spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2018 μηπως τα νυχια σου , σου λενε και ποσο παει το μαλι περιπου? πανω απο 100? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2018 παει το παραθυρο. εμεινε στη μεση. ουτε μονο κατεβαινει δεν ανεβαινει... τριημερο χωρις αμαξι. γεια μας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2018 Ξέρει κανένας από που μπορώ να αγοράσω σφουγγάρι από αυτό που μπαίνει μεταξύ των πλαστικών για να κόβουν τον θόρυβο από τις τριβές; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Ξέρει κανένας από που μπορώ να αγοράσω σφουγγάρι από αυτό που μπαίνει μεταξύ των πλαστικών για να κόβουν τον θόρυβο από τις τριβές; Φύλλο μαυρο latex, για εσωτερικους πάτους υποδηματων. Στον τσαγκάρη της γειτονιάς σου. Εχει και αυτοκόλλητο ή απλό. Πάχος 1-1.5 mm Πολυ φθηνό, κατω απο 5ε το φυλλο/τετραγωνικο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2018 παιδια εχει βαλει κανεις απο σας ημιτασιον γρυλλο στο αμαξι?εχει κανα θεμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2018 κανενα θεμα. μη το σκεφτεσαι καν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος Στέργιος Βήχος έγραψε: κανενα θεμα. μη το σκεφτεσαι καν. γιατι εχω ακουσει οτι δε κλεινουν καλα τα παραθυρα και ακουγονται θορυβοι και τετοια. αλλα που 60 και που 160 συν εργασια το θεμα ειναι οτι την παθαμε 3ημερο και εμεινα με το παραθυτο μισανοιχτο. ευτυχως το εχω βαλει σε κλειστο γκαραζ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 5 λεπτά, το μέλος spiros!!! έγραψε: γιατι εχω ακουσει οτι δε κλεινουν καλα τα παραθυρα και ακουγονται θορυβοι και τετοια. αλλα που 60 και που 160 συν εργασια το θεμα ειναι οτι την παθαμε 3ημερο και εμεινα με το παραθυτο μισανοιχτο. ευτυχως το εχω βαλει σε κλειστο γκαραζ Με το χερι ανεβαινει? δηλαδη αν το πιασεις μεσα-εξω με τις παλαμες σου. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 17 , 2018 από τον Tasos Meli Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2018 πριν 42 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Με το χερι ανεβαινει? δηλαδη αν το πιασεις μεσα-εξω με τις παλαμες σου. τσου.. κατεβαινει και ακουγονται γρατζουνισματα μεσα και μολις παω να το σηκωσω παει μεχρι το ενα 1/3 της διαδρομης και η κοκαλωνει εκει η πεφτει κατω μεχρι ενα σημειο μονο του. δε νομιζω να ειναι μοτερ γιατι ανεβαινει με την ιδια ενταση οσο ανεβαινει και κοκαλωνει αποτομα. με τα χερια δοκιμασα να το βοηθησω να ανεβει αλλα τιποτα.. πρεπει να εχει γινει ζημια μεσα γιατι ακουγονται εντονα γρατζουνισματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2018 πριν 3 ώρες, το μέλος spiros!!! έγραψε: παιδια εχει βαλει κανεις απο σας ημιτασιον γρυλλο στο αμαξι?εχει κανα θεμα? δε θα εχεις προβλημα, βαλε ημιτασιον. τι αυτοκινητο ειναι? αν ειναι παλιο (πχ 15-20ετιας) μπορεις να λυσεις πολυ ευκολα την επενδυση στην πορτα και να δεις τι εχει γινει. αν ειναι γρυλος τον παιρνεις και τον τοποθετεις μονος σου. ψαξε και για κανενα βιντεακι στο youtube Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2018 πριν 17 λεπτά, το μέλος noodles έγραψε: δε θα εχεις προβλημα, βαλε ημιτασιον. τι αυτοκινητο ειναι? αν ειναι παλιο (πχ 15-20ετιας) μπορεις να λυσεις πολυ ευκολα την επενδυση στην πορτα και να δεις τι εχει γινει. αν ειναι γρυλος τον παιρνεις και τον τοποθετεις μονος σου. ψαξε και για κανενα βιντεακι στο youtube ειναι polo gti 2011. ευκολα βγαινει η ταπετσαρια . .μετα ειναι μανουρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2018 Αν ανεβαινε με το χερι θα μπορουσες με μια βεντουζα να το μπλοκαρεις και να μην πεφτει, αν ηθελες να το χρησημοποιησεις. Ωραιο εργαλειο η Πολάρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Αν ανεβαινε με το χερι θα μπορουσες με μια βεντουζα να το μπλοκαρεις και να μην πεφτει, αν ηθελες να το χρησημοποιησεις. Ωραιο εργαλειο η Πολάρα! απλα για 3 μερες εμεινα χωρις αμαξι. ουτε μαστορα δε βρισκω απλα να το σηκωσω και να το αφησω ετσι μεχρι να το φτιαξω. γιατι βαλε τριτη να παραγγειλει ανταλλακτικο , απο τεταρτη θα εχω αμαξι. ωραιο ειναι . ειναι η πρωτη ζημια που βγαζει εκτος εγγυησης. εντος εγγυησης έβγαλε πολλες. θα ριξω και μια ματια σε μια επεκταση που ειχα μπας και λεει κατι ιδιαιτερο για τα παραθυρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2018 Ολες οι μαλακιες τετοιες μερες συμβαινουν... Τι να πω... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2018 πριν 3 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Ολες οι μαλακιες τετοιες μερες συμβαινουν... Τι να πω... αυτο ισχυει 100% 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
venzinas 375 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2018 spiro Αν δεν το χεις παει ηδη για φτιαξιμο, υπαρχει ενα παλικαρι στην Ιερα Οδο που επισκευαζει τον δικο σου γρυλλο με μικρο κοστος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panas 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2018 Για δώστε και λίγο τα φώτα σας και από εδώ έχω ένα σεατ Ίμπιζα του 99 και πολλές φορές όχι πάντα μου κάνει έναν θορυβο από αριστερά (αν ακούω καλά ) στο ύψος των ποδιών μου σαν να χτυπάνε 2 μέταλλα. Το θέμα είναι ότι ακούγεται μόνο όταν πατάω γκάζι άμα πατήσω συμπλέκτη η ρολαρει το αμάξι με συμπλέκτη δεν ακούγεται τίποτα. Τι να είναι αραγες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2018 βαση μηχανης Την 17 Φεβρουαρίου 2018 at 5:00 ΜΜ, το μέλος spiros!!! έγραψε: μηπως τα νυχια σου , σου λενε και ποσο παει το μαλι περιπου? Ειχα ξυσει τον κ@λο μου μετα και δε μου "μιλουσαν" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2018 πριν 37 λεπτά, το μέλος hayabusas έγραψε: βαση μηχανης Ειχα ξυσει τον κ@λο μου μετα και δε μου "μιλουσαν" αστο 100 ευρω κομπλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2018 πριν 14 ώρες, το μέλος spiros!!! έγραψε: αστο 100 ευρω κομπλε 100 για να φτιαξεις τον γρυλο σπυρο? Γιατι δεν προτιμησες να βαλεις διακοπτες και να τα κανεις ηλεκτρικα, εγω θυμαμαι καπως ετσι το ειχα κανει στο σταρλετ μου, καποια στιγμη χαλασε ο γρυλος το εκανα ηλεκτρικο και τερμα. Δεν θυμαμαι βεβαια καστολογια κ.λ.π. γιατι εχουν περασει παρα-παρα πολλα χρονια απο τοτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2018 πριν 10 λεπτά, το μέλος fasarias έγραψε: 100 για να φτιαξεις τον γρυλο σπυρο? Γιατι δεν προτιμησες να βαλεις διακοπτες και να τα κανεις ηλεκτρικα, εγω θυμαμαι καπως ετσι το ειχα κανει στο σταρλετ μου, καποια στιγμη χαλασε ο γρυλος το εκανα ηλεκτρικο και τερμα. Δεν θυμαμαι βεβαια καστολογια κ.λ.π. γιατι εχουν περασει παρα-παρα πολλα χρονια απο τοτε. εε για ηλεκτρικο γρυλλο μιλαω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2018 λοιπον γρυλλος αλλαχτηκε. παρατηρησεις: α) η εν λογο εταιρεια που εβαλα στο ιντερνετ εχει 58 ευρω εγω τον πληρωσα για 70 αρα εβγαλε 12 ευρω ο μαστορας απο το ανταλλακτικο β) ο μαστορας μου πηρε 30 ευρω εργασια , αντι για 50 οπως ειπε(εδω γελαμε) γ)μου λεει δεν εχει εγγυηση ενω στο ιντερνετ σε site γραφει κανονικα 2 χρονια εγγυηση δ) μου λεει ειναι και 5 ευρω μεταφορικα για το ανταλλακτικο( εδω ξαναγελαμε) αυτα..... υ.γ. 1.αν τα ηξερα ολα αυτα θα εβαζα τον γνησιο 125 ευρω στην αντιπροσωπεια 2. ελπιζω να δουλεψει για καιρο και μην τα παιξει αμεσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2018 παιδια παρατηρησα οτι το παραθυρο με τον ιμιτασιον γρυλλο οταν το κλεινω δεν κλεινει οπως το αλλο αλλα μενει καποια χιλιοστα πιο κατω. οχι σε σημειο να φαινεται ανοιχτο αλλα ειναι λιγο πιο κατω. σα να μην κουμπωνει τερμα πανω. λετε να μπαζει νερα? η να ακουω σφυριγματα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2018 Παρε ενα λαστιχο και ριξε να δεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 16 λεπτά, το μέλος hayabusas έγραψε: Παρε ενα λαστιχο και ριξε να δεις. σε προλαβα. εμπασε νερο... πφφφφφ... τωρα τι? μιλησα με το μαστορα και μου ειπε να το παω απο κει. παιζει να εχει κανει αυτος καμια μαλακια η απλα φταιει ο ιμιτασιον γρυλλος? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2018 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες