Jump to content
Whatevier

Εξεταστικη σεπτεμβριου Φαρσα Engineering's paradise

Recommended Posts

Τί να λέμε, χιούμορ, αυτοσαρκασμός, συμμετοχή των επιτηρητών................

Σκεφθείτε αντίστοιχη φάση στα "σοβαρά" πανεπιστήμιά μας.......... Σκεφθείτε αντίδραση από το δυσκοίλιο διδακτικό προσωπικό, ξυνισμένους σχολιασμούς από τους πρετεντέρηδες, μεσημεριανές αναλύσεις από τις τατιάνες........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Στην αρχη που δεν ειχα παρει ειδηση οτι συμμετεχουν και οι επιτηρητες λεω νταξ, καλη σταδιοδρομια σε αλλη δουλεια παιδια..

Εδω εχουμε μπερδεψει τη σοβαροτητα με τη σοβαροφανεια.. αν και οι περισσοτεροι μεταπτυχιακοι και γενικα μικροι σε ηλικια καθηγητες ειναι αρκετα καλα ξηγημενοι..

Οι παλιες καραβανες απ΄την αλλη..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω δεν καταλαβα ποιος κανει φαρσα σε ποιον

μια μεριδα φοιτητων μαζι με τους εξεταστες στο υπολοιπο ετος ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εξαιρετικό (και ανακινεί και κάποιες αναμνήσεις από ανάλογες φάσεις από τη φοιτητική μου ζωή - στο εξωτερικό).

Για την εδώ κατάσταση, μιλώντας εκ των έσω, είναι τόσα τα στραβά και τα εμπόδια στην κανονική λειτουργία

που ούτε διάθεση έχεις ούτε και καμιά πιθανότητα επιτυχίας να οργανώσεις κάτι τέτοιο με τους φοιτητές σου για χαβαλέ.

Καταρχάς αρκετοί από τους ίδιους θα το έβλεπαν με κακό μάτι άσε δε που ξαφνικά θα αποκτήσει, πολιτική, κοινωνική, πιθανώς ακόμα και θρησκευτική σημασία :uglystupid2:

:grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην αρχη που δεν ειχα παρει ειδηση οτι συμμετεχουν και οι επιτηρητες λεω νταξ, καλη σταδιοδρομια σε αλλη δουλεια παιδια..

Εδω εχουμε μπερδεψει τη σοβαροτητα με τη σοβαροφανεια.. αν και οι περισσοτεροι μεταπτυχιακοι και γενικα μικροι σε ηλικια καθηγητες ειναι αρκετα καλα ξηγημενοι..

Tο αυτό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μηχανολογια και ας μην παρω πτυχιο ποτε!! :lol:

Ενταξει θεοι τα παλικαρια, και πολλα Ρισπεκτα στους επιτηρητες!! Τα Vocals και τα βιολια με πεθαναν!!

:worthy: :worthy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μηχανολογια και ας μην παρω πτυχιο ποτε!! :lol:

Ενταξει θεοι τα παλικαρια, και πολλα Ρισπεκτα στους επιτηρητες!! Τα Vocals και τα βιολια με πεθαναν!!

:worthy: :worthy:

αλλος ενας δικος μας αιωνιος.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ελα κ εγω μηχανολογος 8ο χρονο..

παντου υπαρχουν wannabe μηχανολογοι τελικα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιλάς σωστά.

Για τις καραβάνες + τους νέους όμως, you never know.

Είναι τζόκερ.

Το βίντεο είναι άπαιχτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιλάς σωστά.

Για τις καραβάνες + τους νέους όμως, you never know.

Είναι τζόκερ.

Το βίντεο είναι άπαιχτο.

Δικιο εχεις.

Δεν λεω οτι ειναι ο κανονας, ενοοειται οτι υπαρχουν και μια χαρα παλιες καραβανες.

Αλλα κατι το χασμα γενεων και λογικης (γιατι οταν εχεις 65αρη καθηγητη ειμαστε 2 ζωες μακρια).

Κατι η προσκολληση σε τυπολατριες και "αξιες" χωρις νοημα, κανουν την επικοινωνια δυσκολη.

Προσωπικα τις παλιες καραβανες που ειναι σωστοι τυποι τις εκτιμω πολυ. Εχουμε τα μαστορια στο μηχανουργειο και ειναι η καλυτερη μου να λενε ιστοριες και να συζητας μαζι τους.

Anyway, δεν κανει η ηλικια τον ανθρωπο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμείς οι περισσότεροι που έχουμε είναι ψωνάρες που νομίζουν οτι είναι επιστήμονες και τους κοροιδεύουν και οι πέτρες

οι πιο γαμάτοι είναι οι βοηθοί, οι μεταπτυχιακοί και αυτοί που κάνουν τα εργαστήρια

πάλι καλά που υπάρχουν και αυτοί και μας λένε και καμιά σωστή κουβέντα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Just like the Hindenberg

I am an engineering failure

:tooth: :tooth: :tooth:

Πάρα πολύ καλό.

Αυτό είναι πανεπιστήμιο!

Για να μην ξεχνάμε ότι είμαστε άνθρωποι.

Υπάρχουν όμως κι εδώ εξαιρέσεις στην μιζέρια... B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ελατέ ρε, και εδώ στις σχολές κατι αντίστοιχο συμβαίνει, μην είστε κακοπροαίρετοι,

χαρακτηριστικό δείγμα το παρακάτω βίντεο, ειδικά στο 2:20 αλλα και από το 3:10 μου θύμισε πολύ το πρώτο βίντεο του θέματος

http://www.dailymoti...11_news?start=0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ελατέ ρε, και εδώ στις σχολές κατι αντίστοιχο συμβαίνει, μην είστε κακοπροαίρετοι,

χαρακτηριστικό δείγμα το παρακάτω βίντεο, ειδικά στο 2:20 αλλα και από το 3:10 μου θύμισε πολύ το πρώτο βίντεο του θέματος

http://www.dailymoti...11_news?start=0

Μια βόμβα ρε πούστη μου να μην μείνει τίποτα... Δυστυχώς αυτή είναι η επόμενη γενιά καλοπερασάκιδων...Το σύστημα από μόνο του συντηρείται και ότι και να λέμε οι υπόλοιποι για αλλαγή νοοτροπία είναι μαλακίες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η τέλεια ευκαιρία να κάνεις no mercy αντιγραφή

Από το στόμα μου το πήρες :D

Βέβαια δεν ξέρω αν είμαι ξενέρωτος αλλά το όλο σκηνικό δεν μου κάνει και πολύ αστείο...

Ψιλοχαζοαμερικάνικο κρυόκωλο χιούμορ!

Όπως και να έχει, το ωραίο ήταν το πόσο δεκτικοί ήταν και οι επιτηρητές (συμμετέχοντας κι όλας) σε μία πλάκα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα