Jump to content
gilles

KTM Adventure 1190 (2013)

Recommended Posts

Σαν τί αν επιτρέπεται??

Υ.Γ. Και για μένα δεν είχε προτεραιότητα αλλά με τρώει ο κwλ0ς μου τελευταία.

Στεφ, εξοπλησμο αναβατη. Χρειαζομαι πλεον τα παντα. Η μηχανη για την ωρα νομιζω ειναι ενταξει περα απο καποιες διακοσμιτικες αλλαγες που θελω να κανω. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Στέφανε στο ξαναλέω , έχω ένα Shark Race R Pro που κάθεται αφού δεν κούμπωσα ποτέ καλά με αυτό το κράνος. Όποτε θες στο δίνω να το δοκιμάσεις γιατί αν και εξαιρετικό κράνος πιστεύω δύσκολα ταιριάζει στα περισσότερα κεφάλια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στέφανε στο ξαναλέω , έχω ένα Shark Race R Pro που κάθεται αφού δεν κούμπωσα ποτέ καλά με αυτό το κράνος. Όποτε θες στο δίνω να το δοκιμάσεις γιατί αν και εξαιρετικό κράνος πιστεύω δύσκολα ταιριάζει στα περισσότερα κεφάλια.

Στειλε μου με πμ ενα τηλεφωνο να συνενωηθουμε :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στεφ. Αυτό υπάρχει ήδη κάποιο καιρό σαν προϊόν. Φιλτράρει τα πολλά στα Ram air, κάτι σαν τις καλσες τις unifilter.

Δεν λύνει το πρόβλημα, αφού το θέμα δεν είναι τόσο το φίλτρο αλλά η στεγανοποιηση του φιλτροκουτιου.

Αν δεν κάνω λάθος έχει βγει ήδη φίλτρο της rottweiler που καταργεί εντελώς το φιλτροκουτι και κουμπώνει αμέσως πάνω στους χωανες

Αλάρμιε από τα παιδιά στο ελληνικό Φόρουμ της ΚΤΜ εμαθα οτι πήγαν και ζήτησαν αλλαγι φίλτρο-φιλτροκούτι (εντός εγγύησης φυσικά)

και τσεκάρισμα του μοτερ για το αν έχει πάθει ζημια απτη σκόνη.

Ξέρεις Λεπτομέριες??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για το λάδι το μόνο σίγουρο, και δεν έχει πει κουβέντα για το φιλτρόκουτο ακόμα! :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μηχανακι ειναι τοσο καυλα που το τοπικ πρεπει να κλειδωθει σε αυτη την σελιδα και να γινει vol 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μηχανακι ειναι τοσο καυλα που το τοπικ πρεπει να κλειδωθει σε αυτη την σελιδα και να γινει vol 2

To μηχανάκι είναι όντως κάβλα, το ερώτημα είναι πως εσύ έμπλεξες με το Κ αφού είσαι φούλ Αdventurικός!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλάρμιε από τα παιδιά στο ελληνικό Φόρουμ της ΚΤΜ εμαθα οτι πήγαν και ζήτησαν αλλαγι φίλτρο-φιλτροκούτι (εντός εγγύησης φυσικά)

και τσεκάρισμα του μοτερ για το αν έχει πάθει ζημια απτη σκόνη.

Ξέρεις Λεπτομέριες??

Στεφ. Θα το πω ομορφα και ευχομαι να κανω λαθος. Τα παιδια απο αυτα που θα ζητησπουν, το ποιο πιθανο ειναι να παρουν τα αρχιδια της ΚΤΜ.

Περα απο την Αυστραλια (και νοτια Αφρικη αν δεν κανω λαθος) οπου τα 1190 ερχονται με Uni-filter στον υπολοιπο κοσμο για την ωρα ακομα και σε μοντελα 2014 ο καθενας το βαζει μονος του.

Απο την στιγμη που δεν υπαρχει προβλημα οπως λεει η ΚΤΜ και δεν τιθεται θεμα ανακλισης, να μην περιμενει λοιπον καποιος να μπουνε στην εγγυηση. Αν ειναι απο καλη καρδια του εκκαστοτε ΚΤΜ καταστηματος, αυτο ειναι αλλο θεμα.

Ξερω πως εχουν αλλαχτει αρκετες βαλβιδες εως και κινητηρες απο την ΚΤΜ μεσα στην εγγυηση. Τωρα γιατι η ΚΤΜ αλλαζει κινητηρες που θεωριτικα δεν ειναι δικο της λαθος (αφου το φιλτροκουτι ειναι μια χαρα)... δεν το ξερω.

Η καλυτερη λυση που μπορουν να κανουν ειναι να δωσουν 50-60 ευρω να βαλουν το φιλτρο οσο ειναι ενταξει ο κινητηρας και να μην περιμενουν την ΚΤΜ.

Τελος, αν εχει παρει σκονη, δεν μιλαμε πλεον για "αν", το μοτερ εχει υποστει πλεον βλαβη.

Μια μικρη ανακληση που ξερω πως εγινε, ειναι η αλλαγη στο κεντρικο σταντ του 2013, αλλα μην χαρεις απο τωρα, γιατι διαβασα και για αυτο ηδη μια περιπτωση σπασιματος. Ελπιζω να ειναι τυχαια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To μηχανάκι είναι όντως κάβλα, το ερώτημα είναι πως εσύ έμπλεξες με το Κ αφού είσαι φούλ Αdventurικός!!

Δεν ειχε ορεξη τα συνεργεια :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στεφ. Θα το πω ομορφα και ευχομαι να κανω λαθος. Τα παιδια απο αυτα που θα ζητησπουν, το ποιο πιθανο ειναι να παρουν τα αρχιδια της ΚΤΜ.

Περα απο την Αυστραλια (και νοτια Αφρικη αν δεν κανω λαθος) οπου τα 1190 ερχονται με Uni-filter στον υπολοιπο κοσμο για την ωρα ακομα και σε μοντελα 2014 ο καθενας το βαζει μονος του.

Απο την στιγμη που δεν υπαρχει προβλημα οπως λεει η ΚΤΜ και δεν τιθεται θεμα ανακλισης, να μην περιμενει λοιπον καποιος να μπουνε στην εγγυηση. Αν ειναι απο καλη καρδια του εκκαστοτε ΚΤΜ καταστηματος, αυτο ειναι αλλο θεμα.

Ξερω πως εχουν αλλαχτει αρκετες βαλβιδες εως και κινητηρες απο την ΚΤΜ μεσα στην εγγυηση. Τωρα γιατι η ΚΤΜ αλλαζει κινητηρες που θεωριτικα δεν ειναι δικο της λαθος (αφου το φιλτροκουτι ειναι μια χαρα)... δεν το ξερω.

Η καλυτερη λυση που μπορουν να κανουν ειναι να δωσουν 50-60 ευρω να βαλουν το φιλτρο οσο ειναι ενταξει ο κινητηρας και να μην περιμενουν την ΚΤΜ.

Τελος, αν εχει παρει σκονη, δεν μιλαμε πλεον για "αν", το μοτερ εχει υποστει πλεον βλαβη.

Μια μικρη ανακληση που ξερω πως εγινε, ειναι η αλλαγη στο κεντρικο σταντ του 2013, αλλα μην χαρεις απο τωρα, γιατι διαβασα και για αυτο ηδη μια περιπτωση σπασιματος. Ελπιζω να ειναι τυχαια.

Αντιγράφω από το εν λογω φόρουμ (ΚΤΜhellasclub.gr) γιατί μάλλον δε με κατάλαβες

Δεν ξερω αν εχετε ενημερωθει απο αλλα forum οι κατοχοι των 1190 μιας και το παρων forum ηταν κλειστο για μεγαλο χρονικο διαστημα,αλλα το μηχανακι μας εχει θεμα με το φιλτρο αερα του.

Πιο συγκεκριμενα,τα μοντελα και του 13 αλλα και του 14 εχουν θεμα με το φιλτροκουτι το οποιο δεν εφαρμοζει σωστα στα σημεια που ενωνεται το κατω με το επανω μερος,με αποτελεσμα να αφηνει ενα μικρο κενο και απο εκει να μπαινει σκονη η οποια περναει στις πεταλουδες και στη συνεχεια στα ελατηρια και τα λοιπα σωθικα του μοτερ.

Πριν απο ενα μηνα περιπου κατα το ετησιο σερβις του δικου μου,ζητησα να ανοιχτει το φιλτροκουτι(ενω κανονικα το ετησιο σερβις δεν προβλεπει κατι τετοιο) προκειμενου να ελεγξουμε για τυχον σκονες.Βρηκαμε λοιπον ενα στρωμα απο λαδι το οποιο πολυ πιθανον να περιειχε και σκονη μεσα(δεν μπορουσαμε με σιγουρια να πουμε αν ειχε οντως σκονη η οχι).Το λαδι αυτο προερχεται απο αναθυμιασεις στο λαδι του κινητηρα οι οποιες ανεβηκαν στο φιλτροκουτι υστερα απο καποιες πολυ γρηγορες βολτες στις οποιες το μοτερ πιεστηκε αρκετα.Αν μαλιστα σουζαρεις κιολας,ο πισω κυλινδρος ερχεται παραλληλα με το εδαφος και το λαδι ανεβαινει ακομα πιο ευκολα επανω.Στις 2-3 βολτες αυτες που ειχα παει μαλιστα,ειχα παρατηρησει και καποιες σταγονες λαδιου να εχουν σταξει απο το σωληνακι που βρισκεται στην αριστερη μερια του μοτερ,μπροστα απο τον επιλογεα των ταχυτητων(ειναι μια τριαδα απο τετοια σωληνακια υπερχειλισης).

Φανταστειτε δε,οτι δεν το εχω οδηγησει ποτε σε χωμα,και εχει μονο 10.000 χλμ.Τι θελω να πω:οτι αν καποιος οδηγει ΚΑΙ σε χωμα,τοτε πραγματικα υπαρχει πολυ σοβαρο θεμα.Στο εξωτερικο μαλιστα,σε καποια μηχανακια που οδηγουνταν σε περιοχες με αμμο,εγινε rebuild στον κινητηρα καθως τα μοτερ επαθαν τοσο μεγαλη ζημια που εχαναν τη συμπιεση τους και δυσκολευονταν να παρουν μπροστα!!!

Στειλαμε λοπον φωτος απο τις πεταλουδες μου στην Αυστρια,και μας απαντησαν να αλλαχθει το φιλτροκουτι με νεο με διαφορετικο part number το οποιο δεν αφηνει σκονη να μπει μεσα,και το μαμα χαρτινο φιλτρο με ενα DNA χωρις καμμια χρεωση απο την πλευρα μου ουτε σε εργασια ουτε σε ανταλλακτικα.Περιμενω να ανοιξει το συνεργειο μετα τις 20 του μηνα να παω να τα βαλω.

Στο εξωτερικο ομως,σε οσα μοτερ βρεθηκε σκονη αλλα δεν εφτασαν σε σημειο να χαλασουν,οι ιδιοκτητες απαιτησαν να γινει(και εγινε) ενα τεστ στο μοτερ προκειμενου να διαπιστωθει αν και κατα ποσο εχει υποστει καποια φθορα η οχι.Το ιδιο λοιπον ζητησα και εγω απο την KTM ελλαδος να γινει,και ενω στην αρχη μου ελεγαν οτι δεν γνωριζουν καν τι ειναι αυτο το τεστ(μπορει οντως να μη γνωριζαν),μετα απο μια-δυο ημερες ρωτησαν και το εμαθαν το τεστ,και βρηκαν οτι οντως υπαρχει και οτι πρεπει να γινει.Επειδη ομως δεν υπαρχει το αντιστοιχο μηχανημα για να γινει το τεστ αυτο,το παρηγγειλαν και αρχες Σεπτεμβρη μου ειπαν να τους παρω τηλ να κλεισω ραντεβου να παω να το κανουμε.

Το συμπερασμα:το προβλημα ΥΠΑΡΧΕΙ και η KTM το γνωριζει!

Αν δεν εχετε ανοιξει ποτε το φιλτροκουτι σας καλο ειναι με την πρωτη ευκαιρια να το κανετε για να δειτε σε τι κατασταση βρισκονται οι πεταλουδες σας.

Sorry για το κατεβατο αλλα ειχα καιρο να γραψω και ειχα παθει στερητικο συνδρομο icon_mrgreen.gif

Και παρακάτω άλλος φίλος γράφει::

καλησπέρα και από μένα παιδια.

και εγώ στον Θωμά το πάω το μηχανάκι. Μίλησα με τον Θωμά και μου κανόνισε και εμένα αλλαγή στο φιλτροκούτι και στο φίλτρο με DNA εντός εγγύησης. Θα το αλλάξω και εγώ τέλος Σεπτέμβρη γιατι κάποια parts από το φιλτροκούτι δεν είναι ετοιμοπαράδοτα από Αυστρία και θα είναι μετά τις 22 το μήνα.

Θα σας ενημερώσω και εγώ μόλις ανοίξουμε το φιλτροκούτι για την κατάστασή του.

Κι επειδή όλως τυχαίος αυτά τα θέματα τα έμαθα σήμερα που το μηχανάκι εχει μπει συνεργειο (λάδια-φίλτρο και ξανά μανα μπροστινό δοχείο υγρών φρένου)

αυριο πρωί-πρωι θα πέσει τηλεφωνο για το συγκεκριμένο θέμα.

Τροποποιήθηκε από τον Stefanakis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ειχε ορεξη τα συνεργεια :P

Μην κοιτάς που δεν μιλάω επειδή δεν θέλω να εκθέσω την μαμά μπεμβέ. Εσύ να πιστεύεις τα όσα γράφονται δεξιά και αριστερά! Μεγαλύτερα μπουρδέλα δεν υπάρχουν λέμε !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντιγράφω από το εν λογω φόρουμ (ΚΤΜhellasclub.gr) γιατί μάλλον δε με κατάλαβες

Δεν ξερω αν εχετε ενημερωθει απο αλλα forum οι κατοχοι των 1190 μιας και το παρων forum ηταν κλειστο για μεγαλο χρονικο διαστημα,αλλα το μηχανακι μας εχει θεμα με το φιλτρο αερα του.

Πιο συγκεκριμενα,τα μοντελα και του 13 αλλα και του 14 εχουν θεμα με το φιλτροκουτι το οποιο δεν εφαρμοζει σωστα στα σημεια που ενωνεται το κατω με το επανω μερος,με αποτελεσμα να αφηνει ενα μικρο κενο και απο εκει να μπαινει σκονη η οποια περναει στις πεταλουδες και στη συνεχεια στα ελατηρια και τα λοιπα σωθικα του μοτερ.

Πριν απο ενα μηνα περιπου κατα το ετησιο σερβις του δικου μου,ζητησα να ανοιχτει το φιλτροκουτι(ενω κανονικα το ετησιο σερβις δεν προβλεπει κατι τετοιο) προκειμενου να ελεγξουμε για τυχον σκονες.Βρηκαμε λοιπον ενα στρωμα απο λαδι το οποιο πολυ πιθανον να περιειχε και σκονη μεσα(δεν μπορουσαμε με σιγουρια να πουμε αν ειχε οντως σκονη η οχι).Το λαδι αυτο προερχεται απο αναθυμιασεις στο λαδι του κινητηρα οι οποιες ανεβηκαν στο φιλτροκουτι υστερα απο καποιες πολυ γρηγορες βολτες στις οποιες το μοτερ πιεστηκε αρκετα.Αν μαλιστα σουζαρεις κιολας,ο πισω κυλινδρος ερχεται παραλληλα με το εδαφος και το λαδι ανεβαινει ακομα πιο ευκολα επανω.Στις 2-3 βολτες αυτες που ειχα παει μαλιστα,ειχα παρατηρησει και καποιες σταγονες λαδιου να εχουν σταξει απο το σωληνακι που βρισκεται στην αριστερη μερια του μοτερ,μπροστα απο τον επιλογεα των ταχυτητων(ειναι μια τριαδα απο τετοια σωληνακια υπερχειλισης).

Φανταστειτε δε,οτι δεν το εχω οδηγησει ποτε σε χωμα,και εχει μονο 10.000 χλμ.Τι θελω να πω:οτι αν καποιος οδηγει ΚΑΙ σε χωμα,τοτε πραγματικα υπαρχει πολυ σοβαρο θεμα.Στο εξωτερικο μαλιστα,σε καποια μηχανακια που οδηγουνταν σε περιοχες με αμμο,εγινε rebuild στον κινητηρα καθως τα μοτερ επαθαν τοσο μεγαλη ζημια που εχαναν τη συμπιεση τους και δυσκολευονταν να παρουν μπροστα!!!

Στειλαμε λοπον φωτος απο τις πεταλουδες μου στην Αυστρια,και μας απαντησαν να αλλαχθει το φιλτροκουτι με νεο με διαφορετικο part number το οποιο δεν αφηνει σκονη να μπει μεσα,και το μαμα χαρτινο φιλτρο με ενα DNA χωρις καμμια χρεωση απο την πλευρα μου ουτε σε εργασια ουτε σε ανταλλακτικα.Περιμενω να ανοιξει το συνεργειο μετα τις 20 του μηνα να παω να τα βαλω.

Στο εξωτερικο ομως,σε οσα μοτερ βρεθηκε σκονη αλλα δεν εφτασαν σε σημειο να χαλασουν,οι ιδιοκτητες απαιτησαν να γινει(και εγινε) ενα τεστ στο μοτερ προκειμενου να διαπιστωθει αν και κατα ποσο εχει υποστει καποια φθορα η οχι.Το ιδιο λοιπον ζητησα και εγω απο την KTM ελλαδος να γινει,και ενω στην αρχη μου ελεγαν οτι δεν γνωριζουν καν τι ειναι αυτο το τεστ(μπορει οντως να μη γνωριζαν),μετα απο μια-δυο ημερες ρωτησαν και το εμαθαν το τεστ,και βρηκαν οτι οντως υπαρχει και οτι πρεπει να γινει.Επειδη ομως δεν υπαρχει το αντιστοιχο μηχανημα για να γινει το τεστ αυτο,το παρηγγειλαν και αρχες Σεπτεμβρη μου ειπαν να τους παρω τηλ να κλεισω ραντεβου να παω να το κανουμε.

Το συμπερασμα:το προβλημα ΥΠΑΡΧΕΙ και η KTM το γνωριζει!

Αν δεν εχετε ανοιξει ποτε το φιλτροκουτι σας καλο ειναι με την πρωτη ευκαιρια να το κανετε για να δειτε σε τι κατασταση βρισκονται οι πεταλουδες σας.

Sorry για το κατεβατο αλλα ειχα καιρο να γραψω και ειχα παθει στερητικο συνδρομο icon_mrgreen.gifΚαι παρακάτω άλλος φίλος γράφει::

καλησπέρα και από μένα παιδια.

και εγώ στον Θωμά το πάω το μηχανάκι. Μίλησα με τον Θωμά και μου κανόνισε και εμένα αλλαγή στο φιλτροκούτι και στο φίλτρο με DNA εντός εγγύησης. Θα το αλλάξω και εγώ τέλος Σεπτέμβρη γιατι κάποια parts από το φιλτροκούτι δεν είναι ετοιμοπαράδοτα από Αυστρία και θα είναι μετά τις 22 το μήνα.

Θα σας ενημερώσω και εγώ μόλις ανοίξουμε το φιλτροκούτι για την κατάστασή του.Κι επειδή όλως τυχαίος αυτά τα θέματα τα έμαθα σήμερα που το μηχανάκι εχει μπει συνεργειο (λάδια-φίλτρο και ξανά μανα μπροστινό δοχείο υγρών φρένου)

αυριο πρωί-πρωι θα πέσει τηλεφωνο για το συγκεκριμένο θέμα.

καθώς γράφω από το κινητό, δεν μπορώ να το αναλύσω πολύ.

Το πρόβλημα με το φίλτροκουτι είναι κάτι που γνωρίζω αρκετά πριν πάρω την μηχανή. Και όντως η κτμ δεν έχει αναγνωρίσει κάποιο πρόβλημα, αλλιώς θα γινόταν μαζική ανάκληση. Το θέμα με το φιλτροκουτι μπορείς να το παρακολουθήσεις στο φόρουμ advrider.com, το οποίο πλησιάζει πλέον σχεδόν τις 100 σελίδες.

Η αλλαγή του φίλτρου με Dna, δεν είναι η ιδανική λύση καθώς το πρόβλημα δεν είναι στο φιλτράρισμα αλλά στην στεγανοποιηση όλου του φιλτροκουτιου. Επίσης η δεν υπάρχει "άλλο" φιλτροκουτι σου την κτμ για να λύσει αυτό το πρόβλημα. Το φιλτροκουτι του 2014 έχει μια έξτρα πλαστική δοκο. Δεν λύνει το πρόβλημα όμως, απλά καλυτερευει την εφαρμογή στο φίλτρο αέρα. Δεν βελτιώνει την στεγανοποιηση.

Όσο για τα λάδια μέσα στο φιλτροκουτι είναι κάτι που από όσο έμαθα γινόταν και σε μερικά RC8. Αυτό όμως δεν είναι ανησυχητικό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όσο για τα λάδια μέσα στο φιλτροκουτι είναι κάτι που από όσο έμαθα γινόταν και σε μερικά RC8. Αυτό όμως δεν είναι ανησυχητικό.

οι αναθυμιάσεις συμβαίνουν σε όλα τα RC8, όπως λογικά και σε όλα τα adv...

απλά τα πρώτα RC, 08-09 δεν είχαν ένα σύστημα συλλογής αναθυμιάσεων, που πρωτοήρθε στο RC8R του 09...από το 10 και μετά αν δεν κάνω λάθος, τροποποιήθηκε και το φιλτρόκουτο με ένα παπάρι πάνω από το throttle body του πίσω κυλίνδρου το οποίο έδραζε στο καπάκι του φιλτρόκουτου και καταργούσε στην ουσία το λαστιχένιο παπάρι του RC8R το οποίο έστελνε τις αναθυμιάσεις πάλι πίσω στον πίσω κύλινδρο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στεφ το πρόβλημα είναι γνωστο εδώ και κανα χρόνο όντως.

Εγω απλά λέω αν γινεται αλλαγη φίλτρου και κουτιου εντος εγγύησης γιατί να μην την κάνουμε.

Το DNA φίλτρο σκεφτόμουν καιρό να το βάλω,αν είναι να μπει τσάμπα γιατί όχι λοιπον.

Επισης ο έλεγχος για πιθανη ζημιά από τη σκόνη θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ παρατηρώ για ακόμη μια φορά αυτό που πάει να γίνει χαρακτηριστικό του Έλληνα επαγγελματία.Υπάρχει μια ιδιότυπη ανεπάρκεια και χαμηλός επαγγελματισμός πάνω στο αντικείμενο που θα έπρεπε να ήταν κατηρτισμένοι 100%.

Είναι δυνατόν να ενημερώνει ο πελάτης(από forums και google search που διάβασε) τον επαγγελματία,για μεθόδους και εξαρτήματα που βοηθούν τον σωστό έλεγχο της μηχανής?

Απομυζεί στην ουσία ένα ολιγοπώλειο που έχει ο άλλος κ στα π@π@ρια του η ουσία.

Τροποποιήθηκε από τον apathie

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Στεφ το πρόβλημα είναι γνωστο εδώ και κανα χρόνο όντως.

Εγω απλά λέω αν γινεται αλλαγη φίλτρου και κουτιου εντος εγγύησης γιατί να μην την κάνουμε.

Το DNA φίλτρο σκεφτόμουν καιρό να το βάλω,αν είναι να μπει τσάμπα γιατί όχι λοιπον.

Επισης ο έλεγχος για πιθανη ζημιά από τη σκόνη θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα.

Τον έλεγχο να τον κάνεις. Απλά σου εξηγήσα πως το dna δεν λύνει το πρόβλημα :)

Πάντως αν σου αλλάξουν φιλτροκουτι, η γενικά για οποιαδήποτε ενέργεια, ενημερωσε με :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως αν σου αλλάξουν φιλτροκουτι, η γενικά για οποιαδήποτε ενέργεια, ενημερωσε με :)

Στην Πάτρα δεν έχουν καμία σχετική ενημέρωση.

Ασχετα με το θέμα της σκόνης, το DNA σαν φίλτρο τί λέει,αξίζει τα λεφτά του??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι πολύ καλά (ελληνικά) φίλτρα με πολλές πωλήσεις στο εξωτερικό

Και εγω τα ιδια εχω ακουσει :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω αν ειναι αληθεια η ψεματα. Δεν ξερω αν ειναι για γελια η για κλαματα... Αυτα απο το advrider....

I`m planing for a 1190 R next year so I stopped by my local KTM shop in Norway and I asked for some info about the bike.

The shop owner said that he has stopped selling the 1190 adventures until KTM has solved the air filter box/sand/dust problems.

He said further that he have sold 30 adventures and has to recall them all for repair...and he is loosing to much money when doing all this repair since KTM only pay a part of the total repair cost.

He also said that it seems like replacing the airfilter to a KM (?) filter seems to solve the problem...however, he could not yet confirm that.

Other problems to the adventure was replacing some hoses and there was something about the sidestand.

He continue saying that the bike is a fantastic bike to ride, but he would not survive if he have to continue doing all the recalls....

Visit my local KTM dealer yesterday for a talk and he said he has stopped selling 1190 Adventure`s because of air box filter problem....

Αυτο θα πει εμπιστοσυνη στις μηχανες που πουλας . Μεχρι και οι πωλητες της ΚΤΜ σηκωνουν τα χερια ψηλα :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για αλλη μια φορα η κτμ δειχνει πως η πιστη στις παραδοσεις και στην ιστορια σου ειναι η αρχη για ενα δημιουργικο μελλον. Ξανα λοιπον ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ( και τεταρτη) ΜΑΣΤΟΡΑ .. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν στην Πάτρα, αντιπροσωπεία και συνεργείο δεν ξέρουν κάτι περι αλλαγής φίλτρου και κουτιού.

Έλεγχος μου είπαν οτι έγινε αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα είμαι εκεί όταν τον κανανε.

Μου είπαν όμως οτι καλά έκανα και τους ενημέρωσα γιατι ο έλεγχος-καθαρισμός του φίλτρου αέρα

είναι για τα 15.000 χλμ βάσει των προγραμματισμένων εργασιών (το δικό μου έχει 8500 χλμ) και όντως

όταν το άνοιξαν είχε μαζέψει πολλή σκόνη το φίλτρο.

Το καθάρισαν και το επανατοποθέτησαν.

Αυτά για την ώρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά συγνώμη λίγο γιατί θα μας τρελάνουν οι σκ@ατο εταιρείες. Η ίδια η KTM πρότεινε την αντικατάσταση του φίλτρου της με DNA ?

Αν συμβαίνει αυτό τη φθορά που θα έχει ο κινητήρας θα την αναλάβει η ίδια ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα