Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2014 Αληθεια τι εχουν οι ηλεκτρονικες αναρτησεις?και τι εξτρα θελουν? H αναρτησεις τιποτα. Το ηλεκτρονικο συστημα ειναι ηλιθιο. Καθως μολις σβησεις την μηχανη οι ρυθμισεις των αναρτησεων (προφορτηση/επαναφορα) επανερχεται παντα στις εργοστασιακες ρυθμισεις. Θα μου πεις μικρο το κακο . Οχι δεν ειναι μικρο. Οταν κανεις μια βολτα και καθε μιση ωρα θες να βγαλεις μια φωτογραφια, δεν εχεις την ορεξη καθε φορα να ρυθμιζεις ξανα αναρτησεις. Λυση υπαρχει, δωρεαν ομως οχι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stefanakis 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2014 H αναρτησεις τιποτα. Το ηλεκτρονικο συστημα ειναι ηλιθιο. Καθως μολις σβησεις την μηχανη οι ρυθμισεις των αναρτησεων (προφορτηση/επαναφορα) επανερχεται παντα στις εργοστασιακες ρυθμισεις. Θα μου πεις μικρο το κακο . Οχι δεν ειναι μικρο. Οταν κανεις μια βολτα και καθε μιση ωρα θες να βγαλεις μια φωτογραφια, δεν εχεις την ορεξη καθε φορα να ρυθμιζεις ξανα αναρτησεις. Λυση υπαρχει, δωρεαν ομως οχι. Δεν παιζει με την καμία αυτο που λές το μονο που επανερχεται ειναι το ΑΒS και το ΜΤC αν τα έχεις απενεργοποιήσει. Αναρήσεις και χαρτογράφηση μένουν ως έχουν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2014 Στεφ χαλασμένο σου δώσανε ρε :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2014 Δεν παιζει με την καμία αυτο που λές το μονο που επανερχεται ειναι το ΑΒS και το ΜΤC αν τα έχεις απενεργοποιήσει. Αναρήσεις και χαρτογράφηση μένουν ως έχουν. Tοτε εχω θεμα στα ηλεκτρονικα το πιο πιθανο. Θα το τσεκαρω ξανα αυριο. Αν και δυο φορες αλλαζοντας την αναρτηση στο comfort αλλαξε μετα απο κλεισημο του διακοπτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stzog 195 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2014 Χρωστάς κέρασμα... Αν δεν ρώταγα θα έμπαινες σε τσάμπα έξοδα χαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stefanakis 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2014 Tοτε εχω θεμα στα ηλεκτρονικα το πιο πιθανο. Θα το τσεκαρω ξανα αυριο. Αν και δυο φορες αλλαζοντας την αναρτηση στο comfort αλλαξε μετα απο κλεισημο του διακοπτη. Να έγινε κάποια αλλαγή στα μοντέλα του 14?? Μπορεί τί να πω. Πάντως σε εμενα μένει ως έχει στάνταρ αυτό που σου λέω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2014 Στέφανε πήγαινε στην αντιπροσωπεία, εξήγησέ τους το πρόβλημα και το ότι σε παλιότερη φουρνιά δε το κάνει. Πιθανότατα να χρειάζεται κάποιο f/w update. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2014 Να έγινε κάποια αλλαγή στα μοντέλα του 14?? Μπορεί τί να πω. Πάντως σε εμενα μένει ως έχει στάνταρ αυτό που σου λέω. Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω πως αλλαζει την ρυθμιση της αναρτησης αν αλλαξεις την χαρτογραφιση. Ξαναλεω, δεν ειμαι 100% θα το τσεκαρω στην επομενη βολτα. Θυμαμαι να εχω βαλει χαρτογραφιση "Rain" με ρυθμιση αναρτησης "Comfort" και αλλαζοντας χαρτογραφιση η αναρτηση πηγε στην εργοστασιακη ρυθμιση. Θα του ριξω μια ματια μηπως λεω εγω μαλακιες. Στέφανε πήγαινε στην αντιπροσωπεία, εξήγησέ τους το πρόβλημα και το ότι σε παλιότερη φουρνιά δε το κάνει. Πιθανότατα να χρειάζεται κάποιο f/w update. Γιαννη, του 2013 εχω , οχι του 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2014 Μολις ενημερωθηκα απο την ΚΤΜ :P ... Το μοτοσακο θα εχει και cruise control Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stefanakis 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2014 Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, νομιζω πως αλλαζει την ρυθμιση της αναρτησης αν αλλαξεις την χαρτογραφιση. Ξαναλεω, δεν ειμαι 100% θα το τσεκαρω στην επομενη βολτα. Θυμαμαι να εχω βαλει χαρτογραφιση "Rain" με ρυθμιση αναρτησης "Comfort" και αλλαζοντας χαρτογραφιση η αναρτηση πηγε στην εργοστασιακη ρυθμιση. Θα του ριξω μια ματια μηπως λεω εγω μαλακιες. Γιαννη, του 2013 εχω , οχι του 14 Άλλο αυτο με τη χαρτογράφηση που λες ισχ'υει αλλάδεν ειναι και κάτι τρομερό,δυο κλικ παραπάνω στο μενου ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 Λοιπον, εν μερει ειχα δικιο τελικα Στεφ. Καθε φορα που αλλαζεις χαρτογραφιση, αλλαζουν και οι ρυθμισεις της αναρτησης. Ακομα, οταν σβηνεις τον διακοπτη η μηχανη ερχεται στην στανταρ χαρτογραφιση. Τι παει να πει αυτο? Πως οταν εγω βαλω χαρτογραφιση "Β" με ρυθμισεις αναρτησης "Β" . Αναβοντας ξανα την μηχανη η μηχανη θα επαναφερει την χαρτογραφιση στο "Α" μαζι και τις ρυθμισεις για την χαρτογραφιση αυτη "Α". Οποτε... οχι εμενα αυτο μονο λογικο και βολικο δεν μου φενεται. Καπως βεβαια επρεπε να κονομοισουν και τα 100 ευρω εξτρα για το εξτρα προγραμματακι που πουλανε για να φτιαξεις αυτο το θεμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 ρε παιδιά τελικά τι ισχύει; μένουν οι ρυθμίσεις ή δεν μένουν; ρε στεφανάκη κάνε ένα τσεκ και συ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 Αβυσσος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 ρε παιδιά τελικά τι ισχύει; μένουν οι ρυθμίσεις ή δεν μένουν; ρε στεφανάκη κάνε ένα τσεκ και συ Επανερχονται στις εργοστασιακες: ABS, TC, Χαρτογραφιση , μαζι και οι ρυθμισεις αναρτησεων της χαρτογραφισης αυτης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 να ξέρω... να το πάρω ή όχι; :P Επανερχονται στις εργοστασιακες: ABS, TC, Χαρτογραφιση , μαζι και οι ρυθμισεις αναρτησεων της χαρτογραφισης αυτης. Άρα τίποτα δεν αποθηκεύεται; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 (τροποποιήθηκε) να ξέρω... να το πάρω ή όχι; :P Άρα τίποτα δεν αποθηκεύεται; Αποθηκευονται μονο oi ρυθμισεις των αναρτησεων αν το εχεις στην στανταρ χαρτογραφιση. Για ολα τα υπολοιπα για να κανεις δουλεια αγοραζεις αυτο : http://blackdogcw.co...gle-detail.html Τροποποιήθηκε Αύγουστος 17 , 2014 από τον Alarm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 Τόσο τσίπηδες ρε πστ. μου; Δίνει ο άλλος ένα μάτσο μαρούλι και μετά να πρέπει να τους δώσει άλλο ένα κατοστάρικο για να μην κάνει το μηχανάκι του κεφαλιού του μετά από κάθε στάση για κατούρημα ή φώτο. Βάλ' το ρε π@π@ρα από την αρχή, 100$ το πουλάς στην Αμερική, τί κόστος έχει σε σένα στο εργοστάσιο; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 Safety issues και τα σχετικα θα σας πουν οι Αυστριακοι. Παντως με τις χαρτογραφησεις, τα TC, τα ABS, τις αναρτησεις και τους συνδιασμους τους.......... Ζαληστικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 Αποθηκευονται μονο oi ρυθμισεις των αναρτησεων αν το εχεις στην στανταρ χαρτογραφιση. Για ολα τα υπολοιπα για να κανεις δουλεια αγοραζεις αυτο : http://blackdogcw.co...gle-detail.html Στο link ΔΕΝ αναφέρει για ρύθμιση αναρτήσεων! Μόνο το ABS & TC επηρεάζει Στεφ! Διάβασε το κείμενο και θα το δεις. Για χρήση off road, όπου δε θες ABS & TC, η ξεχωριστή μονάδα αναλαμβάνει να κρατά σταθερές τις επιλογές σου όταν κλείσεις το κλειδί. Αλλά στις αναρτήσεις ΔΕΝ αναφέρεται! Κοίτα μη πληρώσεις 100€+ για το τίποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stefanakis 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 Στο link ΔΕΝ αναφέρει για ρύθμιση αναρτήσεων! Μόνο το ABS & TC επηρεάζει Στεφ! Διάβασε το κείμενο και θα το δεις. Για χρήση off road, όπου δε θες ABS & TC, η ξεχωριστή μονάδα αναλαμβάνει να κρατά σταθερές τις επιλογές σου όταν κλείσεις το κλειδί. Αλλά στις αναρτήσεις ΔΕΝ αναφέρεται! Κοίτα μη πληρώσεις 100€+ για το τίποτα To αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stefanakis 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 Όπως ανέφερα και παραπάνω χαρτογράφηση και αναρτήσεις μένουν ώς έχουν. Μόνο ABS και MTC αν τα έχεις απενεργοποιήσει (ή έχεις βάλει το ABS σε Off Road Mode) επανέρχονται μόλις σβήσεις και ανάψεις το μηχανάκι. Απο εκει και πέρα ναι όταν πχ επιλέξεις χαρτογράφηση SPORT η ανάρτηση πάει αυτοματα στο SPORT και αυτή, άν επιλέξεις χαρτογράφηση RAIN η ανάρτηση παει αυτοματα στο COMFORT κοκ. Αυτά από κάποιον που έχει το μηχανάκι 10 μήνες και έχει πειραματιστεί αρτκετά με αυτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 (τροποποιήθηκε) Στο link ΔΕΝ αναφέρει για ρύθμιση αναρτήσεων! Μόνο το ABS & TC επηρεάζει Στεφ! Διάβασε το κείμενο και θα το δεις. Για χρήση off road, όπου δε θες ABS & TC, η ξεχωριστή μονάδα αναλαμβάνει να κρατά σταθερές τις επιλογές σου όταν κλείσεις το κλειδί. Αλλά στις αναρτήσεις ΔΕΝ αναφέρεται! Κοίτα μη πληρώσεις 100€+ για το τίποτα Ναι, αλλα αν μπορω να αποθηκευσω την χαρτογραφιση τοτε εχω και τις ρυθμισεις των αναρτησεων (λογικα) Όπως ανέφερα και παραπάνω χαρτογράφηση και αναρτήσεις μένουν ώς έχουν. Τοτε υπαρχει βλαβη ηλεκτρονικων στην δικη μου μηχανη. 100% . Αν προχθες ειχα μια αμφιβολια, σημερα το ελεγξα δυο φορες. Καθε φορα που αναβω την μηχανη επιστρεφει στην χαρτογραφιση "Street" (Μαζι και ρυθμισεις αναρτησεων) . Λογο να σου πω ψεματα ρε συ δεν εχω. Σου λεω τι βλεπω στην δικη μου μηχανη. Αν αυτο δεν ειναι το σωστο, ειναι αλλο θεμα. Δηλαδη αν εχει βλαβη στα ηλεκτρονικα η ΚΤΜ θα πεσεις απο τα συννεφα θες να μου πεις τωρα Να και κατι που βρηκα απο το advrider.com ο οποιος τυπος περγραφει ακριβως το ιδιο πραγμα με εμενα Στεφ. I can turn off TC and ABS and it stays off. But it always goes back to Street mode when you turn the ignition off and back on. I have the R model so don't know about suspension. And you can turn ABS and TC back on, but have to be stopped to do it. Οντως στο μανουαλ λεει πως ενεργοποιειται παλι το ABS/TC αλλα δεν λεει τιποτα για την χαρτογραφιση. ΥΓ. Γιαννη, καθως τα μηνυματα δεν εχουν κανουν με το 1290 , αν μπορεις μετεφερε τα ρε συ στο θεμα του 1190 . Τροποποιήθηκε Αύγουστος 17 , 2014 από τον Alarm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 Να και το εν λογο θεμα, το οποιο φαινεται να εχει να κανει με το τελευταιο λογισμικο προφανως. Οποτε μιλαμε για βλαβη και οχι δικια μου ηλιθιοτητα http://advrider.com/forums/showthread.php?p=24776911 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stefanakis 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ναι, αλλα αν μπορω να αποθηκευσω την χαρτογραφιση τοτε εχω και τις ρυθμισεις των αναρτησεων (λογικα) Τοτε υπαρχει βλαβη ηλεκτρονικων στην δικη μου μηχανη. 100% . Αν προχθες ειχα μια αμφιβολια, σημερα το ελεγξα δυο φορες. Καθε φορα που αναβω την μηχανη επιστρεφει στην χαρτογραφιση "Street" (Μαζι και ρυθμισεις αναρτησεων) . Λογο να σου πω ψεματα ρε συ δεν εχω. Σου λεω τι βλεπω στην δικη μου μηχανη. Αν αυτο δεν ειναι το σωστο, ειναι αλλο θεμα. Δηλαδη αν εχει βλαβη στα ηλεκτρονικα η ΚΤΜ θα πεσεις απο τα συννεφα θες να μου πεις τωρα Να και κατι που βρηκα απο το advrider.com ο οποιος τυπος περγραφει ακριβως το ιδιο πραγμα με εμενα Στεφ. Οντως στο μανουαλ λεει πως ενεργοποιειται παλι το ABS/TC αλλα δεν λεει τιποτα για την χαρτογραφιση. ΥΓ. Γιαννη, καθως τα μηνυματα δεν εχουν κανουν με το 1290 , αν μπορεις μετεφερε τα ρε συ στο θεμα του 1190 . Ακριβώς γι αυτό δεν σε παρέπεμψα στο μανιουαλ γιατι ξερω οτι δεν αναφέρει τπτ. Να και το εν λογο θεμα, το οποιο φαινεται να εχει να κανει με το τελευταιο λογισμικο προφανως. Οποτε μιλαμε για βλαβη και οχι δικια μου ηλιθιοτητα http://advrider.com/....php?p=24776911 Δε μιλησε κανεις για ηλιθιότητα. ΥΓ Όντως τα τελευταια μνματα πρέπει να μεταφερθουν. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 17 , 2014 από τον Stefanakis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες