Jump to content
aposperittis

Λιιιιιγη υποστήριξη!

Recommended Posts

Αγαπητοί φίλοι μέσα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς κατάφερα να βρω να κάνω ένα μεροκάματο ως DJ σε ένα πολύ ωραίο και κυριλέ μαγαζάκι στο Μικρολίμανο. Η μουσική που θα παίξω θα είναι παλιό αγνό Rock Ελληνικό και ξένο. Θα είναι από της 8 το βράδυ μέχρι όσο τραβήξει (από τι έχω δει από άλλες φορές το τραβάνε ως της 3-4). Θα χαιρόμουν πολύ αν σας έβλεπα και εσάς εκεί με της μηχανές απέξω αραγμένες στην σειρά (Έχει μπόλικο πάρκινκ και ακριβώς απέξω από το μαγαζί αλλά και απέναντι στο πεζοδρόμιο) και να μου δώσετε την ατμόσφαιρα ενός γνήσιου ροκάδικου!!! Οι τιμές είναι λογικές για την εποχή μας και το μαγαζί έχει πολύ ωραία οικογενειακή ατμόσφαιρα με καναπέδες και τραπεζάκια παντού. Ακόμα δεν έχουμε πει ώρα και ημέρα αλλά λογικά το βλέπω για Σάββατο που είναι η πιο λογική μέρα αφού Κυριακή κανείς δε δουλεύει και μπορεί να ξενυχτήσει. Και εκτός απροόπτου θα το κανονίσω για το άλλο Σάββατο. Όμως τα τελεσίδικα πράματα θα κανονιστούν μόλις τελειώσω αυτό το ποστ που θα τον πάρω τηλέφωνο. Οπότε και θα σας ενημερώσω αναλόγως.

Για όσους έχουν FaceBook αυτό είναι το μαγαζί:

https://www.facebook.com/delaluzcafe

Ευχαριστώ για την κατανόηση και ελπίζω σε μια άγρια νύκτα ξεφαντώματος υπό τον ήχο καλού και ποιοτικού Rock!

Τροποποιήθηκε από τον aposperittis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

παντως εχετε ωραιο καφε...για κανα Σαββατο βραδυ δεν ειναι κακη ιδεα για μερικους ρεμπεσκεδες του mybike

θα παιζεις και αλλες μερες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόλις μίλησα μαζί του και μου ξέκοψε την Παρασκευή και το Σάββατο :pray:

Οπότε πάμε για καθημερινή και λέω να του προτείνω την Πέμπτη....

Δώσαμε ραντεβού αυτήν την Πέμπτη να μιλήσουμε από κοντά για τις λεπτομέρειες. Αν έχετε καμία άλλη πρόταση ευχαρίστως να την ακούσω.

παντως εχετε ωραιο καφε...για κανα Σαββατο βραδυ δεν ειναι κακη ιδεα για μερικους ρεμπεσκεδες του mybike

θα παιζεις και αλλες μερες?

Αυτό θα εξαρτηθεί από την επιτυχία της παρθενικής μου μέρας! Επί του παρόντος μόνο για τότε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προτείνω να μαζευτείτε μπόλικοι ώστε να αβαντάρετε το φίλο Αποσπερίτη στο αφεντικό και να τον δει με καλύτερο μάτι. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν μαζευτουμε μαλλον τον βλεπω να μην εχει δουλεια την επομενη ημερα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν μαζευτουμε μαλλον τον βλεπω να μην εχει δουλεια την επομενη ημερα :P

Ούτως η άλλος για μια μέρα με θέλει έτσι δοκιμαστικά. Και προφανώς για αυτό διάλεξε καθημερινή που δεν έχει πολύ δουλειά και έτσι δεν έχει τίποτα να χάσει. Εγώ όμως θέλω να του κάνω εντύπωση. Να σκάσουμε μούρη όλοι οι μηχανόβιοι και να δει τι εστί Rock!!!!! Να γεμίσει το μαγαζί με εργαλεία και να μην ξέρει που να κρυφτεί. Βέβαια πολύ πιθανόν αυτός να με ξανά φωνάξει γιατί θα νομίζει πως όποτε παίζω αυτό θα γίνεται αλλά εγώ θα του ξεκαθαρίσω πως αυτά μια φορά γίνονται!!!! Άσχετα αν εσείς γουστάρετε την μουσική που θα παίξω και όποτε παίζω θέλετε να έρχεστε κάποιοι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ήμουν Αθήνα θα ερχόμουν φίλε μου. Καλή επιτυχία!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντως απο μενα αυτη η βδομαδα λιγο δυσκολη

αν πας και ερθον κ αλλοι ρεμαλοι βεβαια τι να κανω ,θα ακολουθησω κ εγω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ίδιο και εγώ. Καλή σου επιτυχία φίλε, ελπίζω να βρείς στήριξη και οι συνφορουμίτες/σες να απολαύσουν μια υπέροχη βραδυά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα καλά σας λόγια αλλά και για την ψυχολογική υποστήριξη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Καμιά 10ριά άτομα αν βρεθούν καλά θα είναι! Δεν έχω τρελές απαιτήσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα 10 ατομα ειναι τρελη απαιτηση ,κ σε καφεδες του mybike τοσοι μαζευονται συνηθως ,οποτε μην περιμενεις και πολλα πολλα

εγω παντως ειμαι μεσα ,απλα μολις μαθεις πες μας να δουμε αν θα μπορουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την άλλη φορά που είχα οργανώσει εκδρομούλα ήμασταν τουλάχιστον 25 άτομα!!! Αλλά ήταν Σάββατο..... αυτή η καθημερινή με τσάκισε ρε γαμώτο.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε aposperitti ελπίζω να μπορέσω να σε υποστηρίξω κι εγώ αν και η καθημερινή είναι δύσκολη αλλά αν μπορώ θα έρθω. Να στηρίξουμε τον σύντροχο και γείτονα Κυψελιώτη :_thumbsup:

(Απορώ πως και δεν σε έχω πετύχει ποτέ :hunter: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε aposperitti ελπίζω να μπορέσω να σε υποστηρίξω κι εγώ αν και η καθημερινή είναι δύσκολη αλλά αν μπορώ θα έρθω. Να στηρίξουμε τον σύντροχο και γείτονα Κυψελιώτη :_thumbsup:

(Απορώ πως και δεν σε έχω πετύχει ποτέ :hunter: )

Σε ευχαριστω πολύ φίλε και από τι κατάλαβα και γείτονα Μασίφ! Το ξέρω καθημερινή είναι σκότωμα και εγώ ξενέρωσα. Δεν είναι ανάγκη εσείς να το ξενυχτήσετε! Πιείτε μια μπυρίτσα υπό τον ήχο καλής μουσικούλας και όποτε θελήσετε εσείς φεύγετε. Ε πιστεύω για όσους τυχερούς δουλεύουν 10-11 είναι καλά!

Που να με πετύχεις αφού είμαι άνεμος!!!!!! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Που να με πετύχεις αφού είμαι άνεμος!!!!!! :P

Ωστε εσύ ευθύνεσαι για αυτό το αεράκι που νιώθω όταν κατεβαίνω την Κυψέλης και αναρωτιέμαι από τι είναι :crazy: :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωστε εσύ ευθύνεσαι για αυτό το αεράκι που νιώθω όταν κατεβαίνω την Κυψέλης και αναρωτιέμαι από τι είναι :crazy: :crazy:

Χαχαχαχα ναι!!!!!! Βέβαια με το εργαλείο που έχεις το μόνο αεράκι που μπορώ να σου προκαλέσω είναι στον καβάλο σου!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε Μάριε, σου ευχομαι κάθε επιτυχία και το προσωρινό να γίνει μόνιμο, μακάρι να μπορούσα να έρθω αλλά δουλεύω και εγώ βράδυ, και για να μην ψάχνεις να βρείς ποιός είμαι ..... robin απο Africa Twin :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ααα ρε robin!!!!! Που να σε γνωρίσω με αυτό το όνομα!!!! Στην αρχή όταν είδα το nick σου νόμιζα πως μου απάντησαν από το Φώτης & Μαρία Live!!!!! χαχαχαχαχα

Κρίμα ρε γαμώτο και έχουμε συζητήσει τόσα πολλά εμείς με της αφρικάνες μας αλλά και το χιούμορ που έχουμε κάνει κάποιες άλλες φορές που θα ήθελα να σε γνώριζα και από κοντά!

Τροποποιήθηκε από τον aposperittis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε Apospe, αμα ημουν Αθήνα θα τιμούσα το μαγαζί :)

Απο 'κει και πέρα...

Εντελώς φιλικά (επειδή ο γραπτός λόγος είναι εύκολα παρεξηγήσιμος), αμα σε τέτοιο μαγαζί πας να παίξεις "παλιό αγνό Rock Ελληνικό και ξένο" δε νομίζω να κάνεις "καλή εντύπωση" που θέλεις.

Λέω τώρα, αμα πας να χώσεις Tρύπες (τη μπάντα ντε :grin: ) και αδρεναλίνες και λιωμένα παγωτά απο Ξ.Σ - και ακόμα χειρότερα τίποτα μωρά στη φωτιά, ναι, μαλλον δεν...

Ούτε το κόβω για Ζeppelin/Purple/εισήγαγε αγαπημένη "κλασσική" ξένη rock μπάντα...

Τέτοια "hip" μαγαζά θέλουν και την αντίστοιχη μουσική (ευτυχώς η δυστυχώς).

Πάντα φιλικά monsieur και χωρίς κανένα ίχνος κακεντρέχειας/εμπάθειας, το αναφέρω απλά γιατί - απ'οτι φαίνεται - επιθυμείς το μεροκάματο απο δαύτους :_thumbsup:

Καλή αρχή φίλε.

Τροποποιήθηκε από τον klem578

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε Klem αντιλαμβάνομαι της προθέσεις σου και το εκτιμώ! Όμως ο ιδιοκτήτης δεν με θέλει απλά ως DJ και εγώ θα σκάσω μύτη με τα Rock μου. Θα οργανώνει ενίοτε βραδιές Rock, Λατιν, Hip hop, RnB κλπ κλπ. Εγώ απλά επιλέχθηκα για την βραδιά Rock. Οπότε ξέρει τι θα ακούσει!

Και ναι θα παίξω ακριβώς τα κομμάτια που ανέφερες!!!!!!!!

Παρεμπιπτόντως το πρόγραμμα θα έχει ως εξης:

Ελληνικό Rock 8-10

Ξένο Rock 10-1

Rock slow 1-4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε Klem αντιλαμβάνομαι της προθέσεις σου και το εκτιμώ! Όμως ο ιδιοκτήτης δεν με θέλει απλά ως DJ και εγώ θα σκάσω μύτη με τα Rock μου. Θα οργανώνει ενίοτε βραδιές Rock, Λατιν, Hip hop, RnB κλπ κλπ. Εγώ απλά επιλέχθηκα για την βραδιά Rock. Οπότε ξέρει τι θα ακούσει!

Και ναι θα παίξω ακριβώς τα κομμάτια που ανέφερες!!!!!!!!

Παρεμπιπτόντως το πρόγραμμα θα έχει ως εξης:

Ελληνικό Rock 8-10

Ξένο Rock 10-1

Rock slow 1-4

Αμα το συζήτησες με το big boss τότε κανένα πρόβλημα φίλε μου, απλά νόμιζα πως το αφήσατε γενικά στο "rock"...

Tο ανέφερα επειδή έχει τύχει αρκετές φορές σε φίλους και γνωστούς.

Καλή αρχή και πάλι σου εύχομαι φίλε :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα έχω όλα κανονισμένα!

Αμα το συζήτησες με το big boss τότε κανένα πρόβλημα φίλε μου, απλά νόμιζα πως το αφήσατε γενικά στο "rock"...

Tο ανέφερα επειδή έχει τύχει αρκετές φορές σε φίλους και γνωστούς.

Καλή αρχή και πάλι σου εύχομαι φίλε :_thumbsup:

Όχι τα έχω όλα κανονισμένα!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την ψυχική υποστήριξη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα