Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) Για να μην ξεχνιόμαστε.... Πες τα ρε Γιώργη, γιατί θα μας τρελάνουνε να πούμε :D Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 29 , 2012 από τον Kostas-MotoLover 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Και για όσους δεν το γνωρίζετε, ο τρίτος από δεξιά (δίπλα στον μπούλη) είναι το αστέρι-τσαντάκιας-καμικάζι της εποχής...... ......Κώστας-μοτολόβερ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 :vv: :vv: :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 @mathosala sorry για το spam, αλλά είχα καιρό να πειράξω τον Κώστα.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Και για όσους δεν το γνωρίζετε, ο τρίτος από δεξιά (δίπλα στον μπούλη) είναι το αστέρι-τσαντάκιας-καμικάζι της εποχής...... ......Κώστας-μοτολόβερ! Και καλα ή οντως? :blink: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Με το photoshop τι σχέση έχεις είπαμε...??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Και καλα ή οντως? :blink: Μ 'εχει προσθέσει (όντως) ως φάτσα ο μουρλο-gkourmoul1, αλλά φωτοσουπιά! από φωτογραφία μου με το ΧΤ :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 FMX .....Η αλλιως η πατατα της χρονιας.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sammo 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Πες τα ρε Γιώργη, γιατί θα μας τρελάνουνε να πούμε :D Συγνώμη δεν σας ξέρω προσωπικά αλλα ταιριάζει γάντι το ύφος και η αισθητική!Γελασα πολύ! :D :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Τελικα η παπαρολογια και η ελειψη αντιληψης δεν εχουν πατο.Για αλλη μια φορα ο καθενας λεει οτι του κατεβει και μαλιστα με παθος.Τι σχεση εχει ο τιτλος του θεματος με το τι γραφει ο καθε επιστημονας.Θυμαται κανεις να υποσχεθηκε η yamaha οτι το fazer θα πηγαινει 300χαω;Ακομα η honda ειπε σε κανεναν οτι το cbf 125 θα ξυριζει τα παντα στο περασμα του;Ανατρεχοντας στο μακρινο 1981 θα χαρακτηρισουμε ταφο το σημειο αναφορας της εποχης,το πρωτο εξακυλινδρο παραγωγης,το πρωτο prolink παραγωγης και μαλιστα στα πρωτα μοντελα περιμενες να γεμισει με αερα για να ξεκινησεις.Ακομα δε,μερικα κυκλοφορουν ακομα και σημερα και δουλευουν ρολοι.Και αλλα πολλα ασχετα με το θεμα που αν τα αναφερω θα βραδυασουμε. Τελος παντων. Στο θεμα μας τωρα. Το πιο τρανταχτο παραδειγμα ειναι το CBR 929 2000-2001.Πολλα υποσχομενο,τυμπανοκρουσιες οτι με τα 155 αλογα του θα ξυριζει το σημειο αναφορας της εποχης,δηλαδη το R1.Οχι μονο δεν ξυριζε το R1,αλλα ηταν πιο αργο και απο το CBR 600F της ιδιας εταιριας.Τα 155 αλογα δεν ηταν ουτε 120 πραγματικα. Αυτο ειναι ταφος 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Μ 'εχει προσθέσει (όντως) ως φάτσα ο μουρλο-gkourmoul1, αλλά φωτοσουπιά! από φωτογραφία μου με το ΧΤ :lol: ΑΑαααααα ναι! Αυτη η παλια που ειχες ανεβασει εσυ. Αλλα δεν θυμαμαι ΧΤ, θυμαμαι αλλη μηχανη. Τεσπα, δεν εδωσα σημασια ;Ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
korakas 188 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Εσένα θύμισέ μου να σε πλακώσω όταν ξαναβρεθούμε.... :P Άσε ΣταυροΣτέφανε, με κάλυψε ο Γιώργος....... Thanks George....... (κάνε πως σοβαρολογείς, υπάρχει λόγος). Ε, εντάξει, το μαμήσαμε το θέμα εντελώς. Μια μηχανή πραγματικά θρύλος, που ακόμα και σήμερα ανακατασκευάζεται για να δίνει χαρά στους αναβάτες της, μια μηχανή που προτιμήθηκε απ' όλους τους τότε τσαντάκηδες & ληστές γενικώς επειδή μπορούσε να ξεφύγει εύκολα, μια μηχανή που θεωρείται το απαύγασμα του κάγκουρα, μια μηχανή που έπαιξε δυνατά στις περισσότερες ελληνικές ταινίες των 80's, μια μηχανή που σε κα^λωνε σε κάθε άνοιγμα του γκαζιού (νομίζω ως κατόχος 2 ΧΤ600 επί 13 χρόνια δικαιούμαι να έχω άποψη), είναι τουλάχιστον ιεροσυλία να χαρακτηρίζεται "τάφος". Στα σοβαρά τώρα, θυμάμαι ένα πλήρως αποτυχημένο μοντέλο, εντελώς αναξιόπιστο και με χάλια επιδόσεις και χάλια στήσιμο που τελικά δεν πούλησε καθόλου και το κορόϊδευαν όλοι παντού, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ποιό ήτανε. Για βοηθήστε λίγο ρε παίδες. Ήταν αρκετά παλιότερο, με σωληνωτό πλαίσιο που είχε κάτι χάλια συγκολλήσεις και κακάσχημο πραγματικά. Χαμηλό αλλά όχι street. Κάπου στα 250-350 κυβικά νομίζω, δεν ορκίζομαι κιόλας. Ο ευρών αμειφθείσεται. :D Αν βάλετε φωτογραφία, θα είμαι σίγουρος ότι ήταν αυτό...... δεν ξεχνιέται τέτοια φόλα. μηπως λες για honda vtr 250? αν και ειπες μαλλον οχι honda, εμενα αυτο μου ηρθε, αν και ειναι σχετικα ομορφο (υποκειμενικα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas_dev 564 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Συμφωνούμε τουλάχιστον οτι τα κινέζικα ειναι ολα τάφοι? Επιδόσεις , φρένα , αξιοπιστία ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anisoropos 134 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) Επειδή έχει αναφερθεί πολλές φορές το FMX στο παρόν topic, θέλω να πω δυο λόγια περί αυτού. Ξεκαθαρίζω ότι δε μου αρέσει καθόλου το FMX (και το λέω έχοντας οδηγήσει το μηχανάκι). Ούτε αισθητικά, ούτε ποιοτικά με ικανοποιεί. Δε θα το έπαιρνα με τίποτα. Αλλά... Το θέμα μας εδώ είναι αν κάποιο μηχανάκι ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ τον κόσμο και υπόσχεται ότι είναι ικανό για πράγματα που δε μπορεί να τα κάνει. Το FMX δεν είδα πουθενά να πλασάρεται ως supermoto ή supermotard (συνώνυμα είναι). Ούτε καν η εταιρία του δεν το ονομάζει supermoto ενώ και τα πλαστικά πάνω του γράφουν (αν θυμάμαι) "fun-moto". Τώρα, αν κάποιος το παίρνει για να κάνει αυτά ... "μοταρδιές", είναι δικό του θέμα. Το μηχανάκι δεν είναι ΚΤΜ 690 SM ούτε κατά διάνοια. Αλλά το θέμα είναι ότι δεν το παίζει "μοταρδούκλα". Είναι μια μέτρια λύση για όποιον θέλει ένα σχετικά ελαφρύ μηχανάκι, με γλυκιά τροφοδοσία (ελέω καρμπυρατέρ) και καλούτσικο UPD πιρούνι, αποδεχόμενος έναν αναιμικό (και με συχνότατα του ανταγωνισμού διαστήματα για service) κινητήρα. Αυτό είναι το μηχανάκι. Προς τί η "εξαπάτηση"? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 29 , 2012 από τον Αιγαιοπλόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anisoropos 134 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Το FMX αν ειχε τα αλογα του XT660 θα σκοτωνε Η honda μπορει να μην γραφει καπου SM αλλα αυτο δειχνει οτι ειναi... αλλο που δεν παει βημα Εξαπατηση δεν παιζει γιατι υπαρχουν ανθρωποι που δεν κανουν σουζες, παντες κλπ και δεν εχουν την απαιτηση απο το μηχανακι τους με το αγγιγμα του συμπλεκτη να σηκωνεται στον θεο...λιγοι ομως, γι αυτο το FMX ειναι αντιεμπορικο. Γι αυτο χαλαρωστε γιατι θα βγαλετε σπυρια απο το αγχος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
korakas 188 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 σωστος ^^, δεν εξαπατησε σε τιποτα απο την στιγμη που δεν πλασαρεται σαν κατι που δεν ειναι, ακομα και με τα κινεζικα, ξερεις οτι δεν ειναι και τερατα αξιπιστιας και φυσικα κανενας δεν τα πουλαει για τετοια, οτι πληρωνεις περνεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Hornet. Μηχανάκι πόλης μου είπαν και ψάχνω γκόμενα με βενζινάδικο :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basstard 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Τεράστιος τάφος ήταν επίσης και ένα Burgman 400 που είχε κάποτε ο πατέρας μου. Μιλάμε για 400 κυβικά δεν πήγαινε βήμα! Ειδικά απο 110,120 και πάνω ήταν βάστα Τούρκο να γεμίσω. :P Θα μου πεις σκούτερ για πόλη. Ναι αλλά και 400 κυβικά. Χίλιες φορές το Husqvarna 125 που είχα τότε. Πυροβολούσε το εργαλείο! Μετά πήρε ένα Burgman 650, άλλος τάφος. Εντάξει εκείνο πήγαινε, αλλά ήταν σαν καναπές με ρόδες Απίστευτα βαρύ και ογκώδες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Η σωστη φωτο παντως ειναι αυτη!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) μηπως λες για honda vtr 250? αν και ειπες μαλλον οχι honda, εμενα αυτο μου ηρθε, αν και ειναι σχετικα ομορφο (υποκειμενικα) Όχι, όχι. Ερε ποτάνα αμνησία..... έχω φάει όλο το net, αλλά δε βρήκα τίποτα. Η αλήθεια είναι ότι ήταν τόσο αποτυχία που αμφιβάλλω αν θα υπάρχουν και αναφορές γι' αυτό. mAthosala, μια και άνοιξες το θέμα, δε στίβεις λίγο το μυαλουδάκι σου να βρούμε ποιό είναι? Διότι αν το βρούμε, αποτελεί τον ορισμό αυτού που λέμε "πατάτα". Ψάχνουμε ένα μικρό σχετικά 250-400cc (νομίζω 250cc ήτανε), εποχής 80's, στο στυλάκι του αποπάνω (όχι cross, όχι ss), με σωληνωτό φανερό πλαίσιο όπως το παραπάνω, πολύ κακής κατασκευής (τρίζαν όλα), με άθλιες κολλήσεις στον σκελετό (τα σημεία κόλλησης εξείχαν σαν καρούμπαλα), άσχημο πολύ και τρελή πατάτα από πωλήσεις (μόλις το πήραν χαμπάρι οι πρώτοι άτυχοι ιδιοκτήτες, έπαψε να πουλάει). Κάτι μού 'ρχεται αμυδρά στο μυαλό σαν γράμματα: sv, sxv, κάτι τέτοιο. Μπορεί και να λανθάνω βέβαια, απλά προσπαθώ να βοηθήσω όσους έχουν μνήμη ελέφα. :D Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 29 , 2012 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basstard 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Δεν λες κάποιο Yamaha SRX έτσι? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 πως πως...πλαισιο αναρτησεις (ωωωωχ!) :rotfl: Kαλα εσυ το εχεις καψει τελειως ρε Μπιλακο!! Εχει πλαισιο το ER συγκριτικα με την πλαισιαρα του SV?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δεν λες κάποιο Yamaha SRX έτσι? Bingo Αυτό έλεγα, το πρώτο-πρώτο μοντέλο που είχε βγει (το είχε πάρει κάποιος στο χωριό και βάραγε το κεφάλι του μιλάμε......) Φωτό Απ' ότι βλέπω αυτό στη φωτογραφία είναι 600άρι, εκτός κι αν έβγαινε σε διάφορες εκδόσεις. Δε θυμάμαι λεπτομέρειες. Εγώ τότε ήμουνα ανήλικος, αλλά λέγανε ότι ήταν τρελή φόλα. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 29 , 2012 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες