Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 UP ! Τοπος συναντησης στο citi gate στο εξωτερικο παρκινκ απο την κατω μερια στην δυτικη εισοδο και ωρα 09+00 με γεματα ρεζερβουαρ,τα βασικα απο εξοπλισμο,και οπωσδηποτε τα χαρτια σας διπλωμα,ασφαλεια,αδεια κυκλοφοριας,τελη κυκλοφοριας,καθως και γραπτη αδεια ημερισιας εξοδου , απο τον κηδεμονα,συζηγο,γκομενα,αραββωνιστικια σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o mikros gaidaros 456 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 φιλος απο βελβεντο μου ειπε οτι ειχαν ενα ζητημα με κατολισθισεις στο κομματι μετα το βελβεντο. εχουμε καμια ενημερωση πανω σ αυτο το κομματι???μην φαμε κανενα ακυρο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Semiaz 485 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 Καλό δρόμο αύριο με προσοχή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis versys 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 παιδια.....!!!!! παρτε ολοι αδιαβροχα.....ποτε δεν ξερεις...!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 Καλο δρομο παιδες, προσεκτικα στη διαδρομη και καλα να περασετε. Εγω παντως το εφαγα το κρυο μου σημερα, 65 χλμ με τη θερμοκρασια μετα βιας να αγκιζει τους 1 βαθμους. Το πρωι ολα ηταν παγωμενα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πληρης προτεινομενη διαδρομη 288km + την διαδρομη σημειου συναντησης+ σημειου διαλυσης Πιστευω οι περισσοτεροι "μεγαλοι" να την βγαλουν με 1 ρεζερβουαρ. Εβγαλα το κομματι "Χαλκηδονα-Αλεξανδρεια" στην αρχη γιατι πιστευω δεν εχει ενδιαφερον και ειναι και επικινδυνο και στην τελικη ειναι πανω απο 30 κμ τζαμπα. Βελβεντος out, το δεξι κομματι εχει πιο πολυ ενδιαφερον οποτε μαλλον δεν βολευει να περασουμε εκτος και αν παμε και γυρισουμε. Ακρινη out, κανενα ενδιαφερον εκτος του φωτογραφικου στα εγκατελειμενα χωρια. Χαρτης Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 από τον Verbal Kint Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 Τα λέμε το πρωί παίδες! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2012 Ακυρο απο μενα προεκυψε κατι. Καλα να περασετε και προσοχη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Evan_Tz 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 Καλά να περάσετε αύριο και γύρω γύρω Δεκέμβρης, εκεί που περνάτε Μάιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 Εβαλα την πιτα να ψηνεται 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αγόρι μου είσαι ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 από τον ΑΛΛΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 Κάτι για πίτα πήρε το αυτί μου! Θα ρθω και εγώ λοιπόν στην βόλτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 Καλά να περάσετε και προσοχή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsagos 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 καλο ταξίδι πέδες. Απο το νέο έτος θα έρχομαι και εγώ μαζί σας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 Ο zoo και η χωριάτα επέστρεψαν στην έδρα τους με μπόλικη βροχή και πυκνή (πυκνή όμως!) ομίχλη!... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 σπιτι μου και εγω , με μπολικη βροχη και ομιχλη οπως ειπε ο Αλεξανδρος, αλλα και με ενα μεγαλο χαμογελο μετα απο μια αληθινη εξορμηση COMANDOS !!!!!! Απ τις καλυτερες βολτες, παιδες, ευχαριστω για την παρεα και για τα χιλιομετρα που γραψαμε και παλι μαζι Παω να στεγνωσω τα π@π@ρια μου καθως το καινουργιο μου παντελονι της macna ΔΕΝ ειναι τελικα αδιαβροχο .... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) Επιστροφή και γω μέσω Εγνατιας καθ ότι αποφάσισα να γυρίσω παρέα με τον Φούρναρη (Οπως και οι απο πάνω μου ), βροχή με το τσουβάλι και ομίχλη Η καταδρομική κρίνεται πετυχημένη η παρέα για άλλη μια φορά απίθανη Άντε πάμε γι άλλα Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 από τον ΑΛΛΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 Εζηλέψαμαν αδέρφια αλλά θα το κάνουμε γαργάρα και δεν θα το ομολογήσουμε δημόσια :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 Πέτρο η πρασοκιμαδόπιτα τα έσπασε Ευχαριστούμε όλοι μα όλοι για τους εφοδιασμούσ των εκδρομών μας με (σλουρπ σλουρπ ) Υπέροχα πιτοειδή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 Εφτασα και εγώ. Μπανάκι να ζεσταθούμε και αποκατάσταση εξοπλισμού. Παλιόκαιρος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GhostBoy 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 Σπιτι κι εγω...Η σημερινη βολτα ηταν πραγματικο τεστ εξοπλισμου...Οι μποτες μου μπασανε πολυ νερο αλλα κατα τα αλλα κομπλε...Τα καινουρια μου diablo rosso II...βεντουζα!Πολυ καλη παρεα και παλι.Τρομερη κιμαδοπιτα εχω να πω...ευχαριστουμε πολυ...Το ουρανιο τοξο δεν ειδαμε ποτε αλλα δεν πειραζει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 upload pic photo hosting sites upload photos image upload 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 Back to base κι εγώ ! Χίλια ευχαριστώ στο θείο Μήτσο για την παροχή αδιάβροχου παντελονιού , καθώς με τέτοιο καιρό ο γυρισμός θα ήταν λίγο δύσκολος χωρίς αυτό Ο Πέτρος σήμερα ξεπέρασε τον εαυτό του , πραγματικά η πίτα που έφερε ήταν απίστευτη Πάρα πολύ καλή παρέα και κέφη , όπως και σε όλες τις βόλτες που έχουμε πάει και περάσαμε και πάλι μία πολύ γ@μάτη Κυριακή Και πάλι θείο Μήτσο ευχαριστώ πολύ ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 Άρχισες και 'συ τα θείο Μήτσο? Χαχαχαχαχαχαχα σε χάλασε ο Χάμπος και ο Ντένις και σένα? :clapping: Μπράβο παιδιά, να 'χα λίγα κυβικά παραπάνω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2012 https://www.dropbox....o/IMG_1616a.jpg Φάγαμε τη βροχούλα μας αλλά ήταν ωραία! Τεστάραμε και εξοπλισμό για τα καλά, όλα ΟΚ! Να ευχαριστήσω και τους δασκάλους για τις συμβουλές τους, σιγά σιγά θα ανεβάζω επίπεδο και που θα πάει θα σας φτάνω. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες