Rgiris7 312 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) γκρρρρρρρρρ..... Ρε τρελαμενοι τοσο καιρο περιμενα να κανουμε καμια βολταρα τετοια και σεις βρηκατε ευκαιρια τωρα που ειχα λυμενη την μηχανη?? Δεν φτανει αυτο περασατε και απο γνωστα λημερια , (Συκια Φωκιδας το χωριο της γυναικας μου) μετα την Στρομη, πριν τον Λευκαδιτη, στην πλαγια της Γκιωνας. Τελος παντων εχουμε και την Πυλο το Σαββατο που μας ερχεται οποτε υπομονη.. Οσο για τον Νικο... καλα μην την ψαχνετε, οντως τα ταξιδια μαζι του αποκτουνε μεγαλυτερη αξια γιατι ο ατιμος δεν αφηνει ΤΙΠΟΤΑ στην τυχη!! Νικολα κανονισου και για το Σαββατο για εδω... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 7 , 2012 από τον Rgiris7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xagos 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Λοιπόν παίδες ήρθε η σειρά μου να γράψω και εγώ τις εντυπώσεις μου. Καταρχήν χάρηκα πολύ που γνώρισα ανθρώπους μέσα από εδώ, με στεναχωρεί το γεγονός ότι η βόλτα μας ήτανε μικρή αλλά τι να κάνουμε όταν έχουμε υποχρεώσεις (εγώ είμαι από τους τυχερούς συνέχισα με ταξιδευτή και Κωστή). Σάββα και Κωστή τα βιντεάκια σας πάρα πολύ ωραία. Κωστή σου χρωστάω και εγώ κέρασμα ξέρεις εσύ!!!!! αααααα!!!!!! αν είσαστε κάπου βράδυ και τα βενζινάδικα είναι κλειστά και δεν έχετε σταγόνα τότε απλά καλέστε το 100!!!!!! (Κωστή καλή ιδέα!!!) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Αχ!! Τη χάσαμε τη βόλτα λόγω παραπλανητικών πληροφοριών και διασποράς ψευδών ειδήσεων Τίποτα δεν προμήνυε ότι η βολτα θα ήταν αυτής της χιλιομετρικής έκτασης αυτού του επιπέδου ευχαρίστησης, ο τίτλος του νήματος ήταν ελλιπής και παραπλανητικός και καταληφθήκαμε εξ απηνής Να πω ότι δεν ζήλεψα? Θα πω ψέματα. Μια βόλτα από αυτές που μου αρέσουν τρελά, με αρκετά χιλιόμετρα και χωρίς το άγχος του χρονικού περιορισμού της επιστροφής. Που ξεκινάς πρωί πρωί για να επιστρέψεις βράδυ βράδυ χαλαρός, έχοντας αδράξει τη μέρα και με τις μπαταρίες σου ξέχειλες. Αχ ! ζήλεψα, και ξανά ζήλεψα, και θα ζηλεύω για μέρες ακόμα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adel 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Αχ!! Τη χάσαμε τη βόλτα λόγω παραπλανητικών πληροφοριών και διασποράς ψευδών ειδήσεων Τίποτα δεν προμήνυε ότι η βολτα θα ήταν αυτής της χιλιομετρικής έκτασης αυτού του επιπέδου ευχαρίστησης, ο τίτλος του νήματος ήταν ελλιπής και παραπλανητικός και καταληφθήκαμε εξ απηνής Να πω ότι δεν ζήλεψα? Θα πω ψέματα. Μια βόλτα από αυτές που μου αρέσουν τρελά, με αρκετά χιλιόμετρα και χωρίς το άγχος του χρονικού περιορισμού της επιστροφής. Που ξεκινάς πρωί πρωί για να επιστρέψεις βράδυ βράδυ χαλαρός, έχοντας αδράξει τη μέρα και με τις μπαταρίες σου ξέχειλες. Αχ ! ζήλεψα, και ξανά ζήλεψα, και θα ζηλεύω για μέρες ακόμα. Σουτ εσύ, είσαι χορτάτος. Τί να πούμε κι εμείς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Σουτ εσύ, είσαι χορτάτος. Τί να πούμε κι εμείς... Νόμιζα ότι ήμουν χορτάτος μέχρι που διάβασα για Αράχοβα, Αγοριανη, Πολύδροσο, Στρόμη, λίμνη Μόρνου Λιδωρίκι, Γαλαξίδι, και επιστροφή μέσα στη μαύρη νύχτα από Δεσφινα Δίστομο. Και μια απροσδιόριστη λιγούρα, με τάση λιποθυμίας με κατέλαβε εξ απηνης. Πείνασα τα μέγιστα λέμε, τα σάλια μου τρέξανε Εσύ είσαι μικρός ακόμα μη βιάζεσαι, έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου να προκάνεις να παλέψεις και να κατανικήσεις το χοντρό τέρας και τον ντόπιο ταγματασφαλίτη, και μετά ο δρόμος για τις βολτες θα είναι ανοικτός. Κάνε τώρα στην πάντα και πάνε να ρουφήσεις τη μηλουπα σου να μεγαλώσεις, και μη μας καθυστερείς εμάς που ο χρόνος μας τρέχει και δεν προλαβαίνουμε. :sopase: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adel 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Νόμιζα ότι ήμουν χορτάτος μέχρι που διάβασα για Αράχοβα, Αγοριανη, Πολύδροσο, Στρόμη, λίμνη Μόρνου Λιδωρίκι, Γαλαξίδι, και επιστροφή μέσα στη μαύρη νύχτα από Δεσφινα Δίστομο. Και μια απροσδιόριστη λιγούρα, με τάση λιποθυμίας με κατέλαβε εξ απηνης. Πείνασα τα μέγιστα λέμε, τα σάλια μου τρέξανε Εσύ είσαι μικρός ακόμα μη βιάζεσαι, έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου να προκάνεις να παλέψεις και να κατανικήσεις το χοντρό τέρας και τον ντόπιο ταγματασφαλίτη, και μετά ο δρόμος για τις βολτες θα είναι ανοικτός. Κάνε τώρα στην πάντα και πάνε να ρουφήσεις τη μηλουπα σου να μεγαλώσεις, και μη μας καθυστερείς εμάς που ο χρόνος μας τρέχει και δεν προλαβαίνουμε. :sopase: :rotfl: Δεν παλεύεσαι ρε παππούλη. Άκου μιλούπα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Αχ!! Τη χάσαμε τη βόλτα λόγω παραπλανητικών πληροφοριών και διασποράς ψευδών ειδήσεων Τίποτα δεν προμήνυε ότι η βολτα θα ήταν αυτής της χιλιομετρικής έκτασης αυτού του επιπέδου ευχαρίστησης, ο τίτλος του νήματος ήταν ελλιπής και παραπλανητικός και καταληφθήκαμε εξ απηνής Να πω ότι δεν ζήλεψα? Θα πω ψέματα. Μια βόλτα από αυτές που μου αρέσουν τρελά, με αρκετά χιλιόμετρα και χωρίς το άγχος του χρονικού περιορισμού της επιστροφής. Που ξεκινάς πρωί πρωί για να επιστρέψεις βράδυ βράδυ χαλαρός, έχοντας αδράξει τη μέρα και με τις μπαταρίες σου ξέχειλες. Αχ ! ζήλεψα, και ξανά ζήλεψα, και θα ζηλεύω για μέρες ακόμα. Δε με λές, συνπαλιόγερε, σε φωνάζω, σε βάζω σε SILVER ALERT STATUS που ήσουν? Δεν ξέρεις τώρα πιά τι τρέλα σέρνεται από τους my Bikers τουλάχιστον? Λένε θαρθούνε 4,μαζεύονται 10. Λένε θα πάνε Λειβαδιά και γυρνάνε τον μισό πλανήτη! Κλασσικά πράματα. Γιατί παρέμεινες εντός στρατοπέδου λοιπόν και λουφάριζες άσκηση? Απολογήσου αλλιώς θάρθω να σου υφαρπάξω τον Πηγασούλη με καταδρομική ενέργεια ! Υ.Γ. Μέχρι ο μικρός Νικόλας που μαθαίνει προπαίδεια απάντησε εσύ? Αφιερωμένο λοιπόν : Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Παρακολούθησα το θέμα με εξαιρετικό ενδιαφέρον αγαπητέ συνπαλιογερε από τη στιγμή που αναρτήθηκε, και μέχρι το 4ο ποστ που κλείδωσε η ώρα της επιστροφής. Εγώ αν εξέλθω της πύλης της περιχαρακωμένης οικίας μου, για να θεωρήσω ότι δεν πήγε χαμένη η μέρα μου πρέπει να επιστρέψω με έρπειν και υπό την κάλυψη της νυκτος. Οπότε και αποφάσισα με συνοπτικές διαδικασίες να εκτελέσω χαλαρά τον περίπλου της Μακρονήσου αργά αργά κάνοντας συρτή. Μαζί με τις στάσεις για μπάνιο έκανα 10 γεμάτες ώρες, απέπλευσα την 9ην πρωινή και κατέπλευσα στο λιμάνι στις 7:20 με το σούρουπο. Και έτσι τουλάχιστον κράτησα τη μέρα μου γεμάτη και έπιασε τόπο η βενζίνα που έκαψα. Άμα ήξερα για τα 600 χιλιόμετρα, τη διάβαση των βουνών, τα 1200 μέτρα υψόμετρο, την προσέγγιση της λίμνης, τον καφέ στο Γαλαξίδι, και την επιστροφή μέσα στη μαύρη νύχτα θα είχα επαναπροσδιορίσει εκ νέου τον αντικειμενικό στόχο μου και θα τον είχα μετασχηματίσει, από ναυτικές, σε χερσαίες επιχειρήσεις. Αλλά εξιπατηθην στο πιο κρίσιμο σημείο, στο σημείο που έπρεπε να παρθεί μια απόφαση. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Παρακολούθησα το θέμα με εξαιρετικό ενδιαφέρον αγαπητέ συνπαλιογερε από τη στιγμή που αναρτήθηκε, και μέχρι το 4ο ποστ που κλείδωσε η ώρα της επιστροφής. Εγώ αν εξέλθω της πύλης της περιχαρακωμένης οικίας μου, για να θεωρήσω ότι δεν πήγε χαμένη η μέρα μου πρέπει να επιστρέψω με έρπειν και υπό την κάλυψη της νυκτος. Οπότε και αποφάσισα με συνοπτικές διαδικασίες να εκτελέσω χαλαρά τον περίπλου της Μακρονήσου αργά αργά κάνοντας συρτή. Μαζί με τις στάσεις για μπάνιο έκανα 10 γεμάτες ώρες, απέπλευσα την 9ην πρωινή και κατέπλευσα στο λιμάνι στις 7:20 με το σούρουπο. Και έτσι τουλάχιστον κράτησα τη μέρα μου γεμάτη και έπιασε τόπο η βενζίνα που έκαψα. Άμα ήξερα για τα 600 χιλιόμετρα, τη διάβαση των βουνών, τα 1200 μέτρα υψόμετρο, την προσέγγιση της λίμνης, τον καφέ στο Γαλαξίδι, και την επιστροφή μέσα στη μαύρη νύχτα θα είχα επαναπροσδιορίσει εκ νέου τον αντικειμενικό στόχο μου και θα τον είχα μετασχηματίσει, από ναυτικές, σε χερσαίες επιχειρήσεις. Αλλά εξιπατηθην στο πιο κρίσιμο σημείο, στο σημείο που έπρεπε να παρθεί μια απόφαση. Ωραίος !!!!!!!!! Αφού πέρασες καλά εγώ είμαι ευχαριστημένος αν και βόλτα χωρίς Θωμά είναι..............σαν να τρώω χωρίς φέτα που όσοι με ξέρουν γνωρίζουν τι σημαίνει αυτό. Αλλά αφού ξέρεις την κατάσταση........πετάει ένας μια ιδέα και βούρρρρρρρρρρ............ Και εγώ την πάτησα πάντως γιατί είχα ειδοποιήσει τον άμαχο πληθυσμό ότι θάμαι πίσω το μεσημέρι, είχα και το <<Τσίβλειο>> παράπτωμα με μη πρότερο έντιμο βίο και .......................τον ήπια κανονικά ! Δές το βίντεο πού έλεγε η καρδιά να πάω..................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Παιδιά εγω δεν ξέρω πάντως για εσάς αλλά εγώ προσωπικά ένα καφέ ήθελα να πιώ στην Λειβαδιά ή έστω κάπου εκεί και δυστυχώς και για μένα δεν είχα την δυνατότητα για μεγαλύτερη εξόρμηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Παιδιά εγω δεν ξέρω πάντως για εσάς αλλά εγώ προσωπικά ένα καφέ ήθελα να πιώ στην Λειβαδιά ή έστω κάπου εκεί και δυστυχώς και για μένα δεν είχα την δυνατότητα για μεγαλύτερη εξόρμηση. Γιώργο μην ανησυχείς περάσαμε υπέροχα,λέμε τώρα και καμιά κουταμάρα να περνάει η ώρα, γιατί είχα εγώ? Απλά ονειρεύομαι μήπως και αν και βράσε όρυζα, ένα 50άρικο βενζίνη ήθελα τι να λέμε τώρα ! Ήταν βέβαια και το τι είχα πεί αλλά ..........άσε μην το ψάχνεις ούτε εγώ έχω ξεκαθαρίσει στο μυαλό μου τι παίζει,μπερδεμένο το κουβάρι ! :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Παιδιά εγω δεν ξέρω πάντως για εσάς αλλά εγώ προσωπικά ένα καφέ ήθελα να πιώ στην Λειβαδιά ή έστω κάπου εκεί και δυστυχώς και για μένα δεν είχα την δυνατότητα για μεγαλύτερη εξόρμηση. Ναι βρε Γιώργο μια χαρά το οργάνωσες δεν σου καταθέσαμε κάποια μομφή. Απόλυτα κατανοητό και σεβαστό το χρονοδιάγραμμα της βόλτας που ήθελες, γι αυτό και δεν έγραψα και κάτι για να σου αποπροσανατολίσω το θέμα, για να εκετελεσθει όπως ακριβώς το είχες οργανώσει. Τώρα τα σχόλια εκ των υστέρων σκοπό εχουν να εκφράσουν την καλοπροαίρετη ζήλεια όσων δεν μπόρεσαν (σε μένα αναφέρομε) να ακολουθήσουν αυτή την εκδρομή με τα δυο σκέλη το δεύτερο σκέλος της οποίας πολύ ζηλέψαμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 (τροποποιήθηκε) Θωμα και γω δεν ηξερα τις προθεσεις του Νικου. Μετα το εμαθα, οταν φτασαμε στον Αλιαρτο. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 8 , 2012 από τον kosths Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Κανείς δεν το ήξερε, στο τσάκ μπάμ ήτανε ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
roussel 452 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Κρίμα γιατί το κομμάτι ήταν αυτό (και είναι από τα αγαπημένα μου) : Ακούστε το τουλάχιστον έτσι ! κρυφοχαρλεας !!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 κρυφοχαρλεας !!! <<Όλες - Όλα>> λέει το μελλοντικό μηχανάκι, προκαταλήψεις και τα λοιπά μακρυά από μένα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 κρυφοχαρλεας !!! Που.... ποιος.…πουντος… να τιμωρηθεί πάραυτα :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
roussel 452 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Που.... ποιος.…πουντος… να τιμωρηθεί πάραυτα :tooth: στην πυρά λέμε :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 (τροποποιήθηκε) :rotfl: Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 8 , 2012 από τον kosths Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Και πώς το είπε ο Τόμ .........? Σκουληκάκι? Προνύμφη? Πεταλούδα? Γαιοσκώληκα? Να μην θυμάμαι.......... :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πάλι ξέχασες να πάρεις τα χάπια για το αλζχαιμερ? :sopase: Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 8 , 2012 από τον naftilos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 παρεα/ες για ολα τα γουστα ειχε η βολτα σας..!!περασατε ολοι καλα κ αυτο μετραει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 Πάλι ξέχασες να πάρεις τα χάπια για το αλζχαιμερ? :sopase: Ναι μαμότω, γιααα θύμισέ μου πώς το λένε το σκουληκάκι ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 νικελωμενη καμπια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες