Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Ποστάρισα στο λάθος θρεντ... copy - paste λοιπόν... ψάχνω για επιδαπέδια κανάλια (ξέρετε αυτά τα πομπέ που τα πατάς από πάνω) για να περάσω 2 καλωδιάκια από ηχεία (πίσω ηχεία home cinema) όσο πιο μικρά γίνεται... Βρήκα στο praktiker με 10ευρώ το μέτρο!!! Μιλάμε σοβαρά; Καμιά ιδέα; Όχι Δεν περίμενα κάτι άλλο από εσένα! :lol: Ή πας περιφερειακά με το καλώδιο στο σοβατεπί ή αν το καλώδιο είναι λεπτό μπορείς να κάνεις κατι πιο xtreme. Με ψιλό καλεμάκι χαλάς τον στόκο αρμού στην σειρά των πλακιδίων που θες, ρίχνεις το καλώδιο μέσα και ξαναστοκάρεις. Υ.Γ.: αργότερα θα μεταφέρω την ερώτηση στα off topic, στο αντίστοιχο θέμα. Χμμμ... μήπως να αλλάξω και χρώμα στα πλακάκια; :P Περιφερειακά δεν πάει, η μία πλευρά που θα πρέπει να διανύσει το καλώδιο (πσσσσ τι είπα πάλι) είναι μπαλκονόπορτα από άκρη σε άκρη... συν τοις άλλοις ότι θα πρέπει να επεκτείνω το καλώδιο (τα ιδια λεφτά δλδ...) Βασικά πιο φθηνά επιδαπέδια κανάλια δεν παίζουν; θα δώσω δλδ τώρα 30 ευρώ για 3 μέτρα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Έχει κανείς να προτείνει κανα αξιόλογο homeplug με πάνω από ένα ethernet? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2013 Βασικά πιο φθηνά επιδαπέδια κανάλια δεν παίζουν; θα δώσω δλδ τώρα 30 ευρώ για 3 μέτρα; Ρόκα, από τα μικρούλια. Περνάς το καλώδιο επάνω στην ένωση των πλακακίων (!) και καρφώνεις τα ρόκα στο στόκο κοντά-κοντά να γίνει γαζί (ανά 5 πόντους). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 και μετά από μια βδομάδα, σκονταψε-σκόνταψε, θα φύγει όλος ο στόκος... αν δεν φύγει στο κάρφωμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 ψάχνω για επιδαπέδια κανάλια (ξέρετε αυτά τα πομπέ που τα πατάς από πάνω) για να περάσω 2 καλωδιάκια από ηχεία (πίσω ηχεία home cinema) όσο πιο μικρά γίνεται... Βρήκα στο praktiker με 10ευρώ το μέτρο!!! Kαυκας και Μειδανης ειναι 2 μαγαζια που μπορει να εχει. Οταν μιλησουμε θα σου πω που ειναι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OnTheRoadAgain 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2013 Παιδια μιας και ερχετε Π-Σ-Κ και θα εχω απειρο χρονο,θελω να ασχοληθω λιγο με τις εξατμισεις της μηχανης.Θελω να τις βγαλω για να τις καθαρισω γιατι δεν ειναι σε πολυ καλη κατασταση.Δεν εννοω μονο τα τελικα αλλα ολοκληρες.Χρειαζεται τιποτα ειδικες γνωσεις κτλπ ή ειναι απλο?Μηχανη bmwf650gs '04 Ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2013 Ρε παιδιά θυμάται κανείς να μου πει ποιο είναι εκείνο το ιντερνετομάγαζο από εξωτερικό με τα πολύ φθηνά αθλητικά προϊόντα; παπούτσια, φόρμες κλπ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2013 sportsdirect.com 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2013 sportsdirect.com Thanks! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2013 Παρακαλώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahakias sr 250 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 Μπορω να περασω κτεο την μηχανη ενος φιλου χωρις να εχω την ταυτοτητα του μαζι μου??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahakias sr 250 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2013 Μπορω να περασω κτεο την μηχανη ενος φιλου χωρις να εχω την ταυτοτητα του μαζι μου??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2013 (τροποποιήθηκε) Όταν έγινε ο σεισμός μου έσπασε η ψύκτρα (του cpu)του pc και μετα από καιρό αποφάσισα να το φτιάξω. Ο cpu είναι ο Ε2180 (socket 775) και η ψύκτρα που του φορούσα ήταν η spire SP526S7-1 που την είχα βάλει όταν μου έσπασε η stock (δε με θέλουν οι ψύκτρες ). Στη ψύξη ήμουν ευχαριστημένος ακόμα και από την stock οπότε δεν έχω πολλές απαιτήσεις ,αυτό που με ενδιαφέρει ποιο πολύ είναι να μην ακούγεται σαν ελικόπτερο. Η αγορά θα γίνει από το e-shop και σκέφτομαι να πάρω αυτή , τα dbA τις είναι πολλά ; Ποια πάστα να πάρω ; Το budget και για τα δύο μαζί είναι γύρω στο 20αρικο. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 18 , 2013 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Ξερουμε καποιο προγραμμα που να κατεβαζει drivers? Συγκεκριμενα για τους drivers της καρτας ηχου θελω, on board δηλαδη Δεν μπορω να βρω το cd με της μητρικης.. Εχουμε τιποτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Ξερουμε καποιο προγραμμα που να κατεβαζει drivers? Συγκεκριμενα για τους drivers της καρτας ηχου θελω, on board δηλαδη Δεν μπορω να βρω το cd με της μητρικης.. Εχουμε τιποτα? Στο σαιτ της μητρικης θα βρεις λογικα Κοσμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2013 Tο εφτιαξα αλλα οχι απο το σαιτ! Με το driver genius! Αλλη ερωτηση τωρα! Ξερουμε καποιο προγραμμα εγγραφης απο την καμερα? Εχω βρει μερικα αλλα ειναι σαια :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Tο εφτιαξα αλλα οχι απο το σαιτ! Με το driver genius! Αλλη ερωτηση τωρα! Ξερουμε καποιο προγραμμα εγγραφης απο την καμερα? Εχω βρει μερικα αλλα ειναι σαια :/ Μην μου πείς...... θα γίνεις webcam ****? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2013 αυτο εδω το θεμα εψαχνα για να ρωτησω τις προαλλες για το ποντικι που ηπιε τσαι με μελι κ κολλαει, αλλα δεν το εβρισκα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2013 Καλησπερα παιδια , αυριο παω αθηνα και απο κτελ, θελω να φθασω στη Βαρη , σχολη ευελπίδων με συγκοινωνιες. Αφου θα εχω περισσεια χρονου , να γλιτωσω και το ταξι... Ποιες συγκοινωνιες να παρω; Ξερει κανεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2013 θέλω να αγοράσω αυτή την αδιαβροχοποιητική μαύρη ελαστική μονωτική ταινία που κολλάει μόνη της. ΟΧΙ από νετ, θέλω να τη πάρω σήμερα. Ξέρετε κάποιο μαγαζί που να έχει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sfi-ka 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2013 Ρώτα σε αποθήκες ηλεκτρολογικού υλικού, σε ηλεκτρονικά, σε μεγάλα μαγαζιά εργαλείων (π.χ. Ρέπας) ή ακόμα και στο praktiker. Αυτοβουλκανιζόμενη ταινία λέγεται, και στην καθομιλουμένη λαστιχοταινία. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2013 Στη σελιδα του youtube για κινητα εχει καποια επιλογη για "αναπαραγωγη ολων" των αγαπημενων και δεν το βρισκω;; Βαζω ενα τραγουδι απο τη λιστα με τα αγαπημενα μου, τελειωνει και μεχρι να λασκαρω λιγο απο τη δουλεια μενει βουβο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miskin 616 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ψάχνω το service manual από HONDA CB 500S μοντ. 2001. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 9 , 2014 από τον Miskin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahakias sr 250 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2014 ξερετε ποσο περιπου θα μου παρουν για να μου κανουν ρυθμιση των πεταλουδων των καρμπυρατερ??? την μηχανη θα την παω λυμενη ετοιμη δεν θα χρειαστει να λυσει τιποτα ο μαστορας το μονο που θα κανει ειναι να βαλει το υποπιεσομετρο και να μου τις ρυθμισει.. θα τα εχω λυσει ολα οσα χρειαζεται για να εχει προσβαση γιατι ετοιμαζομαι για ρυθμιση βαλβιδων οποτε μιας και θα ειναι μετα ετοιμη λυμενη να μου τις ρυθμισει να μην λυνω συνεχεια πλαστικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες