Jump to content
ALX™

Το Thread των σύντομων (off topic) απαντήσεων!

Recommended Posts

Καμία εφαρμογή για android που να μετράει 0-400m κλπ;

Κατέβασα την Cat perf αλλά η free version μου δίνει τη δυνατότητα να μετρήσω μόνο 0-100km/h

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ρε παιδες κατι τοσο απλο και δε μπορω να το βρω...που υπαρχει αυτη η ωραια λαβη για της ρακετες....

1368697712_0.jpeg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να σε πω δεν ξέρω. Εμένα μου δίνει την αίσθηση οτι ειναι οριακά η πιεση στα φρένα, απο την άλλη ξέρω οτι θα ακουστεί χαζό και δεν γνωρίζω αν ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά νιώθω λες και το τιμονι έχει ένα ελάχιστο τζόγο να το πω; που στα φρένα με όλο το βάρος (μου) μπροστά γίνεται εμφανές; Δεν ξέρω. Παίζει να ειναι και φυσιολογική αντίδραση της μηχανής στη τελική και η απειρία μου να με άγχωνει άδικα....

Η αμα ήμουν ο γιαμαχάκιας τότε φταίει που είναι honda :D

Αν δεν είναι ελαφρώς στραβή κάποια από τις εμπρός δισκόπλακες (συνήθως από disc lock ή από καυτή δισκόπλακα που έφαγε νερά ξαφνικά), πιθανολογώ πως θέλουν λίγο σφίξιμο τα ρουλεμάν στην τιμονόπλακα!

Και κάτι ακόμα.

Εδώ είναι οι off topic ερωτήσεις. Δηλαδή για ερωτήσεις που δεν έχουν σχέση με μηχανάκια.

Έχουν σχέση με την Σούλα πχ :tooth:

Θα μεταφέρω αργότερα τις ερωτήσεις/απαντήσεις στο σωστό thread

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχει κάτι σαν πάνινη λωρίδα που την τυλίγουν γύρω απο τον λαιμό της εξάτμισης.

Ξέρει κανείς πως λέγεται και σε τι χρησιμεύει ; Είναι ξέρω 'γω,για την πρόληψη οξείδωσης ;

(Γιατί νομίζω ότι έχω ρωτήσει ξανά ; :think: Μπααα,ίσως απλά να ήθελα :what:)

Τροποποιήθηκε από τον Μανώλης93

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υαλοταινία στα ελληνικά,heat wrap στα αγγλικά.Δεν χρησιμεύει στην πρόληψη της οξείδωσης,ίσα ίσα που μπορεί να την επιταχύνει αφού η υγρασία παγιδεύεται στους λαιμούς και δεν μπορεί να διαφύγει.Επιπλέον οι λαιμοί φτάνουν πολύ υψηλές θερμοκρασίες,ενώ αν βρομίσει απο λάσπες κλπ φαίνεται χάλια μετά.Οι περισσότεροι τις βάζουν για λόγους εμφάνισης ή για προστασία πχ των ποδιών του αναβάτη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.......και μπαίνει κυρίως στα αυτοκίνητα επειδή στο engine bay το χταπόδι δεν τρώει νερά από τροχούς άμεσα (όπως πχ συμβαίνει σε όλες τις μοτοσυκλέτες)

Στα αυτοκίνητα μπαίνει κυρίως για να γλυτώνουν τα ψυγεία κ intercooler το κάψιμο και να αποδίδουν καλύτερα τα μοτέρ.

Στα μηχανάκια μπαίνει κυρίως σε περιπτώσεις μοντέλων πολύ συγκεκριμένης χρήση, δηλαδή σε μηχανάκια που οι ιδιοκτήτες τους τα γλύφουν όλη μέρα κ δε τα κυκλοφορούν με βροχές κοκ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξέρει κανείς που θα βρω τέτοια σκατουλάκια Αθήνα;

jb0b.jpg

Είναι φ 6mm και σε αυτό το μέγεθος

66u4.jpg

Ούτε πως λέγονται δεν ξέρω για να τα ψάξω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιώργο είδη κήπου,ποτιστικά.

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νίκο όσο googlαρα δεν βρήκα κάτι σαν αυτό, ούτε κάποιο μαγαζί κοντά που να είναι και ανοιχτό αυτές τις μέρες. Το μόνο που βρήκα ήταν "κάτι" σαν αυτό αλλά πιο "πολύπλοκο" και ακριβό.

Βρήκα από ebay και παρήγγειλα.

Ευχαριστώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξερει καποιος ποιο Kawasaki ειναι αυτο ? στο 1:02 ?

http://youtu.be/GUEZCxBcM78?t=1m2s

Τροποποιήθηκε από τον Τanos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξέρει κανείς που θα βρω τέτοια σκατουλάκια Αθήνα;

jb0b.jpg

Είναι φ 6mm και σε αυτό το μέγεθος

66u4.jpg

Ούτε πως λέγονται δεν ξέρω για να τα ψάξω.

διακλαδωτής είναι η πιο λογική ονομασία του

βρήκα αυτό, αλλά είναι μάλλον 12φ.....

http://autogaz.gr/in...&ProductID=3179

γιατί χρήση είναι ?

αντλία νερού / πιεστικό (μάλλον όχι -> λόγο φ) ,

αντλία νερού / φίλτρου ενυδρείου / λιμνούλας

αντλία υδραυλικής ψύκτρας pc

υγραέριο στο σπίτι (μάλλον όχι -> λόγο φ)

υγραέριο στο αμάξι (μάλλον όχι -> λόγο φ)???

άλλη χρήση ( φραπέ στα 2 με καμιά γκομενίτσα :crazy: ) ???

Τροποποιήθηκε από τον originalksd

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...

Σ' ευχαριστώ για το ψάξιμο.

Το link που μου έστειλες το είχα δει, αλλά με τα λεφτά που ζητάει πήρα 6 από ebay και έχουν ήδη έρθει :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

“Με τη Ναταλία Γερμανού είμαστε απλώς φίλοι, τίποτα παραπάνω”, δήλωσε στην κάμερα του Star μαθητής της 3ης δημοτικού, μετά τον καθιερωμένο αγιασμό

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια σημερα το πρωι ανοιξα το pc και εκατσα λιγο κανα 5λεπτο. Μετα πηγα και καθαρισα το αυτοκινητο μας εναντι αντιτιμου παντα :peep: .Τελος παντον μολις γυρναω στο πισι εμφανιζονται ολα ετσι http://prntscr.com/1sjk0i .Με εμφανιζει ολα τα προγραμματα σε lnk. Ξερει κανεις τι μπορω να κανω ωστε να τα επαναφερω στο κανονικο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παίδες εσείς οι Θεσσαλονικείς! Θέλω αυτές τις μέρες να μείνω κοντά στην Αριστοτέλους και ψάχνω ήδη για ξενοδοχεία εκεί. Η ερώτηση μου είναι η εξής:

Ξέρουμε στα σίγουρα εάν υπάρχει κάπου εκεί κοντά ιδιωτικό πάρκινγκ για να μην έχω άγχος το αμάξι?

Τροποποιήθηκε από τον johnjohn2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο θεσσαλονικη δεν ειμαι, ουτε ξερω και πολλα. Αλλα μιας και δεν υπαρχει ακομα ανταποκριση, γιατι δεν ψαχνεις στο booking? εκει αναφερουν αν παιζει παρκινκ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν θέλεις κλειστό, και με καλή ασφάλεια, υπάρχει στο πάρκινγκ στη ΧΑΝΘ. Είναι 1-1.5 χλμ απόσταση αν δεν σε πειράζει.

Έτσι κλειστό δεν ξέρω άλλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια σημερα το πρωι ανοιξα το pc και εκατσα λιγο κανα 5λεπτο. Μετα πηγα και καθαρισα το αυτοκινητο μας εναντι αντιτιμου παντα :peep: .Τελος παντον μολις γυρναω στο πισι εμφανιζονται ολα ετσι http://prntscr.com/1sjk0i .Με εμφανιζει ολα τα προγραμματα σε lnk. Ξερει κανεις τι μπορω να κανω ωστε να τα επαναφερω στο κανονικο?

Φίλε για δες αυτό :

http://www.mybike.gr...BA/page__st__15

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλές καλησπέρες! Ερώτηση τελείως off - topic και off forum γενικώς αλλά μπορεί και..Μήπως ξέρεις κάποιος εάν υπάρχει κανένα μπιχλιμπίδι για ασφάλιση δεξαμενής πετρελαίου φορτηγών???? Όταν λέμε ασφάλιση εννούμε την αποφυγή κλοπής του περιεχομένου τόσο άμεσα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα