Jump to content
ALX™

Το Thread των σύντομων (off topic) απαντήσεων!

Recommended Posts

Φίλος μου αγόρασε εχθές μοτέρ λιφαν 125 καινούργιο κ σήμερα το έβαλε πάνω στην πάπια κάτι όμως δεν πάει καλά, κάτι χτυπάει μπροστά με έντονο ήχο, μήπως είναι βαλβίδες? υπάρχει τέτοια περιπτώσει σε καινούργιο μοτέρ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

μια ερωτηση ισως χαζη!

λοιπον στο κινητο οταν δεν χησιμοποιω το ιντερνετ ( οχι wi-fi)

πως το κλεινω? δηλαδη για να μην τρωει mb

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το Samsung Galaxy S II ειναι

android εκδοσεις δεν ξερω

εσυ τα ξερεις καλυτερα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν έχεις περάσει την τελευταία 4.1 (JellyBean) τότε κάνεις slide down από την κορυφή της οθόνης και απενεργοποιείς το mobile data.

ejomlexus_android_jellybean-3.png

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το κανω και απο τις ρυθμισειες δηλαδη ε?

θενκ γιου Γιωργο το βρηκα απο τις ρυθμισεις :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια ερωτηση ισως χαζη!

λοιπον στο κινητο οταν δεν χησιμοποιω το ιντερνετ ( οχι wi-fi)

πως το κλεινω? δηλαδη για να μην τρωει mb

Πας ρυθμισεις, περισσοτερα, δικτυα κινητης τηλεφωνιας και μετα ξεκλικαρεις το πρωτο που λεει χρηση δεδομενων πακετου.

Εναλλακτικα, βαλε ενα wigdet apn on/off για να τα κανεις με μια κινηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πας ρυθμισεις, περισσοτερα, δικτυα κινητης τηλεφωνιας και μετα ξεκλικαρεις το πρωτο που λεει χρηση δεδομενων πακετου.

Εναλλακτικα, βαλε ενα wigdet apn on/off για να τα κανεις με μια κινηση.

Εκανα το πρωτο τελικα, αλλα θα δοκιμασω και το wigdet :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοσμα, widget γιατι αλλιως θα βαριεσαι συχνα πυκνα να το κλεινεις και θα χρεωνεσαι ΜΒ χωρις λογο (off topic: Ασε να δουλεψει και κανενας αλλος να σε δουμε σε καφε :P)

Ερωτησις:

Εχω σκαναρει απο ενα σχετικα παλιο βιβλιο καποια διαγραμματα, τιποτα συνεθετο, μια καμπυλη εχει το καθενα. Θελω να τα χρησιμοποιησω, αλλα δεν ειναι ευπαρουσιαστα, οποτε πρεπει εχοντας τα παλια ως οδηγο να δημιουργησω καινουρια.

Υπαρχει προγραμμα επεξεργασιας εικονας / γραφικων ωστε εχοντας την παλια, σκαναρισμενη εικονα να δημιουργησω το νεο διαγραμμα κλικαροντας ορισμενα σημεια του και στην συνεχεια να κανει αυτο fitting την καμπυλη; (δλδ απο 3-4 σημεια να δημιουργησει ολη την καμπυλη) Και στην συνεχεια απενεργοποιωντας το παλιο "layer" να κρατησω μονο το νεο;

Νομιζω οτι vector graphics χρειαζομαι αλλα ισως υπαρχει και απλουστερος τροπος μιας και δεν εχω αναγκη μεγαλων μεγενθυνσεων; Ποιο software εν πασει περιπτωσει; Inkskape πχ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

estebahn με photoshop δεν γίνεται? Μήπως με κάποιο άλλο πρόγραμμα, (π.χ. Mathematica, Mathlab κτλ) να κάνεις τα διαγράμματα δίνοντας τιμές απο την αρχή? Ξέρω θα είναι πιο δύσκολο, αλλά θα είναι σίγουρα πιο "καθαρό" απο άλλες λύσεις.

Να πάω λοιπόν και εγώ στο δικό μου θέμα. Ξέρω ότι έχω "γαργαλίσει" :blush:το topic, αλλά είμαι σαν μαιμού που άρχισε να παίζει με την "μπανάνα" της και γνωρίζει τις χαρές της ζωής :tooth: και έχω κάποιες απορίες... :sopase:Επειδή δεν είστε υποχρεωμένοι να ακούτε τις απορίες μου, αλλά κάθε βοήθεια φυσικά δεκτή και καλοδεχούμενη το βάζω σε "αεροτομή" απο κάτω :tooth:...

Λοιπόν, θαυμάζοντας την υπεμονή :tooth: σας το θέμα έχει ώς εξής:

Οτι και να κάνω, με την κοπελιά μου, δέχομαι παράπονα μετά τις δέκα-δώδεκα συνεχόμενες φορές, ότι πονάει και τσούζει εκεί κάτω, το οποίο και πράγματι ισχύει, γιατί ψιλομάτωσε μια-δυο φορές. Το όλο πρόβλημα είναι ότι αντέχει μόνο μέχρι τις 16 φορές και ως αποτέλεσμα το χέρι μου κοντεύει να γίνει σαν τενίστα :wacko:. Κάνω κάτι λάθος? Φταίω σε κάτι? Καμιά ιδέα, γιατί απο παιχνίδια έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά μου παραπονιέται ότι την έχω ξεχαρβαλώσει... :_zeppelin:

Ευχαριστώ και πάλι που με ακούσατε, γιατί αυτές τις απορίες αν και δεν είναι δουλειά σας να τις ακούτε, δεν έχω πουθενά αλλού να τις θέσω...

Τροποποιήθηκε από τον korakas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

matlab κλπ απορριπτονται γιατι δεν υπαρχει πινακας τιμων ωστε να plotαρω το διαγραμμα εξαρχης, αν και οντως θα ηταν η καθαροτερη λυση. Photoshop ειναι λιγο terra incognita για εμενα, γνωριζει κανεις τι εντολες θα μπορουσα να χρησιμοποιησω;

Οσον αφορα koraka το προβλημα σου, διευκρινησε σε παρακαλω τι εννοεις "φορα" :lipssealed: :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή δεν είστε υποχρεωμένοι να ακούτε τις απορίες μου, αλλά κάθε βοήθεια φυσικά δεκτή και καλοδεχούμενη το βάζω σε "αεροτομή" απο κάτω :tooth:...

Λοιπόν, θαυμάζοντας την υπεμονή :tooth: σας το θέμα έχει ώς εξής:

Οτι και να κάνω, με την κοπελιά μου, δέχομαι παράπονα μετά τις δέκα-δώδεκα συνεχόμενες φορές, ότι πονάει και τσούζει εκεί κάτω, το οποίο και πράγματι ισχύει, γιατί ψιλομάτωσε μια-δυο φορές. Το όλο πρόβλημα είναι ότι αντέχει μόνο μέχρι τις 16 φορές και ως αποτέλεσμα το χέρι μου κοντεύει να γίνει σαν τενίστα :wacko:. Κάνω κάτι λάθος? Φταίω σε κάτι? Καμιά ιδέα, γιατί απο παιχνίδια έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά μου παραπονιέται ότι την έχω ξεχαρβαλώσει... :_zeppelin:

Ευχαριστώ και πάλι που με ακούσατε, γιατί αυτές τις απορίες αν και δεν είναι δουλειά σας να τις ακούτε, δεν έχω πουθενά αλλού να τις θέσω...

Γράψε την απορία σου εδώ, μπας και βρεις απάντηση

:tooth: :lol: :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχαχαχα, το διάβαζα το απόγευμα αυτό το topic και φοβήθηκα τέτοια αντιμετώπιση. Πάντως ρώτησα έναν φίλο και σκάλωσε και αυτός. :tooth: :tooth:

Σοβαρά το ρωτάω, αλλά κιόλας δεν νομίζω να μπορώ να κάνω και κάτι, γιατί δεν "φταίω" εγω πιστεύω :blush2: .

estebahn ξέρεις, φορά=τελείωμα :winking:

Τροποποιήθηκε από τον korakas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια, ξερει κανεις κανεναν τροπο να μπαινουν οι τονοι αυτοματα? Γιατι κυριολεκτικα μου σπαει τα νευρα να τους βαζω εναν εναν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαγκες, εχει δει κανεις αυτο το καταστημα, και μηπως τυχαινει να εχετε παραγγειλει κιολας;;

http://www.airshoesale.com/

Γιατι εχει τα Airmax 2012 που με ενδιαφερουν, ΠΟΟΟΟΟΛΥ πιο χαμηλα απο οπουδηποτε αλλου, και φοβαμαι μηπως ειναι μαϊμουδες!

Υπαρχουν κριτηκες καπου;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχαχαχαχα, το διάβαζα το απόγευμα αυτό το topic και φοβήθηκα τέτοια αντιμετώπιση. Πάντως ρώτησα έναν φίλο και σκάλωσε και αυτός. :tooth: :tooth:

Σοβαρά το ρωτάω, αλλά κιόλας δεν νομίζω να μπορώ να κάνω και κάτι, γιατί δεν "φταίω" εγω πιστεύω :blush2: .

estebahn ξέρεις, φορά=τελείωμα :winking:

Βοήθησε την κατάσταση με κάποιο κατάλληλο λιπαντικό (προσοχή όχι wd40 :tooth: ), που να μην ειναι πετρελαϊκής προέλευσης όπως η βαζελίνη γιατί θα σου χαλάσει την "προφύλαξη" και θα τρέχεις μετά...

Αν δεν βρεις σε σούπερ μάρκετ θα βρεις σε φαρμακείο... και αν δεν έχει ούτε εκει ζήτα γλυκερίνη θα έχει οπωσδήποτε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν δίνει ουτε φυσικη δ/νση, ουτε τηλ...

Μονο μέιλ.

Προσοχή.....γενικά.

http://www.scamvoid.com/check/airshoesale.com

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μονο μέιλ.

Προσοχή.....γενικά.

http://www.scamvoid....airshoesale.com

Eυχαριστω Τανασεν!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χα χα χα χα χα χα χα wd40, κλαίω! Θεός ο υποψήφιος!

Ε, μα σ'αυτό το φόρουμ με ένα τέτοιο στη τσέπη είμαστε όλοι! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μονο μέιλ.

Προσοχή.....γενικά.

http://www.scamvoid....airshoesale.com

Σωστός ο Νάσος.

Παρατηρήστε επίσης ότι δεν έχει Paypal μόνο με πιστωτικές!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πως μπορώ να χαμηλώσω την ποιότητα των φωτογραφιών στο chrome του pc (ή σε άλλα προγράμματα) ώστε να φορτώνονται πιο γρήγορα οι σελίδες και να έχω λιγότερη κατανάλωση με mb?

Για χρήση 3g ψάχνω λύση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μισο μισο απ' οτι θυμαμαι.

Συνολικα βγαζουν μεροκαματο ενα ενοικιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα