Anais 90 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) πού πα ρε καραμήτροοοοοοοο άμα σκάσω έτσι στη σχολή θα τρομάξουν τα πιτσιρίκια! τι λες καλε,δηλαδη οι μαθητες σου ποσο σε κανουν? Εγω που δεν σε ειχα ξαναδει πριν απο την βολτα το σαββατο κυριακη νομιζα πως ειχε ερθει ο ξαδερφος σου με την κορη του. :mB_kalo_e: Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 από τον PanagosGR Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tinkerbell 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 τι λες καλε,δηλαδη οι μαθητες σου ποσο σε κανουν? Εγω που δεν σε ειχα ξαναδει πριν απο την βολτα το σαββατο κυριακη νομιζα πως ειχε ερθει ο ξαδερφος σου με την κορη του. :mB_kalo_e: χαααχαχαχαχα ναι αυτό είναι ένα θέμα! συνομήλικη με κάνουν και Αν!.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Επειδή έχει πάει 242 σελίδες το ζήτημα, ποιοί είστε και τί κάνετε, πόσοι μαζεύονται και είσαστε μόνο νεαροί ή ευπρόσδεκτοι και οι αρχάριοι μεσήλικες? Άντε ντε, έλα. Να δω και πού ξοδεύω τα like μου όποτε γράφεις...... :lol: τι λες καλε,δηλαδη οι μαθητες σου ποσο σε κανουν? Εγω που δεν σε ειχα ξαναδει πριν απο την βολτα το σαββατο κυριακη νομιζα πως ειχε ερθει ο ξαδερφος σου με την κορη του. :mB_kalo_e: Εντελώς λέμε..... Μπιμπελό. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tinkerbell 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Άντε ντε, έλα. Να δω και πού ξοδεύω τα like μου όποτε γράφεις...... :lol: Εντελώς λέμε..... Μπιμπελό. η πλάκα είναι ότι έχουμε βγει σε κάποια φωτό δίπλα δίπλα και ΟΡΘΙΟΙ!! στον αγκώνα του φτάνω.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 η πλάκα είναι ότι έχουμε βγει σε κάποια φωτό δίπλα δίπλα και ΟΡΘΙΟΙ!! στον αγκώνα του φτάνω.... Την είδα και σε αναγνώρισα. :D Ντάξ', είναι όμως κι αυτός ολίγον ψηλούτσικος, ε? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 η πλάκα είναι ότι έχουμε βγει σε κάποια φωτό δίπλα δίπλα και ΟΡΘΙΟΙ!! στον αγκώνα του φτάνω.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tinkerbell 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Την είδα και σε αναγνώρισα. :D Ντάξ', είναι όμως κι αυτός ολίγον ψηλούτσικος, ε? χαχαχαχα ναι είναι λίγο τεράστιος τι να τον κάνω??? "ήθελα να'ξερα δεν είδε τον Γιαννάκη????" χαχαχαχαχαχα ε πού να τον δει? ήταν στη νεκρή γωνία.....χααχααχαχαα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anais 90 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Σε παιρνει δικαβαλο μην του κανεις τιποτα :D :D :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) τα μπανάκια τις καθημερινές σκέφτομαι αλλά τέλος πάντων...θα με συγχωρούν πιστεύω οι μαθητές αν στο κενό μου πετάγομαι για μπανάκι και γυρίζω στη σχολή με το μαγιώ, μες στα αλάτια, τα λάδια και την άμμο.....ε? Μπουκιά και συχώριο.... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 από τον Optimus Prime Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 "ήθελα να'ξερα δεν είδε τον Γιαννάκη????" χαχαχαχαχαχα ε πού να τον δει? ήταν στη νεκρή γωνία.....χααχααχαχαα Απο τη νεκρή γωνία στην αναίσθητη ευθεία... 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tinkerbell 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Σε παιρνει δικαβαλο μην του κανεις τιποτα :D :D :D όσι όσι! τον αγαπάω και τον φροντίζω! ήσασταν μάρτυρες! και τυροπιτούλα του είχα, και γλυκάκι του έδωσα, και την αλυσίδα του λάδωσα πριν ξεκινήσουμε.....όλα!! :D Απο τη νεκρή γωνία στην αναίσθητη ευθεία... τον οριζοντίωσε όμως! φαρδύς πλατύς! Μπουκιά και συχώριο.... όσο για το "μπουκιά"........δεν χωρεί αμφιβολία περι τούτου....:P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Φήμες λένε οτι μια φορά η tinkerbell έπεσε απο τον πέμπτο όροφο πολυκατοικιας και σώθηκε επειδή κρεμάστηκε από το πεζοδρόμιο... 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tinkerbell 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) Φήμες λένε οτι μια φορά η tinkerbell έπεσε απο τον πέμπτο όροφο πολυκατοικιας και σώθηκε επειδή κρεμάστηκε από το πεζοδρόμιο... χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχααχαχαχαχαχαχααχαχαχαχχααχαχααχαχαχα χτυπιέμαι στο γραφείο!!! σχιζοφρενή θα με κάνεις! απο τη μια κλαίω γιατί διάβασα κάτι απαίσια άρθρα για βιασμούς σκύλων και καπάκι διαβάζω το post σου....show mercy!!! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 από τον Tinkerbell Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anais 90 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ εισαι τρελος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Άντε ντε, έλα. Να δω και πού ξοδεύω τα like μου όποτε γράφεις...... :lol: Παίζει να χρειαστεί να σου κάνω refund, για τις παπαριές που λέω από κοντά. ;) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Παίζει να χρειαστεί να σου κάνω refund, για τις παπαριές που λέω από κοντά. ;) Μπα, ότι γράφει δεν ξεγράφει. Με ξοδεύεις λίγο είναι η αλήθεια, αλλά χαλάλι σου. Τα λες ωραία. :D Όσο για το τί λέμε δια ζώσης, άσε...... πέφτει πολύ γέλιο. Άμα έρθεις θα δεις. Πάρε και ψιλά για σούβλακο, 2 ευρώ ο πιτόγυρος. :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anais 90 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 τι ωρα γινετε η παραγγελεια? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 χτυπιέμαι στο γραφείο!!! σχιζοφρενή θα με κάνεις! απο τη μια κλαίω γιατί διάβασα κάτι απαίσια άρθρα για βιασμούς σκύλων και καπάκι διαβάζω το post σου....show mercy!!! Υπαρχει καμια θεση κενη στο γραφειο που εργαζεσαι ; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tinkerbell 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Υπαρχει καμια θεση κενη στο γραφειο που εργαζεσαι ; αυτή τη στιγμή (και για λίγο ακόμα) "εργάζομαι" στο γραφείο του σπιτιού μου γιατί συγγράφω την πτυχιακή μου....:P....μάλλον ατύχησες.....:P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anais 90 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 αυτή τη στιγμή (και για λίγο ακόμα) "εργάζομαι" στο γραφείο του σπιτιού μου γιατί συγγράφω την πτυχιακή μου.... :P....μάλλον ατύχησες..... :P Μπραβο δεσποινις μου,πολυ ωραια δουλεια κανεις με το να μπαινεις mybike καθε 5 λεπτα :crazy: :crazy: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tinkerbell 264 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 α δεν μπαίνω κάθε 5 λεπτά....το έχω αφήσει ανοιχτό!!! νιε νιε νιε νιε!!! αυτό να ήταν το μόνο που με αποσπάει...με όλο το χαμό που γίνεται στο σπίτι.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwtoukavr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Δεν πίνω τίποτα (καμια amstel και αυτή για το ένσημο) απλά το μυαλό μου όταν πρόκειται για χαβαλέ δουλεύει υπερωρίες και πρέπει καπου να το διοχετεύσω. Απλά σκέφτομαι οτι πολλά γίνονται απο τη μια στιγμή στην αλλη, γιατί να φυγω απαθής ή κατσούφης? καλύτερα με χαμόγελο Και για να ξεκαθαρίσω την θέση μου, εν προκειμένω με την Giwtoukavr αλλά και γενικότερα, ό,τι λέω το λέω καλοπροέραιτα και για τον χαβαλε. Δεν θελω να προσβάλω/θίξω/μειώσω κανέναν. καλέ χαλαρώστε!! σκαμπάζω από πλάκες, δεν είμαι κομπλεξικό!! άλλωστε ξέρω ότι με συμπαθήσατε όλοι πάρα πολύ κι αυτό γιατί πολύ απλά είμαι και γάμω τα παιδιά!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwtoukavr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 αντε ελα τοτε αλλα μονο δικαβαλος!για να μπορεις να πουλησεις λιγη μουρη στους καγκουρες οχι τιποτα αλλο αν δε μπορεις δικαβαλος σε δεχομαστε αν εχεις σε μπαγκαζιερα σουβλακια,ντονατ κτλ ντονατ 'ισως φέρω εγώ αρκεί να ξέρω πόσοι θα είμαστε. προκειμένου να μην τρώνε κάποιοι και οι άλλοι κοιτάνε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwtoukavr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 κι εμένα κλασικά μετά τις 9 να με υπολογίζετε....πάλι για μετρό με κόβω.... μαρή χαρχάλω το ψήνεις να βρεθούμε μετρό σύνταγμα να ανέβουμε ποδαρικώς μαζί???? αντέχεις ανηφόρα???? το ψήνω αλλά αν σου μείνω στα χέρια πως θα με κουβαλήσειις;;;; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Επειδή έχει πάει 242 σελίδες το ζήτημα, ποιοί είστε και τί κάνετε, πόσοι μαζεύονται και είσαστε μόνο νεαροί ή ευπρόσδεκτοι και οι αρχάριοι μεσήλικες? Μην το σκέφτεσαι καν, υπάρχουν πολλά λουλούδια (μαραμένα) των -άντα, -ήντα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες