Jump to content
gilles

KTM Adventure 1190 (2013)

Recommended Posts

ας αφησουμε στην παντα τις ακτινικες ...αλλα η επιλογη τοποθετησης μονοδρομου δειχνει οτι οι σχεδιαστες αποφασισαν οτι το μηχανακι δεν θα ειναι για κατι περισσοτερο απο αυτο που εδειξε το βιντεο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αλήθεια, ξέρει κανείς τίποτα για το PARIS DAKAR ? Να ανοίξει κάνα θέμα ;

Έχω χρόνια να ασχοληθώ !!! Υπάρχει ακόμη ; Έχει χάσει την αίγλη του ; Τι γίνετε ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ημουν/ειμαι ερωτευμενος με το 950 adventure αλλα αυτο δεν μου αρεσει καθολου

αυτο που μου εκανε επισης εντυπωση ειναι το βιντεο ,το πιο φλωρικο βιντεο της ktm ,ολα οσα εχει βγαλει σε κανουν να θες να παρεις το μηχανακι και να αρχισεις τις καφριλες...ελπιζω να μην ειναι ετσι και το μηχανακι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ ωραια μοτο λανσαρουν...ειδικα τωρα που δεν παιζουν φραγκα...και γ@μω τα οφθαλμολουτρα!!! :online2long:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ανακοινώθηκαν τιμές Ιταλίας!!!

1190 Adventure base: € 13.990

Disponibile in serie limitata, su ordinazione, previo conferma della disponibilità. ABS Combinato con modalità Offroad; controllo di trazione MTC.

1190 Adventure: € 14.870

ABS Combinato con modalità Offroad, controllo di trazione MTC, controllo elettronico delle sospensioni EDS, sistema di misurazione della pressione dei pneumatici TPMS, cavalletto centrale.

1190 Adventure R: € 14.970

ABS Combinato con modalità Offroad, controllo di trazione MTC, sistema di misurazione della pressione dei pneumatici TPMS, cavalletto centrale.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ανακοινώθηκαν τιμές Ιταλίας!!!

1190 Adventure base: € 13.990

Disponibile in serie limitata, su ordinazione, previo conferma della disponibilità. ABS Combinato con modalità Offroad; controllo di trazione MTC.

1190 Adventure: € 14.870

ABS Combinato con modalità Offroad, controllo di trazione MTC, controllo elettronico delle sospensioni EDS, sistema di misurazione della pressione dei pneumatici TPMS, cavalletto centrale.

1190 Adventure R: € 14.970

ABS Combinato con modalità Offroad, controllo di trazione MTC, sistema di misurazione della pressione dei pneumatici TPMS, cavalletto centrale.

Έχω την εντύπωση ότι οι ίδιες τιμές θα παίξουν και Ελλάδα, γιατί (χωρίς να είμαι 100% σίγουρος) η ΚΤΜ Ελλάς έγινε πλέον ΚΤΜ Κάτι-Europe που περιλαμβάνει και Ιταλία μέσα

αν όντως είναι αυτές οι τιμές ελλάδα...πιστεύω είναι πάρα πολύ καλές σε σχέση με τον ανταγωνισμό!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως εμενα αυτο το παντρεμα SMT - Adventure μου αρεσει πολυ !

Με μονη εξερεση την ηλιθια εξατμιση-θερμοσιφωνα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως εμενα αυτο το παντρεμα SMT - Adventure μου αρεσει πολυ !

Με μονη εξερεση την ηλιθια εξατμιση-θερμοσιφωνα

Κι εμένα! :lipssealed:

Πάμε για στόλο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εμένα! :lipssealed:

Πάμε για στόλο;

Kαι κατι αλλο που ειδα και δεν μου αρεσε. Το ψαλιδι. Φαινεται τοσο μα τοσο φθηνο...

Μπορει να ειναι γερο, μπορει να ειναι ελαφρυ, αλλα γαμω το καντιλακι μου, δεν ειναι αυτη εμφανηση απο ψαλιδι μηχανης που θα κοστιζει 15000 ευρω.

_DSC0289.jpg

ΥΓ. GEEEEEEEEEEEEEEEEE ειχες δικιο για τα tubeless :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον Alarm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tubeless...αρα απομακρυνεται απο τα χωματα...και το ΚΤΜ ρε γμτ... :online2long:

Οσο για την εξατμιση Στεφ...σιγα μην αφησει κανεις το θηριο χωρις Ακραπες... :hunter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιτα να δεις πως εχουν τα πραγματα......εγω δεν ειμαι ηρεμος οδηγος και παραπονο δεν εχω ιδιαιτερα.σε ταξιδι χαλαρα με 120-130 μονος μου εχω δει 5,5 και διπλος στο ιδιο ταξιδι 5,7.σε γενικες γραμμες σε ταξιδι στο 6,3-6,5 με ολα μεσα,οχι χαλαρα δηλαδη...λευκαδα αρχες καλοκαιριου πηγα κομματια και ηρθα και νομιζα οτι θα ξεπουληθω και τελικα με πηγε στο 6,8!!τα συμπερασματα δικα σας.βεβαια ο μαστορας παιζει βασικο ρολο στη καταναλωση ενος ευρωπαικου οπως εχω καταλαβει!!μελος απο εδω εχει βγαλει και χαμηλοτερη απο εμενα αλλα εγω δυσκολευομαι να πεισθω

Την Κυριακή ,Παναγιώτη, σε βόλτα με φιλαράκια στο Δίστομο, πάλι στο 5,6 ήταν η κατανάλωση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την Κυριακή ,Παναγιώτη, σε βόλτα με φιλαράκια στο Δίστομο, πάλι στο 5,6 ήταν η κατανάλωση!

Να το δει κανενας motoβενζινουλης παλι αυτο να μας αρχισει με το καναρινακι του :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tubeless...αρα απομακρυνεται απο τα χωματα...και το ΚΤΜ ρε γμτ... :online2long:

Οσο για την εξατμιση Στεφ...σιγα μην αφησει κανεις το θηριο χωρις Ακραπες... :hunter:

Το 1ο δεν με χαλαει καθολου. Το δευτερο ειναι σιγουρα μια λυση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα