Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αφορμη για ακομη μια βολτα,πηρα απο τα παρα πολλα χαμογελα,και το ομορφο παρεακι που ειμασταν την κυριακη, και πιστευω πως ΑΝ σταθουμε τυχεροι και δεν χιονιζει η δεν ριχνει καρεκλοποδαρα,μιαςκαι το κρυο ΔΕΝ ειναι απαγορευτικος παραγοντας,να μαζευτουμε και να παμε ακομη μια εξορμηση στην υπαιθρο μας,ακομα πιο πολλοι και να το ευχαριστηθουμε,να κλεισουμε ομορφα τις μοτοσυκλετιστικες εξορμησεις μας για φετος. Αυτην την διαδρομη προτεινω,για να μαθαινουν οι νεοι,και να ΞΑΝΑθυμηθουν οι παλαιοτεροι http://maps.google.c...&mra=ls&t=m&z=9 Τελος ψηφοφοριας 22 νοεμβριου Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 13 , 2012 από τον Captain Slow 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 μικρά μου γατάκια αυτη την Κυριακή είναι η τελευταία μέρα που μπορώ να παω βόλτα απο δεύτερα καταθέτω πινακίδες και ξανά CB την άνοιξη, οπότε αν γίνει κατι μεχρι την Κυριακή 18/11 ειμαι μέσα αλλιώς καλα να περάσετε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Τελικα εσεις εκει στο βορα εισαστε πολυ παραγωγικοι οσον αφορα την εκπονιση σχεδιων για την πραγματοποιηση βολτας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
staduc 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Μας εχετε τρελανει Κ.Ντενη....μας κολαζεται συνεχως με τις πανεμορφες εξορμησεις.... και αυτη η εκδρομη φαινεται πολυ καλη...με στροφιλικια και ομορφα τοπια... Δεν μπορει να πει κανεις ευκολα οχι...Εγω ειμαι μεσα για τη Κυριακη 25, εκτος αποοπτου βεβαια. Πιστευω πως οσο νωριτερα τοσο καλυτερα λογω και του καιρου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) Βόλτα βόλτα βόλτα :yahoo: Εγώ μπορώ και τις 3 κυριακές . Ψήφισα την πρώτη μόνο και μόνο λόγω καιρού , μην μας κάνει καμια ζημιά Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 13 , 2012 από τον Kalejaios 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 τα βράδια του Σαββάτου σχεδόν πάντα είναι κλεισμένα απο live πλέον(με ότι συνεπάγεται αυτό.....ξύδια κρεπάλες κούραση και επιστροφή σπίτι με το 1ο πρωινό φώς) ......στις 24 παίζω σίγουρα.....1η Δεκέμβρη πάλι τα ίδια....το μόνο που ΙΣΩΣ να μπορώ...είναι στις 9 του μήνα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Μας κακομαθένετε κ. Ντένη :tooth: :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Eννοείται πως είμαι μέσα...κουταβάκια 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billakos21 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Νιαου! Δεν ψηφισα ακομα αλλα μαλλον για 2 Δεκεμβρη η 9.... Ο λογος ειναι οτι θελω να "ερθει" το παντελονακι τσι μηχανης μου! Να ευχαριστησω τον Θειο Δημητρη (DimitrisK72) για το οτι με επεισε με τα εξαιρετα "γαλλικα" του να παρω παντελονι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Μεσα! ειναι σουπερ η διαδρομη...Προτιμω 9 -12 για να χει περασει λιγος καιρος και να ναι μικροτερη η παντοφλα.... :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 ωραια διαδρομη, την εχω κανει αρκετες φορες, θα το παλεψω να ερθω μεχρι τελευταια στιγμη ... Θα με παιξετε ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redeemer 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Ψήφισα για 02/12 γιατί μονό τότε θα κάθομαι ΣΚ.Ελπίζω να είμαι τυχερός.:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Ψηφισα 2/12 γιατι γυρω στις 30 ερχεται o Touratech ξυλολεβητας που παραγγειλα για το Africa.... (Δεν ψηφισα...οποτε 'να ναι, καλο καιρο να κανει μονο!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 Ψηφισα την πρωτη Κυριακη γιατι εχει περισσοτερες πιθανοτητες να μην εχει βροχες. Αν δεν βρεχει σαφεστατα μπορω και τις αλλες Κυριακες!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 ωραια διαδρομη, την εχω κανει αρκετες φορες, θα το παλεψω να ερθω μεχρι τελευταια στιγμη ... Θα με παιξετε ? Για να σιγουρευτεις οτι θα σε παιξουν ξεκινα 2 ωρες αργοτερα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 Και εγω 2/12 ψηφισα γιατι τις αλλες εχω υποχρεωσης. Κατα βορεια η Χαλκιδικη δεν παιζει καμμια διαδρομη; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Και εγω 2/12 ψηφισα γιατι τις αλλες εχω υποχρεωσης. Κατα βορεια η Χαλκιδικη δεν παιζει καμμια διαδρομη; Απ'ότι φαίνεται θα γυρίσουμε όλη τη Β.Ελλάδα οπότε λογικά θα πάμε και καμιά προς τα κει Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 14 , 2012 από τον Kalejaios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kontor 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2012 Μέσα! εκτός της 25ης Νοεμβρίου λόγω υποχρεώσεων... Έχω ψηφίσει 9/12 για να μην πέσει πολύ τηγάνι/κατσαρόλα/παντόφλα απ το έτερον ήμισυ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Evan_Tz 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2012 Ζημιάαααα! Δεν προλαβαίνω να κάνω αρκετή προπόνηση στις εκτός πόλης διαδρομές μέχρι τότε...αλλά αν παίρνετε κουταβάκια μαζί σας τότε ελπίζω στην επόμενη βόλτα να το έχω το θέμα (και να έχω μαζέψει και λεφτά για μποτάκι, γαντάκι, γιατί βλέπω να τρώω κάρτα από την προθέρμανση, σαν τον Μπαλάφα! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o mikros gaidaros 456 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2012 εγω στην κάλπη έριξα σαλιωμένο φάκελο που έλεγε 2-12-12 (κ για οποιαδήποτε αλλη κυριακη θέλετε) για ενα και τιτανοταιραστιο λογο ... ΠΑΟΚ - οσφπ στης 25-11 κ δεν γινετε να απουσιάζω απο το τσιμέντο μου πρέπει να ειμαι κ ξεκούραστος 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΛΑΚΗΣ 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2012 Kαι εγώ μόνο 2/12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnny 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2012 Μακαρι να μας κατσει ο καιρος κ να ξεμπουκοσω κι εγω λιγακι!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2012 Μακαρι να μας κατσει ο καιρος κ να ξεμπουκοσω κι εγω λιγακι!! EEEE ΟΧΙ!!! Που χαθηκες εσυ ρε θηριο??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billakos21 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2012 (τροποποιήθηκε) EEEE ΟΧΙ!!! Που χαθηκες εσυ ρε θηριο??? Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα! Κοιτα και εσυ να γυρισεις με το καλο απο εκει πανω! :P Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 16 , 2012 από τον Billakos21 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2012 Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα! Κοιτα και εσυ να γυρισεις με το καλο απο εκει πανω! :P Σε κανα μηνα απο τωρα θα πινουμε μπυριτσες παρεα :D 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες