Jump to content
Αήρ

Πανελλήνια 2012, σχόλια, φώτο, βίντεο...

Recommended Posts

......................

Sorry τώρα, αποφάσισα να πάω να τα δω στην 42άρα τηλεόραση!...... :beee: να τα φχαριστηθώ. :mB_kalo_e:

Εντυπώσεις later. :D

Λεπόν, τα βιντεάκια είναι πολύ ωραία. Πολύ εντυπωσιακό το σκηνικό στο Rafting, αν και όταν πήρε την κάμερα ο Αντρέας, την έβαλε λίγο γυρτή και τραβάει υπό γωνία........ πρέπει να γυρνάς αριστερά το κεφάλι σου για να βλέπεις ίσια το ποτάμι. :D Η στήριξη της κάμερας δεν είχε μελετηθεί σωστά δυστυχώς, παρόλα αυτά οι mybikers δεν κωλώνουν πουθενά και δε χάνουν το θέαμα. :vv:

Και η διαδρομή πάνω στο βουνό πολύ super. Συγχαρητήρια Χρήστο για τα όμορφα πλάνα. :respekt:

Υ.Γ.

Η βαρύγρουπη δήλωση της Πανελλήνιας........: "Στο παγωτό δεν κάνω ποτέ υπερβολές". :lol: :_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μίλησα με τον Σάββα, κανονίσαμε να του τα δώσω απ' το στικάκι και να επεξεργαστεί κάποια με μουσικούλα κλπ.

Βέβαια, επειδή το ανέβασμα σε youtube style θα είναι πολύ επίπονη διαδικασία (το ανέβασμα μπορεί να πάρει και μέρες με ανοιχτό το pc), αμφιβάλλει αν έχει τη δυνατότητα να το κάνει ο ίδιος.

Σκεφτήκαμε αν κάποιος ξέρει κανάν πιο γρήγορο-εύκολο τρόπο για ανέβασμα κάπου αλλού πχ (πιο πάνω ειπώθηκε κάτι τέτοιο), ας επικοινωνήσει μαζί μας να το οργανώσουμε.

Sorry τώρα, αποφάσισα να πάω να τα δω στην 42άρα τηλεόραση!...... :beee: να τα φχαριστηθώ. :mB_kalo_e:Τυχερέ ! ^^

Εντυπώσεις later. :D

Για να μην παιδεύεστε με επεξεργασίες κτλπ γιατί δεν φτιάχνετε ένα torrent με όλα τα βίντεο μέσα ?

Ούτε θα παιδεύεστε με upload , μόνο λίγη ταχύτητα θα χάσετε όσο seedαρετε , και μόλις το κατεβάσω εγώ αν θέλετε σταματήστε το seed κι αναλαμβάνω εγώ να το κάνω upload . :_thumbsup:

4 GB θα κατέβουν τσακ μπαμ B)

Αντί για το site που λέει το παλικάρι ανεβάστε τα σε κανα Piratebay .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να δουμε τι θα δουμε στο τελος

:popcorn: :popcorn: :popcorn:

Ο Σάββας δεν μπορεί λέει αυτή τη βδομάδα, έχει τρεχάματα.

Υπάρχει κανείς άλλος (μαμώ το φελέκι μου) να πάρει τα αρχειάκια να τα ανεβάσει?

Εδώ είμαι και εξακολουθώ να έχω πάντα μαζί μου το στικάκι για τη μεταφορά.

Διευκρινίζω ότι δυστυχώς δεν έχω αντιγραφικό να τα γράψω σε DVD (θα το είχα κάνει και θα το είχα στείλει στους βόρειους τουλάχιστον), ενώ και το Nero στο laptop δεν ξέρω τί έχει πάθει, αλλά δεν μπορώ να τα γράψω (δοκίμασα).

:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω εχω δυο προβληματα

α) δεν ξερω να κανω επεξεργασια και θα τα ανεβαζα ανεπεξεργαστα οπως ανεβαζω τα δικα μου.

β) εδω που μετακινηθηκα και θα παραμεινω για λιγο καιρο η συνδεση ειναι απελπιστικα αργη και ειναι πρακτικα αδυνατον να ανεβασω κατι.

H λυση του kalejaios εκ των συμφραζομενων φαινεται εφικτη αλλα δεν ξερω καν τι εινα,ι πως γινετε, και γιατι (ειμαι εντελος ασχετος με το θεμα)

Κοινος στην παρουσα φαση δεν μπορω να βοηθησω καθολου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχαθηκα λιγο αλλα επεστρεψα δημητριος.

Εχω μετακινηθει και θα παραμεινω για αρκετο καιρο εκτος του περιχαρακομενου στρατοπεδου πρωτευουσης, και μολις εχθες καταφερα και ολοκληρωσα την διασυνδεση μου με μια εκνευριστικα αργη συνδεση κονεξ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Σάββας δεν μπορεί λέει αυτή τη βδομάδα, έχει τρεχάματα.

Υπάρχει κανείς άλλος (μαμώ το φελέκι μου) να πάρει τα αρχειάκια να τα ανεβάσει?

Εδώ είμαι και εξακολουθώ να έχω πάντα μαζί μου το στικάκι για τη μεταφορά.

Διευκρινίζω ότι δυστυχώς δεν έχω αντιγραφικό να τα γράψω σε DVD (θα το είχα κάνει και θα το είχα στείλει στους βόρειους τουλάχιστον), ενώ και το Nero στο laptop δεν ξέρω τί έχει πάθει, αλλά δεν μπορώ να τα γράψω (δοκίμασα).

:)

Βρε μοτοαχρηστούλη, μέσ' την τεχνολογία σε βλέπω και σένανε !!!!!!!! :tooth: :tooth: :tooth:

Έφαγε σουπίτσα η μικρή το Σάββατο και έχω στο κρεββάτι του πόνου και το Γιαμαχάκι γιαυτό δεν προλαβαίνω αλλά είπα θα τα φτιάξω δεν τόπα?

Εδώ τόσο καιρό έχετε και δεν έχετε κάνει τίποτα,τώρα σας έπιασε η βιασύνη?

Άν έχουν έρθει τα ανταλλακτικά και τα πάρω αύριο ενδεχομένως και αύριο το μεσημέρι να τάχω βάλει και να ξεμπερδέψω αλλιώς πως νάρθω να τα πάρω με σπασμένα φλάς, καθρέφτη κ.λ.π.?

Ευτυχώς άλλαξα τη μανέτα του φρένου.

Φτιάξε όμως από τώρα λογαριασμό στο you tube να τα ανεβάσεις γιατί εγώ με 3 pc ταυτόχρονα on line θα φάω το χέσιμο της αρκούδας αν σέρνεται το νέτ και είπα ότι αυτό θα το αναλάβεις εσύ (το ανέβασμα).

Σήμερα λοιπόν είναι Τρίτη, αύριο έχω συνεργείο γκαράζ πυλωτής και μεθαύριο θάρθω να τα πάρω πρώτα ο Θεός οπότε μην σπέρνεις την καταστροφή και φρόντισε να μην χορέψεις και βρέχει. :rotfl:

Επίσης έχε και άλλο στικάκι για να βάλω τα επεξεργασμένα γιατί αλλιώς θα σβηστούν τα πρωτότυπα και αυτό δεν είναι καλό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε μοτοαχρηστούλη, μέσ' την τεχνολογία σε βλέπω και σένανε !!!!!!!! :tooth:Κορυφαίος θα έλεγα...... :tooth:

Έφαγε σουπίτσα η μικρή το Σάββατο και έχω στο κρεββάτι του πόνου και το Γιαμαχάκι γιαυτό δεν προλαβαίνω αλλά είπα θα τα φτιάξω δεν τόπα? Ουπς. Περαστικά.

Εδώ τόσο καιρό έχετε και δεν έχετε κάνει τίποτα,τώρα σας έπιασε η βιασύνη? Κοντεύει ν' αλλάξει έτος έτσι που το πάμε, γι' αυτό. :plaf:

Άν έχουν έρθει τα ανταλλακτικά και τα πάρω αύριο ενδεχομένως και αύριο το μεσημέρι να τάχω βάλει και να ξεμπερδέψω αλλιώς πως νάρθω να τα πάρω με σπασμένα φλάς, καθρέφτη κ.λ.π.?

Ευτυχώς άλλαξα τη μανέτα του φρένου.

Φτιάξε όμως από τώρα λογαριασμό στο you tube να τα ανεβάσεις γιατί εγώ με 3 pc ταυτόχρονα on line θα φάω το χέσιμο της αρκούδας αν σέρνεται το νέτ και είπα ότι αυτό θα το αναλάβεις εσύ (το ανέβασμα). χαχα, εδώ γελάμε.... :rotfl: Ρε πουρόγερε, στο πρώτο μήνυμα που θα μου βγάλει (και δε θα καταλάβω τί θέλει να μου πει) θα τα μουτζώσω και θα φύγω..... άμα ήξερα να τ' ανεβάζω έτσι εύκολα θα ζήταγα τη βοήθεια κανενός?

Άσε που το laptop δεν ενδείκνυται να μένει ανοιχτό για μέρες γιατί θα τινάξει τα πέταλα. :doh:

Σήμερα λοιπόν είναι Τρίτη, αύριο έχω συνεργείο γκαράζ πυλωτής και μεθαύριο θάρθω να τα πάρω πρώτα ο Θεός οπότε μην σπέρνεις την καταστροφή και φρόντισε να μην χορέψεις και βρέχει. :rotfl:

Επίσης έχε και άλλο στικάκι για να βάλω τα επεξεργασμένα γιατί αλλιώς θα σβηστούν τα πρωτότυπα και αυτό δεν είναι καλό. Τα έγραψα σε DVD θείο, οπότε όλα οκ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έχω στα χέρια μου 2 έτοιμα DVD με τα αρχεία των βίντεο (μεγάλο κατόρθωμα λέμε)........ :rotfl:

Ένα για τον γεροΣάββα ή όποιον άλλον μπορεί να βοηθήσει από Αθηνανιστάν κι ένα για να σταλεί ταχυδρομικώς στην Ξεσαλλονίκη, στους εκεί συμμετέχοντες και ενδιαφερόμενους.

Όποιος εκ βορείων ενδιαφέρεται να του το στείλω άμεσα (έχω Ταχυδρομείο ακριβώς κάτω απ' τη δουλειά), ας μου στείλει πμ με πλήρη διεύθυνση και όνομα και ας τα μοιράσει μετά στους υπόλοιπους Rafters.

:popcorn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έστειλα μήνυμα στον Κώστα για να μου στείλει το CD :D

Μόλις το παραλάβω τα περνάω στο Pc και το ανεβάζω σε Torrent , καθώς σε Direct Download τόσα GB πολύ δύσκολα θα βρεθεί site να τα κρατήσει , και θα γράψω εδώ το link . Να πω πως το PC δεν κλείνει ΠΟΤΕ οπότε θα είναι διαθέσιμο 24/7 για Download .

Μετά όποιος θεσσαλονικιός δεν μπορεί να κατεβάσει το Torrent του δίνω το CD :_thumbsup:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόλις το παραλάβω τα περνάω στο Pc και το ανεβάζω σε Torrent , καθώς σε Direct Download τόσα GB πολύ δύσκολα θα βρεθεί site να τα κρατήσει , και θα γράψω εδώ το link . Να πω πως το PC δεν κλείνει ΠΟΤΕ οπότε θα είναι διαθέσιμο 24/7 για Download .

Μετά όποιος θεσσαλονικιός δεν μπορεί να κατεβάσει το Torrent του δίνω το CD :_thumbsup:

Επειδή την ώρα που απάντησες, και είχα σχολάσει και το ταχυδρομείο ήταν κλειστό βεβαίως-βεβαίως, πρωί-πρωί που τό 'δα, το τακτοποίησα ασκαρδαμικτεί. :grin:

Από βδομάδα θά 'χεις "πακέτο"... :mB_kalo_e:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΚ μόλις το πάρεις πες μου να κανονίσουμε να βρεθούμε να το πάρω και εγώ και να seedάρω και εγώ παράλληλα, για να μοιραστεί γρηγορότερα :)

Τροποποιήθηκε από τον telixristos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από ότι βλέπω λοιπόν το θέμα τακτοποιήθηκε, άρα όλα ΟΚ. :thumbsup1:

Μοτοαχρηστούλη και γώ λάπι τόπι έχω ρε χαμένο, τα καλά εργαλεία τα 4πύρηνα τάχουν τα παιδιά, μπορεί να τα πλήρωσε ο μακάκας αλλά απαγορεύεται να τα κυτάει. :tooth:

Θα μάθεις αγόρι μου, ακόμα νέος μπαμπάς είσαι ! :sopase:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η μεγάλη στιγμή έφτασε :D :dribble:

Δικό σας :clapping2: :vv: :yahoo::thumbsup:

http://thepiratebay.se/torrent/7795451

Το password στο .rar είναι : mybike :cheers:

Edit : Για όσους δεν ξέρουν πολλά από torrent απλά κατεβάστε αυτό το προγραμματάκι http://www.utorrent....in/track/stable και αφού το κάνετε install ανοίξτε το .

Μπείτε στο link που ανέβασα εδώ , πατήστε πάνω στο "Get torrent file" , στο παράθυρο που θα σας ανοίξει πατήστε οκ και αυτό θα ξεκινήσει να κατεβαίνει .

Μπορείτε να κλείσετε το PC και να το ξανα ανοίξετε και αυτό θα συνεχίσει από το % που σταμάτησε το download πριν σβήσει το PC . Δεν χάνεται το % που έχετε κατεβάσει αν κλείσει το PC , απλά θυμηθείτε μολίς ξανανοίξει να ανοίξετε και πάλι το προγραμματάκι Utorrent .

Είναι η πιο εύκολη μεταφορά αρχείων και πολύ ασφαλής :_thumbsup:

Ουσιαστικά αυτό που γίνεται είναι ότι κατεβάζεται (download) το αρχείο απευθείας από το δικό μου υπολογιστή (ενώ φυσικά εγώ παράλληλα σας το στέλνω (upload) ) χωρίς να χρησιμοποιούμε κάποιο site παρά μόνο το προγραμματάκι αυτό .

Τροποποιήθηκε από τον Kalejaios
  • Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ετσι ωραία πράγματα. από το βράδυ το βάζω και εγώ να ξεκινήσει το κατέβασμα και ταυτόχρονονα να μοιράζει, πολλα μπράβο στον

Kalejaios που ασχολήθηκε και το ανέβασε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν ήμουνα κι εγώ........................ :rolleyes:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

να καταλάβω ποιός μπορεί να το κάνει για να του το στείλω...... :crazy::tooth::rotfl:

Η μεγάλη στιγμή έφτασε :dribble:

Δικό σας :yahoo:

http://thepiratebay.se/torrent/7795451

Το password στο .rar είναι : mybike :cheers:

.........................

Μπράβο ρε παίδαρε. :vv:

Σ' ευχαριστούμε όλοι και περισσότερο εγώ........ B) που γλίτωσα την πίσσα με τα πούπουλα και το κρέμασμα στο δέντρο. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όλη η φασαρία έγινε για να το κατεβάζουμε τρία άτομα ?

Που είναι αυτοί που ζητούσαν βίντεο,εδώ και τώρα ?

Μπείτε να το κατεβάσετε γιατί με ταχύτητα 55 κΒ/s θα το δούμε τα Χριστούγεννα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...