efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2014 Αngel δεν ξερω που μενεις φιλε αλλα για να πετας το κορυφαίο "σιγά τη βροχή", σίγουρα δε μένεις κοντά σε Νίκαια-Κορυδαλλό. Να πάει και να μην έρθει το σημερινό.Απιστευτο νερό και εικόνες από ταινία τρόμου εδώ στις γειτονιές μας.Καταστράφηκαν περιουσίες μέσα σε λίγες ώρες. Έβλεπα τώρα εικόνες και στην tv από καποιες γειτονιές κοντά στους Αγ. Αναργύρους στη Νίκαια κ έπαθα σοκ.Καμιά εικοσαριά αυτοκινητα να έχουν παρασυρθεί κ να έχουν γίνει ένα πράγμα, κάτι σαν jenga... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2014 Πάτρα κέντρο αυτή τη στιγμή 21,1c Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2014 Νίκαια-Κορυδαλλό ρίχνει σαλονοτραπεζαρίες πάλι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μην ανησυχείς, βγήκε ο Σαμαράς από τις Βρυξέλλες και δήλωσε εξοργισμένος με τους δημάρχους για τα φρεάτια Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 24 , 2014 από τον efkola 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2014 ε τότε κλάιν,σωθήκαμε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2014 Ελπίζω ναμην είστε απο τους τυχερους απο περιστέρι Νίκαια Κορυδαλλό και περιξ... Είδα αμαξια και μηχανές πανω σε δέντρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2014 από εκεί είμαστε,αλλά δόξα το θεό,χωρίς προβλήματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αngel δεν ξερω που μενεις φιλε αλλα για να πετας το κορυφαίο "σιγά τη βροχή", σίγουρα δε μένεις κοντά σε Νίκαια-Κορυδαλλό. Να πάει και να μην έρθει το σημερινό.Απιστευτο νερό και εικόνες από ταινία τρόμου εδώ στις γειτονιές μας.Καταστράφηκαν περιουσίες μέσα σε λίγες ώρες. Έβλεπα τώρα εικόνες και στην tv από καποιες γειτονιές κοντά στους Αγ. Αναργύρους στη Νίκαια κ έπαθα σοκ.Καμιά εικοσαριά αυτοκινητα να έχουν παρασυρθεί κ να έχουν γίνει ένα πράγμα, κάτι σαν jenga... Πω ρε φιλε τωρα το ειδα και εγω στις ειδησεις. Πραγματικα Αμπελοκηπους μεχρι και Αγια Παρασκευη που ημουν σημερα(με ποδηλατο), εκτος απο τον αερα δεν υπηρχε κανενα θεμα. Ουτε καν πλυμμηρα στους δρομους. Περιεργα πραγματα.. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 24 , 2014 από τον Angel13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2014 από εκεί είμαστε,αλλά δόξα το θεό,χωρίς προβλήματα Παλι καλά φιλέ μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2014 Δε λες τίποτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2014 Θα τα πείτε με τον δήμαρχο η μπα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2014 Μπα...τσάμπα ο κόπος.είναι δομικό το θέμα.Αν δεν έχεις φρεάτια ότι και να κάνεις στράφι πάει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2014 Δουλεια του είναι. Τοσα αμάξια πανω στα δεντρα ποιος θα τα πληρώσει? Εφόσον ηταν καιρικό φαινόμενο και δεν υπάρχει σωστη υποδομή ευθύνεται ο δημαρχος και τα υπόλοιπα παλικάρια που είναι υπεύθυνοι για την εκάστοτε περιοχη . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2014 Δεν είμαι Νίκαια ακριβώς εγώ,αλλά ναι έτσι όπως τα λες είναι. Θα δούμε τι θα γίνει.πάντως σε κάθε νεροποντή παρόμοια σκηνικά έχουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2014 Και εγώ γιαυτό τα λέω γιατί όπως και να το πάρεις δεν είναι μέρες για καινούργια οχήματα τωρα. Και όχι μονο οχήματα αλλά οτιδήποτε άλλο καταστραφεί. Ελπίζω να βρεθεί κάποια λύση γιατί παρόμοια σκηνικά έχω ζησει και έχω στην περιοχή μου και ξέρω πως είναι... Τα αμάξια τοτε παλι καλά τα ειχαμε βγάλει απο εδώ και την γλυτωσαμε αλλά για τα σπιτια δεν μπορω να πω το ίδιο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2014 τι να πεις,κρίμα ο κόσμος που έπαθε τόσες ζημιές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2014 Ακριβως ,τι να πεις. Τελως παντων οτι είναι να γίνει θα γινει. Τα λέμε φιλέ μου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2014 16° C. Και καντάρια βροχής...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
srk 1.534 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 Καλώς ήρθες Χειμώνα! -3°C σήμερα στις 8 το πρωί. (Διδυμότειχο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex Sv 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 11°C αυτήν την στιγμή στα Μέγαρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2014 5° C. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2014 -2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos437 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) Μετεωρολογικός σταθμός δικιάς μου κατασκευής έξω από το σπίτι μου.! http://sensebox.noip.me/wp Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 2 , 2015 από τον manos437 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2015 -2 τώρα στη Θεσσαλονίκη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2015 -11 τώρα, με ηλιοφάνεια 100%...... Μετά απορείτε μερικοί,γιατί τα μηχανάκια από ορεινές περιοχές έχουν λίγα χιλιόμετρα........ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες