Jump to content
Αήρ

Πανελλήνια 2012, σχόλια, φώτο, βίντεο...

Recommended Posts

Ο Στέφανος μάς έριξε 5 φωτογραφίες να γλυκαθούμε και κρύφτηκε :peep: πάλι ανάμεσα σε καφέδες, παραλίες και τουρίστριες....... :taz:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ο Στέφανος μάς έριξε 5 φωτογραφίες να γλυκαθούμε και κρύφτηκε :peep: πάλι ανάμεσα σε καφέδες, παραλίες και τουρίστριες....... :taz:

Aσ' το παιδι ρε Κωνσταντινε.....

Λευτερος ειναι,μικρος ειναι,τι να κανει??? Να αφησει την οφθαλμοθεραπεια,και το κυνηγι ,για να εχουμε να βλεπουμε εμεις οι σπιτογατοι μπαμπαδες??

Αλαρμιε.......ορμα στα γουστα,και φωτο απο βδομαδα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aσ' το παιδι ρε Κωνσταντινε.....

Λευτερος ειναι,μικρος ειναι,τι να κανει??? Να αφησει την οφθαλμοθεραπεια,και το κυνηγι ,για να εχουμε να βλεπουμε εμεις οι σπιτογατοι μπαμπαδες??

Αλαρμιε.......ορμα στα γουστα,και φωτο απο βδομαδα....

Ας βάλει κι απ' τις διακοπές του τότε....... :rolleyes::_innocent::tooth:

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α ρε μαγκες, ζηλευουμε και εμεις οι μικροι που δεν μπορουμε να συμμετασχουμε σε τετοιες εκδρομες :( Αλλα ελπιζω αμα γινει και του χρονου, (και δεν καταστραφει ο κοσμος στις 20κατι δεκεβριου 2012 :grin: ) ελπιζω να μπορεσω να σας ακολουθησω με κανα νιντζαρο 250 (αμα δεν αλαξουνε τα γμμενα τα διπλωματα και το α1 :D )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας βάλει κι απ' τις διακοπές του τότε....... :rolleyes::_innocent::tooth:

Ντεν εκει κρονο καρντια μου :P

Με το που γυρισω αθηνα θελω ενα δερματινο μπουφαν δωρο. Οι μπυρες δεν ειναι καλες εδω. Παχαινουν :tooth:

Φωτογραφιες... δεν... :_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α ρε μαγκες, ζηλευουμε και εμεις οι μικροι που δεν μπορουμε να συμμετασχουμε σε τετοιες εκδρομες :( Αλλα ελπιζω αμα γινει και του χρονου, (και δεν καταστραφει ο κοσμος στις 20κατι δεκεβριου 2012 :grin: ) ελπιζω να μπορεσω να σας ακολουθησω με κανα νιντζαρο 250 (αμα δεν αλαξουνε τα γμμενα τα διπλωματα και το α1 :D )

Δεν ξερω τι λες εσυ αλλα εγω 20 Δεκεμβρη εχω γενεθλια, ας τα γιορτασω πρωτα και μετα βλεπουμε...

:tooth::tooth::tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω τι λες εσυ αλλα εγω 20 Δεκεμβρη εχω γενεθλια, ας τα γιορτασω πρωτα και μετα βλεπουμε...

:tooth::tooth:

Ε, την επομένη θα βρέχει φλεγόμενα τσουρέκια ο ουρανός........ :mB_kalo_e::crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

• Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΔΕΡΦΕ ΕΙΝΑΙ ΙΝΤΖΕΞΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ '08 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 883R [ROADSTER] MAMA ΧΡΩΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Καλώς τον easy rider. Φαντάζομαι το καρμπυρατεράτο αυτονομία. Καλώς ήρθες και στο φόρουμ. Σαν πολλά harley μαζεύοντε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΘΑΡΕΤΑΑΑΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟ ΕΓΩΩΩΩ :lipssealed:

Μην δίνεις σημασία Χρήστο σε αγαπάει γιαυτό σε πειράζει, έχει όμως τρόπο να είναι ωραίο πειραχτήρι ε? :tooth:

Ο Αλάρμιος ο εν Χρηστώ αδερφός έγραψε πάλι παρεπιπτόντως ! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλώς τον easy rider. Φαντάζομαι το καρμπυρατεράτο αυτονομία. Καλώς ήρθες και στο φόρουμ. Σαν πολλά harley μαζεύοντε...

Ευχαριστω,ειχα ενα 883 του '93 καρμπυρατερ οταν το πιεζεs δε χορτενε με τιποτα,Ειμαστε πολοι αλλα δεν το ξερουμε

Μου αρεσουν οι παρατηρησειs διορθωνομε :thumbsup1: Δεν εχω αποφασηση ακομη ποτε θα επιστρεψω :chopper:

Επιστρεφω σημερα,

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην δίνεις σημασία Χρήστο σε αγαπάει γιαυτό σε πειράζει, έχει όμως τρόπο να είναι ωραίο πειραχτήρι ε? :tooth:

Ο Αλάρμιος ο εν Χρηστώ αδερφός έγραψε πάλι παρεπιπτόντως ! :_thumbsup:

:thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ααααααα και ειχασπάσει το κεφάλι μου ρε φίλε μαιστα ωραιο πάντως :P

oi V&H δέν δουλέυουν καλα στον ψεκασμό να ξές πάντως με δυναμομέτρηση όταν έβαλα V&H πήρα 4 άλογα αλλα ψιλομούφα έχασε λίγο στα χαμηλά με τις supertrap πήρα 10 αλογάκια και κέρδσα και χαμηλα..

το τιμόνι ειναι LA chopers z bar? αυτό έψαχνα αλλα πήρα το λίγο ποιο μικρο :( :( την πάτησα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το βραδυ ειχε μπει για τα καλα. Το φεγγαρι ηταν οτι πρεπει για ερωτευμενα ζευγαρια. Η καλυτερη για τους κρυφους εραστες του φορουμ :tooth:

IMG_6772.jpg

Αλλα περα απο το ερωτικο σκοινικο... η λορδα μας ειχε κανει τα στομαχια... κατι σαν τα καρτερ των Ducati. Τρυπια :rotfl:

Οποτε πηγαμε στην ταβερνα για φαγητο. Οχι αυτο που βλεπουμε στα πιατα (η σαλατα) δεν απηχε και πολυ απο το κυριως γευμα. Ηταν και αυτο το ιδιο φτωχο.

IMG_6776.jpg

Την επομενη μερα το μενου ειχε ραφτινγκ στο ποταμι (περιμενουμε ολες τις φωτογραφιες σε καλη αναλυση καθως και τα βιΔεα κυριοι :D ) .

Λιγο πριν το φαγητο πηρα την αποφαση να κατεβω για καμια φωτογραφια, γιατι ηξερα πως με γεματο στομαχι δεν θα το κουνουσα βημα απο εκει.

IMG_6797.jpg

• Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και αφου εκλεισα συμφωνια με τους ντοπιους να μου κρατησουν το γεφυρι για 5 λεπτα 'πριβε' , καταφερα επιτελους να βγαλω μια φωτογραφια και για εμενα. (Ψωνιοοοοοοοοοοοο :P)

IMG_6794.jpg

IMG_6796.jpg

Γυρνωντας στο ξενοδοχειο, νεαροι και γεροι μετρανε λεπτα και δευτερολεπτα μεχρι να ερθει η στιγμη που θα ανοιξει ο μπουφες.

Τα δευτερολεπτα εμοιαζαν ατελειωτα :tooth:

IMG_6800.jpg

Ο ηλιος επεφτε στα ορη και στα αγρια βουνα :lol:

IMG_6814-1.jpg

Και αλλοι ετοιμαζονταν να πανε στο σημειο που ηταν το πραγματικο γλεντι.... :_thumbsup:

"Φιλαρακι να σε παω μια κοντρα μεχρι το γεγυρι" :rotfl:

IMG_6817.jpg

• Like 9

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ααααααα και ειχασπάσει το κεφάλι μου ρε φίλε μαιστα ωραιο πάντως :P

oi V&H δέν δουλέυουν καλα στον ψεκασμό να ξές πάντως με δυναμομέτρηση όταν έβαλα V&H πήρα 4 άλογα αλλα ψιλομούφα έχασε λίγο στα χαμηλά με τις supertrap πήρα 10 αλογάκια και κέρδσα και χαμηλα..

το τιμόνι ειναι LA chopers z bar? αυτό έψαχνα αλλα πήρα το λίγο ποιο μικρο :( :( την πάτησα

Αν οι supertrap που φοράτε εσείς, έχουν αντίστοιχη ποιότητα με την ids2 που είχα βάλει στο klr, χίλιες φορές καλύτερες οι V&H. Την είχα παραγγείλει και εγώ από usa πριν 5-6 χρόνια και κατάλαβα γιατί σταμάτησε να τις φέρνει ο τασούλης. Το αλουμίνιο χείριστης ποιότητας και στα τελευταία οι βίδες που κρατάγανε τα διαφράγματα, παραλίγο να κόψουν το αλουμίνιο και να αδειάσει το τελικό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:tooth:

IMG_6819.jpg

έπρεπε να βάλεις και ένα συννεφάκι στον Χρήστο να λέει: "Παιδιά, χτύπησε η κάρτα. Ο Ανδρέας φταίει που δεν στερέωσε καλά την κάμερα στο κράνος του" :lol: :lol:

Τροποποιήθηκε από τον telixristos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

IMG_6824.jpg

Αχαχαχαχαχαχαχαχα!!! Ξεράθηκα λέμε. Απίθανη ατάκα και δυστυχώς μου τελείωσαν τα Like :tooth: :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αχαχαχαχαχαχαχαχα!!! Ξεράθηκα λέμε. Απίθανη ατάκα και δυστυχώς μου τελείωσαν τα Like :tooth: :tooth: :tooth:

Μη γελας εσυ, γιατι εχω και δικα σου ντοκουμεντα :tooth:

Ακομα λιγες, και αρκετα για σημερα.

IMG_6834.jpg

Τα παιδια παιζουν στο γεφυρι της πλακας.

IMG_68372.jpg

IMG_6843.jpg

• Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν οι supertrap που φοράτε εσείς, έχουν αντίστοιχη ποιότητα με την ids2 που είχα βάλει στο klr, χίλιες φορές καλύτερες οι V&H. Την είχα παραγγείλει και εγώ από usa πριν 5-6 χρόνια και κατάλαβα γιατί σταμάτησε να τις φέρνει ο τασούλης. Το αλουμίνιο χείριστης ποιότητας και στα τελευταία οι βίδες που κρατάγανε τα διαφράγματα, παραλίγο να κόψουν το αλουμίνιο και να αδειάσει το τελικό.

καμία σχέση με ids2 το πρόβλημα με v&h βρίσκεται στο ιντζεξιον και μόνο και όχι όλα τα μοντέλα εξάτμισης και η screaming eagle βγαζει το ίδιο θέμα

δουλεύουνε αλλα είναι σαν βάζεις drag pipes μέτρια απόδοση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μη γελας εσυ, γιατι εχω και δικα σου ντοκουμεντα :tooth:

Αυτό το βουλιμικο βλέμμα όμως που υπνωτίζει τη σαλάτα και την ακινητοποιεί ανίκανη να αντιδράσει είναι τρεις βαθμίδες ανώτερο από το δικό μου. :dribble: :dribble:

Ζηλεύω τα μέγιστα…. :blush:

… άσε που πείνασα τώρα και δεν έχει άλλα μακαρόνια με κιμά να ξεσπάσω :sopase:

Τροποποιήθηκε από τον naftilos
  • Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...