Jump to content
ALX™

Το Thread των σύντομων (off topic) απαντήσεων!

Recommended Posts

2050 ειναι κ μενα ρε αγορινα,αλλα οταν του βαζω ασπρομαυρα μ βγαζει μονο το τον κωδικο / το ποσο και την ημε/νια μεχρι...

ολα τα αλλα δεν φαινονται.

Αν το αποθηκευσω πως μπορω να το μαυρισω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Βρε μπας και θελει ευθυγραμιση δοχειων μελανης?

Να σου πω αθλιο που σκεφτηκα?

Ανοιξε μια σελιδα word και κανε copy paste τα τελη

Τροποποιήθηκε από τον spiros!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το εκανα και αυτο αλλα βγαζει μονο τα γραμματα,πλαισια κτλ πανε περιπατο.

Τα περασα σε στικακι να παω να τα εκτυπωσω αλλου αντε με τους μκες που θα αγορασω μελανι για να εκτυπωσω 5 σελιδες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιος κερδιζει στο καινουργειο captain america, παντως αν χανει ο ironman η ταινια θα ειναι για ΤΟΝ Π@ΥΤΣΟ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πριν 3-4 χρονια αγορασα ενα ραδιοενισχυτη "πρωτοπορο" (pioneer). To χειριστηριο (μαμα) ειναι πολλαπλων συσκευων, οποτε ειχε προγραμματιστει και δουλευε κι η τιβι και το blue απο αυτο. Πριν 2-3 μηνες περιπου, αρχισε να αυνανιζεται, κολλουσε. (εχει ψηφιακη οθονη ενδειξεων, οταν πατας -μετα απο αναμονη- κουμπι, βγαζει ενα HELLO και μετα αρχιζει να λειτουργει στην επιλεγμενη συσκευη)

Μην τα πολυλογω, καποια στιγμη κολλησε. Εβγαλα μπαταριες, το αφησα καποια ωρα εκτος και δουλεψε. Συντομα παλι τα ιδια, κοκ. Τωρα πια κολλαει σχεδον αμεσως ή και αμεσως. Το καινουργιο χειριστηριο εχει οσο ενας φτηνος ραδιοενισχυτης, δυστυχως. Απ'την αλλη, σε 2-3 μαγαζια που βρηκα στο νετ δεν αναλαμβανουν την επισκευη του.

Υπαρχει κανεις που ειτε επισκευαζει ο ιδιος ειτε εχει να μου συστησει δοκιμασμενη λυση? Κι επαρχια να ειναι δε θα ειναι προβλημα, αλλα προτιμω πρωτευουσα. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιώργηηηηη

1. Βγάλε τις μπαταρίες και καθάρισε με μπατονέτες και καθαρή βενζίνη (ή οινόπνευμα αν δεν έχεις βενζίνη) τις επαφές των μπαταριών του τηλεχειριστηρίου
  2. Ψάξε μήπως κάποιο πλήκτρο σε όλο το τηλεχειριστήριο έχει κολλήσει. Σπρέι αέρα καλό κάνει.
  3. Αντικατέστησε τις μπαταρίες με φρέσκες, ίδιου τύπου, αλκαλικές, κατά προτίμηση επώνυμες (και όχι από το Jumbo ρε κιερατά)
  4. Ψάξε κάπου στο τηλεχειριστήριο μήπως υπάρχει πλήκτρο reset (με καρφίτσα). Μπορεί να είναι κ στον χώρο των μπαταριών. Αν δεν υπάρχει, αναζήτησε το manual του ενισχυτή μήπως γίνεται reset με συνδυασμό πατημένων πλήκτρων.

Αν δε δουλέψει κάτι από τα παραπάνω, θα σου πω σε ποιον θα πας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιαννακο τα εχω κανει ολα αυτα. ΤΟ εχω ανοιξει ηδη, το εχω καθαρισει, το εχω βαλει σε λειτουργια χωρις τη μεμβρανη (για πατημενο πληκτρο) και γενικα εχω δοκιμασει τα παντα: μεχρι με ultrex το ελουσα!!!! 

Οποτε προχωρας κατευθειαν στον ανθρωπο που θα με σωσει γιατι ο γιος φωναζει.......

Πατέρα δες πως ψήλωσα!
Δεν έχω τι να βάλω!
Το παντελόνι στένεψε, 
με κόβει στον καβάλο"!

"Ανάθεμα την τύχη μου,
και όλο μου το σόι
για δες καιρό που διάλεξε
ο γιός να ρίξει μπόϊ"

:tooth: :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νίκος Κωνσταντινίδης

693 713 3033

Ρίξε μια ματιά για τον Νίκο: www.caraudiotest.gr/

(δικό του)

Τον καλείς εκ μέρους μου.

Θα βρεις λύση σίγουρα. Είτε στον ίδιο, είτε γιατί σε έστειλε σε κάποιον.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο δευτερα. Δεν υπαρχει λογος να ενοχλω σημερις.

Γιαννακο μιλ μερσι και πολλα μερσι!! Θα ενημερωσω για τες εξελιξεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε αντικαταβολη απο γενικη ταχυδρομικη τα λεφτα μπαινουν στον λογαριασμο σου κατευθειαν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε αντικαταβολη απο γενικη ταχυδρομικη τα λεφτα μπαινουν στον λογαριασμο σου κατευθειαν?

οχι λογικα στο χερι θα τα παρεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι λογικα στο χερι θα τα παρεις

Κ γω ετσι νομιζα και ειχα κανει στο παρελθον με Ελτα ομως

Το λεω γιατι μου ζητησαν λογαριασμο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδες ερωτηση: Ξερεται αν μπορω να αντικαταστησω το ρουτερ της HOLL (ενα μαυρο μικρο ηλιθιο technicolor) με καποιο της αρεσκειας μου? Να τους στειλω και ενα e-mail να μου πουν το username & password?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδες ερωτηση: Ξερεται αν μπορω να αντικαταστησω το ρουτερ της HOLL (ενα μαυρο μικρο ηλιθιο technicolor) με καποιο της αρεσκειας μου? Να τους στειλω και ενα e-mail να μου πουν το username & password?

δε χρειάζεται,βάζεις πάνω ότι θες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1) μπορείς να "κουμπώσεις" ότι modem/router θέλεις
2) μπορεί να μην αποδίδει το ίδιο η γραμμή (είτε καλύτερα είτε χειρότερα απ'ότι το technicolor)
3) για username/password δοκιμάζεις πρώτα να το αφήσεις να μπεί μόνο του
μετά

username: guest@hol.gr
password: guest

αν πάλι δεν μπείς πάρε τους τηλέφωνο και πρέπει να στα δώσουν (το technicolor αν δουλεύει ακόμη μπορείς να δεις username)

ps λογικά θα πρέπει να έχεις δικαίωμα για δωρεάν αντικατάσταση του εξοπλισμού σου (νομίζω είναι στους όρους του συμβολαίου)
εκτός βέβαια αν θέλεις να στήσεις κάτι ιδιαίτερο σαν δίκτυο εσωτερικά και δεν θες να μπλέξεις με 2 συσκευές

Τροποποιήθηκε από τον shattered

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Thanks για τις γρηγορες απαντησεις. Ειχαμε χρονια Cyta αλλα λογω Vodafone οι δικοι μου μετακομισαν στην HOL με την οποια δεν εχω και πολυ εμπειρια. Η Cyta δουλευε IP telephony on top of PPPoE και με το υπαρχων δικτυακο setup στο σπιτι δεν μπορουσα να αντικαταστησω το ρουτερ της Pirelli (αν και σε γενικες γραμμες η αποδοση του ηταν αποδεκτη).

Το Technicolor μολις το δουλεψα στο 10λεπτο μου ηρθε να το σπασω, απλα απαραδεκτο. Οποτε τωρα που θα κατεβω θα το αντικαταστησω με ενα modem/router της TP-Link ωστε να μπορω να κανω ολα τα δικτυακα κολπα που θελω (VPN, IPsec, Remote Management, etc.) Αν η φαση ειναι απλα PPPoE με ενα username & password που σου παραχωρουν αυτοι τοτε εκλεισε η δουλεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι, θέλουν περίπου 7 με 10 εργάσιμες για να μπούν, συν ότι επιβαρύνεσαι 1ε τραπεζικά έξοδα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια εχω ενα προβλημα.

εχω εναν εκτυπωτη hp 2050 καιρο.

παλια οταν παταγα το εικονιδιο του εκτυπωτη μου ειχε διαφορες επιλογες μεσα σε αυτες και την <<ευθυγραμμιση δοχειων μελανης>>.

αλλαξα μελανι σημερα και μου πεταξε μηνυμα για ευθυγραμμιση.

ελα που ομως πλεον η επιλογη ευθυγραμμιση δοχειων δεν υπαρχει μεσα στις επιλογες.

και θα μου πειτε που ειναι το προβλημα. μια χαρα εκτυπωνει αλλα επειδη για καποιον λογο θελει ντε και καλα ευθυγραμμιση καθε φορα που τον ανοιγω ακτυπωνει απο μονος του μια σελιδα ευθυγραμμισης την οποια εγω μετα πρεπει (συμφωνα με την διαδικασια ευθυγραμμισης) να σαρωσω και να τελειωσει η ευθυγραμμιση.

δεν μπορω ομως να το κανω γιατι δεν βλεπω πουθενα την επιλογη ευθυγραμμιση δοχειων.

εψαξα και στον πινακα ελεγχου, απεγκατεστησα και εγκατεσησα παλι το προγραμμα αλλα τιποτα. και τωρα καθε φορα που το ανοιγω εκτυπωνη την ανωτερω σελιδα....

κανεις καμια ιδεα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σπύρο χαζομάρα θα πω,ίσως.αλλά είναι συμβατός με το λειτουργικό σου;

μα σε αυτον τον υπολογιστη τον ειχα και παλια και εκανα κανονικα. απλα αλλαξαν τελειως οι επιλογες οταν ανοιγω το εικονιδιο.

εκει που ειχε 6 -7 επιλογες εμειναν μονο 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δε του περνάς ξανά το λογισμικό του;του εκτυπωτή.

Ακυρο το έχεις κάνει.

Update είδες αν παίζει;

Τροποποιήθηκε από τον Gen.Markus

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα