Jump to content
ibar132

χειμερινα γαντια

Recommended Posts

θα μπορουσα να σε βολεψω με ενα χειμερινο γαντακι αλλα ειναι Μedium

ευχαριστω αδερφε αν χρειαστη θα σου πω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κι εγώ ψάχνω γαντάκια.Είδα αυτά που έβαλε ο ghostkon και μου άρεσαν.Εμένα με ενδιαφέρει κυρίως να είναι ζεστά και λιγότερο το να είναι αδιάβροχα,γιατί είμαι λίγο κρυόκωλος το χειμώνα!Είχα πάρει ένα ζευγάρι αλλά έγινε το εξής απίθανο:επειδή ιδρώνω αρκετά,μύρισαν(τι μύρισαν δηλαδή,βρωμούσαν) από την τρίτη κιόλας χρήση!Ενώ τα παλιά που είχα δύο χρόνια,δεν είχαν ποτέ τέτοιο πρόβλημα!Για πείτε ιδέες..

ΥΓ:Postαρα εδώ για να μην ανοίγω νέο σχεδόν ίδιο θέμα.Αν το παιδί που άνοιξε αυτό δε θέλει να του το''χαλάσουμε'',κανένα πρόβλημα...το διαγράφω αμέσως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγώ ψάχνω γαντάκια.Είδα αυτά που έβαλε ο ghostkon και μου άρεσαν.Εμένα με ενδιαφέρει κυρίως να είναι ζεστά και λιγότερο το να είναι αδιάβροχα,γιατί είμαι λίγο κρυόκωλος το χειμώνα!Είχα πάρει ένα ζευγάρι αλλά έγινε το εξής απίθανο:επειδή ιδρώνω αρκετά,μύρισαν(τι μύρισαν δηλαδή,βρωμούσαν) από την τρίτη κιόλας χρήση!Ενώ τα παλιά που είχα δύο χρόνια,δεν είχαν ποτέ τέτοιο πρόβλημα!Για πείτε ιδέες..

ΥΓ:Postαρα εδώ για να μην ανοίγω νέο σχεδόν ίδιο θέμα.Αν το παιδί που άνοιξε αυτό δε θέλει να του το''χαλάσουμε'',κανένα πρόβλημα...το διαγράφω αμέσως.

γιατι να μη θελω βρε αδερφε ολα οκ

http://www.coloripos...uctID=668&id=23

Αυτά τα χει δοκιμάσει κανείς;

colori ηταν τα προηγουμενα γαντια τιποτα ιδιετερο σε θεμα κρυου

παγωναν αμεσος για βροχη ουτε λογος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω παντως προτεινω ανεπιφυλακτα αυτο που ποσταρα της Clover γιατι εχω λιωσει δυο ζευγαρια και τα ξερω πολυ καλα...

το τριτο το ξεκανα σε μια πτωση που ειχα και με προστατεψαν καλα, γιατι σερνομουν στην ασφαλτο για καμια τριανταρια

μετρα και εκτος απο ενα μικρο καταγμα στον αντιχειρα δεν ειχα ουτε γρατζουνια στα χερια μου...ειναι πολυ ζεστο γαντι,

και αντεχουν αρκετη βροχη, ενω η αισθηση κατα την οδηγηση ειναι κορυφαια...η επιλογη δικη σας...εγω ειπα τις εντυπωσεις μου

Τροποποιήθηκε από τον ghostkon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω παντως προτεινω ανεπιφυλακτα αυτο που ποσταρα της Clover γιατι εχω λιωσει δυο ζευγαρια και τα ξερω πολυ καλα...

το τριτο το ξεκανα σε μια πτωση που ειχα και με προστατεψαν καλα, γιατι σερνομουν στην ασφαλτο για καμια τριανταρια

μετρα και εκτος απο ενα μικρο καταγμα στον αντιχειρα δεν ειχα ουτε γρατζουνια στα χερια μου...ειναι πολυ ζεστο γαντι,

και αντεχουν αρκετη βροχη, ενω η αισθηση κατα την οδηγηση ειναι κορυφαια...η επιλογη δικη σας...εγω ειπα τις εντυπωσεις μου

μια απο αυτες τις μερες θα παω να τα δοκιμασω

απο καλαματα εισαι ρε πατριωτη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ για τα γάντια της clover έχω να πω τα εξής. Ωραίο γάντι και αρκετά ζεστό και αδιάβροχο. Αλλά για λίγο. Τι εννοώ με αυτό;! Δουλευω κούριερ και το είχα βάλε βγάλε κάθε μερα για 5 ωρες. Μετα τους πρωτους 2 μηνες σκίζονταν συνεχεια η επενδυση απο μεσα σχεδον σε ολα τα δαχτυλα. Καταφερα και γυρισα το μεσα εξω και τα εραψα. Στο θεμα βροχης δε κρατανε παρα πολυ. Μετα απο συνεχομενη μισαωρη καλη βροχη, αρχιζουν και βρεχονται εσωτερικα. Και δεν εννοω ιδρωτα, γιατι το χερι ανεπνεε πολυ καλα. Εμπαινε νερο. Απο θεμα κρυο ουτε σε αυτο εμεινα ευχαριστημενος. Με τα καλα κρυα που εκανε το χειμωνα και υστερα απο καμια ωρα, περναγε λιγο κρυο και παγωναν τα ακροδαχτυλα. Και να φανταστειτε οτι εγω ειμαι απο αυτους που το ψιλοαντεχουν το κρυο. Σιγουρα δεν θα το ξαναεπαιρνα. Σε λιγες μερες λεω να παρω γαντια με gore-tex. Πιστευω ειναι η μονη λυση για κρυο και βροχη για πολυ ωρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω τα Alpinestars C-10 Drystar Motorcycle Glove αδιάβροχο δοκιμασμένο σε βροχή αρκετές φορές, καλή αίσθηση στα γκρίπ και αρκετά οικονομικά.

Από κρύο τώρα σε πολυυυύ πρωινές ή πολύ βραδυνές διαδρομές με βαρύ κρύο σε περιοχές πλησίον της Πάρνηθας την ακούω καλά καλά. Για κρύο Αθήνας είναι μιά χαρά οπότε και τα προτείνω!

Θα βγάλουμε παρέα και το 2ο χειμώνα και μετά θα ψαχτώ πάλι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Bitasdalliws αναφέρεσαι στο μοντέλο που λέει ο ghostkon ή σε κάποιο άλλο της clover;

Ναι, αναφέρομαι στο μοντέλο που λέει ο ghostkon.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικό είναι το χέρι να αναπνέει για να μην ιδρώνει. Αν μαζευτεί υγρασία είτε από βροχή είτε από ιδρώτα τότε θα παγώσει...

Η κορυφαία μεμβράνη είναι η Gore-Tex, μετά έρχεται η D-Dry (Dainese) η οποία έχει τις ίδιες ιδιότητες με την Gore-Tex εκτός του ότι αναπνέει λιγότερο αλλά κοστίζει λιγότερο.

Για το Drystar της Alpinestars δεν έχω βρει καμία προδιαγραφή αλλά λογικά θα ακολουθεί την λογική του D-Dry.

Δυστυχώς όλες οι μεμβράνες αυτές θέλουν προσεχτικό χειρισμό ειδικά στον καθαρισμό γιατί χαλάνε εύκολα. Επίσης με την χρήση και την μπίχλα που μαζεύεται γίνονται λιγότερο αδιάβροχες. Οι Gore-Tex μπορούν να επαναφερθούν με κάποια διαδικασία αλλά από ότι ξέρω όχι στα γάντια. Μόνο σε ρουχισμό & υποδήματα. Μπορεί όμως να μην είναι δυνατή αν επηρεάζονται άλλα μέρη της ένδυσης...

Επίσης άλλο ένα κουλό που έχουν αυτές οι μεμβράνες είναι να νιώθεις βρεγμένος ενώ δεν είσαι!

http://www.gore-tex.com/remote/Satellite/content/care-center/washing-instructions

http://www.gore-tex.com/remote/Satellite/content/care-center/restoring-water-repellency

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω τα Alpinestars C-10 Drystar Motorcycle Glove αδιάβροχο δοκιμασμένο σε βροχή αρκετές φορές, καλή αίσθηση στα γκρίπ και αρκετά οικονομικά.

Από κρύο τώρα σε πολυυυύ πρωινές ή πολύ βραδυνές διαδρομές με βαρύ κρύο σε περιοχές πλησίον της Πάρνηθας την ακούω καλά καλά. Για κρύο Αθήνας είναι μιά χαρά οπότε και τα προτείνω!

Θα βγάλουμε παρέα και το 2ο χειμώνα και μετά θα ψαχτώ πάλι.

Τα έχω κι εγώ, πολύ καλά αλλά όπως λες κι εσύ είναι κυρίως καθημερινό γάντι πόλης και παλι στα πολλά κρύα δεν... Σαν αναβάθμιση από αυτά πήρα τα Dainese.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω μαζι με τα alpinestars που πηρα,αγορασα καιαυτα http://www.motoraid....roducts_id=8195

τα βαζεις απο πανω και καθαρισες

L-20509309_MOTORAID.JPG

ειναι λιγο ασχημα βεβαια, μοιαζεις με κηπουρος που θελει να σφαξει την σπιτονοικοκυρα :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον xampos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι αλλά φαίνονται χοντροκομμένα ρε Χάμπο!Χάνεις σε μεγάλο ποσοστό την αίσθηση των grips;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι αλλά φαίνονται χοντροκομμένα ρε Χάμπο!Χάνεις σε μεγάλο ποσοστό την αίσθηση των grips;

ακομα δεν τα δοκιμασα αλλα ετσι φαινεται

κοιτα φιλε, εγω τα πηρα για μακρινο ταξιδι που βρεχει,εχει κρυο κτλπ,που με ενδιαφερει πιο πολυ το να φθασω ζεστος και στεγνος απο την αισθηση ...

εννοειται πως δεν τα φορας για να πας στην πολη για καφε :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατάλαβα...Όχι,η αλήθεια είναι ότι εγώ κοιτάζω για κάτι ζεστό μεν αλλά όχι απαραίτητα για ταξίδι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το συγκεκριμενο γαντι το εχω αγορασει τρεις φορες (ειναι αρκετα παλιο μοντελο)...οτι καλυτερο εχω δοκιμασει σε χειμερινο...

για να πω την αληθεια δεν ειναι 100% αδιαβροχο...μετα απο μια ωρα κατω απο συνεχομενη βροχη, αρχιζει και ''μπαζει'' αλλα

λιγα ειναι τα γαντια, και πολυ πιο ακριβα που θα κρατησουν περισσοτερη βροχη απο αυτο...μην ξεχναμε οτι δεν εχει goretex

μεμβρανη, αλλα ειναι πολυ ζεστο και αναπνεον, ενω εχει πολυ καλα προστατευτικα (για χειμερινο) και πολυ καλη αισθηση...

δεν ειναι απο τα χοντροκομενα χειμερινα που δεν νιωθεις τα grip...μονο και μονο οτι κατασκευαζεται ακομη, λεει πολλα... :secret:

+1 για τα Clover! τα εχω 2 χρονια τωρα.οντως στο πολυ κρυο δεν αντεχουν αλλα ποσο συχνα παμε καπου με 2-3 βαθμους..?

στην βροχη εχω διαφορετικη αποψη καθως περυσι στας Δολομιτας 2ωρη νεροποντη δεν τα ενοχλησε...!

αναπνεουν καταπληκτικα.

αισθηση απιθανη.

τιμη καλη.

τιμιο γαντι που ανετα θα ξαναπερνα.

τωρα εαν σε απασχολει το θεμα των ακραιων συνθηκων δωσε αλλα 15 ευρω κ παρε ενα ζευγαρι γκετες χεριων,θα τις φορας απο πανω κ καθαρισες!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εαν μιλαμε για γαντι με μεμβρανη Gore-Tex ποσο κραταει τις ιδιοτητες η μεμβρανη με καθημερινη χρηση?

Μην σκασουμε παραπανω χρηματα και στο τελος τα τιναξει σε κατι μηνες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Prod01046_01879.jpg

που τα βρισκουμε αυτα?

Στα Dainese stockbazaar και έχουν 30 ευρώ. Καμιά σχέση σαν αίσθηση με τα γάντια κηπουρού που πήρε ο Χάμπος ο Μηχανοδηγός :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο budget που αναφέρεσαι νομίζω πολύ καλά είναι τα Dainese Scout Gore-Tex® Glove

1815590_691_F_S.png

+1 κ απο εμενα....πολυ ζεστο γαντι κ πολυ καλη αδιαβροχοποιηση....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα