Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 τόσο καλός είναι αυτός ο τενεκές? και δεν μου είχε γεμίσει το μάτι.... Πετράν ξέρεις τι σε περιμένει την επόμενη που θα βρεθούμε ε.... θα το πάρω βόοοοοοολταααααα....!!! ^_^ :0 τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, δεν σου γεμίζει το μάτι ο τενεκεεεές μουυυ......!!!!??!? 'νταξ, αν και υπερβάλει ο optimus για τα φονικά γονίδια που κρύβει το μοτέρ του 660 (μάλλον δολοφονημένα θα έλεγα οτι είναι!), την επόμενη φορά να μου πεις να στο δώκω, για να μάθεις, αν και βασικά σαν ψηλότερη που είσαι, θα έπρεπε να βολτάρεις (και) το DT! :D Προσεχε,αν σου πει οτι ειναι μηχανακι μονο για αντρες,μην γελασεις,θα το λεει στα σοβαρα!! Ναι, γιατί θα φοβάται μην του το βάψει ροζουλί από πίσσα κατράμι που το έχει. :lol: μα φαντάζεσαι, μετά από τόσο κόπο για να το κάνω σαν τον Darth Vader, να μου το κάνει κάπως έτσι? . . . :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 ρε βαλτου ενα πωλητηριο πανω την αλλη βδομαδα κ ανεβα πανω...εχει κανει σουξε λεμε... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 Που έχουμε φτάσει... Αντί να ονειρευόμαστε να πετύχουμε τον Gee μεθυσμένο και με άνοια να δίνει βόλτα το hyper, ονειρευόμαστε βόλτες με ΑΧ-1 και teleme 660... Οποία σήψις... 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ManosRS13 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 Εγω το ΧΤ δεν στο ανταλλαζω παντως για το Τενερε!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 ρε βαλτου ενα πωλητηριο πανω την αλλη βδομαδα κ ανεβα πανω...εχει κανει σουξε λεμε... τους το έδωσα μπας και σπάσει στα χέρια τους και μου πάρουν κάνα LC8 Adv για αντικατάσταση, αλλά δεν έπιασε...! :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 τον Gee μεθυσμένο και με άνοια και λιγα λες... :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 Που έχουμε φτάσει... Αντί να ονειρευόμαστε να πετύχουμε τον Gee μεθυσμένο και με άνοια να δίνει βόλτα το hyper, ονειρευόμαστε βόλτες με ΑΧ-1 και teleme 660... Οποία σήψις... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 Να με συγχωρείτε παλικάρια μου, αλλά έχω ένα πρόβλημα με τα ονόματα και με τις φάτσες.. Τι να μας πεις και εσυ ρε. Εδω γνωρισα τον Alexport για 4η φορα 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 για 4η φορα κ βαλε.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chopperas 227 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 Όταν σου είπα δεν υπάρχουν και πολλοί τσοπεράδες στη παρέα, μου λες ναι μόνο ένας είναι δω και μου δειχνεις τη μηχανή μου, Αν όχι στην επόμενη, στην μεθεπόμενη συνάντηση σίγουρα θα είναι περισσότεροι οι τσοπεράδες... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 Τι να μας πεις και εσυ ρε. Εδω γνωρισα τον Alexport για 4η φορα Τα ιδια παθαινω και εγω . Αλλα υτο ακριβως ειναι η μαγεια της συναντησης . Σαν να βρισκομαστε ολοι για πρωτη φορα . :lol: 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 Τα ιδια παθαινω και εγω . Αλλα υτο ακριβως ειναι η μαγεια της συναντησης . Σαν να βρισκομαστε ολοι για πρωτη φορα . :lol: +398 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iconan 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 ΧΑχαχαχαχαχ. Το αυτό. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Σορρυ Μπιλλαρα.. :P Όχι ρε συ τι σορρυ χαβαλέ κάνουμε! Αν όχι στην επόμενη, στην μεθεπόμενη συνάντηση σίγουρα θα είναι περισσότεροι οι τσοπεράδες... Άντε να σας γνωρίσω και εσάς επιτέλους, ή Λυκαβηττό ή στο στέκι σας ή εκδρομούλα το επόμενο ραντεβού! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freaky 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2013 @surveyor: Είσαι τυχερός που δεν πήγες σπίτι με trial @apisteftos: Είσαι τυχερός που έστριψε ο ματρακάς σου και δεν έκανα το λυκαβηττό dragstrip @Iconan: Την επόμενη φορά φέρε και Φιλιώ Πυργάκη να γίνει της κολάσεως @Lava: Τι το τραμπούκιζες ρε το κορίτσι? Μου πήγαινες αποδίπλα με το Servys και έσκαγες και ξερόγκαζα... Τα άκουγες τα άλογα πως χλιμιντρίζανε στο "άσε"...ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΤΡΑΒΑΩ(με βοηθουσε μωρε το τσουχτρακι μου) Και εις άλλα με υγεία!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος.Κ 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2013 Το λοιπον .... Ανακινώ το θέμα για την επιλογή μέρας. Μια αρχική προβλεψη καιρου, αν και ειναι νωρίς, δείχνει Πέμπτη βροχές αντιθέτως Τετάρτη μια χαρά καιρο. Λογικα θα εχουμε θεα καποιες μακρυνές αστραπές, όπως τη προηγούμενη Τεταρτη, επειδή απο ξημερώματα Πέμπτης δείχνει βρόχες στη βρωμόπολη μας Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Είναι νωρίς ακόμα Θάνο για να δούμε τον καιρό. Η μέρα θα ανακοινωθεί είτε αύριο βράδυ είτε Τρίτη μέχρι το μεσημεράκι. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 3 , 2013 από τον Giorgos_S Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
baddog 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2013 Θα προσπαθήσω να έρθω και εγώ να σας γνωρίσω απο κοντά. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freaky 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) Είναι νωρίς ακόμα Θάνο για να δούμε τον καιρό. Η μέρα θα ανακοινωθεί είτε αύριο βράδυ είτε Τρίτη μέχρι το μεσημεράκι. κοιτα να δεις που δεν θυμαμαι γαμωτο ποιος ελεγε σε χθεσινο καφεδακι οτι θα γινει την πεμπτη στεγνα ομως? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 4 , 2013 από τον freaky Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2013 Πεμπτη ρεεεεεεεεεε Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimKarvo 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2013 Πέμπτη λέμε... :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2013 Μακαρι να ειναι Πεμπτη,αλλα δεν δινει καλο καιρο... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος.Κ 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2013 Να σας ρωτησω λεβεντες με τα αδιαβροχα παρέα θα καθόμαστε τη Πέμπτη;;; Τετάρτη το ποσειδων δειχνει καθαρο καιρο, Πέμπτη δειχνει βροχη οχι εντονη αλλα σε συνδιασμο με εντονη συννεφια θα ρίχνει. Προσωπικα και Τεταρτη το ιδιο μου κανει... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2013 Βάση ποσειδών μάλλον βολεύει περισσότερο Τετάρτη, άσχετα αν δεν μπορώ εγώ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος.Κ 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2013 Βάση ποσειδών μάλλον βολεύει περισσότερο Τετάρτη, άσχετα αν δεν μπορώ εγώ Κριμα ηθελα να πιασουμε κουβεντα περι του μηχανακιου σου. Σε επερχομενο καιφε... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taksidiara psuxh 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2013 Κ γω Πέμπτη μπορώ. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες