Jump to content
ibar132

χειμερινα γαντια

Recommended Posts

ψαχνω για γαντια μεχρι 100 ευρο

αδιαβροχα κ κυριος ζεστα[ειμαι κρυουλιαρης]

Τροποποιήθηκε από τον innova 04
Ετικέτες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

100e πολλα δεν ειναι για γαντια? ψαχνω κι εγω και κοιτουσα για αυτα http://www.toofast.gr/showprod.php?id=442

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

100e πολλα δεν ειναι για γαντια? ψαχνω κι εγω και κοιτουσα για αυτα http://www.toofast.g...prod.php?id=442

ανάλογα το μηχανάκι και τη χρήση μπορεί να είναι και λίγα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
τα έχεις ξαναπροτείνει και το σκέφτομαι να τα πάρω. αναπνέει το χέρι ή ιδρώνει; φαντάζομαι το πρώτο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το συγκεκριμενο γαντι το εχω αγορασει τρεις φορες (ειναι αρκετα παλιο μοντελο)...οτι καλυτερο εχω δοκιμασει σε χειμερινο...

για να πω την αληθεια δεν ειναι 100% αδιαβροχο...μετα απο μια ωρα κατω απο συνεχομενη βροχη, αρχιζει και ''μπαζει'' αλλα

λιγα ειναι τα γαντια, και πολυ πιο ακριβα που θα κρατησουν περισσοτερη βροχη απο αυτο...μην ξεχναμε οτι δεν εχει goretex

μεμβρανη, αλλα ειναι πολυ ζεστο και αναπνεον, ενω εχει πολυ καλα προστατευτικα (για χειμερινο) και πολυ καλη αισθηση...

δεν ειναι απο τα χοντροκομενα χειμερινα που δεν νιωθεις τα grip...μονο και μονο οτι κατασκευαζεται ακομη, λεει πολλα... :secret:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπαρχουν κι εδω http://www.baxevanis...=access&ids=248 γιατι δεν ξερω αν υπαρχουν ολα τα μεγεθη στο προηγουμενο που ποσταρα...

ασχετο, αλλα πρωτη φορα τα αγορασα το 2005, ενα χρονο μετα τους Ολυμπιακους αγωνες της Αθηνας... :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηρα απο motoraid αυτα , τα παρελαβα μολις σημερα, σαν αισθηση ειναι φοβερα,γανταρες φαινονται!! εντυπωσεις για το αν ειναι ζεστα αδιαβροχα κτλπ πρεπει να περιμενετε μεχρι τον χειμωνα

http://www.motoraid....roducts_id=8178

alp-352560_motoraid.jpg

Το θεμα με ενδιαφερει και μενα :)

Αναμενω απαντησεις/προτασεις.

μλκ αυτα που πηρα εγω ειναι αρκουδογαντα οπως ακριβως τα θελεις εσυ που εχεις ευαισθητα χερακια ,και εχουν και αισθηση !! κ με τα γαντια του κηπουρου απο επανω δεν θα εχεις δικαιολογια να μην ερθεις βολτα με -2 βαθμους τον χειμωνα ! θα στα δειξω οταν γυρισεις !!

αλλιως εχω ενα αλλο ζευγαρι πολυ καλα γαντια, μου τα δανεισε ενας φιλος κ τελικα τα κρατησα για παντα, αν θες στα χαριζω ! :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον xampos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εδω υπαρχουν αναλυτικα τα χαρακτηριστικα και τα υλικα του γαντιου >>> http://www.motorama.it/en/clover-wpt-wp-gloves-P9210.htm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ παρήγγειλα χθες αυτά

http://www.toofast.gr/showprod.php?id=510

θα σας πω νεώτερα με το που τα παραλάβω!!ο λόγος που τα προτίμησα είναι πως μου κάνανε κλικ οπτικά!!

ελπίζω να μην το μετανιώσω!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για αδιάβροχο γάντι, μόνο με gore tex. Όλα τα υπόλοιπα μετά από μερικές χρήσεις, βάζουν νερό. Έχω δοκιμάσει ένα σωρό μάρκες (και καλές μάλιστα... Spidi, Clover κτλ) και βάζουν νερό μετά από συνεχόμενη βροχή.

Είναι μάλιστα το είδος που ταλαιπωρείται πιο πολύ (το γάντι σε σχέση με μπουφάν-παντελόνι κτλ) και η μεμβράνη πρέπει να είναι κορυφαία για να αντέξει.

Γνώμη μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για αδιάβροχο γάντι, μόνο με gore tex. Όλα τα υπόλοιπα μετά από μερικές χρήσεις, βάζουν νερό. Έχω δοκιμάσει ένα σωρό μάρκες (και καλές μάλιστα... Spidi, Clover κτλ) και βάζουν νερό μετά από συνεχόμενη βροχή.

Είναι μάλιστα το είδος που ταλαιπωρείται πιο πολύ (το γάντι σε σχέση με μπουφάν-παντελόνι κτλ) και η μεμβράνη πρέπει να είναι κορυφαία για να αντέξει.

Γνώμη μου.

Άλεξ πρότεινε κάποιο αν θες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γνώμη μου.

+1. Τα γάντια στεγανοποιούνται πιο δύσκολα από οποιοδήποτε άλλο κομμάτι εξοπλισμού. Μετά από πολύωρη δυνατή βροχή, όλα θα βάλουν νεράκι, ακόμα και τα dainese d-dry μου. Όποιος έχει τέτοιες ανάγκες (που σημαίνει οτι κάνει συχνά ταξίδια 250-300+ km, χειμώνα με βροχή και κρύο), αναγκαστικά πάει για gore-tex και ελπίζει να αντέξουν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να προτεινω εγω ενα με μεμβρανη gore tex που μου εχει κανει κλικ http://www.e-racing....product_id=4669

τα εχει ο Τζωρτζοπουλος...δεν ξερω απο αισθηση τι θα λενε, αλλα απο τα υπολοιπα ειναι κορυφη !!!

εγω γενικα θελω το γαντι να εχει παρα πολυ καλη αισθηση...δεν μπορω να οδηγησω ανετα αν εξαιτιας των γαντιων δεν εχω καλη αισθηση των grip

και γι' αυτο προτιμω να κανω παραχωρησεις στα υπολοιπα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω πάρει αυτά στα 110€ από το στοκ στην Π. Ράλλη (μπορεί να τα έχουν φέτος λίγο φθηνότερα)

Έχουν καλή αίσθηση για χειμερινό γάντι, είναι πολύ ζεστά και αδιάβροχα και πολύ καλά από άποψη προστασίας.

Πολύ καλά φαίνονται και αυτά που έβαλε ο xampos.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η καλύτερη λύση για τη βροχή είναι αδιάβροχο over-glove, όπως το παρακάτω της Dainese. Φέτος στην Αυστρία έφαγα βρόχα για τουλάχιστον μίαμιση ώρα στην εθνική με καλοκαιρινό γαντάκι από κάτω και φυσικά δεν πέρασε σταγόνα. Είναι και έξυπνα σχεδιασμένο ώστε να κλείνει στον καρπό με κορδόνι που μπορείς να το τραβάς ακόμα και με τα δόντια. Όσο καλό και να είναι ένα γάντι goretex ή xyz, είναι όπως ένα μπουφάν με το αδιάβροχο που φοράμε από πάνω του. Το κρύο βέβαια είναι άλλη περίπτωση.

Prod01046_01879.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η καλύτερη λύση για τη βροχή είναι αδιάβροχο over-glove

εγω δεν αντεχω τα διπλα γαντια, αλλα η γυναικα μου τον Χειμωνα τα λατρευει και εχει 2-3 διαφορετικα ζευγαρια over-gloves

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εδω υπαρχουν αναλυτικα τα χαρακτηριστικα και τα υλικα του γαντιου >>> http://www.motorama....loves-P9210.htm

ωραιος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γνώμη μου.

πηρα περσι τα dainese new jerico 140 ευρο με goretex γενικα πολυ τουμπανο γαντι

πολυ καλο στο κρυο ομος

μετα απο μιση ωρα βροχη νερο δεν περασε καθολου

τα τιναξα κ τα εβαλα στη θεση τους κ ημουν πολυ ευχαριστιμενος που τα πηρα.

την αλλα μερα πηγα να τα φορεσω κ δεν εμπενε μεσα το χερι μου ειχε περασει η υγρασια

εκαναν 3 μερες να στεγνοσουν

το ιδιο εγεινε κ με τι δευτερη φορα που εφαγαναν βροχη

το εψαχα λιγο κ βρικα κ αλλον με το ιδιο θεμα

τα εβαλα αγγελια κ τα εδωσα 70 ευρο

Η καλύτερη λύση για τη βροχή είναι αδιάβροχο over-glove, όπως το παρακάτω της Dainese. Φέτος στην Αυστρία έφαγα βρόχα για τουλάχιστον μίαμιση ώρα στην εθνική με καλοκαιρινό γαντάκι από κάτω και φυσικά δεν πέρασε σταγόνα. Είναι και έξυπνα σχεδιασμένο ώστε να κλείνει στον καρπό με κορδόνι που μπορείς να το τραβάς ακόμα και με τα δόντια. Όσο καλό και να είναι ένα γάντι goretex ή xyz, είναι όπως ένα μπουφάν με το αδιάβροχο που φοράμε από πάνω του. Το κρύο βέβαια είναι άλλη περίπτωση.

Prod01046_01879.jpg

που τα βρισκουμε αυτα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα