Jump to content
Captain Slow

ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΒΟΡΕΙΩΝ COMMANDO VOL2

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ?  

54 ψήφοι

1. 1. ΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ?

• ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΗ
    • ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΗ
    • ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

Recommended Posts

Στο κυριως θεμα μας, πολυ πιθανο να ερθω κ γω (εχω και διπλωμα... :mB_kalo_e: ) νεο μελος Mybike , παλιος δικικλιστης παραταυτα.

Λεπτομερειες για μηχανες, διαδρομή, στασεις και ρυθμο ταξιδιου? Ο καθενας το "γρηγορο" ή "αργο" το εννοει αλλιως οπως ξερετε. λ.χ. το αργο ενος gsxr :biker8zj: ειναι το ιδιο με το να πηγαινω ας πουμε στα κοκκινα με το Τransalp... :scooter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Στο κυριως θεμα μας, πολυ πιθανο να ερθω κ γω (εχω και διπλωμα... :mB_kalo_e: ) νεο μελος Mybike , παλιος δικικλιστης παραταυτα.

Λεπτομερειες για μηχανες, διαδρομή, στασεις και ρυθμο ταξιδιου? Ο καθενας το "γρηγορο" ή "αργο" το εννοει αλλιως οπως ξερετε. λ.χ. το αργο ενος gsxr :biker8zj: ειναι το ιδιο με το να πηγαινω ας πουμε στα κοκκινα με το Τransalp... :scooter:

Μηχανές όσοι πιστοί προσέλθουν. Η διαδρομή είναι κατά βάση επαρχιακή οδός οπότε με το Transalp δεν έχεις πρόβλημα, εδώ θα υπάρχουν και μηχανάκια 250 cc (θα είναι ντροπή σου αν δεν τους προλαβαίνεις, παλιός δικυκλιστής πράμα :P :P :P ) .

Στάσεις θα υπάρχουν για καφέ, καντίνα, τσιγάρο κλπ.

Καλώς να έρθεις..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βαλε κανενα τακακι στην γριουλα σου μην ριχνεις αγκυρα να σταματισεις κ ελα χοχοχοχοχοχο :shoot: αυριο στη προπονηση φερε και το διπλωμα σου να το δω να ειμαι σιγουρος :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πο πο!

Κάθεστε και συζητάτε αν πρέπει να έχουμε δίπλωμα ή όχι και αναλύεται τα πράγματα?

Χαχαχα...κατάντια...

Εγώ προτείνω να κόψουμε το λεγόμενο "όλοι είναι καλοδεχούμενοι" και να βάλουμε όρια, τουλάχιστον ένα σημείο αναφοράς ρε γαμώτο!Ένα ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ!Αν είναι δυνατόν!

Ναι δεν μας πέφτει λόγος για το αν ο άλλος έχει δίπλωμα και ότι αν τον σταματήσουν η υπόλοιπη παρέα θα συνεχίσει αλλά έλεος!

Είμαστε, από όσο θυμάμαι χρόνια τώρα, υπεύθυνο forum με, θέλω να πιστεύω, υπεύθυνα άτομα!Και αυτά τα άτομα που γνώρισα στις συγκεντρώσεις είναι σωστά άτομα και ενήλικα παιδιά!

Τι να πω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τοπος συναντησης στο citi gate στο εξωτερικο παρκινκ απο την κατω μερια στην δυτικη εισοδο

και ωρα 09+00 με γεματα ρεζερβουαρ,τα βασικα απο εξοπλισμο,και οπωσδηποτε τα χαρτια σας :grin:

διπλωμα,ασφαλεια,αδεια κυκλοφοριας,τελη κυκλοφοριας,καθως και γραπτη αδεια ημερισιας εξοδου ,

απο τον κηδεμονα,συζηγο,γκομενα,αραββωνιστικια σας. :rtfm:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τοπος συναντησης στο citi gate στο εξωτερικο παρκινκ απο την κατω μερια στην δυτικη εισοδο

και ωρα 09+00 με γεματα ρεζερβουαρ (δεν υπαρχει σαλιο! :D),τα βασικα απο εξοπλισμο,(Σαγιοναρες,Παντοφλες,Ζελε,Γυαλι) ,και οπωσδηποτε τα χαρτια σας :grin:(εχω κατι κολλες Α4 απο το γραφειο! Θα φερω και για τα παιδια :P )

διπλωμα,ασφαλεια,αδεια κυκλοφοριας,τελη κυκλοφοριας,καθως και γραπτη αδεια ημερισιας εξοδου ,

απο τον κηδεμονα,συζηγο,γκομενα,αραββωνιστικια σας. :rtfm:(εχει να πεσει παντοφλααααααααααααααα! :sopase: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκει καπου εξω απο τον Κορινο θα σας κανει σινιαλο ενας τυπος σαν τροχονομος με ασπρο κρανος και κιτρινο γιλεκο.

Μπαμπη μην ψαρωσεις, εγω θα ειμαι :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχα την προηγουμενη φορα ο Λακης ψαρωσε σε μια διασταυρωση.!!

Για σου ρε Πετραν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ δυστυχώς λόγο οικονομικών δυσκολιών (μόλις μετακόμισα) δεν μου βγαίνουνε τα χρήματα για τον απαραίτητο εξοπλισμο.

Οπότε απο το να γίνω παγάκι πέρα απο την ασφάλεια μου, θα καθίσω σπίτι και θα σας ευχήθώ να περάσετε καλά και στριφτερά στην εξόρμηση χωρίς απρόοπτα.

Υ.Γ. Θα χάσω και την πίτα που ήθελα να δοκιμάσω γμτ. Ακουγόταν και χορταστική με τον κιμά :this:

Καλά να περάσετε :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγώ δεν θα ακολουθήσω λόγω κυβικών, λόγω ρυθμού και λόγω ρεζερβουάρ!

Καλά να περάσετε!

:thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκει καπου εξω απο τον Κορινο θα σας κανει σινιαλο ενας τυπος σαν τροχονομος με ασπρο κρανος και κιτρινο γιλεκο.

Μπαμπη μην ψαρωσεις, εγω θα ειμαι :tooth:

Αφού γράφει ότι θέλει και δίπλωμα τελικά.

Δεν μου επιτρέπουν να έρθω... Κρίμα.. Καλά να περάσετε.:-(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η αδεια απο την συζυγο ειναι το πιο δυσκολο χαρτι ρε παιδια...πειραζει να μην το εχω, γιατι μαλλον καπως ετσι θα την 'κανω' :peep: ? :lol:

υπολογιστε με και μενα εκτος σοβαρου απροοπτου....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο καιρός δεν θα βοηθήσει απ'ότι φαίνεται.

Αυτό συζητάγαμε και στον καφέ , θα δείξει :afro:

Πάντως σε όποιο site και να κοιτάξω (weather underground , poseidon , meteo ) δείχνει πολύ συννεφιά με πιθανότητα ασθενής βροχής .

Τώρα αν είμαστε τυχεροί . . . :secret:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα μόνο τρομοκρατήσατε, κανίβαλοι! Αλλά μεταξύ μας, ένας αρχάριος σε όχι ιδανικές συνθήκες θα ήταν πρόβλημα μικρό για την παρέα και μεγάλο για την αρχοντομπάκα μου! Θα έρθουν, όμως, οι Αλκυονίδες εκεί μετά τα Χριστούγεννα και κάπου θα με κάνετε βόλτα! Τώρα για τον καιρό...καλός θα είναι, και αν δεν είναι χτυπήστε ένα σουβλάκι στη Χαλκηδόνα...καλά είναι...αν είναι καλός πάτε και Ιγουμενίτσα, τρελοκομεία!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι εγινε ? :shades:

Ειναι καποιοι απο ζαχαριτσα? :smoke:

Α ρε χαμπος που σας χρειαζεται.... :giljotiini:

Μια χαρα θα ειναι ο καιρος,αρκει να εισαι καταλληλα προετοιμασμενος :winking:

Τροποποιήθηκε από τον Captain Slow

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γατακια, ε γατακια, το προβλημα μου ειναι το αν θα υπαρχει χρονος και χρημα για να ερθω στην βολτα και το δικο σας ειναι ο καιρος? Απο ζαχαρουλα ειστε βρε γατια του βορα?

ΓΑΤΑΚΙΑ !

Ηρθαν τα πρωτα κρυα και οι βροχες και μαζευτηκατε

cat.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γι αυτο λεγετε καταδρομικη :shoot: ... λιγι βροχα πιστευω θα μας κανει να εκτιμισουμε κ τα πα'ι'δακια στο βελβεντο διπλα σ κανενα τζακι...

ωρεεεε μασανε τα παλικαρια... :shoot:

Τροποποιήθηκε από τον o mikros gaidaros

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μαδαμε με τιποτα να ουμ...

................

ωρεεεε μασανε τα παλικαρια... :shoot:

Δεν μασάτε ή δεν μαδάτε τελικά; Πάρτε μια απόφαση, μας έχετε καταμπερδέψει...............

:P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο οτι ειδα για τον καιρο δινει ασθενεις βροχες το βραδυ...οποτε το πολυ πολυ να βρουμε βρεγμενο δρομο και να φαμε καμια ψιχαλα...Εγω προσπαθω να εξασφαλισω το τελευταιο δικαιολογιτικο εγγραφο για να ερθω... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η διαδρομή θα είναι αυτή που υπάρχει στο πρώτο post;

Με μια πιθανη παραλαγη απο κοζανη προς πολυμυλο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα