μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 Ποιες μοτοσυκλετες θεωρεις οτι απετυχαν να δωσουν αυτο που υποσχεθηκαν με την παραγωγη;Ταφοι οι λεγομενοι...άλλα μάς λεγανε κι αλλα δειξανε στην πραξη... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Safetis 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 RD500 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 RD500 Ποιός ήρθε? Αυτό αποκαλείται "τάφος" επειδή έστειλε κόσμο εκεί, όχι επειδή "δεν πήγαινε μία". Κάτι κατάλαβες λάθος..... αν δεν αστειεύεσαι φυσικά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Relentless 241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 FMX 650 FAZER 600 αναπαυθειτε εν ειρηνη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 daytona dv 50 rs με διπλα δισκοφρενα μπροστα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 Ποιός ήρθε? Αυτό αποκαλείται "τάφος" επειδή έστειλε κόσμο εκεί, όχι επειδή "δεν πήγαινε μία". Κάτι κατάλαβες λάθος..... αν δεν αστειεύεσαι φυσικά. το 350 εστειλε πολλους κωστα το 500 δεν πουλησε σχεδον τιποτα εβγαλε πολλα προβληματα και ολοι αγοραζαν το RG 500 μακραν καλυτερο.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 το 350 εστειλε πολλους κωστα επειδή το είχανε και πάρα πολλοί το 500 δεν πουλησε σχεδον τιποτα εβγαλε πολλα προβληματα και ολοι αγοραζαν το RG 500 μακραν καλυτερο.. Άλλο το "δεν ήταν εμπορικό", άλλο το "έβγαζε προβλήματα" και άλλο το "τάφος, δεν πήγαινε μία"....... Εκτός κι αν εγώ δεν κατάλαβα το πνεύμα του....... συγγραφέος. Μην ξεχνάμε πάντως πως για κείνη την εποχή ήταν πανάκριβα αυτά τα μηχανάκια και δεν υπήρχε τόσο "μαρούλι" για να τα πάρεις, οπότε ο μικρός αδερφός RD350 ήταν η αποδεκτή λύση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 daytona dv 50 rs με διπλα δισκοφρενα μπροστα. μην γινεσαι κακουλης 6 χρονια το ειχα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dysprinter 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 Daytona Sprinter 50 μαμά...Δεν την παλεύει...:') Φιλικά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 Άλλο το "δεν ήταν εμπορικό", άλλο το "έβγαζε προβλήματα" και άλλο το "τάφος, δεν πήγαινε μία"....... Εκτός κι αν εγώ δεν κατάλαβα το πνεύμα του....... συγγραφέος. Κωστα αν συνδεονται οι πωλησεις που πατωσανε με το γεγονος οτι ενα μοτο άλλα ελεγε στα χαρτια κι αλλα εδειχνε στην πραξη τοτε μια χαρα ontopic ειμαστε...μιλαμε για ταφους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 DR 800 Big Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 Αμεσως μου ηρθε το FMX στο μυαλο. Επισης και το CBF 1000, σαφως ποιο δυνατο απο το ER αλλα για τα κυβικα του δεν με τρελανε. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anisoropos 134 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 daytona dv 50 rs με διπλα δισκοφρενα μπροστα. Yπαρχει τετοιο πραγμα ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 FMX και απο εμενα.. Δεν υποσχεθηκαν πολλα γιαυτο το μηχανακι αλλα δεν ηταν ουτε καν στα λογικα επιπεδα που ολοι περιμεναν.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soter3gm 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 DR 800 Big Κάνεις μεγάλο λάθος φίλε μου αυτό το "πράγμα" σκότωνε στο χώμα ειδικά ήταν άπαιχταμπλ το είχα ένα φεγγάρι και το ξέρω καλάCBX 1050 6κυλινδρο της πλάκας το Ζ1300 μακράν καλλίτερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 Xt 125 varadero 125 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δεν λεμε ποια μηχανακια δεν μας αρεσουν παιδια.. Ποιος ειπε οτι η fazer 600 δεν παει? Πληροφοριακα φοραει μοτερ απο την R6 HONDA FMX MODENAS KRISTAR HONDA VFR 800 (νεο μοντελο) HONDA CM 200 DERBI GP1 250 SUZUKI INTRUDER 400 HONDA VARADERO 125 YAMAHA FAZER 125 (αγορα ασιας) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 28 , 2012 από τον Sotos_STIGMA69 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KonTheCool 363 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 Yamaha R125.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 αααα μια που είπε ο φίλος απο πάνω ρ125 να προσθέσω cbr 125. Το οδηγούσα και μου έλειπε το δίχρονο πενηντάρι σκούτερ μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stathispsaltis 558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 honda transalp 650. Ο ορισμός του τάφου.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 μην γινεσαι κακουλης 6 χρονια το ειχα! δεν ειμαι κακουλισ μωρε αλλα εδω αλλα κι αλλα μηχανακια δεν εχουν διπλα δισκοφρενα, σ αυτο τι λογω υπαρξης ειχαν? οσους ηξερα πρωτη βελτιωση που καναν σ αυτο ειναι να βγαλουν το ενα γιατι με το παραμικρο μπλοκερνε. απ την αλλη θα μου πεις ειχες στοκ δισκοφρενο αν συνεβαινε τπτ ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 Απορω γιατι θαβεται τα 125αρια. Μα ειναι λογικο να πηγαινουν αργα μιας και μιλαμε για μικρο 125cc πιστονακι που δουλευει σε 4χρονο κυκλο!!! Τι παραπανο περιμενετε δηλαδη? Η συγκριση θα πρεπει να γινεται με τον αντιστοιχο αναγωνισμο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 αααα μια που είπε ο φίλος απο πάνω ρ125 να προσθέσω cbr 125. Το οδηγούσα και μου έλειπε το δίχρονο πενηντάρι σκούτερ μου συμφωνω για το cbr επειδη το εχω και ξερω, αλλα μεχρι και σημερα κανενα 50αρι διχρονο σκουτερ δν μ εχει φυγει ουτε σε ευθεια ποσο μαλλον σε στροφιλικι :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 (τροποποιήθηκε) αααα μια που είπε ο φίλος απο πάνω ρ125 να προσθέσω cbr 125. Το οδηγούσα και μου έλειπε το δίχρονο πενηντάρι σκούτερ μου ωωωωωωωωωωχ ετσι και το παρει χαμπαρι ο billy!!!! :knife: Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 28 , 2012 από τον alexwho 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
v2power 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 KLE500 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες