ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 (τροποποιήθηκε) 60000 χιλιομετρα πλεον σε 2 χρονια και 5 μηνες. Απροβληματιστα χιλιομετρα και πληρως ικανοποιημενος απο την μηχανη. Στο προγραμμα αλλαγη πηνιων κατι ομως για το οποιο ημουν ενημερωμενος οτι θα συμβει. Και συνεχιζουμε... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 10 , 2014 από τον ΚωσταςΤ 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eko 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 Στο προγραμμα αλλαγη πηνιων κατι ομως για το οποιο ημουν ενημερωμενος οτι θα συμβει. Δεν σε καλυπτει εγγυηση για τα πηνια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 Δεν σε καλυπτει εγγυηση για τα πηνια; Απολυτως με καλυψε και συνεχιζει να με καλυπτει για ακομα 5 χρονια (οσον αφορα τα πηνια) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 Δε κατάλαβα θα τα αλλάξεις προληπτικά? ή έσκασαν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 Δε κατάλαβα θα τα αλλάξεις προληπτικά? ή έσκασαν? Εσκασαν πριν απο 10000χλμ περιπου οπως περιμενα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 και για πες γιατί αυτό δεν το ήξερα..σου έδινε η χονδα 5 χρόνια εγγύηση για τα πηνία ενώ στα μηχανικά μέρη 2?και στα 2ρα που τοποθέτησες σου δείνει άλλα 5 χρόνια? καλά κατάλαβα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μαλλον εγω δεν το ειπα καλα.Λοιπον.... Η μαμα HONDA σου δινει 2 χρονια για τα μηχανικα μερη και 5 για τα πηνια. Με το που κλεισεις τα 2 χρονια στα οποια συμπεριλαμβανονται και τα πηνια ακολουθουν ατοφια 5 χρονια για πηνια ΜΟΝΟ. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 10 , 2014 από τον ΚωσταςΤ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 Πλεον ο επομενος στοχος σου ειναι να ξεπερασεις στα χιλ. τον Αρη! αλλα σιγα μην σε αφησει τοσο ανετα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 τι λες? μπράβο ρε την χόντα, δηλαδή το σημείο που πονούσε το μηχανάκι η εταιρία βοηθάει πολύ καλό είναι αυτό!! εγώ τώρα απο την άλλη στο ΜΚ1 έχω 54k ενώ δεν είχα ποτέ κάποιο ηλεκτρικό πρόβλημα...αλλά έχω κλείσει 7ετία άρα εάν μου συμβεί μπούλο?μάλλον εε? ξέρεις μήπως κόστος αντικατάστασης?έτσι για να μαθαίνουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 τι λες? μπράβο ρε την χόντα, δηλαδή το σημείο που πονούσε το μηχανάκι η εταιρία βοηθάει πολύ καλό είναι αυτό!! εγώ τώρα απο την άλλη στο ΜΚ1 έχω 54k ενώ δεν είχα ποτέ κάποιο ηλεκτρικό πρόβλημα...αλλά έχω κλείσει 7ετία άρα εάν μου συμβεί μπούλο?μάλλον εε? ξέρεις μήπως κόστος αντικατάστασης?έτσι για να μαθαίνουμε Τα δικα μου τουλαχιστον κανουν γυρω στην 300-350αρα Πλεον ο επομενος στοχος σου ειναι να ξεπερασεις στα χιλ. τον Αρη! αλλα σιγα μην σε αφησει τοσο ανετα! Δεν βαζω τετοιους στοχους φιλε!Τα χιλιομετρα τα κανω για την παρτη μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2014 άπαπαπαπα.....τι θα έκανε θα μΕ πεις...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 Ερώτηξις...... Θα δούμε επιτέλους εδώ στο Ellada κανά άλλο χρώμα πλην του άσπρου και μαύρου? Θα εισάγει κανά άλλο ο Σαραβαλάκης εκτός των πρώτων που ήρθανε το 2010? (και μάλλον δεν ξανάρθαν άλλα) Νομίζω είχα δει και σε μπλε αλλά δεν το βρίσκω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eko 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 Αυτό το γκρι ειναι κούκλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cantona 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 Το ανθρακί υπάρχει το έχει φέρει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 το καλο το εχω εγω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2014 (τροποποιήθηκε) Το μπορντο και το κιτρινο δεν νομιζω να εχει ζητηση.Και επειδη δεν εχει ζητηση δεν το φερνει ο Σαρακ Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 15 , 2014 από τον ΚωσταςΤ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 Αυτό το γκρι ειναι κούκλα Ρε φίλε, ειλικρινά δεν ξέρω πώς το έπαθα αυτό, αλλά όταν είδα τη φωτογραφία μου άρεσε πολύ το γκρι (ενώ απεχθάνομαι τα μαύρα / γκρι κατά δήλωσή μου πολλάκις). Γιατρέ μου, είμαι καλά ή να σού 'ρθω? το καλο το εχω εγω Εσύ να πας να μαμηθείς λέω 'γω..... και πούλα το επιτέλους το ρημάδι. :lol: Το μπορντο και το κιτρινο δεν νομιζω να εχει ζητηση. Και επειδη δεν εχει ζητηση δεν το φερνει ο Σαρακ Μην το λες Κώστα. Ξέρω κάποιον που έχει λόξα γενικώς με τα χρωματιστούλια...... :lol: Απ' ότι έχω καταλάβει (αίσθηση είναι, όχι γνώση) λόγω κρίσης πουλήθηκαν ελάχιστα κομμάτια από τότε που τα πρωτοέφερε (το 2010) και ίσως έχει εισάγει περισσότερα απ' όσα πίστευε ότι μπορεί να πουληθούν.... και φυσικά η 1η χρονιά είχε αυτά τα χρώματα: άσπρο & μαύρο. Οπότε γιατί να φέρει και άλλα χρώματα αν δεν ξεπουλήσει πρώτα τα στοκ κομμάτια περασμένων ετών? Αυτό ψυλλιάζομαι ότι συμβαίνει. Δεν το ξέρω ξαναλέω, υποψία είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2014 Να τί μου θυμίζει το fairing του και με "χαλάει" σε σχέση με το παλιό. :D :P Κι εντελώς στο πρόχειρο θα το προτιμούσα κάπως έτσι: (να μην υπάρχει δηλ. το κάτω τριγωνικό μέρος, όχι να είναι βαμμένο μαύρο) VS Νά 'χουμε να λέμε...... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2014 61125 χλμ και σημερα αλλαχθηκανε τακακια εμπρος με EBC μεταλλικα οπως επισης και καθαρισθησαν τα εμβολα.Δεν αλλαχθηκαν ωστοσο τα λαστιχακια αλλα στην επομενη αλλαγη τακακιων θα γινει κι αυτο. Εντυπωση και σε εμενα αλλα και στον μηχανικο εκανε το οτι τα εμβολα ησαν αρκετα καθαρα. ΟΤΑΝ ΛΥΣΣΑΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΧΩΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΥΤΡΑ (απο το φιλικο περιβαλλον μου) ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ.ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕ...ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ :grin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες