Jump to content
innova 04

°C στην περιοχή μου, τώρα !

Recommended Posts

Αngel δεν ξερω που μενεις φιλε αλλα για να πετας το κορυφαίο "σιγά τη βροχή", σίγουρα δε μένεις κοντά σε Νίκαια-Κορυδαλλό.

Να πάει και να μην έρθει το σημερινό.Απιστευτο νερό και εικόνες από ταινία τρόμου εδώ στις γειτονιές μας.Καταστράφηκαν περιουσίες μέσα σε λίγες ώρες. Έβλεπα τώρα εικόνες και στην tv από καποιες γειτονιές κοντά στους Αγ. Αναργύρους στη Νίκαια κ έπαθα σοκ.Καμιά εικοσαριά αυτοκινητα να έχουν παρασυρθεί κ να έχουν γίνει ένα πράγμα, κάτι σαν jenga...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μην ανησυχείς, βγήκε ο Σαμαράς από τις Βρυξέλλες και δήλωσε εξοργισμένος με τους δημάρχους για τα φρεάτια

Τροποποιήθηκε από τον efkola

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελπίζω ναμην είστε απο τους τυχερους απο περιστέρι Νίκαια Κορυδαλλό και περιξ... Είδα αμαξια και μηχανές πανω σε δέντρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αngel δεν ξερω που μενεις φιλε αλλα για να πετας το κορυφαίο "σιγά τη βροχή", σίγουρα δε μένεις κοντά σε Νίκαια-Κορυδαλλό.

Να πάει και να μην έρθει το σημερινό.Απιστευτο νερό και εικόνες από ταινία τρόμου εδώ στις γειτονιές μας.Καταστράφηκαν περιουσίες μέσα σε λίγες ώρες. Έβλεπα τώρα εικόνες και στην tv από καποιες γειτονιές κοντά στους Αγ. Αναργύρους στη Νίκαια κ έπαθα σοκ.Καμιά εικοσαριά αυτοκινητα να έχουν παρασυρθεί κ να έχουν γίνει ένα πράγμα, κάτι σαν jenga...

Πω ρε φιλε τωρα το ειδα και εγω στις ειδησεις.

Πραγματικα Αμπελοκηπους μεχρι και Αγια Παρασκευη που ημουν σημερα(με ποδηλατο), εκτος απο τον αερα δεν υπηρχε κανενα θεμα. Ουτε καν πλυμμηρα στους δρομους.

Περιεργα πραγματα..

Τροποποιήθηκε από τον Angel13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

από εκεί είμαστε,αλλά δόξα το θεό,χωρίς προβλήματα

Παλι καλά φιλέ μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπα...τσάμπα ο κόπος.είναι δομικό το θέμα.Αν δεν έχεις φρεάτια ότι και να κάνεις στράφι πάει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δουλεια του είναι. Τοσα αμάξια πανω στα δεντρα ποιος θα τα πληρώσει? Εφόσον ηταν καιρικό φαινόμενο και δεν υπάρχει σωστη υποδομή ευθύνεται ο δημαρχος και τα υπόλοιπα παλικάρια που είναι υπεύθυνοι για την εκάστοτε περιοχη .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είμαι Νίκαια ακριβώς εγώ,αλλά ναι έτσι όπως τα λες είναι.

Θα δούμε τι θα γίνει.πάντως σε κάθε νεροποντή παρόμοια σκηνικά έχουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγώ γιαυτό τα λέω γιατί όπως και να το πάρεις δεν είναι μέρες για καινούργια οχήματα τωρα. Και όχι μονο οχήματα αλλά οτιδήποτε άλλο καταστραφεί. Ελπίζω να βρεθεί κάποια λύση γιατί παρόμοια σκηνικά έχω ζησει και έχω στην περιοχή μου και ξέρω πως είναι... Τα αμάξια τοτε παλι καλά τα ειχαμε βγάλει απο εδώ και την γλυτωσαμε αλλά για τα σπιτια δεν μπορω να πω το ίδιο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακριβως ,τι να πεις. Τελως παντων οτι είναι να γίνει θα γινει. Τα λέμε φιλέ μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετεωρολογικός σταθμός δικιάς μου κατασκευής έξω από το σπίτι μου.!

http://sensebox.noip.me/wp

Τροποποιήθηκε από τον manos437

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

-11 τώρα, με ηλιοφάνεια 100%...... :crazy:

Μετά απορείτε μερικοί,γιατί τα μηχανάκια από ορεινές περιοχές έχουν λίγα χιλιόμετρα........ :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα