Jump to content
demplar

ΚΤΕΟ και για μοτοσικλέτες- 400 ευρώ το πρόστιμο

Recommended Posts

Θα περασεις αερας το κτεο μη μασας.. ολα για το παραβολο γινονται..

ρε συ σίγουρα?

γιατί αυτό από πίσω βγάζει τη μάνα του και τον πατέρα του, και καπου διαβαζα οτι ενα διχρονο του 2000 πχ, έχει ίδια όρια με ένα τετράχρονο της ίδιας χρονιάς, στέκει αυτό?

φυσικά και στα 2χρονα. έχουν όμως πιο "μεγάλα" όρια

τι να σου πω, σήμερα μου είπαν ότι από τον έκτο του 1999 μετράνε και τα 2Τ, και δεν έχω ψάξει ακόμα τι και πως γιατί μου ήρθε κάπως!

Τροποποιήθηκε από τον Apisteftos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ρε συ σίγουρα?

γιατί αυτό από πίσω βγάζει τη μάνα του και τον πατέρα του, και καπου διαβαζα οτι ενα διχρονο του 2000 πχ, έχει ίδια όρια με ένα τετράχρονο της ίδιας χρονιάς, στέκει αυτό?

Κοιτα το δικο μου ειναι του 1997 υπερκυβισμενο και με πλουσιο μιγμα και δε μου ειπαν τιποτα, σιγουρα υπαρχει καποιο οριο αλλα στις παλιες μοτοσυκλετες ισχυουν τα ορια που υπηρχαν οταν εγινε η εισαγωγη τους, αν θελεις να μη ντουμανιαζει τοσο βαλε καινουρια βενζινη με ενα καλης ποιοτητας λαδι σε αναλογια 1% ή 2% ωστε να μη βγαζει τοσο ντουμανι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στο δικό σου το 1997 δεν γίνεται καν μέτρηση.Μπορείς να δεις το δελτίο που πήρες

Από 17/06/1999 γίνεται μέτρηση καυσαερίων άσχετα αν είναι 2τ ή 4τ(υπάρχουν τα ανάλογα όρια)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στο δικό σου το 1997 δεν γίνεται καν μέτρηση.Μπορείς να δεις το δελτίο που πήρες

Από 17/06/1999 γίνεται μέτρηση καυσαερίων άσχετα αν είναι 2τ ή 4τ(υπάρχουν τα ανάλογα όρια)

Η αληθεια ειναι αυτη που ειπες, στο δικο μου δεν εγινε καν μετρηση, αλλα οπως ειπες υπαρχουν τα αναλογα ορια, αφου πηρε τοτε εγκρηση με βαση καποια ορια στους ρυπους και εβγαλε αδεια κυκλοφοριας αρα θα περασει κτεο με την προυποθεσει οτι δεν το υπερβαινει πολυ, δηλαδη θελω να πω οτι δεν εχει το ιδιο οριο μια μηχανη του 2000 με μια του 2010, τα λεω σωστα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
αν θελεις να μη ντουμανιαζει τοσο βαλε καινουρια βενζινη με ενα καλης ποιοτητας λαδι σε αναλογια 1% ή 2% ωστε να μη βγαζει τοσο ντουμανι.

είναι με τρόμπα ρε γμτ (σκούτερ) και δεν ξέρω πόσο ανοιχτή είναι,

είναι δίκοπο,

να δώσω ένα 20άρικο παραπάνω και να μου το περάσουν έτσι?

ή να το πάω, και αν το κόψουν, να τρέχω σε μάστορες για ρύθμιση μείγματος κλπ και επανέλεγχο?

υπάρχει και η περίπτωση να περνάει κανονικά και όπως είναι τώρα, ή να μην δίνουν τόση σημασία, αλλά αυτό δεν μπορώ να το ξέρω από πριν...

Από 17/06/1999 γίνεται μέτρηση καυσαερίων άσχετα αν είναι 2τ ή 4τ

αυτό μου είπαν και εμένα :wacko:

μηχανάκι χωρίς καταλύτη, που πετάει την αμόλυβδη ωμή από την εξάτμιση +λαδάκι του θεού, τι σκατά όρια παίζει να έχει... :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μετά τις 17/06/2003 ισχύουν "αυστηρότερα" όρια αλλά και πάλι είναι αρκετά ελαστικά στο να "κοπεί" εκεί

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συγνωμη ρε παιδια για να καταλαβω κατι.εγω που πρεπει να το ξερω δηλαδη οτι πρεπει να περασω κτεο τη μηχανη?να ρωτησω το θεο?ενα χαρτι ενα μηνυμα κατι δεν πρεπει να μου στειλουν?τηλεοραση εχω να δω 2 μηνες για διαφορους λογους κ ουτε ιντερνετ εχω στο σπιτι.αλλα και να ειχα πρεπει να καθομαι να ψαχνω εγω αν πρεπει να περασω κτεο αντι να με ειδοποιησουν με καποιο τροπο οτι μεχρι τη ταδε ημερομηνια πρεπει να περασω κτεο?εδω πηρα τη μηχανη πριν 2 μηνες και με πηραν χτες απο τα κεπ να μου δωσουν την αδεια κυκλοφοριας τα κτεο τους μαραναν.λες και δε ξερουμε οτι αν τους λαδωσεις θα σε περασουν ακομα και να λειπουν τα φρενα.νιαστηκαν και καλα για την ασφαλεια μας παλι κ οχι για να αρπαξουν λεφτα απο παντου.εντελως τυχαια το ειδα εδω για τα κτεο,ιδεα δεν ειχα

Τροποποιήθηκε από τον bill_daytona

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρώτησα και εγώ όταν πήγα το CBR για το αν περνάει μια παλιά Vespa 150 που έχω και τι γίνεται με τους ρύπους. Μου είπαν πως στα παλιά (πρό 1999) δεν μετρούν ρύπους κτλ, παρα μόνο φώτα, αριθμο πλαισίου, φρένα κτλ.

Αυτό που δεν ρώτησα είναι τι γίνεται αν δεν έχει καθρέπτες, που η δική μου Vespa δεν έχει και μάλιστα δεν έχει καν βάσεις για να βάλεις....

Ξέρει κανείς τι παίζει με τους καθρέπτες στα παλιά δίκυκλα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νταξει μωρε... τα λεφτα να τσιμπισουν τα ικτεο και το λαδωματακι κ δε γαμιεται.. ελενχος..

ΧΑ!

ειμαι σιγουρος οτι αν καποιος κατσει κ ψαξει τι και ποιος εχει τις μεγαλες αλυσιδες κτεο δε θα πεσει απο τα συννεφα οταν ανακαλυψει οτι εχει συγγενειες με καποιο λαμογιο πολιτικο...

Δηλαδη ελλαδα μου λες να μην αγορασω πραγματικα αντικειμενα που θα μου δωσουν πραγματικη ασφαλεια αλλα να χαλασω τα λεφτα μου σε χαρτια που "δειχνουν οτι ειμαι ασφαλης ε?"...Σιχαματα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως αν μάθει κάποιος τι γίνεται στα δίχρονα ας πει. Με ενδιαφέρει για 125 κυβικά του 2006 με αντλία που ούτως ή άλλως δεν βγάζει ντουμάνι ακόμη και τσιμπημένη που έχω την αντλία. Έχω και τη δυνατότητα να φτωχύνω το μείγμα στο καρμπ του ρελαντί και να μην έχω θέμα.. Αλλά αν κάποιος έχει περάσει σύγχρονο δίχρονο ας πει τι γίνεται με το θέμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα σου πω εγω τι γινεται που ρωτησα σημερα.και τελειο να ειναι το μηχανακι κατι θα βρουνε για να μη σε περασουν κ να πας να τους δωσεις ενα 20αρικο μετα για να σε περασουν.ολα ετσι λειτουργουν στην ελλαδαρα.λαμογια ολοι.μετα ειμαστε κ περηφανοι που μαστε ελληνες. . . .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό που δεν ρώτησα είναι τι γίνεται αν δεν έχει καθρέπτες, που η δική μου Vespa δεν έχει και μάλιστα δεν έχει καν βάσεις για να βάλεις....

Ξέρει κανείς τι παίζει με τους καθρέπτες στα παλιά δίκυκλα?

Αν δεν εχει καθρεφτες απο τον κατασκευαστη δεν εχεις προβλημα !

Εδω παντως φαινεται να εχει χαμηλη τιμη για μοτο!

http://www.mrkteo.gr/index.php?page=21

Αυτες τις μερες θα περασω την παπια που ειναι του 86 και θα ενημερωσω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά ηρεμήστε λίγο με τα ΚΤΕΟ αμέσως λαμόγια.

Πήγε κανείς σας και του τα έκαναν;

Πως τα λέτε αυτά τα σενάρια που σε κόβουν για να λαδώσεις;

Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει, μπορώ να σας πω ότι κάνουν τα στραβά μάτια σε μικροπαραπτώματα.

Το δικό μου που κοντεύει 20 χρόνων μηχανάκι το πέρασα το καλοκαίρι όπως και αρκετοί φίλοι, κανένας δεν κόπηκε ούτε καν επίτηδες όπως και κανένας δεν λάδωσε.

Αν πας με κανένα με τα λινά και χωρίς φρένα-φώτα κλπ και βέβαια θα σε κόψουν και δεν φταίει το ΚΤΕΟ ούτε το σύστημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γενικώς έχουμε την τάση, σαν κοινωνία, σαν λαός, να εφευρίσκουμε με το μυαλό μας, συνομωσίες, ατιμίες και να τρέχει ο νους μας στο κακό, όλο σε κάτι άλλους, ποτέ σε εμάς. Ίσως για να ξορκίσουμε την δική μας ανικανότητα-ατιμία-κακό, αλλού να είναι κι όπου νάναι...

Εμένα το VFR της υπογραφής, είναι πια 22 ετών, και πέρασε αέρα. Ούτε με κόψανε, ούτε μου ζητήσανε τίποτα περίεργο, ούτε με κοίταξαν κάπως, γενικά δεν είδα να υπάρχει περιβάλλον ή ατμόσφαιρα για τέτοια.

Ειδικά τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ, δεν τα συμφέρει να σε κόβουνε, γιατί αφενός ο επανέλεγχος είναι τζάμπα (οπότε γιατί να σε κόψουνε, και να έχουν να κάνουν μαζί σου και ΔΕΥΤΕΡΗ φορά), αφετέρου, άμα σε παρακόβανε ΑΔΙΚΑ, θα πας σε άλλο ΚΤΕΟ και θα χάσουν μελλοντικά τον πελάτη...

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.......εντελως τυχαια το ειδα εδω για τα κτεο,ιδεα δεν ειχα

θα σου πω εγω τι γινεται που ρωτησα σημερα.και τελειο να ειναι το μηχανακι κατι θα βρουνε για να μη σε περασουν κ να πας να τους δωσεις ενα 20αρικο μετα για να σε περασουν.ολα ετσι λειτουργουν στην ελλαδαρα.λαμογια ολοι.μετα ειμαστε κ περηφανοι που μαστε ελληνες. . . .

Λίγο σε...Πάγκαλο και ''μαζί τα φάγαμμμ'' τα λές.... :pinch:

Δεν ειναι όλοι λαμόγια και ουτε είμαστε όλοι περήφανοι. :afro:

Το γεγονος οτι σημερα το ξημέρωμα, ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕΣ ΤΥΧΑΙΑ για τα ΚΤΕΟ απο 1 φορουμ, και το μεσημερι πλέον

εχεις ΚΑΙ άποψη ότι ''κατι θα βρούνε'' , τα αφήνω ασχολίαστα.... :pray: :pray: :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως και εγώ τη γρια την πέρασα κανονικά και ας είναι του '92, από τη στιγμή που έχεις το μηχανάκι σωστό και με τα όλα του, δεν υπάρχει λόγος να μην περάσει.

Το μικρο, αν και είναι καραμαμά, το φοβάμαι μόνο για ρύπους, επειδή είναι 2Τ και μοντέλο 2000, μην φάω κανα άκυρο και τρέχω μετά για ρυθμίσεις κλπ και χ3σε μέσα Πολυχρόνη..!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πέρασα κανονικά πάντως το ΑΧ-1 και δεν λάδωσα κιόλας. Μόνο παράπτωμα οτι ο μπροστά δίσκος είχε "πάρει" λίγο, αλλά μέσα σε επιτρεπτά όρια και τα φλας που δεν αναβοσβήνανε. Αν με κόβανε πάντως, θα το ΕΦΤΙΑΧΝΑ και θα ξαναπήγαινα γιατί θέλω να είμαι σωστός στο δρόμο. Είπαμε, κάγκουρας κάγκουρας αλλά η μάνα μου με θέλει και για αύριο. Δεν θα δώσω 20€ για να είμαι πτυχιούχος δημόσιος κίνδυνος. Όσο το μηχανάκι σου δουλεύει σωστά, τόσο το απολαμβάνεις χωρίς άσπρες τρίχες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχω ένα "παπάκι" που τα στοιχεία στην άδεια κυκλοφορίας είναι στο νομό Κέρκυρας αλλά το κυκλοφορώ στην Αθήνα θα πρέπει να το περάσω κτεο; από ότι γνωρίζω στην Κέρκυρα ακόμα δεν περνάνε τα μηχανάκια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχω ένα "παπάκι" που τα στοιχεία στην άδεια κυκλοφορίας είναι στο νομό Κέρκυρας αλλά το κυκλοφορώ στην Αθήνα θα πρέπει να το περάσω κτεο; από ότι γνωρίζω στην Κέρκυρα ακόμα δεν περνάνε τα μηχανάκια

....για να'χει τιμές εδω, μάλλον περνανε. :afro:

http://www.kteokerkyras.gr/pricelist.php

Ψαξου να το περάσεις Αθηνα.

Θα΄ναι και πιο φθηνά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λίγο σε...Πάγκαλο και ''μαζί τα φάγαμμμ'' τα λές.... :pinch:

Δεν ειναι όλοι λαμόγια και ουτε είμαστε όλοι περήφανοι. :afro:

Το γεγονος οτι σημερα το ξημέρωμα, ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕΣ ΤΥΧΑΙΑ για τα ΚΤΕΟ απο 1 φορουμ, και το μεσημερι πλέον

εχεις ΚΑΙ άποψη ότι ''κατι θα βρούνε'' , τα αφήνω ασχολίαστα.... :pray: :pray: :pray:

τι ενοεις δηλαδη ρε φιλε?να σε πληροφορησω οτι οντως χτες το βραδυ ενημερωθηκα και επειδη η προθεσμια ειναι μεχρι τις 8 του μηνα κ δε γουσταρω να πληρωνω προστιμα ρωτησα ενα γνωστο φιλου μου για το θεμα και μου ειπε αυτο ακριβως.τωρα αν το ειπε για να αρπαξει κανα 20αρικο δε ξερω,εμενα το ΧΤ ειναι σε αριστη κατασταση εχω βαλει και λαστιχα κ δεν εχει κανενα προβλημα,του το ειπα κ μου απαντησε οτι αμα θελουν να βρουν κατι για να λαδωσεις θα το βρουν.εσυ δηλαδη δε το πιστευεις αυτο?στην ελλαδα ζουμε,εδω δινεις για διπλωμα και σε κοβουν επειδη ανοιξες τη πορτα με το αριστερο χερι κ οχι με το δεξι επειδη δε λαδωσες,δεν θα μου φαινοταν παραξενο να με κοψουν κ στα κτεο για κατι ασημαντο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι ενοεις δηλαδη ρε φιλε?να σε πληροφορησω οτι οντως χτες το βραδυ ενημερωθηκα και επειδη η προθεσμια ειναι μεχρι τις 8 του μηνα κ δε γουσταρω να πληρωνω προστιμα ρωτησα ενα γνωστο φιλου μου για το θεμα και μου ειπε αυτο ακριβως.τωρα αν το ειπε για να αρπαξει κανα 20αρικο δε ξερω,εμενα το ΧΤ ειναι σε αριστη κατασταση εχω βαλει και λαστιχα κ δεν εχει κανενα προβλημα,του το ειπα κ μου απαντησε οτι αμα θελουν να βρουν κατι για να λαδωσεις θα το βρουν.εσυ δηλαδη δε το πιστευεις αυτο?στην ελλαδα ζουμε,εδω δινεις για διπλωμα και σε κοβουν επειδη ανοιξες τη πορτα με το αριστερο χερι κ οχι με το δεξι επειδη δε λαδωσες,δεν θα μου φαινοταν παραξενο να με κοψουν κ στα κτεο για κατι ασημαντο

Αν είχες κάνει τον κόπο να διαβάσεις και το άλλο θέμα που είναι σχετικό με το ΚΤΕΟ θα είχες ήδη διαβάσει ότι οι περισσότερες μοτοσυκλέτες περάσανε τον έλεγχο χωρίς λάδωμα.

Αυτό που σου είπε ο γνωστός σου απλά δεν ισχύει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν είχες κάνει τον κόπο να διαβάσεις και το άλλο θέμα που είναι σχετικό με το ΚΤΕΟ θα είχες ήδη διαβάσει ότι οι περισσότερες μοτοσυκλέτες περάσανε τον έλεγχο χωρίς λάδωμα.

Αυτό που σου είπε ο γνωστός σου απλά δεν ισχύει.

οκ εγω θα παω χωρις λαδωμα γιατι η μηχανη ειναι σε αριστη κατασταση και μηχανικα και απο φρενα και απο λαστιχα και περιφερειακα και θα δουμε.μακαρι αλλα εγω δε το πολυπιστευω.αλλα ειναι κ αυτο που στα φορουμ ολοι φορανε κρανος,ολοι δε λαδωνουν ποτε,ολοι εχουν τις μηχανες σε τελεια κατασταση και εξω εχει γεμισει ο κοσμος με ακρανους που κανουν σουζες και δεν αλλαζουν ουτε λαδια και οι μηχανες κολλανε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ισχύει ότι κοιτάζουν ρύπους και στα δίχρονα???

Εχω ένα 125cc με άδεια του 2000,

13ών χρονών δίχρονο, που κάποτε στα νιάτα του έκαιγε αγνή παρθένα Super, ούτε καταλύτες ούτε τίποτα, ρε παιδιά με αυτό άμα με σταματήσει η Greenpeace θα με τουφεκίσει επιτόπου! :hunter:

Τα κοιτάζουν, και αν ναι, παίζει να περάσει???

TEOKOTZAK έκανα quote το μήνυμα σου για να το δεις να πεις και εσύ που είσαι μέσα στα κολπα!

παιζει να περασει γιατι εχει υψηλα ορια το 2τ και μετραμε μονο στο ρελαντι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οσον αφορα την `επαρχια - με ενημερωσαν χθες που περασα το παπι οτι εφοσον ειναι δηλωμενο σε νησι δεν υποχρεουται να περασει,ΑΛΛΑ εφοσον κυκλοφορω στην Αθηνα ειναι στη διακριτικη ευχερεια του τροχονομου που θα με σταματησει να με "γραψει" οποτε για 15 ευρω δεν ηθελα να το ρισκαρω.Τελειωσα σε περιπου 2 ωρες γιατι ειχε αρκετη ουρα 50-60 μηχανακια.Δεν μου ζητησαν κατι παραπανω......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα