nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2016 http://www.e-shop.gr/ram-kingston-hx318c9srk2-16-16gb-2x8gb-1866mhz-ddr3-xmp-hyperx-savage-p-PER.552879Σκέπτομαι να αναβαθμίσω το σύστημα μου με της παραπάνω μνήμες μιας και πλέον τα 8GB είναι λίγα. Τι λέτε για της παραπάνω μνήμες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2016 http://www.e-shop.gr/ram-kingston-hx318c9srk2-16-16gb-2x8gb-1866mhz-ddr3-xmp-hyperx-savage-p-PER.552879Σκέπτομαι να αναβαθμίσω το σύστημα μου με της παραπάνω μνήμες μιας και πλέον τα 8GB είναι λίγα. Τι λέτε για της παραπάνω μνήμες? Ωραίες! Αν μπορείς όμως κοίτα μήπως βρεις στα ίδια λεφτά καμιά CL8 ;) Αν και με τέτοιες ταχύτητες νομίζω δεν θα βρει αλλά τσέκαρε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2016 Για να μην ξεχνιομαστε κιολας, ο Παντελιδης 3 φορες πανω απο το οριο σε αλκοολ. Οπερ σημαινει οτι οδηγουσε σκνιπα, ανοιγει ιστοιρες με δικαστηρια κλπ η οικογενεια του καθοτι η ασφαλεια δε θα το αφησει ετσι. Καθε φορα που μαλακιζομαστε οι υπολοιποι "ανωνυμοι" ειτε χωρις διπλωμα, ειτε εχοντας πιει, να θυμομαστε τον εν λογω κυριο και τι προκειται να γινει. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bzzz_bzzz 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2016 http://www.e-shop.gr/ram-kingston-hx318c9srk2-16-16gb-2x8gb-1866mhz-ddr3-xmp-hyperx-savage-p-PER.552879Σκέπτομαι να αναβαθμίσω το σύστημα μου με της παραπάνω μνήμες μιας και πλέον τα 8GB είναι λίγα. Τι λέτε για της παραπάνω μνήμες?τα 8 GB λίγα; πώς το συμπέρανες; δουλεύεις με φωτογραφίες πχ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2016 Με προγράμματα φωτογραφιών δεν είχα θέμα, απλά έβαλα ένα καινούργιο παιχνίδι και την κατάπιε ολόκληρη με αποτέλεσμα να κωλάει και όλα αυτά σε ένα σύστημα με i7 και SSD. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2016 Με προγράμματα φωτογραφιών δεν είχα θέμα, απλά έβαλα ένα καινούργιο παιχνίδι και την κατάπιε ολόκληρη με αποτέλεσμα να κωλάει και όλα αυτά σε ένα σύστημα με i7 και SSD. Τι παιχνίδι έβαλες ρε μεγάλε; Crysis 666; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2016 Black ops 3.Τι παιχνίδι έβαλες ρε μεγάλε; Crysis 666; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2016 Και στην έφαγε όλη; Και εγώ 8 έχω και ήταν μια χαρά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamatis_vts 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2016 Καλημέρα, με αφορμή γκολφ συναδέλφου που καβάλησε η καδένα κ πάει για αλλαγη κινητήρα, ήθελα να ρωτησω γτ στα κουτιά το γυριζουν απο ιμάντες σε καδένα, ενω στα μοτο το γύριζουν απο αλυσίδα σε ιμάντα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2016 το καλοκαιρακι ερχεται και πρεπει να οργανωθουμε γιατι περυσι αν δεν βρησκαμε ομπρελα μας ετρωγε ο ηλιος. το λοιπον :ψαχνω σκηνη η οποια να μεταφερεται με μηχανη ευκολα (π.χ στον ωμο διπλωμενη) και να χωραει 1,5 ατομο , απο κατω. ας μην ειναι για ολο το σωμα. ουε αριστης ποιοτητας. εναν υποτυπωδες ισκιο θελω να εχει να βαζω το κεφαλι (μην σχολιασετε αυτη τη φραση αμεσως ) μου απο κατω . εχει κανεις καμια ιδεα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrBillys 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2016 Καλησπέρα ξέρετε άμα επιτρέπεται το motoVlog στην ελλάδα γιατί ένας γνωστός μου είπε ότι απαγορεύεται να τραβάς με την κάμερα(action camera) στο δρόμο ισχύει κάτι τέτοιο;; (ότι δεν επιτρέπεται λόγο νομοθεσίας προσωπικών δεδομένων πινακίδες,Πρόσωπα και τέτοια). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2016 Καλησπέρα ξέρετε άμα επιτρέπεται το motoVlog στην ελλάδα γιατί ένας γνωστός μου είπε ότι απαγορεύεται να τραβάς με την κάμερα(action camera) στο δρόμο ισχύει κάτι τέτοιο;; (ότι δεν επιτρέπεται λόγο νομοθεσίας προσωπικών δεδομένων πινακίδες,Πρόσωπα και τέτοια).κανονικα ναι. εδω το αμαξακι της google και βαζει θολα πινακιδες προσωπα κλπ. λες αυτοι να μην ξερουν?μπορει να κανω και λαθος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2016 Εγω το ειχα ψαξει παρα πολυ οταν πηρα την καμερουλα μου (ειχα σκοπο το motovlog). Κατεληξα μετα απο πολυ διαβασμα οτι αν ειναι σε δημοσιο χωρο και τα ατομα που τραβας δεν ειναι το κεντρικο θεμα του video δεν ειναι αναγκη να παρεις αδεια και αρα δεν ειναι παρανομο. Αν τωρα τραβας καποιον συγκεκριμενα πρεπει να παρεις αδεια αν θελεις να το δημοσιευσεις ή να βαλεις θολουρες. Το ιδιο ισχυει και για φωτογραφιες. Στην google τα θολωνουν γιατι δεν εχουν παρει αδεια απο τους ιδιοκτητες τον αυτοκινητων. Συν το οτι τους χαρτες τους βλεπει ολος (στην κυριολεξια) ο κοσμος. Εγω οταν ειχα ανεβασει 2-3 video δεν ειχα βαλει καμια θολουρα. Μονο οταν με σταματησαν παραμορφοσα τον ηχο και την εικονα. Τωρα που θα ερθει η καινουρια καμερουλα θα ξαναρχισω (σωστα αυτη την φορα). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2016 Ξερουμε τιποτα για τις απεργειες των εξεταστων οδηγισης? Διοτι κανονικα την αλλη τεταρτη δινω για οδηγιση αλλα εδω και 1,5 μηνα σταματησαν. Οποις γνωριζει κατι πιο συγκεκριμενο ας ο δηλωσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2016 Καλημέρα, με αφορμή γκολφ συναδέλφου που καβάλησε η καδένα κ πάει για αλλαγη κινητήρα, ήθελα να ρωτησω γτ στα κουτιά το γυριζουν απο ιμάντες σε καδένα, ενω στα μοτο το γύριζουν απο αλυσίδα σε ιμάντα; Γνωστότατο θέμα, δυστυχώς ο συνάδελφός σου δεν αφουγκραζόταν τους ήχους που έβγαζε το μοτέρ στην εκκίνηση (κροτάλισμα) που ήταν τα πρώτα δείγματα για την προβληματική καδένα χρονισμού.Αστοχία υλικού και σχεδιασμού, η VW σφυρίζει κλέφτικα.Αν την προλάβαινε στην αρχή, ίσως να καθάριζε με κανένα 800άρι++ Στα αυτοκίνητα άρχισαν να το γυρίζουν στις καδένες επειδή βόλευε τις εταιρίες leasing με τους τεράστιους στόλους οχημάτων που ζητούσαν λιγότερα χρήματα σε συντήρηση. Η VW όμως τους χάλασε τη σούπα και πολλές εταιρίες έχουν χαλαστεί και αλλάζουν οχήματα (παρόλο που σε πολλές περιπτώσεις, ακόμα και εδώ στην Ελλάδα, ο ίδιος άνθρωπος έχει μεγάλη leasing και εισαγωγική οχημάτων οπότε οι σκέψεις έγιναν σαλάτα).Τώρα εμφανίζονται κι άλλες λύσεις, όπως πχ ιμάντες εμβαπτισμένοι σε λάδι και με τεράστια χιλιομετρική απόδοση.Βασικά το καλό του ιμάντα είναι πως φέρνει έσοδα στην αυτοκινητοβιομηχανία και τα συνεργεία. Σε υποχρεώνει ανά 4ετία ή 5ετία για αντικατάσταση, πληρώνεις ιμάντες και τεντωτήρες κλπ κλπ. Και αν βεβαίως υπάρξει αστοχία (και καμιά 10αριά βαλβίδες καρφωμένες στα πιστόνια) είναι εύκολη η επίρριψη ευθυνών στον ιδιοκτήτη του οχήματος για ελλειπή συντήρηση.Στην καδένα όμως δεν γίνεται.......Φταίει η αυτοκινητοβιομηχανία συνήθως..... Στις μοτοσυκλέτες δουλεύει ακόμα η καδένα. Και δε θα αλλάξει (εκτός από εξαιρέσεις, πχ desmo ducati) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2016 το καλοκαιρακι ερχεται και πρεπει να οργανωθουμε γιατι περυσι αν δεν βρησκαμε ομπρελα μας ετρωγε ο ηλιος. το λοιπον :ψαχνω σκηνη η οποια να μεταφερεται με μηχανη ευκολα (π.χ στον ωμο διπλωμενη) και να χωραει 1,5 ατομο , απο κατω. ας μην ειναι για ολο το σωμα. ουε αριστης ποιοτητας. εναν υποτυπωδες ισκιο θελω να εχει να βαζω το κεφαλι (μην σχολιασετε αυτη τη φραση αμεσως ) μου απο κατω .εχει κανεις καμια ιδεα?http://www.bestprice.gr/cat/5660/skines-camping.html?q=σκηνες+παραλιαςΚαμιά φορά βάζει και στα lidl.....δεν ξέρω αν θα βρεις σίγουρα και στα jumpo : http://www.e-jumbo.gr/pl/exoplismos-camping-18465.htm?lang=el&path=-875493643 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ξερουμε τιποτα για τις απεργειες των εξεταστων οδηγισης? Διοτι κανονικα την αλλη τεταρτη δινω για οδηγιση αλλα εδω και 1,5 μηνα σταματησαν. Οποις γνωριζει κατι πιο συγκεκριμενο ας ο δηλωσει.Δεν δίνεις τίποτα την Τετάρτη, θα κρατήσει κιάλλο Τροποποιήθηκε Απρίλιος 13 , 2016 από τον Sledgehammer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2016 Ναι αλλα ποσο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2016 Κανείς δεν ξέρει. Και γω στο περίμενε είναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2016 Ρε εδω οι αγροτες κρατουσαν κλειστους τους δρομους για ποσο καιρο και κανεις δεν τους εδινε σημασια ενα παραπανω αυτους τους παπαρες. Και γιατι κανουν απεργια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2016 Νομίζω για ένα επίδομα που τους έκοψαν.Επίδομα να μην λαδώνονται(που θα τα παίρνουν για πάντα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2016 Τους παπαρες, μου θελουν και απεργια ολη την μερα τα @ρχιδια τους ξυνουν και πληρωνοται και θελουν και επιδομα....Αραγες οταν σταματησουν, τι θα παιξει με τις εξετασεις? Θα πιεστουν να τελειωνουμε ή θα συνεχισουν να ξυνονται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2016 Θέλεις απάντηση στην τελευταία ερώτηση ή ήταν ρητορική; Χαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2016 Μαλλον ρητορικη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2016 ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΒΟΗΘΕΙΑΨαχνω καλο και λογικο σε τιμες κοσμηματοπωλειο στη πατρα.Εχετε τιποτα υποψιν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες