Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2012 Ο Στέφανος μάς έριξε 5 φωτογραφίες να γλυκαθούμε και κρύφτηκε πάλι ανάμεσα σε καφέδες, παραλίες και τουρίστριες....... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2012 Ο Στέφανος μάς έριξε 5 φωτογραφίες να γλυκαθούμε και κρύφτηκε πάλι ανάμεσα σε καφέδες, παραλίες και τουρίστριες....... Aσ' το παιδι ρε Κωνσταντινε..... Λευτερος ειναι,μικρος ειναι,τι να κανει??? Να αφησει την οφθαλμοθεραπεια,και το κυνηγι ,για να εχουμε να βλεπουμε εμεις οι σπιτογατοι μπαμπαδες?? Αλαρμιε.......ορμα στα γουστα,και φωτο απο βδομαδα.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2012 Aσ' το παιδι ρε Κωνσταντινε..... Λευτερος ειναι,μικρος ειναι,τι να κανει??? Να αφησει την οφθαλμοθεραπεια,και το κυνηγι ,για να εχουμε να βλεπουμε εμεις οι σπιτογατοι μπαμπαδες?? Αλαρμιε.......ορμα στα γουστα,και φωτο απο βδομαδα.... Ας βάλει κι απ' τις διακοπές του τότε....... 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
korakas 188 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2012 Α ρε μαγκες, ζηλευουμε και εμεις οι μικροι που δεν μπορουμε να συμμετασχουμε σε τετοιες εκδρομες :( Αλλα ελπιζω αμα γινει και του χρονου, (και δεν καταστραφει ο κοσμος στις 20κατι δεκεβριου 2012 ) ελπιζω να μπορεσω να σας ακολουθησω με κανα νιντζαρο 250 (αμα δεν αλαξουνε τα γμμενα τα διπλωματα και το α1 :D ) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2012 Ας βάλει κι απ' τις διακοπές του τότε....... Ντεν εκει κρονο καρντια μου :P Με το που γυρισω αθηνα θελω ενα δερματινο μπουφαν δωρο. Οι μπυρες δεν ειναι καλες εδω. Παχαινουν Φωτογραφιες... δεν... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2012 Α ρε μαγκες, ζηλευουμε και εμεις οι μικροι που δεν μπορουμε να συμμετασχουμε σε τετοιες εκδρομες :( Αλλα ελπιζω αμα γινει και του χρονου, (και δεν καταστραφει ο κοσμος στις 20κατι δεκεβριου 2012 ) ελπιζω να μπορεσω να σας ακολουθησω με κανα νιντζαρο 250 (αμα δεν αλαξουνε τα γμμενα τα διπλωματα και το α1 :D ) Δεν ξερω τι λες εσυ αλλα εγω 20 Δεκεμβρη εχω γενεθλια, ας τα γιορτασω πρωτα και μετα βλεπουμε... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2012 Δεν ξερω τι λες εσυ αλλα εγω 20 Δεκεμβρη εχω γενεθλια, ας τα γιορτασω πρωτα και μετα βλεπουμε... Ε, την επομένη θα βρέχει φλεγόμενα τσουρέκια ο ουρανός........ :crazy: :crazy: 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2012 o verbal σε δράση 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2012 ΑΔΕΡΦΕ ΕΙΝΑΙ ΙΝΤΖΕΞΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ '08 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 883R [ROADSTER] MAMA ΧΡΩΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ Καλώς τον easy rider. Φαντάζομαι το καρμπυρατεράτο αυτονομία. Καλώς ήρθες και στο φόρουμ. Σαν πολλά harley μαζεύοντε... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2012 ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΘΑΡΕΤΑΑΑΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟ ΕΓΩΩΩΩ Μην δίνεις σημασία Χρήστο σε αγαπάει γιαυτό σε πειράζει, έχει όμως τρόπο να είναι ωραίο πειραχτήρι ε? Ο Αλάρμιος ο εν Χρηστώ αδερφός έγραψε πάλι παρεπιπτόντως ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
master883R 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 Καλώς τον easy rider. Φαντάζομαι το καρμπυρατεράτο αυτονομία. Καλώς ήρθες και στο φόρουμ. Σαν πολλά harley μαζεύοντε... Ευχαριστω,ειχα ενα 883 του '93 καρμπυρατερ οταν το πιεζεs δε χορτενε με τιποτα,Ειμαστε πολοι αλλα δεν το ξερουμε Μου αρεσουν οι παρατηρησειs διορθωνομε Δεν εχω αποφασηση ακομη ποτε θα επιστρεψω Επιστρεφω σημερα, Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
master883R 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 Μην δίνεις σημασία Χρήστο σε αγαπάει γιαυτό σε πειράζει, έχει όμως τρόπο να είναι ωραίο πειραχτήρι ε? Ο Αλάρμιος ο εν Χρηστώ αδερφός έγραψε πάλι παρεπιπτόντως ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 ααααααα και ειχασπάσει το κεφάλι μου ρε φίλε μαιστα ωραιο πάντως :P oi V&H δέν δουλέυουν καλα στον ψεκασμό να ξές πάντως με δυναμομέτρηση όταν έβαλα V&H πήρα 4 άλογα αλλα ψιλομούφα έχασε λίγο στα χαμηλά με τις supertrap πήρα 10 αλογάκια και κέρδσα και χαμηλα.. το τιμόνι ειναι LA chopers z bar? αυτό έψαχνα αλλα πήρα το λίγο ποιο μικρο :( :( την πάτησα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 Το βραδυ ειχε μπει για τα καλα. Το φεγγαρι ηταν οτι πρεπει για ερωτευμενα ζευγαρια. Η καλυτερη για τους κρυφους εραστες του φορουμ Αλλα περα απο το ερωτικο σκοινικο... η λορδα μας ειχε κανει τα στομαχια... κατι σαν τα καρτερ των Ducati. Τρυπια Οποτε πηγαμε στην ταβερνα για φαγητο. Οχι αυτο που βλεπουμε στα πιατα (η σαλατα) δεν απηχε και πολυ απο το κυριως γευμα. Ηταν και αυτο το ιδιο φτωχο. Την επομενη μερα το μενου ειχε ραφτινγκ στο ποταμι (περιμενουμε ολες τις φωτογραφιες σε καλη αναλυση καθως και τα βιΔεα κυριοι :D ) . Λιγο πριν το φαγητο πηρα την αποφαση να κατεβω για καμια φωτογραφια, γιατι ηξερα πως με γεματο στομαχι δεν θα το κουνουσα βημα απο εκει. 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 Και αφου εκλεισα συμφωνια με τους ντοπιους να μου κρατησουν το γεφυρι για 5 λεπτα 'πριβε' , καταφερα επιτελους να βγαλω μια φωτογραφια και για εμενα. (Ψωνιοοοοοοοοοοοο :P) Γυρνωντας στο ξενοδοχειο, νεαροι και γεροι μετρανε λεπτα και δευτερολεπτα μεχρι να ερθει η στιγμη που θα ανοιξει ο μπουφες. Τα δευτερολεπτα εμοιαζαν ατελειωτα Ο ηλιος επεφτε στα ορη και στα αγρια βουνα :lol: Και αλλοι ετοιμαζονταν να πανε στο σημειο που ηταν το πραγματικο γλεντι.... "Φιλαρακι να σε παω μια κοντρα μεχρι το γεγυρι" 9 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 ααααααα και ειχασπάσει το κεφάλι μου ρε φίλε μαιστα ωραιο πάντως :P oi V&H δέν δουλέυουν καλα στον ψεκασμό να ξές πάντως με δυναμομέτρηση όταν έβαλα V&H πήρα 4 άλογα αλλα ψιλομούφα έχασε λίγο στα χαμηλά με τις supertrap πήρα 10 αλογάκια και κέρδσα και χαμηλα.. το τιμόνι ειναι LA chopers z bar? αυτό έψαχνα αλλα πήρα το λίγο ποιο μικρο :( :( την πάτησα Αν οι supertrap που φοράτε εσείς, έχουν αντίστοιχη ποιότητα με την ids2 που είχα βάλει στο klr, χίλιες φορές καλύτερες οι V&H. Την είχα παραγγείλει και εγώ από usa πριν 5-6 χρόνια και κατάλαβα γιατί σταμάτησε να τις φέρνει ο τασούλης. Το αλουμίνιο χείριστης ποιότητας και στα τελευταία οι βίδες που κρατάγανε τα διαφράγματα, παραλίγο να κόψουν το αλουμίνιο και να αδειάσει το τελικό. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 Στέφανε με σκλάβωσες με την προσωπική μου φωτογραφία Όλες πολύ ωραίες Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 7 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 8 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telixristos 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) έπρεπε να βάλεις και ένα συννεφάκι στον Χρήστο να λέει: "Παιδιά, χτύπησε η κάρτα. Ο Ανδρέας φταίει που δεν στερέωσε καλά την κάμερα στο κράνος του" :lol: :lol: Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 από τον telixristos Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 Αχαχαχαχαχαχαχαχα!!! Ξεράθηκα λέμε. Απίθανη ατάκα και δυστυχώς μου τελείωσαν τα Like :tooth: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 Αχαχαχαχαχαχαχαχα!!! Ξεράθηκα λέμε. Απίθανη ατάκα και δυστυχώς μου τελείωσαν τα Like :tooth: Μη γελας εσυ, γιατι εχω και δικα σου ντοκουμεντα Ακομα λιγες, και αρκετα για σημερα. Τα παιδια παιζουν στο γεφυρι της πλακας. 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 Μπραβο ρε Στεφανε, φοβερες οι φωτο σου και τα σχολια Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 Αν οι supertrap που φοράτε εσείς, έχουν αντίστοιχη ποιότητα με την ids2 που είχα βάλει στο klr, χίλιες φορές καλύτερες οι V&H. Την είχα παραγγείλει και εγώ από usa πριν 5-6 χρόνια και κατάλαβα γιατί σταμάτησε να τις φέρνει ο τασούλης. Το αλουμίνιο χείριστης ποιότητας και στα τελευταία οι βίδες που κρατάγανε τα διαφράγματα, παραλίγο να κόψουν το αλουμίνιο και να αδειάσει το τελικό. καμία σχέση με ids2 το πρόβλημα με v&h βρίσκεται στο ιντζεξιον και μόνο και όχι όλα τα μοντέλα εξάτμισης και η screaming eagle βγαζει το ίδιο θέμα δουλεύουνε αλλα είναι σαν βάζεις drag pipes μέτρια απόδοση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μη γελας εσυ, γιατι εχω και δικα σου ντοκουμεντα Αυτό το βουλιμικο βλέμμα όμως που υπνωτίζει τη σαλάτα και την ακινητοποιεί ανίκανη να αντιδράσει είναι τρεις βαθμίδες ανώτερο από το δικό μου. :dribble: Ζηλεύω τα μέγιστα…. … άσε που πείνασα τώρα και δεν έχει άλλα μακαρόνια με κιμά να ξεσπάσω Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2012 από τον naftilos 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες