσεις υποστηρίζουν ότι χωρίς αυτές τις συμβάσεις η ανεργία θα ήταν πολύ μεγαλύτερη. Καλύτερα, λένε, οι άνθρωποι να δουλεύουν 20 ώρες την εβδομάδα παρά καμία. Υπό αυτό το φως, οι υπεύθυνοι θα έπρεπε να εξετάζουν την περαιτέρω απορρύθμιση της αγοράς εργασίας. Θα μπορούσαν, για παράδειγμα, να ακυρώσουν τον Νόμο Περί Εργοστασίων του 1874 που απαγόρευε σε παιδιά κάτω των 10 ετών να εργάζονται στον κατασκευαστικό τομέα. Ή να ξανασκεφτούν τον νόμο του 1847 που περιόριζε το παιδικό ωράριο εργασίας σε 10 ώρες την ημέρα. Θα μπορούσαν να φανούν πραγματικά τολμηροί και να πουν στο Κοινοβούλιο ότι έσφαλε το 1841 όταν απαγόρευε σε παιδιά να δουλεύουν στα ορυχεία. Γιατί όλοι αυτοί οι νόμοι μείωναν την "ελαστικότητα" της αγοράς εργασίας. Πρέπει βέβαια να παραδεχτούμε ότι ορισμένοι εργαζόμενοι είναι ευχαριστημένοι με τις συγκεκριμένες συμβάσεις. Ορισμένοι φοιτητές θέλουν να συνδυάζουν τις σπουδές τους με κάποιες ώρες δουλειά. Αυτό ισχύει και για ορισμένους ηλικιωμένους εργαζόμενους που μπορούν να συμπληρώνουν τις συντάξεις τους με αμοιβές από μερική απασχόληση. Χωρίς αυτές τις εξαιρέσεις, οι συμβάσεις έκτακτης ανάγκης θυμίζουν τις εργασιακές συνθήκες του 19ου αιώνα. Λες και η Βρετανία επέστρεψε σε μια εποχή κατά την οποία ο εργοδότης κρατούσε το μαστίγιο και οι εργαζόμενοι είχαν μόλις χάσει τα όποια δικαιώματα που τους εξασφάλιζε το φεουδαρχικό σύστημα. Έρευνες δείχνουν ότι οι εργαζόμενοι με συμβάσεις τέτοιου είδους κερδίζουν λιγότερα από εκείνους που έχουν υπογράψει συμβάσεις αόριστου ή ορισμένου χρόνου. Δεν δικαιούνται αναρρωτικές άδειες. Δεν δικαιούνται επίδομα αδείας. Και υπάρχουν αρκετές αποδείξεις ότι όταν αρνούνται μια μέρα δουλειάς που τους προσφέρεται -ακόμη και αν είναι για να πάνε το παιδί τους στο γιατρό- θα καταχωρισθούν ως ανεπαρκώς "ελαστικοί". Αυτές ήταν οι συνθήκες εργασίας που γέννησαν τα συνδικάτα. Τότε οι συνθήκες αυτές είχαν και όνομα: εκμετάλλευση. Πολλές μεγάλες εταιρείες είναι επιφυλακτικές απέναντι στις συμβάσεις αυτές και υπάρχουν σοβαροί οικονομικοί λόγοι για τη στάση τους. Ο πρώτος είναι ο κίνδυνος της δυσφήμισης. Υπάρχουν αρκετά παραδείγματα εταιρειών που έγιναν στόχος των καταναλωτών εξαιτίας επιχειρηματικών πρακτικών που θεωρήθηκαν ανήθικες ή αντικοινωνικές. Ο δεύτερος είναι ότι, σε μια οικονομία που κυριαρχείται όλο και περισσότερο από τον ιδιωτικό τομέα, πολλές εταιρείες θέλουν τους εργαζομένους τους να είναι αφοσιωμένοι, με επαρκή κίνητρα και φιλικοί απέναντι στους πελάτες. Πιστεύουν ότι έχουν καλύτερες πιθανότητες να προσελκύσουν και να κρατήσουν το καλύτερο προσωπικό όταν οι εργαζόμενοι πληρώνονται καλά και αισθάνονται ασφάλεια. Ο Μαρξ θα θεωρούσε αυτές τις συμβάσεις ως συνέχιση μιας μακράς ιστορικής περιόδου, που αρχίζει από τα μέσα τις δεκαετίας του ΄60, όταν τα κέρδη των δυτικών κατασκευαστικών επιχειρήσεων άρχισαν να πέφτουν. Από τότε, αναζήτησαν διάφορα μέτρα για να αυξήσουν τα κέρδη τους. Από τις ευθείες επιθέσεις εναντίον του οργανωμένου συνδικαλισμού μέχρι την εντεινόμενη χρηματικοποίηση της οικονομίας, από την αναζήτηση για φτηνές πρώτες ύλες ανεξάρτητα από το περιβαλλοντικό κόστος μέχρι τις φούσκες των χρηματιστηρίων. Συνεπώς, οι συμβάσεις α λα καρτ αποτελούν την απάντηση στις σκληρότερες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Η ανατροπή της τάσης θα απαιτήσει κάτι περισσότερο από νομοθεσία. Θα χρειαστεί την αντιμετώπιση μιας από τις βασικότερες αιτίες αυτής της κρίσης: τον άνισο συσχετισμό δυνάμεων στην αγορά εργασίας. http://www.alterthess.gr/content/symvaseis-ektaktis-anagkis-mia-efedriki-stratia-ergazomenon-toy-guardian#.UgZe3GQsl5w.facebook 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Παιδια τα μεταφορικα πλεον για Ελλαδα 7 ευρω... Ανεβαινουν σχετικα ευκολα στα 10 αν παρεις αρκετα , αλλα μετα το ζορησα το καλαθι με δοκιμες και δεν ανεβαινε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 αυτο το site φαινεται να εχει καλα πραγματα..μεσω paypal γινονται οι αγορες? ειναι καλα τα πραγματα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 μια χαρά είναι, όπως τα βλέπεις στο site Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 παραγγελνεις με payal η με αντικαταβολη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 Υπαρχει καποιο παρομοιο site με μπασκετικα παπουτσια? Γιατι αυτο δεν εχει μεγαλη ποικιλια...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 παραγγελνεις με payal η με αντικαταβολη? paypal , master card , visa , maestro card κτλ! Αντικαταβολη δεν εχει! Εμπα του ,ειναι δοκιμασμενο και συνισταται ανετα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 να κανω και εγω μια ερωτηση .. Στα παππουτσια τα νουμερα που λεει ειναι σε uk η us? Ακομα εχει παρει κανεις την μαρκα doney ωστε να μου πει αντιστοιχια μεγεθους με κανενα nike adidas? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kontalex 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 να κανω και εγω μια ερωτηση .. Στα παππουτσια τα νουμερα που λεει ειναι σε uk η us? Ακομα εχει παρει κανεις την μαρκα doney ωστε να μου πει αντιστοιχια μεγεθους με κανενα nike adidas? τα νουμερα φιλτατε ειναι uk....για την doney δεν ξερω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 παρήγγειλα Παρασκευη βραδυ, παρέλαβα σήμερα - με Σ/Κ ενδιάμεσα (!). Ταχεία αποστολή (Dhl), τα παπούτσια όπως τα εχουν στο site, όλα καλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Καλοφόρετα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2013 Φαντάζεστε να ανοίξει κατάστημα sportsdirect στην Αθήνα ή αλλού στην Ελλάδα με παραπλήσιες τιμές και έστω το 1/3 του stock των Άγγλων; :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες