Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 Σημερα βγαζω το (μοναδικο) κλειδι της βαλιτσας Kappa 48 απο την τσεπη μου και το βρισκω μισο. Δεν εχω ιδεα που/πως/ποτε/γιατι εσπασε (σιγουρα οχι στην κλειδαρια). Anyway εχει κανεις παρομοια εμπειρια τι μπορω να κανω (χωρις να διαρρηξω/χαλασω την βαλιτσα φυσικα :P) ???? Θα σας ημουν ευγνωμων...(εχω και τα αδιαβροχα μεσα γμτ και ειμαι σιγουρος οτι θα χτυπησει ο νομος του Μερφυ και θα βρεχει συνεχεια μεχρι να βρω λυση....:P) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaris91 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 Το μόνο που μου έρχεται είναι ένα Κλειδαράς 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 εγώ στα βαλιτσάκια της μηχανής μου είχαν χαθεί τα κλειδιά απο τον προηγούμενο, ξήλωσα τους μύλους και τους πήγα σε κλειδαρα όπου μου κατασκεύασε νέα κλειδιά, άρα αν αρχικά ο κλειδαράς σου την ανοίξει με το καλό χωρίς να την χαλάσεις έπειτα βγάζεις μύλο και σε φτιάχνει καινούργια... τώρα για το κόστος ενδεικτικά θα σου πώ ότι για 2 μύλους με διαφορετικό κλειδί ο καθένας πλήρωσα 25 ευρώ και μου τους έκανε τελικά να ανοίγουν και οι 2 με το ίδιο κλειδί για να μήν έχω διαφορετικά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 πηγαινε στα καρφουρ που εχει καταστημα με κλειδια,πες να σου φτιαξουν νεο κ διαλεξε κ διαφορετικο σχεδιακι για την βαση που περναει στο μπρελοκ!βαλε καμια καρδουλα η κανενα διαπασων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 12 € κάνει η καινούργια κλειδαριά με δύο κλειδιά......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 12 € κάνει η καινούργια κλειδαριά με δύο κλειδιά......... Απο Μοτο Μαρκετ φαση Παναγιωτη??? Και την βαλιτσα μπορει να την ανοιξει κλειδαρας χωρις να κανει ζημια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 Στις βαλίτσες λογικά παίζει αυτό που λέει ο παναγιώτης να υπάρχουν ώς ανταλλακτικά ολόκληρες οι κλειδαριές, στα βαλιτσάκια τα μαλακά μάρκας aprilia αγνώστου κατασκευαστή και περίεργου τύπου-μεγέθους άντε να βρείς άλλον μύλο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 για αρχή και σίγουρα : πήγαινε σε κλειδαρά να στην ανοίξει εν συνεχεία επιλέγεις : - ή θα σου φτιάξει ο κλειδαράς νέο κλειδί - ή θα βάλεις άλλη κλειδαριά (αλλά και γι αυτή την περίπτωση πρέπει να έχεις ανοίξει τη βαλίτσα, γιατί η αλλαγή γίνεται από μέσα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 ψάξε λίγο στο google να δεις τιμές ανά τεμάχιο http://www.adventuretime.gr/gr/products/277/649 http://www.xikis.gr/html/index.aspx?pagenum=3&categoryID=3&subcategoryID=301&ManufactureID=46&description=&specialID=0&Content=&orderid= Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 Πάρε την καινούργια κλειδαριά στο χέρι και την παλιά τράβα την μια με ένα κατσαβίδι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 Εχω παει σε κλειδαρα με σπασμενο κλειδι αυτοκινητου,ειχα και τα δυο κομματια μαζι μου ,και σε 2 λεπτα μου εβγαλε καινουργιο....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 Εχω παει σε κλειδαρα με σπασμενο κλειδι αυτοκινητου,ειχα και τα δυο κομματια μαζι μου ,και σε 2 λεπτα μου εβγαλε καινουργιο....... Άμα έχεις τα δυο κομμάτια είναι εύκολο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 Υπάρχουν ορισμένοι κλειδαράδες που όντως είναι τσακάλια.Τρομάζεις και μόνο που βλέπεις πόσο εύκολα ανοίγουν σπίτια ή οχήματα και πόσο εύκολα μπορούν να βγάλουν αντικλείδι στο καθετί...Κι εγώ αυτό προτείνω(αν δεν πάρεις κλειδαριά)και θα σου πρότεινα και συγκεκριμένο μαγαζί(προς Αιγάλεω ή Περιστέρι,αν θυμάμαι καλά)αλλά δυστυχώς πάει καιρός.Ο τύπος ήταν πολύ καλός και σιγουρα θα σε εξυπηρετούσε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 Δεν εχω τα δυο το μισο αγνοειται! Θα παω μεθαυριο μοτομαρκετ να τσιμπησω μια κλειδαρια! Σας ευχαριστω πολυ ολους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 Πάρε την καινούργια κλειδαριά στο χέρι και την παλιά τράβα την μια με ένα κατσαβίδι ...ή με το καλέμι. Είναι τα πρώτα εργαλεία που συναντάς, μπαίνοντας στο ταφο-γκαράζ του εγκάθετου. :shoot: :shoot: ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
furious99 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 Χμ... μου εχει σπασει ενα ελατηριο της βαλιτσας, απο οτι ειδα παραπανω ο ξυκης εχει κωδικο ανταλλακτικου. Ευχαριστω για το link Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 Πάρε ένα τσιμπιδάκι και κάνε τι δουλειά σου....ντεμέκ τώρα κάνεις πως δεν ξέρεις... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες