Jump to content
ΚωσταςΤ

HONDA CBF1000FAA Εντυπώσεις (owners review)

Recommended Posts

Πας και πουθενά ρε φίλος?

Πούλα την ρε πστ, τί την κρατάς.... :tooth: :tooth:

Ή αντάλλαξέ την με V-Strom Desert!!! :mB_kalo_e::shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αχ ρε Κωστα, αναθεμα τα ζορια μου γμτ :( .............

Αφου τα ξερεις, μην μου ριχνεις κ αλατι στην πληγη.

Κοντρα στην κοντρα θα το κρατησω αυτο το μηχανακι. γιατι ξερω οτι ετσι και το πουλησω δεν υπαρχει καμμια θεωρια να ξαναπαρω κατι αντιστοιχο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ή αντάλλαξέ την με V-Strom Desert!!! :mB_kalo_e::shades:

Κι αυτό παίζει..... πάρα πολύ καλή η ιδέα σου Φρανκ. :lol: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αχ ρε Κωστα, αναθεμα τα ζορια μου γμτ :( .............

Αφου τα ξερεις, μην μου ριχνεις κ αλατι στην πληγη. Μα, αυτός είναι ο "προορισμός" μου, :rolleyes: να σε κάνω λύσσα απ' το αλάτι να (μου) τη δώσεις. :tooth: :P

Κοντρα στην κοντρα θα το κρατησω αυτο το μηχανακι. γιατι ξερω οτι ετσι και το πουλησω δεν υπαρχει καμμια θεωρια να ξαναπαρω κατι αντιστοιχο.

Δώστο ρε να ησυχάσεις με το βάσανο να πούμε..... :lol: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε τρωει ΑΣΚΗΜΑ εσενα βλεπω.Απο δω το πας,απο κει το πας το κεφαλι σου θα φας (πωπ τι γραφω σημερις ο ανθρωπααααας :worshippy: )

Ή αντάλλαξέ την με V-Strom Desert!!! :mB_kalo_e:

Εισαι εσυ ενα καρντασης...πωπωπωωω Παναγια μου :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νταξει τουλαχιστον αμα εκανα ποτε κατι τετοιο, ξρω οτι η κοκκινουλα μου εχει καλη μουρη. Τουλαχιστο εδω μεσα.

Δεν την πουλαω ομως ρε. Λυσαχτε!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νταξει τουλαχιστον αμα εκανα ποτε κατι τετοιο, ξρω οτι η κοκκινουλα μου εχει καλη μουρη. Τουλαχιστο εδω μεσα.

Δεν την πουλαω ομως ρε. Λυσαχτε!!!!!!

Βασικα ενας.Οχι οι υπολοιποι...μπουαχαχαχαχαχα :grin: :D :lol: :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

51212 χιλιομετρα στο κοντερ της μηχανης και σημερα εγινε αλλαγη της μαμας αλυσιδας με DID ενισχυμενη αφου γυρισα 2-3 μαγαζια τα οποια δεν την ειχαν σε στοκ και θα την εφερναν το απογευμα. Επειδη ομως ηθελα να την βαλω για την βολτα σημερα εκανα μια τελευταια προσπαθεια απευθυνομενος στον Τζωρτζοπουλο επι της Μιχαλακοπουλου περι της 12:10 και σε μια ωρα μου την ειχε φερει.Τιμη 169 ευρωπουλα ανευ γραναζιων! Τα γραναζια παρεμειναν μαμα!

Και εις αλλα με υγεια συντροχοι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντε με το καλό να τα εκατοστήσεις φίλε Κώστα με το εργαλείο,τα γρανάζια ήταν σε καλή κατάσταση ή θα τα αλλάξεις πιο ύστερα;γιατί συνήθως πάει πακέτο η αλλαγή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σ'ευχαριστω πολυ φιλε. Τα γραναζια εχουν ακομα πολυ 'ψωμι'. Εχουμε μελλον.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιος απεφάνθη(πσςςςςς) για την μη αλλαγή των γραναζιών;

Παντως οχι ο γνωστος μηχανικος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοριζικη η αλυσιδα, καλες βολτες !

(Το Ζεντακι όμως θα παραμεινει πιο γρηγορο.... :grin:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοριζικη η αλυσιδα, καλες βολτες !

(Το Ζεντακι όμως θα παραμεινει πιο γρηγορο.... :grin:)

Δεν ειχε μπει η καινουρια αλυσιδα χθες :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σημερα λοιπον 9/9/2014 μπηκανε τα καινουρια πηνια αφου "συγχωρεθηκανε" τα ηδη υπαρχοντα Η αλλαγη εγινε εντος εγγυησεως απο την μαμα HONDA. (2+5 χρονια για τα πηνια)

Ταυτοχρονως μπηκε και καινουρια μπαταρια λιθιου επ ονοματι ΟΚΥΑΜΙ.Και το κοντερ εγραφε 56447χλμ

Και εις αλλα με υγεια συντροχοι!!!

Απο βελτιώσεις υπάρχουν για την μηχανή (αναρτήσεις-μηχανικά)?

Βεβαιως και υπαρχουν διαφορα μπλι μπλικια.Εξαρταται τι θελεις να βαλεις εσυ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μπαταρια τουλαχιστον στο βαρος θεριζει...αλλα βεβαια δεν ξερω απο διαρκεια τι ψαρια πιανει.Ας ειναι καλα ο ηλεκτρολογος μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι η πρωτη φορα που βαζω τετοια μπαταρια με προοπτικη να αντεξει αρκετο καιρο. Για να πω την αληθεια δεν εχω δει τα στοιχεια αυτα που ειπες αλλα ιδια μπαταρια εχει μπει σε CBF και δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα.

Η διαφορα φανηκε παντως αμεσως απο την πρωτη μιζια αλλα αυτο θα μου πεις οτι ειναι καινουρια η μπαταρια και θα εχεις δικιο.Θα δουμε με την παροδο του χρονου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι LFP μπορούν να ξεράσουν στην κυριολεξία όλο το ρεύμα που έχουν (για αυτό και δεν έχουν νόημα τα CCA) σε μια στιγμή, οπότε εκκινούν πολύ δυνατά τη μηχανή. Απλά χαϊδεύεις τη μίζα και έχει εκκινήσει μέχρι και φορτηγό!!! Εντυπωσιακό! :D Αυτο το καταλαβα πολυ καλα

Κώστα αν μπορείς έλεγξε τα ή postaρε εδώ και θα σου πω. Καλό είναι να ξέρεις. Το ότι έχει μπει κάπου αλλού δεν λέει τίποτα. Έχουν σημασία τα νούμερα στα μεγάλα ταξίδια (δεν θες να βράσει η μπαταρία) και στο κρύο (σε αφήνει χωρίς καμία προειδοποίηση).

Τροποποιήθηκε από τον ΚωσταςΤ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στελιο σ'ευχαριστω πολυ για την ενημερωση. Ο ηλεκτρολογος του Σπυρου (Peiraiwths) που την πηρα μου ειπε οτι ειναι 10αρα. Για τον φορτιστη μου το ειπε και ο συγκεκριμενος ηλεκτρολογος οτι χρειαζεται διαφορετικο απο τις μολυβδου.

Θα δουμε στη πορεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα εννοεί 10Ah PbEq και όχι τα πραγματικά που δεν φαίνεται να δίνονται πουθενά από τον κατασκευαστή.

Για να είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ 10Ah θα πρέπει είναι 4S4P (16 στοιχεία συνολικά - τέσσερις τετράδες) και τα στοιχεία να είναι τα ANR26650M1-B που σημαίνει ότι έπρεπε να είχε βάρος περισσότερο από 1.216g (το βάρος των στοιχείων! 76g έκαστο). Βάλε τώρα βάρος κουτιού, κυκλώματος BMS, καλώδια, συνδέσεις... Χαλαρά έπρεπε να έχει βάρος περί τα 1.300 με 1.400g !!!

Αυτή είναι μόλις 1.100g!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα