Jump to content
patapios

SPORTS DIRECT .COM

Recommended Posts

Επειδη εριξα μια ματιά στα Nike στην συγκεκριμενη ιστοσελιδα,ειναι ακριβότερα απο την Nike στο Factory store της στο εκπτωτικό "χωριό" στο MCarthur που βάζει τιμές εργοστασίου.

Αν σου είναι εύκολο δώσε link

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ξερει κανεις αν παιζουν καπου 100% cotton σορτσακια ή εστω 80%-20% cotton-polyester , γιατι ολα αυτα που βλεπω στο sportsdirect ειναι 100% polyester ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με μια αναζήτηση βρίσκω κι άλλα σαν το "sportsdirect".

Τα ξέρει κανείς;

https://www.google.gr/search?q=Other+sites+like+sportsdirect&oq=Other+sites+like+sportsdirect&aqs=chrome..69i57.195j0j9&sourceid=chrome&es_sm=0&ie=UTF-8

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα παρέλαβα το πακέτο και 'γω. Απο ποιότητα τα ρούχα μπορώ να πω πως είνα άριστα και τα νούμερα με έκατσαν ακριβώς.

Μεσα στην συσκευασία (σακούλα) είχε δώρο και μια κούπα με το λογότυπο τους!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα παρέλαβα το πακέτο και 'γω. Απο ποιότητα τα ρούχα μπορώ να πω πως είνα άριστα και τα νούμερα με έκατσαν ακριβώς.

Μεσα στην συσκευασία (σακούλα) είχε δώρο και μια κούπα με το λογότυπο τους!

δεν τα λες όλα όμως... μαζί με την κούπα είχε και ένα περιοδικό... χαχαχα

Δυστυχώς την πάτησες και εσύ... Η κούπα και το περιοδικό έχουν μια μικρή χρέωση (γύρω στα 2 ευρώ αν θυμάμαι καλά) και μπαίνουν αυτόματα όταν παραγγέλνεις.

Αν δεν τα θέλεις τότε πρέπει πριν κάνεις την τελική πληρωμή να πας πάλι στο καλάθι σου και να τα αφαιρέσεις χειροκίνητα...

Κουπάρα πάντως ε;;; για σούπα ένα πράμα!

Αυτό που μου έχει κάνει πάντως τρομερή εντύπωση είναι πως όλα τα παντελόνια-φόρμες για γυμναστική που έχει είναι από 100% πολυεστέρα! Τελείως άκυρο ύφασμα δηλαδή...

Ψάχνω να βρω βαμβακερό ή έστω εν μέρη βαμβακερό και δεν βρίσκω με τίποτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς την πάτησες και εσύ... Η κούπα και το περιοδικό έχουν μια μικρή χρέωση (γύρω στα 2 ευρώ αν θυμάμαι καλά) και μπαίνουν αυτόματα όταν παραγγέλνεις.

Αν δεν τα θέλεις τότε πρέπει πριν κάνεις την τελική πληρωμή να πας πάλι στο καλάθι σου και να τα αφαιρέσεις χειροκίνητα...

Αυτό που μου έχει κάνει πάντως τρομερή εντύπωση είναι πως όλα τα παντελόνια-φόρμες για γυμναστική που έχει είναι από 100% πολυεστέρα! Τελείως άκυρο ύφασμα δηλαδή...

Χα, την πάτησες Μιχάλη μου. Οταν έκανα την παραγγελία είδα τον κατάλογο και τον είχε με χρέωση 1,20 ευρώ, τον εβγαλα απο την λίστα, η κούπα όμως είναι όντως δώρο και την λάτρεψα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω πηρα φορμα everlast και λεει 65 % πολυεστερα και 35 % βαμβακι και ειναι πολυ καλη φορμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ειχα παρει κατι φορμες donnay και olympus ηταν 100%βαμβακι απο τοτε δεν εχω ξαναπετυχει καμια που να μην ειναι premix..

Απο την ωρα ομως που το γυρισε σε οδικως αγορασα μια τελευαια φορα και τελος..

Τροποποιήθηκε από τον Karavidas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες, βάζω παραγγελία μικρότερη από αυτές που έχω βάλει άλλες φορές ειδικά σε όγκο και μου βγάζει μεταφορικά 29 ευρώ!!!! Ξέρει κανείς τι παίζει; Αφού λέει 15 για ελλάδα γιατί τέτοια χρέωση στο τέλος;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες, βάζω παραγγελία μικρότερη από αυτές που έχω βάλει άλλες φορές ειδικά σε όγκο και μου βγάζει μεταφορικά 29 ευρώ!!!! Ξέρει κανείς τι παίζει; Αφού λέει 15 για ελλάδα γιατί τέτοια χρέωση στο τέλος;

μήπως πιάνουν όγκο, πχ παπούτσια;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ότι να'ναι είναι το site... Έχω 2 ζευγάρια παπούτσια, ένα αμάνικο μπουφάν, 3 μπλούζες γυναικείες και κάτι ψιλολοίδια, 11 προιόντα σύνολο....

Βγάζω τα παπούτσια και τα 2 ζευγάρια, ίδια μεταφορικά, βγάζω και το αμάνικο, 30 ευρώ πάλι μεταφορικά. Τα αφήνω όλα στο καλάθι και βγάζω τις 3 γυναικείες μπλούζες, 15 ευρώ μεταφορικά... Ότι μα ότι να'ναι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχει κανείς απο αθήνα που είναι διατεθειμένος να μου κάνει μια χαρούλα?

Θέλω μωρέ δύο πακετάκια με ζώνες

http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-3-pack-belts-mens-757394?colcode=75739490

http://www.sportsdirect.com/no-fear-3-pack-belts-mens-757393?colcode=75739390

τα οποίο έχει μολις 3 λίρες... αν μπορεί κάποιος να το συμπεριλάβει σε κάποια επόμενη παραγγελία για τον άγνωστο πλήν συμπαθή μηχανόβιο και να τα βρούμε απο κοντά? τα λεφτά μπροστά !

Αμαρτια 10 ευρω μεταφορικά για 7 ευρώ αντικείμενα... :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΑντος και εγω που εκανα προσφατα αγορα απο αγγλικο site κατι περιεργο ειδα στον αυτοματο υπολογισμο κοστους των μεταφορικων και τους εστηλα email οτι κατι δνε παει καλα και μου ζητησαν συγνωμη οτι ειχα δικιο μετα απο ελεγχο που εκαναν και οτι δεν ειχαν καταλαβει οτι δεν λειτουργουσε σωστα..Αν ειναι δυνατον!!!

Υ.γ.Το αποτελεσμα να γινει η δουλεια manual απο μερια τους με paypal invoice..

Τροποποιήθηκε από τον Karavidas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΑντος και εγω που εκανα προσφατα αγορα απο αγγλικο site κατι περιεργο ειδα στον αυτοματο υπολογισμο κοστους των μεταφορικων και τους εστηλα email οτι κατι δνε παει καλα και μου ζητησαν συγνωμη οτι ειχα δικιο μετα απο ελεγχο που εκαναν και οτι δεν ειχαν καταλαβει οτι δεν λειτουργουσε σωστα..Αν ειναι δυνατον!!!

Υ.γ.Το αποτελεσμα να γινει η δουλεια manual απο μερια τους με paypal invoice..

Από sportsdirect ή άλλο site?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται..

ειχα παραγγειλει 19 πραγματα (παπουτσια τζην μπλουζες πουκαμισα) παω να κανω check out μου λεει 26.99 μεταφορικα.

λεω κατσε να βγαλω κατι.

βγαζω το ενα πουκαμισο απο τα δυο που ειχα παραγγειλει ξαναπαταω λεει 14.99 οποτε λεω θα φταιει το ενα πουκαμισο παραπανω οποτε συνολο 18 αντικειμενα.

ολα οκ ολα καλα αλλα λεω να αλλαξω το πουκαμισο που τελικα αφησα με ενα αλλο χρωμα ιδιου σχεδιου.το κανω παω να κανω check out μου λεει 26.99 εξοδα αποστολης.

λεω με τρολαρει δεν γινεται επειδη αλλαξα χρωμα σε ενα ρουχο χωρις να προσθεσω κατι να ανεβηκαν 10 ευρω τα εξοδα αποστολης.

παω πισω ξαναβαζω το αρχικο χρωμα που ειχα επιλεξει μου γραφει 14.99 εξοδα αποστολης.τελικα πηρα αυτο το χρωμα/

δεν καταλαβαινω ομως τι ρολο μπορει να επαιξε η αλλαγη χρωματος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ηταν με λαδομπογια και βαρυνε..

Τι να πω ειμαι και εγω ενα βημα πριν παρω κατι παπουτσια και 2 μπλουζακια και το σκεφτομαι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια 27 παραγγειλα και σημερα που ειδα βρισκονται Ουγγαρια- Βουδαπεστη

για μεταφορα με αμαξι πολυ γρηγορα δεν ερχονται?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το χειμωνα που εκανα παραγγελεια παντως, μου εβγαλε μεταφορικα 10€ και ηταν ενα κουτι παπουτσια, ενα μπουφαν και μια μπλουζα.

και τωρα που ξανα εκανα 3βερμουδες και 2 μπλουζες ειναι 15 €. οποτε πρεπει να τα εχουν ανεβασει γενικα τα μεταφορικα γιατι την πρωτη φορα ο ογκος(και το βαρος) ειναι αρκετα μεγαλυτερα φανταζομαι.

ΥΓ εγω παρηγγειλα 28 και ακομα να ξεκινησουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα χριστούγεννα τα μεταφορικά ήταν 5 ευρώ (είχαν 50% έκπτωση) Γενάρη ήταν 10 ευρώ και τώρα 15... Εν τω μεταξύ έχουν ξεσκιστεί να στέλνουν στην Ελλάδα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μου ηρθε η παραγγελια σε συνολο 7 ημερων .

μπορω να πω οτι τα μπλουζακια lee cooper ειναι πιο χοντρα και εχουν κατα την γνωμη καλυτερο υφασμα απο τα firetrap που πηρα.

επισης πηρα ενα παντελονι τζην lee cooper στα 10 ευρω μαζι με ζωνη και ειναι παρα πολυ καλο σαν υφασμα και μου παει ακριβως ουτε κοντεμα ουτε στενεμα. εκανα πολυ καλη παραγγελια πιστευω και με 70 ευρω που εδωσα πηρα 4 μπλουζες 1 παντελονι και ενα ζευγαρι παπουτσια. αν βαλουμε και 15 τα μεταφορικα (αν και δεν τα πληρωσα ολα εγω γιατι εγινε μεγαλη παραγγελια απο αλλους) με συνολο 85 ευρω πηρα ολα αυτα τα παραπανω πραγματα.και με 15 ευρω μεταφορικα εγω θα παραγγελνω

σιγουρα μπορει ετσι να αποδυναμωνουμε την Ελληνικη αγορα αλλα δεν χρωσταω τιποτα σε κανεναν οταν ακομα και στις λαικες αγορες πουλανε τα τζην 20 ευρω το ενα τα οποια πολλες φορες στο πρωτο πλυσιμο αλλαζουν χρωμα.

δυστυχως με 85 ευρω απο Ελλαδα ισως να επαιρνα 1 τζην μονο αντε και καμια μπλουζα.

βεβαια παλι ολο αυτο ειναι μια αλυσιδα που ξερουμε ολοι που καταληγει γι αυτο δεν λεω αλλα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα φτιάξανε τα μεταφορικά απ'όσο βλέπω,θέλει πολύ πράμα για να πάει από 15,30 ευρώ.

Συγκεκριμένα παρήγγειλα 120 ευρώ βερμούδες/μπλουζάκια κι έμεινε στα 15,έβαλα κι άλλα για να τσεκάρω κι ανέβηκε γύρω στα 180 αλλά με 2 ζευγάρια παπούτσια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα