leftlane 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Στο κυριως θεμα μας, πολυ πιθανο να ερθω κ γω (εχω και διπλωμα... ) νεο μελος Mybike , παλιος δικικλιστης παραταυτα. Λεπτομερειες για μηχανες, διαδρομή, στασεις και ρυθμο ταξιδιου? Ο καθενας το "γρηγορο" ή "αργο" το εννοει αλλιως οπως ξερετε. λ.χ. το αργο ενος gsxr ειναι το ιδιο με το να πηγαινω ας πουμε στα κοκκινα με το Τransalp... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Στο κυριως θεμα μας, πολυ πιθανο να ερθω κ γω (εχω και διπλωμα... ) νεο μελος Mybike , παλιος δικικλιστης παραταυτα. Λεπτομερειες για μηχανες, διαδρομή, στασεις και ρυθμο ταξιδιου? Ο καθενας το "γρηγορο" ή "αργο" το εννοει αλλιως οπως ξερετε. λ.χ. το αργο ενος gsxr ειναι το ιδιο με το να πηγαινω ας πουμε στα κοκκινα με το Τransalp... Μηχανές όσοι πιστοί προσέλθουν. Η διαδρομή είναι κατά βάση επαρχιακή οδός οπότε με το Transalp δεν έχεις πρόβλημα, εδώ θα υπάρχουν και μηχανάκια 250 cc (θα είναι ντροπή σου αν δεν τους προλαβαίνεις, παλιός δικυκλιστής πράμα :P :P :P ) . Στάσεις θα υπάρχουν για καφέ, καντίνα, τσιγάρο κλπ. Καλώς να έρθεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o mikros gaidaros 456 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Στο κυριως θεμα μας, πολυ πιθανο να ερθω κ γω (εχω και διπλωμα... ) νεο μελος Mybike , παλιος δικικλιστης παραταυτα. Λεπτομερειες για μηχανες, διαδρομή, στασεις και ρυθμο ταξιδιου? Ο καθενας το "γρηγορο" ή "αργο" το εννοει αλλιως οπως ξερετε. λ.χ. το αργο ενος gsxr ειναι το ιδιο με το να πηγαινω ας πουμε στα κοκκινα με το Τransalp... βαλε κανενα τακακι στην γριουλα σου μην ριχνεις αγκυρα να σταματισεις κ ελα χοχοχοχοχοχο αυριο στη προπονηση φερε και το διπλωμα σου να το δω να ειμαι σιγουρος 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Πο πο! Κάθεστε και συζητάτε αν πρέπει να έχουμε δίπλωμα ή όχι και αναλύεται τα πράγματα? Χαχαχα...κατάντια... Εγώ προτείνω να κόψουμε το λεγόμενο "όλοι είναι καλοδεχούμενοι" και να βάλουμε όρια, τουλάχιστον ένα σημείο αναφοράς ρε γαμώτο!Ένα ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ!Αν είναι δυνατόν! Ναι δεν μας πέφτει λόγος για το αν ο άλλος έχει δίπλωμα και ότι αν τον σταματήσουν η υπόλοιπη παρέα θα συνεχίσει αλλά έλεος! Είμαστε, από όσο θυμάμαι χρόνια τώρα, υπεύθυνο forum με, θέλω να πιστεύω, υπεύθυνα άτομα!Και αυτά τα άτομα που γνώρισα στις συγκεντρώσεις είναι σωστά άτομα και ενήλικα παιδιά! Τι να πω... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Τοπος συναντησης στο citi gate στο εξωτερικο παρκινκ απο την κατω μερια στην δυτικη εισοδο και ωρα 09+00 με γεματα ρεζερβουαρ,τα βασικα απο εξοπλισμο,και οπωσδηποτε τα χαρτια σας διπλωμα,ασφαλεια,αδεια κυκλοφοριας,τελη κυκλοφοριας,καθως και γραπτη αδεια ημερισιας εξοδου , απο τον κηδεμονα,συζηγο,γκομενα,αραββωνιστικια σας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Καταφερες και πηρες αδεια απο την συζηγο;;;;:-P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billakos21 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Τοπος συναντησης στο citi gate στο εξωτερικο παρκινκ απο την κατω μερια στην δυτικη εισοδο και ωρα 09+00 με γεματα ρεζερβουαρ (δεν υπαρχει σαλιο! :D),τα βασικα απο εξοπλισμο,(Σαγιοναρες,Παντοφλες,Ζελε,Γυαλι) ,και οπωσδηποτε τα χαρτια σας (εχω κατι κολλες Α4 απο το γραφειο! Θα φερω και για τα παιδια :P ) διπλωμα,ασφαλεια,αδεια κυκλοφοριας,τελη κυκλοφοριας,καθως και γραπτη αδεια ημερισιας εξοδου , απο τον κηδεμονα,συζηγο,γκομενα,αραββωνιστικια σας. (εχει να πεσει παντοφλααααααααααααααα! ) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Εκει καπου εξω απο τον Κορινο θα σας κανει σινιαλο ενας τυπος σαν τροχονομος με ασπρο κρανος και κιτρινο γιλεκο. Μπαμπη μην ψαρωσεις, εγω θα ειμαι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Χαχα την προηγουμενη φορα ο Λακης ψαρωσε σε μια διασταυρωση.!! Για σου ρε Πετραν 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Εγώ δυστυχώς λόγο οικονομικών δυσκολιών (μόλις μετακόμισα) δεν μου βγαίνουνε τα χρήματα για τον απαραίτητο εξοπλισμο. Οπότε απο το να γίνω παγάκι πέρα απο την ασφάλεια μου, θα καθίσω σπίτι και θα σας ευχήθώ να περάσετε καλά και στριφτερά στην εξόρμηση χωρίς απρόοπτα. Υ.Γ. Θα χάσω και την πίτα που ήθελα να δοκιμάσω γμτ. Ακουγόταν και χορταστική με τον κιμά Καλά να περάσετε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2012 Και εγώ δεν θα ακολουθήσω λόγω κυβικών, λόγω ρυθμού και λόγω ρεζερβουάρ! Καλά να περάσετε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2012 Εκει καπου εξω απο τον Κορινο θα σας κανει σινιαλο ενας τυπος σαν τροχονομος με ασπρο κρανος και κιτρινο γιλεκο. Μπαμπη μην ψαρωσεις, εγω θα ειμαι Αφού γράφει ότι θέλει και δίπλωμα τελικά. Δεν μου επιτρέπουν να έρθω... Κρίμα.. Καλά να περάσετε.:-( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leftlane 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 η αδεια απο την συζυγο ειναι το πιο δυσκολο χαρτι ρε παιδια...πειραζει να μην το εχω, γιατι μαλλον καπως ετσι θα την 'κανω' ? :lol: υπολογιστε με και μενα εκτος σοβαρου απροοπτου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 :katana: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 Ο καιρός δεν θα βοηθήσει απ'ότι φαίνεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2012 Ο καιρός δεν θα βοηθήσει απ'ότι φαίνεται. Αυτό συζητάγαμε και στον καφέ , θα δείξει Πάντως σε όποιο site και να κοιτάξω (weather underground , poseidon , meteo ) δείχνει πολύ συννεφιά με πιθανότητα ασθενής βροχής . Τώρα αν είμαστε τυχεροί . . . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Evan_Tz 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 Εμένα μόνο τρομοκρατήσατε, κανίβαλοι! Αλλά μεταξύ μας, ένας αρχάριος σε όχι ιδανικές συνθήκες θα ήταν πρόβλημα μικρό για την παρέα και μεγάλο για την αρχοντομπάκα μου! Θα έρθουν, όμως, οι Αλκυονίδες εκεί μετά τα Χριστούγεννα και κάπου θα με κάνετε βόλτα! Τώρα για τον καιρό...καλός θα είναι, και αν δεν είναι χτυπήστε ένα σουβλάκι στη Χαλκηδόνα...καλά είναι...αν είναι καλός πάτε και Ιγουμενίτσα, τρελοκομεία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τι εγινε ? Ειναι καποιοι απο ζαχαριτσα? Α ρε χαμπος που σας χρειαζεται.... Μια χαρα θα ειναι ο καιρος,αρκει να εισαι καταλληλα προετοιμασμενος Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 30 , 2012 από τον Captain Slow 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 Δεν μαδαμε με τιποτα να ουμ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 Γατακια, ε γατακια, το προβλημα μου ειναι το αν θα υπαρχει χρονος και χρημα για να ερθω στην βολτα και το δικο σας ειναι ο καιρος? Απο ζαχαρουλα ειστε βρε γατια του βορα? ΓΑΤΑΚΙΑ ! Ηρθαν τα πρωτα κρυα και οι βροχες και μαζευτηκατε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o mikros gaidaros 456 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) γι αυτο λεγετε καταδρομικη ... λιγι βροχα πιστευω θα μας κανει να εκτιμισουμε κ τα πα'ι'δακια στο βελβεντο διπλα σ κανενα τζακι... ωρεεεε μασανε τα παλικαρια... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 30 , 2012 από τον o mikros gaidaros 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 Δεν μαδαμε με τιποτα να ουμ... ................ ωρεεεε μασανε τα παλικαρια... Δεν μασάτε ή δεν μαδάτε τελικά; Πάρτε μια απόφαση, μας έχετε καταμπερδέψει............... :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GhostBoy 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 Απο οτι ειδα για τον καιρο δινει ασθενεις βροχες το βραδυ...οποτε το πολυ πολυ να βρουμε βρεγμενο δρομο και να φαμε καμια ψιχαλα...Εγω προσπαθω να εξασφαλισω το τελευταιο δικαιολογιτικο εγγραφο για να ερθω... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 Η διαδρομή θα είναι αυτή που υπάρχει στο πρώτο post; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 Η διαδρομή θα είναι αυτή που υπάρχει στο πρώτο post; Με μια πιθανη παραλαγη απο κοζανη προς πολυμυλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες