Jump to content
ΚωσταςΤ

HONDA CBF1000FAA Εντυπώσεις (owners review)

Recommended Posts

d1921493f408ae5ea9c239e6546f1595.jpg

60000 χιλιομετρα πλεον σε 2 χρονια και 5 μηνες. Απροβληματιστα χιλιομετρα και πληρως ικανοποιημενος απο την μηχανη.

Στο προγραμμα αλλαγη πηνιων κατι ομως για το οποιο ημουν ενημερωμενος οτι θα συμβει.

Και συνεχιζουμε...

Τροποποιήθηκε από τον ΚωσταςΤ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Στο προγραμμα αλλαγη πηνιων κατι ομως για το οποιο ημουν ενημερωμενος οτι θα συμβει.

Δεν σε καλυπτει εγγυηση για τα πηνια;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν σε καλυπτει εγγυηση για τα πηνια;

Απολυτως με καλυψε και συνεχιζει να με καλυπτει για ακομα 5 χρονια (οσον αφορα τα πηνια)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε κατάλαβα θα τα αλλάξεις προληπτικά? ή έσκασαν?

Εσκασαν πριν απο 10000χλμ περιπου οπως περιμενα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και για πες γιατί αυτό δεν το ήξερα..σου έδινε η χονδα 5 χρόνια εγγύηση για τα πηνία ενώ στα μηχανικά μέρη 2?και στα 2ρα που τοποθέτησες σου δείνει άλλα 5 χρόνια? καλά κατάλαβα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαλλον εγω δεν το ειπα καλα.Λοιπον....

Η μαμα HONDA σου δινει 2 χρονια για τα μηχανικα μερη και 5 για τα πηνια. Με το που κλεισεις τα 2 χρονια στα οποια συμπεριλαμβανονται και τα πηνια ακολουθουν ατοφια 5 χρονια για πηνια ΜΟΝΟ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλεον ο επομενος στοχος σου ειναι να ξεπερασεις στα χιλ. τον Αρη! αλλα σιγα μην σε αφησει τοσο ανετα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι λες? μπράβο ρε την χόντα, δηλαδή το σημείο που πονούσε το μηχανάκι η εταιρία βοηθάει πολύ καλό είναι αυτό!!

εγώ τώρα απο την άλλη στο ΜΚ1 έχω 54k ενώ δεν είχα ποτέ κάποιο ηλεκτρικό πρόβλημα...αλλά έχω κλείσει 7ετία άρα εάν μου συμβεί μπούλο?μάλλον εε?

ξέρεις μήπως κόστος αντικατάστασης?έτσι για να μαθαίνουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι λες? μπράβο ρε την χόντα, δηλαδή το σημείο που πονούσε το μηχανάκι η εταιρία βοηθάει πολύ καλό είναι αυτό!!

εγώ τώρα απο την άλλη στο ΜΚ1 έχω 54k ενώ δεν είχα ποτέ κάποιο ηλεκτρικό πρόβλημα...αλλά έχω κλείσει 7ετία άρα εάν μου συμβεί μπούλο?μάλλον εε?

ξέρεις μήπως κόστος αντικατάστασης?έτσι για να μαθαίνουμε

Τα δικα μου τουλαχιστον κανουν γυρω στην 300-350αρα

Πλεον ο επομενος στοχος σου ειναι να ξεπερασεις στα χιλ. τον Αρη! αλλα σιγα μην σε αφησει τοσο ανετα!

Δεν βαζω τετοιους στοχους φιλε!Τα χιλιομετρα τα κανω για την παρτη μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ερώτηξις......

Θα δούμε επιτέλους εδώ στο Ellada κανά άλλο χρώμα πλην του άσπρου και μαύρου?

Θα εισάγει κανά άλλο ο Σαραβαλάκης εκτός των πρώτων που ήρθανε το 2010? (και μάλλον δεν ξανάρθαν άλλα)

Honda%20CBF1000%2011%20%201.jpg

cbf1000_rsf.jpg

large_408007.jpg

Νομίζω είχα δει και σε μπλε αλλά δεν το βρίσκω. :huh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μπορντο και το κιτρινο δεν νομιζω να εχει ζητηση.Και επειδη δεν εχει ζητηση δεν το φερνει ο Σαρακ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό το γκρι ειναι κούκλα

Ρε φίλε, ειλικρινά δεν ξέρω πώς το έπαθα αυτό, αλλά όταν είδα τη φωτογραφία μου άρεσε πολύ το γκρι (ενώ απεχθάνομαι τα μαύρα / γκρι κατά δήλωσή μου πολλάκις).

Γιατρέ μου, είμαι καλά ή να σού 'ρθω? :crazy:

το καλο το εχω εγω :grin:

Εσύ να πας να μαμηθείς λέω 'γω..... :grin: και πούλα το επιτέλους το ρημάδι. :lol:

Το μπορντο και το κιτρινο δεν νομιζω να εχει ζητηση. Και επειδη δεν εχει ζητηση δεν το φερνει ο Σαρακ

Μην το λες Κώστα. Ξέρω κάποιον που έχει λόξα γενικώς με τα χρωματιστούλια...... :rolleyes: :lol:

Απ' ότι έχω καταλάβει (αίσθηση είναι, όχι γνώση) λόγω κρίσης πουλήθηκαν ελάχιστα κομμάτια από τότε που τα πρωτοέφερε (το 2010) και ίσως έχει εισάγει περισσότερα απ' όσα πίστευε ότι μπορεί να πουληθούν.... και φυσικά η 1η χρονιά είχε αυτά τα χρώματα: άσπρο & μαύρο.

Οπότε γιατί να φέρει και άλλα χρώματα αν δεν ξεπουλήσει πρώτα τα στοκ κομμάτια περασμένων ετών?

Αυτό ψυλλιάζομαι ότι συμβαίνει. Δεν το ξέρω ξαναλέω, υποψία είναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να τί μου θυμίζει το fairing του και με "χαλάει" σε σχέση με το παλιό.

250px-Spy_Delacouur.jpg :D :P

Κι εντελώς στο πρόχειρο θα το προτιμούσα κάπως έτσι: (να μην υπάρχει δηλ. το κάτω τριγωνικό μέρος, όχι να είναι βαμμένο μαύρο)

cbf1000_rsf_designedbyMotoagapoulis_zpsbf617f21.jpg

VS

cbf1000_rsf.jpg

Νά 'χουμε να λέμε...... :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

61125 χλμ και σημερα αλλαχθηκανε τακακια εμπρος με EBC μεταλλικα οπως επισης και καθαρισθησαν τα εμβολα.Δεν αλλαχθηκαν ωστοσο τα λαστιχακια αλλα στην επομενη αλλαγη τακακιων θα γινει κι αυτο.

Εντυπωση και σε εμενα αλλα και στον μηχανικο εκανε το οτι τα εμβολα ησαν αρκετα καθαρα.

ΟΤΑΝ ΛΥΣΣΑΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΧΩΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΥΤΡΑ (απο το φιλικο περιβαλλον μου) ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕ...ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ :clapping::grin: :grin: :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα