Jump to content
ΣΑΒΒΑΣ

Φεστιβάλ Σκούτερ στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Recommended Posts

Για όποιον ενδιαφέρεται αγαπητοί φίλοι, από χθές έχει Φεστιβάλ Σκούτερ στην Τεχνόπολη στο Γκάζι όπου μπορείτε να δείτε σχεδόν όλα τα μοντέλα και να ενημερωθείτε.

Μια ιδέα παίρνετε από ένα πρόχειρο βιντεάκι που τράβηξα και σας το παραθέτω.

Τελευταία μέρα εκθέσεως αύριο.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

μπραβο ρε φιλε και το ειχα ξεχασει τελειως.. ελπιζω αυριο αν προλαβω να παω να ριξω μια ματια..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίο βίντεο Σάββα. Είδες το BMW, καλό είναι;

Το είδα Κωστή μου το είδα που να μην τόβλεπα!

Διαστημόπλοιο φίλε μου !

Να τι λεει το moto triti :

Στη Μαδρίτη της Ισπανίας έλαβε χώρα η πρώτη παγκόσμια οδηγική παρουσίαση των νέων BMW scooter της σειράς C. Δυο εκπληκτικά Maxi-Scooters, με το γνωστό κορυφαίο, ποιοτικό βαυαρικό στιλ. Από τη μία μεριά στέκεται το περισσότερο touring, αλλά και πολυτελές C 650 GT. Και από την άλλη, βρίσκεται το πιο λιτό, sport και αγριεμένο C 600 Sport. Μοιράζονται ένα νέο, δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα της BMW, στα 650 κυβικά εκατοστά. Ο λόγος που το Sport αναφέρεται ως 600, είναι για να δώσει έμφαση στην αθλητική του υπόσταση, καθώς η λέξη Sport αλλά και Supersport έχει συνδεθεί στο χώρο της μοτοσικλέτας με τα 600 κυβικά.

Τα δύο scooter της σειράς C μπορεί να αποτελούν την πρώτη κίνηση της BMW στην κατηγορία Urban Mobility (αστική μετακίνηση), όμως αυτή η κίνηση δεν στοχεύει στους αγοραστές των οικονομικών scooter. Εδώ έχουμε δυο πολυτελέστατα οχήματα, που απευθύνονται σε πιο ευκατάστατο κοινό, είτε αυτό προέρχεται από το χώρο του αυτοκινήτου, είτε μιλάμε για αναβάτες δικύκλου που ψηφίζουν φανατικά κορυφή. Δεν υπερβάλουμε καθόλου όταν σας πούμε πως εδώ έχουμε δυο πραγματικές λιμουζίνες σε δύο τροχούς!

Αμφότερα τα scooter εντυπωσιάζουν με τους τεράστιους χώρους που προσφέρουν, αλλά και με την άνεση, και την κάλυψη των επιβαινόντων σε όλες τις συνθήκες. Δυνατός ο κινητήρας, με ιδιαίτερα γραμμική και ελεγχόμενη καμπύλη ιπποδύναμης, που δεν τρομάζει χαμηλά, ενώ προσφέρει άπλετη δύναμη σε μεσαίες και ψηλές στροφές. Απόλυτη κάλυψη από τα στοιχεία της φύσης, με ρυθμιζόμενες ζελατίνες (ηλεκτρικά μάλιστα στο GT), με θερμαινόμενα γκριπ, αλλά και θερμαινόμενα καθίσματα! Άριστο κράτημα σε όλα τα χιλιόμετρα, μηδενικοί κραδασμοί, και απίστευτη άνεση -ειδικά η σέλα του GT δεν παίζεται, μιλάμε ίσως για την ανετότερη σέλα όλων των εποχών! Και που να αρχίσουμε να σας μιλάμε για την προσοχή που έχει δείξει η BMW στο σχεδιασμό, στη λεπτομέρεια, και στα gadget με τα οποία έρχονται εξοπλισμένα τα δύο scooter.

Συνολικά διανύσαμε πάνω από 350 χιλιόμετρα στους λόφους γύρω από τη Μαδρίτη, αλλά και μέσα στην πόλη, και μείναμε πραγματικά εντυπωσιασμένοι κι από τα δύο νέα Maxi Scooter της σειράς C.

Τιμές?

Το BMW C 600 SPORT θα κοστίζει 11.630 ευρώ και το BMW C 650 GT θα κοστίζει 11.980 ευρώ. :pray:

μπραβο ρε φιλε και το ειχα ξεχασει τελειως.. ελπιζω αυριο αν προλαβω να παω να ριξω μια ματια..

Πήγαινε φίλε μου αξίζει και είναι δωρεάν !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγαινε φίλε μου αξίζει και είναι δωρεάν !

μπορεις να με βοηθησεις να μου πεις που ακριβως ειναι η εκθεση?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οντως αξιζει και οπως μπαινετε στην εισοδο βλεπετε αυτα:

Οι 2 πρωτες φωτογραφιες ειναι HONDA 1500cc.Παω να μεινω στο Αμερικα

ScooterEvent1.jpg

ScooterEvent2.jpg

ScooterEvent5.jpg

SceeterEvent4.jpg

Εδω φιλε μου...

http://www.ploigos.gr/?sessionid=95d2353616ba112cd20552101d0a7fc5

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τιποτα το ιδιαιτερο το bazaar και η εκθεση.Εντυπωσιακα οντως τα χειροποιητα τσοπεροειδη,ανετα αποτελουσαν οχημα σε ταινια επιστημονικης φαντασιας.Δεν υπηρχε παρουσια της suzuki στο χωρο...

ΥΓ:Τα κοριτσια στο περιπτερο της Υamaha δεν τα ελεγες ασχημα...:-)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου δες εδώ : http://scooterfestival.blogspot.gr/

Η <<Τεχνόπολις>> - Γκάζι βρίσκεται επί της οδού Πειραιώς.Χάρτης - λοιπές πληροφορίες εδώ : http://www.technopolis-athens.com/web/guest/visitors/transfer

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλή η έκθεση, είχε όλα σχεδόν τα μοντέλα που παίζουν, αλλά μόνο αυτό. Ήθελε λίγο "τζερτζελέ" παραπάνω, εκτός αν δεν τον πέτυχα εγώ (Κυριακή πρωι).

Μ' άρεσε πολύ το NC700 της honda και το BMW το σπορ.

ΥΓ:Τα κοριτσια στο περιπτερο της Υamaha δεν τα ελεγες ασχημα...:-)

Αυτά έπρεπε να βάλεις στο βίντεο ρε Σάββα... τα άλλα τα βλέπουμε και στο δρόμο.. :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλή η έκθεση, είχε όλα σχεδόν τα μοντέλα που παίζουν, αλλά μόνο αυτό. Ήθελε λίγο "τζερτζελέ" παραπάνω, εκτός αν δεν τον πέτυχα εγώ (Κυριακή πρωι).

Μ' άρεσε πολύ το NC700 της honda και το BMW το σπορ.

Αυτά έπρεπε να βάλεις στο βίντεο ρε Σάββα... τα άλλα τα βλέπουμε και στο δρόμο.. :P

Μα έβαλα και το NC700 της honda και το BMW το σπόρ τα άλλα τα βλέπουμε συνέχεια και δεν κοστίζουν τίποτα ! :tooth: :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για όποιον ενδιαφέρεται αγαπητοί φίλοι, από χθές έχει Φεστιβάλ Σκούτερ στην Τεχνόπολη στο Γκάζι όπου μπορείτε να δείτε σχεδόν όλα τα μοντέλα και να ενημερωθείτε.

Μια ιδέα παίρνετε από ένα πρόχειρο βιντεάκι που τράβηξα και σας το παραθέτω.

Τελευταία μέρα εκθέσεως αύριο.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

σαββα δικο σου ειναι αυτο το βιντεο?

πρωτη μουρη το σκουτερακι μου στην φωτο του παγωμενου βιντεο :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σαββα δικο σου ειναι αυτο το βιντεο?

πρωτη μουρη το σκουτερακι μου στην φωτο του παγωμενου βιντεο :afro:

Και είπα θα το δεί ή όχι?

Αφού δεν είδες ότι έχω επιμείνει στο συγκεκριμένο και τόχω τραβήξει από παντού?

Ναι Μιχάλη εγώ το τράβηξα φίλε μου το βιντεάκι και μετά τόφτιαξα και νάτο.

Σου άρεσε ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προκειται για κατι πολυ αξιολογο! Θα ηθελα πολυ να το επισκεφθω αλλα δυστυχως ειμαι Θεσσαλονικη....

Το Scooter Club Hellas εχει πολυ δυνατη παρουσια και συμβαλλει στα μεγιστα στα πλαισια αυτου του φεστιβαλ!

Οποιος ενδιαφερεται ας το googlαρει , εχουν ανεβει αρκετες φωτογραφιες στο εν λογω site.

Δεν θα ανεβασω λινκ για ευνοητους λογους ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγα κι εγώ μια βολτούλά. Ωραία εκδήλωση, μια χαρά. Ευκαιρία όποιος ήθελε να χαλβαδιάσει σκουτεράκια όλα μαζί..

Για μένα το καλύτερο σκούτερ αυτή τη στιγμή, το πιο όμορφο και γρήγορο, Aprilia SRV 850.

Νομίζω δεν είδα επίσημη παρουσία Piaggio?? Περίεργο..

Γενικά ο χώρος στην Τεχνόπολη αξίζει έτσι κι αλλιώς.

Θα τονίσω κι εγώ πως ειδικά μια κοπέλα της Yamaha σου κρέμαγε το σαγόνι, omg, wtf etc etc...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγα κι εγώ μια βολτούλά. Ωραία εκδήλωση, μια χαρά. Ευκαιρία όποιος ήθελε να χαλβαδιάσει σκουτεράκια όλα μαζί..

Για μένα το καλύτερο σκούτερ αυτή τη στιγμή, το πιο όμορφο και γρήγορο, Aprilia SRV 850.

Νομίζω δεν είδα επίσημη παρουσία Piaggio?? Περίεργο..

Γενικά ο χώρος στην Τεχνόπολη αξίζει έτσι κι αλλιώς.

Θα τονίσω κι εγώ πως ειδικά μια κοπέλα της Yamaha σου κρέμαγε το σαγόνι, omg, wtf etc etc...

Ο Βύνιος είχε όλο το PIAGGIO GROUP Βαγγέλη.

Περίεργο όντως και μένα μούκανε εντύπωση αλλά η YAMAHA ε?

3 σκούτερ όλα και όλα αλλά.................. :tooth: :tooth: :tooth: βαρβάτα !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεκινάει αύριο το 2ο Scooter Festival στο Γκάζι όπως και πέρυσι.Θα υπάρχει και παρουσίαση του νέου Yamaha MT-09.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεκινάει αύριο το 2ο Scooter Festival στο Γκάζι όπως και πέρυσι.Θα υπάρχει και παρουσίαση του νέου Yamaha MT-09.

Ευχαριστούμε φίλε μου, εννοείται πως θάμαι εκεί ! :D :scooter::thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτά τα καλά έχετε εσείς εκεί "στας Αθήνας".

Κάτι νάχουμε και μείς φίλε μου γιατί κατά τα άλλα ...........άστα.........

Την Κυριακή σε χαιρετούσαμε από τα λουτρά Σμοκόβου, ξυστά σε περάσαμε, αντιπρόσωποι με 2 500άρια XCITING παρόντες .......για δές :

2.00 και μετά.........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτά τα καλά έχετε εσείς εκεί "στας Αθήνας".

Ας είχα θέα κάθε μέρα που θα ξυπνούσα τη λίμνη Πλαστήρα ή το Πήλιο Όρος και ας μην είχα αυτά τα ''καλά'' :)

Όποιος πάει πρώτος απόψε ή αύριο,ας γράψει εντυπώσεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την Κυριακή το βράδυ παιδιά θα πάω προσωπικά γιατί είμαι εκτός Αθηνών .

Ανταπόκριση από Δευτέρα, Τρίτη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμπαθητικό event παρόμοιο με το περυσινό.Είδαμε για πρώτη φορά το MT-09 που φαίνεται πολύ ενδιαφέρον,ξαναείδαμε τα περισσότερα νέα KTM και Triumph,χαζέψαμε και μερικά σκουτεράκια για τον ξάδερφό μου που ενδιαφέρεται(τι πολυθρονάτη θέση είναι αυτή στο νέο Honda Forza!) και αποχωρήσαμε βλέποντας το νέο ωραιότατο T-MAX 530.Πριν από αυτό είχα κάνει το λάθος να κάτσω πάνω σε μια F800 GS και πιάνοντας την κουβέντα με τον υπάλληλο του Βαγιανέλη στη ΒΜW,πρόλαβε να με ξεμυαλίσει με τα νέα χρηματοδοτικά(που περιλαμβάνουν και ασφαλιστικά προϊόντα,αν το επιθυμεί ο πελάτης)μια που ψάχνομαι γενικά αυτόν τον καιρό να αλλάξω μηχανή!Απούσες οι aprilia,piaggio,gilera,moto guzzi,suzuki και ίσως κάποιες άλλες που δε θυμάμαι..

ΥΓ:Με την ευκαιρία να σας ανακοινώσω ότι παντρεύομαι το μελαχρινό κορίτσι στο περίπτερο της Yamaha.. :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα