cTeLiOc 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 λοιπον καλησπερα σας , εχω καταληξει να αγορασω beverly μεταχειρο αλλα το διλλημα ειναι να παρω ενα 250αρι του 07 που εχω βρει με 1500ε ή ενα 300αρι του 09 στα 2000? υπαρχει διαφορα στην οδηγηση? επισης ψαχνω και για ενα κρανακι γυρω στα 100-120ε εχετε να προτεινετε κατι? υγ . ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 Ο βηχας και τα κυβικα δε κρυβονται..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 300άρι θα διάλεγα γιατί στα σκούτερ φαίνεται όταν κάτι είναι πιο σύγχρονο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
err 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 αν είναι σου μείνουν 100 για κράνος πάρε το 250 και να σου μείνουν 300 για κράνος 300 για μπουφαν κ γάντια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 Με 100 ευρώ βρίσκεις αρκετών εταιρειών entry level κράνη. Εγώ έχω δοκιμάσει της agv και της grex που για μέσα στην πόλη ή και για τις ταχύτητες κίνησης του beverly είναι μια χαρά. Δεν ξέρω διαφορές των Beverly που λες. Θα έλεγα να πάρεις αυτό που είναι σε καλύτερη κατάσταση και σου γεμίζει περισσότερο το μάτι και ο ιδιοκτήτης. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cTeLiOc 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 το κράνος mt raptor που ειναι σπαστο ειναι καλό για μέσα στην πόλη ? Η να προτιμήσω φουλ φεισ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychoboy 125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Γιατι σκουτερ φιλε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cTeLiOc 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 γιατί ή για τι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Το 300άρι. Σε ισχύ είναι σχεδόν τα ίδια, αλλά ο κινητήρας είναι πιο σύγχρονος (Quasar) και κάπως ποιο οικονομικός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Τα σπαστά (ανοιγόμενα) έχουν το μειονέκτημα το (αρκετά) μεγαλύτερου βάρους και τους τριγμούς μετά από λίγο καιρό. Αν δεν είσαι κούριερ κοκ, πάρε full face που και ασφαλέστερα είναι και καλύτερα υλικά θα έχουν στα ίδια χρήματα. Δες οπωσδήποτε προσφορές για OGK. Made in Japan, πολύ προσεγμένα και τιμές χώμα για κορυφαία υλικά κέλυφους. Δες πχ το Aeroblade είτε σε αυτό, είτε σε αυτό το χρώμα. Τιμή special!! Για beverly επέλεξε το 300άρι γιατί είναι πολύ καλύτερο το μοτέρ του. Χωρίς δεύτερη κουβέντα. Είναι και πιο φρέσκο, θα πουληθεί ευκολότερα μετά. Για να μην το πάρεις (και να επιλέξεις το 250άρι) θα πρέπει το 300άρι να είναι σε (αρκετά) χειρότερη κατάσταση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Safetis 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) Οποτε περναω εξω απο συνεργειο,ενα ειναι το μοντελο που καλυπτει σχεδον ολο το πεζοδρομιο κ περιμενει την "σειρα" του - Βερμπελι (που λεει κ μια ψυχη χαχα) :lol: Να μου'πεις τοσα πουληθηκαν,χαμος εγινε,λογικο ειναι..η δεν ειναι? Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 από τον Safetis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cTeLiOc 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 γιαννη δηλαδη αυτο το κρανος που προτεινεις ειναι καλο για τα λεφτα του ? δεν ειμαι κουριερ αλλα το χρειαζομαι για το φροντηστιριο , για βολτες και για την σχολη αργοτερα . και το μαγαζι ειναι στην καλλιροης που λεει ε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Στέλιο είναι πολύ καλύτερο από τα σχεδόν 130€ που ζητάνε. Να το φοράς καθημερινά και να το προσέχεις. Πήγαινε δες το από κοντά. Αν δε σου αρέσει, μη το πάρεις (αν και πιστεύω θα το πάρεις τελικά). Είναι best value for money. Θα ψηνόμουν άνετα να πάρω ένα μόνο για την πόλη και περιαστικές διαδρομές. Και έχει top υλικά στο εύρος τιμών που θες να παίξεις. Άλλες εταιρίες θα ζητούσαν (αρκετά) πάνω από 200€.Υ.Γ.: Διάβασα για φροντιστήριο. Έχεις δίπλωμα που να σε καλύπτει για 300άρι beverly, παλικάρι μου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cTeLiOc 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 οκ με επεισες θα παω . κατι αλλο τωρα . εχεις να προτεινεις κανενα καλο μπουφανακι γυρω στα 100ε πανω κατω ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Τι είδους μπουφάν? Χειμερινό να φανταστώ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cTeLiOc 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 ναι χειμερινο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychoboy 125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 γιατί ή για τι? γιατι?Με ενα παπακι δεν βολευεσαι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cTeLiOc 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 βασικα δεν μου αρεσει . και προτιμω αρχικα ενα σκουτερ και μετα βλεπουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Στέλιο, αποφεύγεις να μου απαντήσεις περί διπλώματος ή μου φάινεται? :lol: Πας Colori, διάλεξε κατάστημα και χτύπα μια από τις προσφορές: 1, 2, 3, 4, 5 Το 1 και 4 μου άρεσαν περισσότερο....... Σκέψου πως με 2 κατοστάρικα σχεδόν, έχεις γ@μάτο κρανάκι και μπουφανάκι. Μη ξεχάσεις στην colori Να βρεις και οικονομικό χειμερινό γαντάκι με ενισχύσεις (υπολόγισε κάπου στα 35€ χοντρικά)Υ.Γ.: Καταστήματα Colori Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cTeLiOc 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Που κολλάει δίπλωμα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Βρε Στέλιο, σκέφτεσαι να αγοράσεις ένα 300άρι μηχανάκι! Έχεις δίπλωμα για να το οδηγήσεις? Ή έχεις δίπλωμα για 50άρι μόνο? (sorry που ρωτάω αλλά «πιάστηκα» από την φράση σου περί φροντιστηρίου) Τα μπουφάν τα κοίταξες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 το κράνος mt raptor που ειναι σπαστο ειναι καλό για μέσα στην πόλη ? Η να προτιμήσω φουλ φεισ? Φίλε το έχω εγώ το κρανάκι και είναι σπέσιαλ. Όλα τα εσωτερικά είναι αποσπώμενα και μπορείς να τα πλύνεις και επίσης έχει και την μαύρη μάσκα μέσα απο την ζελατίνα. Για μπουφάν που θέλεις δες ΕΔΩ, το τσίμπησα με 90 ευρώ και είμαι καταευχαριστημένος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cTeLiOc 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Ρε συ 18 ειμαι με το α1 απλά ξαναδινω πανελλήνιες . Και έχω τρεχάματα πέρα δώθε πρωί απόγευμα . Stantonop οκ θα ΤΠ έχω υπόψιν και θα κοιτάξω και αυτό που μ πρότεινε ο Γιάννης . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Ρε συ 18 ειμαι με το α1 απλά ξαναδινω πανελλήνιες . Καλή επιτυχία με τις πανελλήνιες λοιπόν! Και καλές αγορές :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cTeLiOc 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 ευχαριστω . τα μπυφανακια που προτεινες τωρα θα τα κοιταξω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες