Jump to content
Ταξιδευτής

71ος Παράλληλος: Η μοναξιά του αναβάτη...

Recommended Posts

:_thumbsup: :_thumbsup: πολυ καλο και εδιαφερουσες πληροφοριες για μελοντικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλέ μου φίλε Νικόλα ευχαριστώ ολόψυχα που με είχες μαζί σου και με ταξίδεψες σε ένα ταξίδι ονείρου που οι σωματικές αντοχές μου δεν μπορούν να κάνουν πλέον, ποιός ξέρει.....some other place some other time................

Να΄σαι καλά φίλε μου καλέ και πάντα γερός - δυνατός - υγιής να επαναλάβεις τέτοια επικά ταξίδια !

Αφιερωμένο..............

http://www.youtube.com/watch?v=Np1gdZ_XxTs

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάει και αυτό το ταξίδι.

Ευχαριστούμε "Ταξιδευτή" Νίκο για την όμορφη διαδρομη, με τις ωραίες εικόνες και τα λόγια σοφίας που αποκτούνται μόνο μέσα απο τέτοιες εμπειρίες & διαδρομές.

Αυτό που έχω να σου πώ μονο, είναι οτι ξεκίνησες να γράφεις αυτό το ταξιδιωτικό 1 βδομάδα αφού αγόρασα την μοτοσυκλέτα, με σκοπό να γυρίσω τον κόσμο (ναι δεν κάνω πλάκα), και διαβάζοντας το ταξιδιωτικό σου, αντί να μάθω που είναι ο συμπλέκτης, έψαχνα αξεσουάρ για να είμαι έτοιμος για την πρώτη μου εξόρμηση το καλοκαίρι.

Σε ευχαριστώ :)

Τροποποιήθηκε από τον MentalRay

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα που τελείωσε μπορώ κι εγώ να γράψω οτι και να πω βέβαια θα ειναι λιγο μπροστά σ αυτα που έζησες και μας περιέγραψες με το μοναδικό σου τρόπο το μονο που μπορώ να πω είναι οτι σε ζηλεύω και σε θαυμάζω και οτι ξερω πως εχεις πολλά ακόμα ταξίδια και περιπέτειες να μας περιγράψεις ακομα και σίγουρα ολοι τα περιμένουμε με ανυπομονησία. Μεχρι το επόμενο λοιπόν...

Τροποποιήθηκε από τον Vic

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα αρχίσουν να μας δημιουργούνται ψυχολογικά με τα όσα είδες εκεί και όσα βλέπουμε εδώ κάθε μέρα....

αλήθεια θέλω να σου ζητήσω μια χάρη....αν ποτέ βρεθούμε σε καμιά μάζωξη του mybike να ανοίξουμε μια κουβέντα για το πως αισθάνθηκες μετά την επιστροφή στην Ελλάδα και την επιστροφή στις εικόνες της.

Μέχρι να σου απαντήσει, θα σου πω πώς ένοιωσα εγώ γυρνώντας μετά από 2 μήνες στην Αυστραλία ακριβώς 21 χρόνια πριν..... (τέλη Γενάρη 1992).

Απλά πολιτισμικό σοκ! Και όταν λέω σοκ, το εννοώ 101%.

Κοίταγα σαν ηλίθιος δεξιά - αριστερά τα δρώμενα (κίνηση, άνθρωποι) και μη (κτίρια, υποδομές) και απορούσα πώς κατάφερνα να επιβιώνω επιτυχώς σε τέτοιο μπάχαλο, ενώ ταυτόχρονα ντρεπόμουνα, ανησυχώντας μην ξεπροβάλλει από καμμιά γωνιά κανάς Αυστραλός απ' αυτούς που είχα συναντήσει και κουβεντιάσει εκεί και μου χτύπαγε συμπονετικά την πλάτη κάπως έτσι. :sopase:

Έφτασα στη γειτονιά μου, πήγα στο οικείο σουβλατζίδικο, χτύπησα 4 πιτόγυρους περιποιημένους (μου έλειψαν σαν την άσπρη σκόνη για τους ναρκομανείς) και όλα έσιαξαν ως δια μαγείας....... :lol:

Ελλαδιστάν. :greece: Δεν μοιάζει με καμμιάν. :meeting:

..............................................

Αφησα το Βελιγραδι πισω με αλλη μια υποσχεση να γυρισω ξανα. Βλεποντας στους καθρεφτες την εικονα της πολης που χανοταν στον οριζοντα ημουν σιγουρος οτι αυτη θα ηταν μια υποσχεση που θα κρατουσα.

8319822588_e54e867f91_c.jpg

Θα σκάσω άμα δε σε ρωτήσω ρε φίλε..... :blowup:

Αυτή τη φωτογραφία ΠΩΣ διάολο την τράβηξες?! Έχεις "μάτια" και στον λώκο? :lipssealed: :P

Εντάξει, όλες οι εν κινήσει με μοτοσυκλέτα φωτό είναι δύσκολες να τραβηχτούν, αλλά να τραβάς τόσο καθαρά και προς τα πίσω....... έλεος! Μάθε μου τα κόλπα κι εμένα του καψερού. :sorry:

Σκούτερ οδηγούσες? :tooth: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η αλήθεια είναι πως ότι και να πεις είναι λίγο... γιατί ποιός δε θέλει να ταξιδέψει, να γνωρίσει καινούριους τόπους, να γίνει φιλαράκι με άγνωστο κόσμο να ζήσει όλες αυτές τις μαγικές στιγμές που σου προσφέρει απλόχερα ένα ταξίδι στις δύο ρόδες..

αλλά η θεωρία από την πράξη είναι πολύ μακριά, οπότε να κάνεις αυτό το ταξίδι και μάλιστα μόνος από μόνο του είναι πολύ σημαντικό για μένα.

και υπάρχει και κάτι πιο ουσιαστικό σε όλα αυτά.. είναι ο τρόπος που το ζεις και βιώνεις, σα να ρουφάς την κάθε στιγμή, την κάθε γωνιά που αντικρύζεις, παίρνεις το καλύτερο που σου δίνεται.. για μένα, αυτό είναι που μου μένει από την υπέροχη περιγραφή σου κι όχι ο προορισμός.. εύχομαι να τα "πούμε" και στο επόμενο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νίκο, σ' ευχαριστούμε για την κατάθεση ψυχής που μας έκανες μέσα απ' αυτό το ταξιδιωτικό. Είθε να έχεις πάντα χρόνο & χρήμα για να μας ταξιδεύεις μαζί σου.

ΔΕΝ σ' ευχαριστούμε για τις φωτογραφιές που έβαλες από την Πολωνία... (άντε να πείσεις την γυναίκα να πας χωρίς αυτή προς τα εκεί :rotfl::bop: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολλα ευχαριστω για αυτο το υπεροχο ταξιδι που καναμε μαζι σου!!!!

και τι καταθλιψη σε πιανει μετα για την χωρα μας, που ζουμε????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα ταπεινό ευχαριστώ από ένα μηχανόβιο.

Το ταξίδι σου και η περιγραφή του με μάγεψαν. Και πάλι ευχαριστώ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι να πει κανεις και να μην πει ..... τα λογια ειναι απολυτος περιτα ..... ενα μπραβο ισως να φανει πολυ λιγο για ολο αυτο που καταφερες ... το ποιο δυσκολο που εκανες ηταν το οτι γυρισες δεν ξερω πως τα καταφερες και δεν εμεινες απλα σε εναν καινουργιο τοπο και να κανεις την ζωη σου τις βολτες σου εκει μακρια απο ολο αυτο το χαος .... φιλε Νικο περιμενω την μερα που θα σε γνωρισω και απο κοντα γιατι εχω να σου πω κατι το οποιο δεν λεγετε ετσι ......

και που εισαι περιμενουμε να ανοιξεις παλι τον χαρτη και να μας πεις για την ρωσια που κατι αφησες να υπονοηθει ......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από την αρχή δεν πόσταρα ούτε μία φορά, περίμενα καρτερικά τόσο καιρό να τελειώσεις την αφήγηση σου για να σου πω ΕΥΓΕ !!!

Καλούς δρόμους να έχεις πάντα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχω λόγια.. Απίθανο ταξίδι!

Ευχαριστώ για αυτή την υπέροχη "μεταφορά" που μας έκανες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα η πραγματοποιηση του ονειρου ειναι το τελος του δρομου η η αρχη ενος επομενου?

Και εσυ φιλε Νικο μας εδωσες την απαντηση με τον ποιο γλαφυρο τροπο....και σε ευχαριστουμε που μοιραστηκες μαζι μας ολα σου τα

αισθηματα σε αυτο το ταξιδι...

Και που'σαι?Να ξερεις πως ολοι μας απο καπου περνουμε την σκυταλη για να συνεχισουμε....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένα καθαρισμό θέλει το θρεντ από τις ευχαριστίες μας ώστε να διαβάζουμε μονορούφι το οδοιπορικό..!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χίλια μπράβο Νίκο. Με έκανες να αισθανθώ πολύ οικεία. Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και ας μη σε έχω δει ποτέ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλά "ευχαριστώ" δε φτάνουν για τις εικόνες/σκέψεις/αφήγηση/προβληματισμούς που μας μετέφερες!!

Ανοιξες τη καρδιά σου τόσο απλόχερα και τόσο γενναιόδωρα όσο οι άνθρωποι που γνώριζες αλλά και οι νέοι φίλοι που έκανες!!

(στους διαδικτυακούς ήδη έχεις κερδίσει κι εμάς!)

Αυτή είναι η μέγιστη χαρά του να μοιράζεσαι, του να δίνεις...και όσο δίνουμε ο ένας στον άλλο τόσο μπορούμε να...ελπίζουμε!

Να ζούμε!

Να είσαι καλά και εύχομαι τα ΚΑΛΥΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

''Παντα θα υπαρχει ενας δρομος που δεν πηρες''...

Εκπληκτικος απο την πρωτη ως και την τελευταια σου κουβεντα!

Σαν το ταξιδη σου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν έχω πολλά να συμπληρώσω στους από πάνω...

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ρε γαμώτο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άλλο ένα πανέμορφο ταξιδιωτικό σου Νίκο.

Σε ευχαριστούμε που ταξιδέψαμε μαζί σου.

Εύχομαι σύντομα και σε άλλο.

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λιγο αργοτερα, στη Κατερινη ο Πετρος και οι αλλοι φιλοι με καλωσοριζαν σαν παλιοι φιλοι που ανταμωναν απλα για ενα καφεδακι στην ακρη μιας ομορφης παραλιας μετα απο καιρο.

Τους κοιτουσα και ηθελα να τους πω οτι τα ζεστα τους χαμογελα ηταν οτι πιο ομορφο ειχα δει σε ολο αυτο το ταξιδι αλλα δεν το εκανα.

Ημουν σιγουρος οτι το ηξεραν ηδη.

8319837112_3e39dbe359_c.jpg

Νίκο σαν να θέλαμε να διαψέυσουμε την ''μοναξιά του αναβάτη''με την παρέα,σε εκείνο το καφέ,εκείνο το Σαββατόβραδο στην παραλία Κατερίνης.Ελπίζω να το καταφέραμε. :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλά μπράβο για το ταξίδι και ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας ταξίδεψες μαζί σου.

Θέλει μεγάλα cojones αυτό που έκανες και έζησες.

Εύχομαι του χρόνου να μας ταξιδέψεις σε μία καινούργια και ακόμα πιο συναρπαστική ταξιδιωτική περιπέτεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ κι απο μενα Νικολα.

Απ ολες τις χωρες μ αρεσε η Σλοβακια περισσοτερο, δεν ξερω γιατι........ :think::grin::whistling:

Τροποποιήθηκε από τον nikolas fmx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα