spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2015 Hp 2050 εγω.online τα εκτυπωνω και μου βγαζει επιλογη και παταω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2015 2050 ειναι κ μενα ρε αγορινα,αλλα οταν του βαζω ασπρομαυρα μ βγαζει μονο το τον κωδικο / το ποσο και την ημε/νια μεχρι...ολα τα αλλα δεν φαινονται.Αν το αποθηκευσω πως μπορω να το μαυρισω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2015 (τροποποιήθηκε) Βρε μπας και θελει ευθυγραμιση δοχειων μελανης?Να σου πω αθλιο που σκεφτηκα?Ανοιξε μια σελιδα word και κανε copy paste τα τελη Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 7 , 2015 από τον spiros!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2015 Το εκανα και αυτο αλλα βγαζει μονο τα γραμματα,πλαισια κτλ πανε περιπατο.Τα περασα σε στικακι να παω να τα εκτυπωσω αλλου αντε με τους μκες που θα αγορασω μελανι για να εκτυπωσω 5 σελιδες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2015 Δοκίμασες print screen?Περίεργο πάντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2015 Δοκιμασα να τα βαλω σε στικακι και να τα εκτυπωσω στο μαγαζι.....επιασε αχαχαχα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2015 Ποιος κερδιζει στο καινουργειο captain america, παντως αν χανει ο ironman η ταινια θα ειναι για ΤΟΝ Π@ΥΤΣΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 Πριν 3-4 χρονια αγορασα ενα ραδιοενισχυτη "πρωτοπορο" (pioneer). To χειριστηριο (μαμα) ειναι πολλαπλων συσκευων, οποτε ειχε προγραμματιστει και δουλευε κι η τιβι και το blue απο αυτο. Πριν 2-3 μηνες περιπου, αρχισε να αυνανιζεται, κολλουσε. (εχει ψηφιακη οθονη ενδειξεων, οταν πατας -μετα απο αναμονη- κουμπι, βγαζει ενα HELLO και μετα αρχιζει να λειτουργει στην επιλεγμενη συσκευη)Μην τα πολυλογω, καποια στιγμη κολλησε. Εβγαλα μπαταριες, το αφησα καποια ωρα εκτος και δουλεψε. Συντομα παλι τα ιδια, κοκ. Τωρα πια κολλαει σχεδον αμεσως ή και αμεσως. Το καινουργιο χειριστηριο εχει οσο ενας φτηνος ραδιοενισχυτης, δυστυχως. Απ'την αλλη, σε 2-3 μαγαζια που βρηκα στο νετ δεν αναλαμβανουν την επισκευη του.Υπαρχει κανεις που ειτε επισκευαζει ο ιδιος ειτε εχει να μου συστησει δοκιμασμενη λυση? Κι επαρχια να ειναι δε θα ειναι προβλημα, αλλα προτιμω πρωτευουσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 ΓιώργηηηηηΒγάλε τις μπαταρίες και καθάρισε με μπατονέτες και καθαρή βενζίνη (ή οινόπνευμα αν δεν έχεις βενζίνη) τις επαφές των μπαταριών του τηλεχειριστηρίουΨάξε μήπως κάποιο πλήκτρο σε όλο το τηλεχειριστήριο έχει κολλήσει. Σπρέι αέρα καλό κάνει.Αντικατέστησε τις μπαταρίες με φρέσκες, ίδιου τύπου, αλκαλικές, κατά προτίμηση επώνυμες (και όχι από το Jumbo ρε κιερατά)Ψάξε κάπου στο τηλεχειριστήριο μήπως υπάρχει πλήκτρο reset (με καρφίτσα). Μπορεί να είναι κ στον χώρο των μπαταριών. Αν δεν υπάρχει, αναζήτησε το manual του ενισχυτή μήπως γίνεται reset με συνδυασμό πατημένων πλήκτρων. Αν δε δουλέψει κάτι από τα παραπάνω, θα σου πω σε ποιον θα πας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 Γιαννακο τα εχω κανει ολα αυτα. ΤΟ εχω ανοιξει ηδη, το εχω καθαρισει, το εχω βαλει σε λειτουργια χωρις τη μεμβρανη (για πατημενο πληκτρο) και γενικα εχω δοκιμασει τα παντα: μεχρι με ultrex το ελουσα!!!! Οποτε προχωρας κατευθειαν στον ανθρωπο που θα με σωσει γιατι ο γιος φωναζει.......Πατέρα δες πως ψήλωσα!Δεν έχω τι να βάλω!Το παντελόνι στένεψε, με κόβει στον καβάλο"!"Ανάθεμα την τύχη μου,και όλο μου το σόιγια δες καιρό που διάλεξεο γιός να ρίξει μπόϊ" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 Νίκος Κωνσταντινίδης693 713 3033 Ρίξε μια ματιά για τον Νίκο: www.caraudiotest.gr/(δικό του) Τον καλείς εκ μέρους μου.Θα βρεις λύση σίγουρα. Είτε στον ίδιο, είτε γιατί σε έστειλε σε κάποιον. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 Απο δευτερα. Δεν υπαρχει λογος να ενοχλω σημερις. Γιαννακο μιλ μερσι και πολλα μερσι!! Θα ενημερωσω για τες εξελιξεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 Σε αντικαταβολη απο γενικη ταχυδρομικη τα λεφτα μπαινουν στον λογαριασμο σου κατευθειαν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 Σε αντικαταβολη απο γενικη ταχυδρομικη τα λεφτα μπαινουν στον λογαριασμο σου κατευθειαν?οχι λογικα στο χερι θα τα παρεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 οχι λογικα στο χερι θα τα παρειςΚ γω ετσι νομιζα και ειχα κανει στο παρελθον με Ελτα ομωςΤο λεω γιατι μου ζητησαν λογαριασμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 Παιδες ερωτηση: Ξερεται αν μπορω να αντικαταστησω το ρουτερ της HOLL (ενα μαυρο μικρο ηλιθιο technicolor) με καποιο της αρεσκειας μου? Να τους στειλω και ενα e-mail να μου πουν το username & password? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 Παιδες ερωτηση: Ξερεται αν μπορω να αντικαταστησω το ρουτερ της HOLL (ενα μαυρο μικρο ηλιθιο technicolor) με καποιο της αρεσκειας μου? Να τους στειλω και ενα e-mail να μου πουν το username & password?δε χρειάζεται,βάζεις πάνω ότι θες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shattered 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) Παιδες ερωτηση: Ξερεται αν μπορω να αντικαταστησω το ρουτερ της HOLL (ενα μαυρο μικρο ηλιθιο technicolor) με καποιο της αρεσκειας μου? Να τους στειλω και ενα e-mail να μου πουν το username & password?1) μπορείς να "κουμπώσεις" ότι modem/router θέλεις2) μπορεί να μην αποδίδει το ίδιο η γραμμή (είτε καλύτερα είτε χειρότερα απ'ότι το technicolor)3) για username/password δοκιμάζεις πρώτα να το αφήσεις να μπεί μόνο τουμετάusername: guest@hol.grpassword: guestαν πάλι δεν μπείς πάρε τους τηλέφωνο και πρέπει να στα δώσουν (το technicolor αν δουλεύει ακόμη μπορείς να δεις username) ps λογικά θα πρέπει να έχεις δικαίωμα για δωρεάν αντικατάσταση του εξοπλισμού σου (νομίζω είναι στους όρους του συμβολαίου)εκτός βέβαια αν θέλεις να στήσεις κάτι ιδιαίτερο σαν δίκτυο εσωτερικά και δεν θες να μπλέξεις με 2 συσκευές Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 από τον shattered 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 Thanks για τις γρηγορες απαντησεις. Ειχαμε χρονια Cyta αλλα λογω Vodafone οι δικοι μου μετακομισαν στην HOL με την οποια δεν εχω και πολυ εμπειρια. Η Cyta δουλευε IP telephony on top of PPPoE και με το υπαρχων δικτυακο setup στο σπιτι δεν μπορουσα να αντικαταστησω το ρουτερ της Pirelli (αν και σε γενικες γραμμες η αποδοση του ηταν αποδεκτη).Το Technicolor μολις το δουλεψα στο 10λεπτο μου ηρθε να το σπασω, απλα απαραδεκτο. Οποτε τωρα που θα κατεβω θα το αντικαταστησω με ενα modem/router της TP-Link ωστε να μπορω να κανω ολα τα δικτυακα κολπα που θελω (VPN, IPsec, Remote Management, etc.) Αν η φαση ειναι απλα PPPoE με ενα username & password που σου παραχωρουν αυτοι τοτε εκλεισε η δουλεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ManosKTM 543 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 Σε αντικαταβολη απο γενικη ταχυδρομικη τα λεφτα μπαινουν στον λογαριασμο σου κατευθειαν?Όχι, θέλουν περίπου 7 με 10 εργάσιμες για να μπούν, συν ότι επιβαρύνεσαι 1ε τραπεζικά έξοδα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 ρε παιδια εχω ενα προβλημα.εχω εναν εκτυπωτη hp 2050 καιρο.παλια οταν παταγα το εικονιδιο του εκτυπωτη μου ειχε διαφορες επιλογες μεσα σε αυτες και την <<ευθυγραμμιση δοχειων μελανης>>.αλλαξα μελανι σημερα και μου πεταξε μηνυμα για ευθυγραμμιση.ελα που ομως πλεον η επιλογη ευθυγραμμιση δοχειων δεν υπαρχει μεσα στις επιλογες.και θα μου πειτε που ειναι το προβλημα. μια χαρα εκτυπωνει αλλα επειδη για καποιον λογο θελει ντε και καλα ευθυγραμμιση καθε φορα που τον ανοιγω ακτυπωνει απο μονος του μια σελιδα ευθυγραμμισης την οποια εγω μετα πρεπει (συμφωνα με την διαδικασια ευθυγραμμισης) να σαρωσω και να τελειωσει η ευθυγραμμιση.δεν μπορω ομως να το κανω γιατι δεν βλεπω πουθενα την επιλογη ευθυγραμμιση δοχειων.εψαξα και στον πινακα ελεγχου, απεγκατεστησα και εγκατεσησα παλι το προγραμμα αλλα τιποτα. και τωρα καθε φορα που το ανοιγω εκτυπωνη την ανωτερω σελιδα....κανεις καμια ιδεα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 Σπύρο χαζομάρα θα πω,ίσως.αλλά είναι συμβατός με το λειτουργικό σου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 Σπύρο χαζομάρα θα πω,ίσως.αλλά είναι συμβατός με το λειτουργικό σου;μα σε αυτον τον υπολογιστη τον ειχα και παλια και εκανα κανονικα. απλα αλλαξαν τελειως οι επιλογες οταν ανοιγω το εικονιδιο.εκει που ειχε 6 -7 επιλογες εμειναν μονο 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) δε του περνάς ξανά το λογισμικό του;του εκτυπωτή.Ακυρο το έχεις κάνει.Update είδες αν παίζει; Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2015 Run As Admin? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες