lef99 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Να και τα πρώτα βίντεο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 ας αφησουμε στην παντα τις ακτινικες ...αλλα η επιλογη τοποθετησης μονοδρομου δειχνει οτι οι σχεδιαστες αποφασισαν οτι το μηχανακι δεν θα ειναι για κατι περισσοτερο απο αυτο που εδειξε το βιντεο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fazer 384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 σας έχει φάει η ζήλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 σας έχει φάει η ζήλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μπααααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Αλήθεια, ξέρει κανείς τίποτα για το PARIS DAKAR ? Να ανοίξει κάνα θέμα ; Έχω χρόνια να ασχοληθώ !!! Υπάρχει ακόμη ; Έχει χάσει την αίγλη του ; Τι γίνετε ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Εμένα μου αρέσει πάντος!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 ημουν/ειμαι ερωτευμενος με το 950 adventure αλλα αυτο δεν μου αρεσει καθολου αυτο που μου εκανε επισης εντυπωση ειναι το βιντεο ,το πιο φλωρικο βιντεο της ktm ,ολα οσα εχει βγαλει σε κανουν να θες να παρεις το μηχανακι και να αρχισεις τις καφριλες...ελπιζω να μην ειναι ετσι και το μηχανακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 το R ΓΑΜΑΕΙ :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Πολυ ωραια μοτο λανσαρουν...ειδικα τωρα που δεν παιζουν φραγκα...και γ@μω τα οφθαλμολουτρα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2012 Αρεσκω !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 ανακοινώθηκαν τιμές Ιταλίας!!! 1190 Adventure base: € 13.990 Disponibile in serie limitata, su ordinazione, previo conferma della disponibilità. ABS Combinato con modalità Offroad; controllo di trazione MTC. 1190 Adventure: € 14.870 ABS Combinato con modalità Offroad, controllo di trazione MTC, controllo elettronico delle sospensioni EDS, sistema di misurazione della pressione dei pneumatici TPMS, cavalletto centrale. 1190 Adventure R: € 14.970 ABS Combinato con modalità Offroad, controllo di trazione MTC, sistema di misurazione della pressione dei pneumatici TPMS, cavalletto centrale. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Από εμφάνιση σκίζει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 ανακοινώθηκαν τιμές Ιταλίας!!! 1190 Adventure base: € 13.990 Disponibile in serie limitata, su ordinazione, previo conferma della disponibilità. ABS Combinato con modalità Offroad; controllo di trazione MTC. 1190 Adventure: € 14.870 ABS Combinato con modalità Offroad, controllo di trazione MTC, controllo elettronico delle sospensioni EDS, sistema di misurazione della pressione dei pneumatici TPMS, cavalletto centrale. 1190 Adventure R: € 14.970 ABS Combinato con modalità Offroad, controllo di trazione MTC, sistema di misurazione della pressione dei pneumatici TPMS, cavalletto centrale. Έχω την εντύπωση ότι οι ίδιες τιμές θα παίξουν και Ελλάδα, γιατί (χωρίς να είμαι 100% σίγουρος) η ΚΤΜ Ελλάς έγινε πλέον ΚΤΜ Κάτι-Europe που περιλαμβάνει και Ιταλία μέσααν όντως είναι αυτές οι τιμές ελλάδα...πιστεύω είναι πάρα πολύ καλές σε σχέση με τον ανταγωνισμό! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anisoropos 134 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Το πιο μαχιμο Ον Οφ Μια χοντροκομμενη πατατα... κριμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Στο ΚΤΜ Βουλιαγμένης είπαν τιμή 15-16Κ Ελλάδα (μάλλον 15+ το απλό 16 πάρά το R), είδωμεν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fazer 384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Σας έχει "φάει" η ζήλια!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2012 Παντως εμενα αυτο το παντρεμα SMT - Adventure μου αρεσει πολυ ! Με μονη εξερεση την ηλιθια εξατμιση-θερμοσιφωνα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2012 Παντως εμενα αυτο το παντρεμα SMT - Adventure μου αρεσει πολυ ! Με μονη εξερεση την ηλιθια εξατμιση-θερμοσιφωνα Κι εμένα! Πάμε για στόλο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2012 (τροποποιήθηκε) Κι εμένα! Πάμε για στόλο; Kαι κατι αλλο που ειδα και δεν μου αρεσε. Το ψαλιδι. Φαινεται τοσο μα τοσο φθηνο... Μπορει να ειναι γερο, μπορει να ειναι ελαφρυ, αλλα γαμω το καντιλακι μου, δεν ειναι αυτη εμφανηση απο ψαλιδι μηχανης που θα κοστιζει 15000 ευρω. ΥΓ. GEEEEEEEEEEEEEEEEE ειχες δικιο για τα tubeless Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 5 , 2012 από τον Alarm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2012 Tubeless...αρα απομακρυνεται απο τα χωματα...και το ΚΤΜ ρε γμτ... Οσο για την εξατμιση Στεφ...σιγα μην αφησει κανεις το θηριο χωρις Ακραπες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fazer 384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2012 Κοιτα να δεις πως εχουν τα πραγματα......εγω δεν ειμαι ηρεμος οδηγος και παραπονο δεν εχω ιδιαιτερα.σε ταξιδι χαλαρα με 120-130 μονος μου εχω δει 5,5 και διπλος στο ιδιο ταξιδι 5,7.σε γενικες γραμμες σε ταξιδι στο 6,3-6,5 με ολα μεσα,οχι χαλαρα δηλαδη...λευκαδα αρχες καλοκαιριου πηγα κομματια και ηρθα και νομιζα οτι θα ξεπουληθω και τελικα με πηγε στο 6,8!!τα συμπερασματα δικα σας.βεβαια ο μαστορας παιζει βασικο ρολο στη καταναλωση ενος ευρωπαικου οπως εχω καταλαβει!!μελος απο εδω εχει βγαλει και χαμηλοτερη απο εμενα αλλα εγω δυσκολευομαι να πεισθω Την Κυριακή ,Παναγιώτη, σε βόλτα με φιλαράκια στο Δίστομο, πάλι στο 5,6 ήταν η κατανάλωση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2012 Την Κυριακή ,Παναγιώτη, σε βόλτα με φιλαράκια στο Δίστομο, πάλι στο 5,6 ήταν η κατανάλωση! Να το δει κανενας motoβενζινουλης παλι αυτο να μας αρχισει με το καναρινακι του 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Tubeless...αρα απομακρυνεται απο τα χωματα...και το ΚΤΜ ρε γμτ... Οσο για την εξατμιση Στεφ...σιγα μην αφησει κανεις το θηριο χωρις Ακραπες... Το 1ο δεν με χαλαει καθολου. Το δευτερο ειναι σιγουρα μια λυση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 τα tubless λαστιχα παιρνουν και σαμπρελα αν θελει καποιος... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες