John RR 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Καλημερα σε ολο το forum..Τι βενζινη προτιματε ρε παιδια για το παπι σας?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathismalossi 199 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 μοτο το gilera εχω αλλα ιδια χρηση με το παπι κανει..απλη αμολυβδη βαζω απο βενζιναδικο με καλη ποιοτητα(ναι περιεργο ειναι).οταν κανω ταξιδι το γεμιζω 100 οκτανια βενζινη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John RR 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 δεν λεω μονο για 95αρα η 100αρα..κυριως απο ποιο βενζιναδικο βαζετε (ελιν,eko) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
disaster13 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2012 Εγώ συνήθως βάζω SUPER LRP από ETEKA ή AEGEAN Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Theoharis 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Στο παπι μου εβαζα 95αρα σχεδον παντα κ απο οπου εβρισκα...κ δεν ειχε κανενα προβλημα ουτε παραπονεθηκε ποτε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Shell V-Power Racing πάντα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marinos1234 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Shell V-Power Racing πάντα! κ εγω φιλε μου αυτη εβαζα μεχρι που δοκιμασα την 100ρα της BP και υπολογισα οτι σ ενα γεμισμα μου βγαζει 15-20 χλμ παραπανω απο τη shell Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John RR 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 κ εγω φιλε μου αυτη εβαζα μεχρι που δοκιμασα την 100ρα της BP και υπολογισα οτι σ ενα γεμισμα μου βγαζει 15-20 χλμ παραπανω απο τη shell Ρε παιδια συνεχομενα βαζετε 100αρα ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Shell V-Power Racing πάντα! me too Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 95αρα απο 2 ΕΚΟ που εχω τσεκαρει οτι εχουν καλη βενζινη και δεν κλεβουν στις αντλιες. ειχα δοκιμασει 2 γεμισματα με 100αρα παλια και δεν θυμαμαι να ειχα καμια διαφορα στα χλμ για αυτο και δεν ξαναεβαλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John RR 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 οποτε για τα μονοκυλινδρα συνφορουμιτες προτεινετε την απλη 95αρα ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Ο μόνος λόγος να βάλεις κατοστάρα είναι αν βαράει πιράκια το μοτέρ. Ούτε οικονομικότερη είναι ούτε βελτιώνει τις επιδόσεις. Για να μην αρχίσουμε να λέμε πως ενώ γράφει κατοστάρα η αντλία, εσένα σου βάζουν απλή. Αλλά μπρος στο ψυχολογικό boost είναι σαν την παροιμία "Μπρος τα κάλλη, τι είναι ο πόνος" Πριν ξαναβάλετε 100άρα κάντε μια αναζήτηση στο Google τι είναι τα οκτάνια και τι ρόλο παίζουν στα καύσιμα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Shell V-Power Racing πάντα! αν είναι 100αρα πάει πάνε χαμένα και τα extra οκτάνια και τα extra € , τα δίχρονα λόγω της χαμηλής συμπίεσης σουλεύουν το ίδιο και με την 95αρα . Στο δικό μου ο κατασκευεαστής προτείνει βενζίνη 92 ή 95 οκτανίων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 95άρα ΠΑΝΤΑ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 95άρα ΠΑΝΤΑ. +1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 παντως οντως η 100αρα χρησιμευει μονο οταν υπαρχει υψηλη συμπιεση η χτυπαει πυρακια οπως ειπε ο κλαβ. αρα στα παπακια δεν εχει κανενα νοημα.οι διαφορες ειναι ψυχολογικες... και εαν καποιος δει διαφορα το πιο πιθανο ειναι γιατι οδηγαει ασυναισθητα διαφορετικα λογω του οτι εχει 100αρα(και αρα περιμενει να δει διαφορα) μεσα, παρα εξαιτιας της 100αρας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John RR 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Ωραια... με πεισατε να χρησιμοποιω μονο 95αρα μιας και δεν χτυπαει πυρακια το μοτορι μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marinos1234 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 95αρα απο 2 ΕΚΟ που εχω τσεκαρει οτι εχουν καλη βενζινη και δεν κλεβουν στις αντλιες. ειχα δοκιμασει 2 γεμισματα με 100αρα παλια και δεν θυμαμαι να ειχα καμια διαφορα στα χλμ για αυτο και δεν ξαναεβαλα. δεν ειπα οτι ειχε διαφορα η 95αρα με την 100αρα στα χιλιομετρα αλλα η 100αρα της Shell με την 100αρα της BP.. αναμεσα σ αυτες τις 2 βενζινες διαπιστωσα οτι βγαζω αυτα τα 15 χιλιομετρα παραπανω στο γεμισμα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Φιλε μου η V power δεν ειναι κατοσταρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 εκο 95αρα αν και μια στο τοσο ειναι καλο να βαζουμε 100αρα γιατι και καλα καθαριζει τον θαλαμο καυσης επιδη αντεχει σε παραπανω συμπιεση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chriscrypton 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Super lpr την ''παλιά''οπως μου λεει κι ο βενζινας ,απο ΒP Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 σουπερ?????????????? ουυυ ουυυυυυυυυυυυ που την θυμιθηκες? χαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
disaster13 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 σουπερ?????????????? ουυυ ουυυυυυυυυυυυ που την θυμιθηκες? χαχα Κι εγώ αυτή βάζω. Και κάθε φορά λέω στον βενζινά "την παλιά" για να μην μπερδευτεί. Εξάλλου πλέον δεν έχουν σχεδόν καθόλου διαφορά στην τιμή. Και νομίζω ότι έχει περισσότερα οκτάνια. Και τον μηχανικό μου που είχα ρωτήσει αυτήν μου είχε προτείνει να βάζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Στα κρυπτον βαζετε σουπερ?θα τα καταστρεψετε ρε παιδια τα μηχανακια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
disaster13 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Στα κρυπτον βαζετε σουπερ?θα τα καταστρεψετε ρε παιδια τα μηχανακια Γιατί; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες