Jump to content
ALX™

Το Thread των σύντομων (off topic) απαντήσεων!

Recommended Posts

Ποστάρισα στο λάθος θρεντ...

copy - paste λοιπόν...

ψάχνω για επιδαπέδια κανάλια (ξέρετε αυτά τα πομπέ που τα πατάς από πάνω) για να περάσω 2 καλωδιάκια από ηχεία (πίσω ηχεία home cinema)

όσο πιο μικρά γίνεται... Βρήκα στο praktiker με 10ευρώ το μέτρο!!! :shock:

Μιλάμε σοβαρά;

Καμιά ιδέα;

Όχι :tooth:

Δεν περίμενα κάτι άλλο από εσένα! :lol:

Ή πας περιφερειακά με το καλώδιο στο σοβατεπί ή αν το καλώδιο είναι λεπτό μπορείς να κάνεις κατι πιο xtreme.

Με ψιλό καλεμάκι χαλάς τον στόκο αρμού στην σειρά των πλακιδίων που θες, ρίχνεις το καλώδιο μέσα και ξαναστοκάρεις.

Υ.Γ.: αργότερα θα μεταφέρω την ερώτηση στα off topic, στο αντίστοιχο θέμα.

Χμμμ... μήπως να αλλάξω και χρώμα στα πλακάκια; :P

Περιφερειακά δεν πάει, η μία πλευρά που θα πρέπει να διανύσει το καλώδιο (πσσσσ τι είπα πάλι) είναι μπαλκονόπορτα από άκρη σε άκρη... συν τοις άλλοις ότι θα πρέπει να επεκτείνω το καλώδιο (τα ιδια λεφτά δλδ...)

Βασικά πιο φθηνά επιδαπέδια κανάλια δεν παίζουν; θα δώσω δλδ τώρα 30 ευρώ για 3 μέτρα; :taz:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Βασικά πιο φθηνά επιδαπέδια κανάλια δεν παίζουν; θα δώσω δλδ τώρα 30 ευρώ για 3 μέτρα; :taz:

ROKA-7_22-01.jpg

Ρόκα, από τα μικρούλια.

Περνάς το καλώδιο επάνω στην ένωση των πλακακίων (!) και καρφώνεις τα ρόκα στο στόκο κοντά-κοντά να γίνει γαζί (ανά 5 πόντους).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και μετά από μια βδομάδα, σκονταψε-σκόνταψε, θα φύγει όλος ο στόκος...

αν δεν φύγει στο κάρφωμα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ψάχνω για επιδαπέδια κανάλια (ξέρετε αυτά τα πομπέ που τα πατάς από πάνω) για να περάσω 2 καλωδιάκια από ηχεία (πίσω ηχεία home cinema)

όσο πιο μικρά γίνεται... Βρήκα στο praktiker με 10ευρώ το μέτρο!!! :shock:

Kαυκας και Μειδανης ειναι 2 μαγαζια που μπορει να εχει. Οταν μιλησουμε θα σου πω που ειναι :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια μιας και ερχετε Π-Σ-Κ και θα εχω απειρο χρονο,θελω να ασχοληθω λιγο με τις εξατμισεις της μηχανης.Θελω να τις βγαλω για να τις καθαρισω γιατι δεν ειναι σε πολυ καλη κατασταση.Δεν εννοω μονο τα τελικα αλλα ολοκληρες.Χρειαζεται τιποτα ειδικες γνωσεις κτλπ ή ειναι απλο?Μηχανη bmwf650gs '04

Ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά θυμάται κανείς να μου πει ποιο είναι εκείνο το ιντερνετομάγαζο από εξωτερικό με τα πολύ φθηνά αθλητικά προϊόντα; παπούτσια, φόρμες κλπ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορω να περασω κτεο την μηχανη ενος φιλου χωρις να εχω την ταυτοτητα του μαζι μου???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορω να περασω κτεο την μηχανη ενος φιλου χωρις να εχω την ταυτοτητα του μαζι μου???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν έγινε ο σεισμός μου έσπασε η ψύκτρα (του cpu)του pc και μετα από καιρό αποφάσισα να το φτιάξω. Ο cpu είναι ο Ε2180 (socket 775) και η ψύκτρα που του φορούσα ήταν η spire SP526S7-1 που την είχα βάλει όταν μου έσπασε η stock (δε με θέλουν οι ψύκτρες :pray:). Στη ψύξη ήμουν ευχαριστημένος ακόμα και από την stock οπότε δεν έχω πολλές απαιτήσεις ,αυτό που με ενδιαφέρει ποιο πολύ είναι να μην ακούγεται σαν ελικόπτερο. Η αγορά θα γίνει από το e-shop και σκέφτομαι να πάρω αυτή , τα dbA τις είναι πολλά ; Ποια πάστα να πάρω ; Το budget και για τα δύο μαζί είναι γύρω στο 20αρικο.

Τροποποιήθηκε από τον stavros-2stroker

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξερουμε καποιο προγραμμα που να κατεβαζει drivers?

Συγκεκριμενα για τους drivers της καρτας ηχου θελω, on board δηλαδη

Δεν μπορω να βρω το cd με της μητρικης..

Εχουμε τιποτα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξερουμε καποιο προγραμμα που να κατεβαζει drivers?

Συγκεκριμενα για τους drivers της καρτας ηχου θελω, on board δηλαδη

Δεν μπορω να βρω το cd με της μητρικης..

Εχουμε τιποτα?

Στο σαιτ της μητρικης θα βρεις λογικα Κοσμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tο εφτιαξα αλλα οχι απο το σαιτ!

Με το driver genius!

Αλλη ερωτηση τωρα!

Ξερουμε καποιο προγραμμα εγγραφης απο την καμερα?

Εχω βρει μερικα αλλα ειναι σαια :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tο εφτιαξα αλλα οχι απο το σαιτ!

Με το driver genius!

Αλλη ερωτηση τωρα!

Ξερουμε καποιο προγραμμα εγγραφης απο την καμερα?

Εχω βρει μερικα αλλα ειναι σαια :/

Μην μου πείς...... θα γίνεις webcam ****? :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο εδω το θεμα εψαχνα για να ρωτησω τις προαλλες για το ποντικι που ηπιε τσαι με μελι κ κολλαει, αλλα δεν το εβρισκα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα παιδια , αυριο παω αθηνα και απο κτελ, θελω να φθασω στη Βαρη , σχολη ευελπίδων με συγκοινωνιες. Αφου θα εχω περισσεια χρονου , να γλιτωσω και το ταξι... Ποιες συγκοινωνιες να παρω; Ξερει κανεις;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θέλω να αγοράσω αυτή την αδιαβροχοποιητική μαύρη ελαστική μονωτική ταινία που κολλάει μόνη της. ΟΧΙ από νετ, θέλω να τη πάρω σήμερα. Ξέρετε κάποιο μαγαζί που να έχει;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρώτα σε αποθήκες ηλεκτρολογικού υλικού, σε ηλεκτρονικά, σε μεγάλα μαγαζιά εργαλείων (π.χ. Ρέπας) ή ακόμα και στο praktiker. Αυτοβουλκανιζόμενη ταινία λέγεται, και στην καθομιλουμένη λαστιχοταινία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στη σελιδα του youtube για κινητα εχει καποια επιλογη για "αναπαραγωγη ολων" των αγαπημενων και δεν το βρισκω;;

Βαζω ενα τραγουδι απο τη λιστα με τα αγαπημενα μου, τελειωνει και μεχρι να λασκαρω λιγο απο τη δουλεια μενει βουβο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψάχνω το service manual από HONDA CB 500S μοντ. 2001. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

80816-honda-cb-500-s-1.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Miskin

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξερετε ποσο περιπου θα μου παρουν για να μου κανουν ρυθμιση των πεταλουδων των καρμπυρατερ??? την μηχανη θα την παω λυμενη ετοιμη δεν θα χρειαστει να λυσει τιποτα ο μαστορας το μονο που θα κανει ειναι να βαλει το υποπιεσομετρο και να μου τις ρυθμισει.. θα τα εχω λυσει ολα οσα χρειαζεται για να εχει προσβαση γιατι ετοιμαζομαι για ρυθμιση βαλβιδων οποτε μιας και θα ειναι μετα ετοιμη λυμενη να μου τις ρυθμισει να μην λυνω συνεχεια πλαστικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα