dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2012 κατ αρχας να ζητησω συγνωμη για την ολιγοημερη απουσια μου απο το φορουμ αλλα εχω πεσει σε περιεργη φαση με μετακομισεις,ευρεση εργασιας(αν εχετε κατι στο νου σας μου λετε),σκορπια μεροκαματα και γενικα καποιες υποχρεωσεις συν του οτι δεν ειχα pc... τι να πρωτο πω για την πανελληνια...περασαμε καπληκτικα αυτο τα λεει ολα... βεβαια οχι και τα ss... κοπανηθηκαν λιγο αλλα χαλαλι... καινουγιες γνωριμιες,πολλοι παλιοι καλοι γνωριμοι και φιλοι...πετρο φουρναρη δε σε εχω ξεχασει ακομα ψαχνω κατι καλο... εκτενεστερα και αναλυτικοτερα απο αυριο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2012 βεβαια οχι και τα ss... κοπανηθηκαν λιγο αλλα χαλαλι... αλλος απο εδω. εμενα μην με μετρατε. καμια καταπονησις. εγω ειμαι με τα on / off . :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 αλλος απο εδω. εμενα μην με μετρατε. καμια καταπονησις. εγω ειμαι με τα on / off . :P Εσύ φιλαράκι, έτσι και πάρεις πραγματικό on-off, τα βουνά θα πάρουν τους πρόποδές τους και θα φύγουνε..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Κακιες :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Εσύ φιλαράκι, έτσι και πάρεις πραγματικό on-off, τα βουνά θα πάρουν τους πρόποδές τους και θα φύγουνε..... οτι κανω κοιταω να το κανω πολυ καλα...αν φοβατε το βουνο ας φυγει...χαχαχα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kordix 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Ωραία ήταν στην πανελλήνια, τα περάσαμε όμορφα, γελάσαμε, γεμίσαμε τις μπαταρίες μας, οδηγήσαμε σε πραγματικά υπέροχες διαδρομές, και το βασικό σας γνώρισα από κοντά αφού είμαι νέος στο mybike. Πάνω στα Τζουμέρκα ευχαριστήθηκα κουβέντες για μηχανάκια, τρελαθηκα με το ράφτινγκ και το βράδυ με την λαϊκή βραδιά το διασκέδασα και με το παραπάνω. Χτυπήσαμε τις μπυρίτσες μας, ρίξαμε και την ζεμπεκιά μας δίπλα στον πρόεδρο , γελάσαμε με την καρδιά μας, απολαύσαμε ωραία τραγούδια, παλιά αλλά καλά και προσωπικά χάρηκα τους λεβέντικους ηπειρώτικους χορούς. Ειλικρινά τι αλλο να ζητήσει κανείς από μια τέτοια μάζωξη εκδρομή. Επίσης μου αρεσε πολύ που αποφύγαμε την εθνική που την βαριέμαι τρομερά. Το ανέβασμα ούτε που το κατάλαβα γιατί είχαμε ωραίο ρυθμό και η διαδρομή είχε πολύ ενδιαφέρον. Στην επιστροφή θα ήθελα να συνταξιδέψω με το κλιμάκιο των Αθηναίων αλλά οι υποχρεώσεις επέβαλαν την "γρήγορη" επιστροφή γι' αυτό και εφυγα μόνος και σχετικά νωρίς. Δεν πειράζει θα τα πούμε σε κάποια αλλη βόλτα. Να ευχηθώ καλούς δρόμους σε όλους και να είμαστε καλά να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε. Ωραίο αυτό το τελευταίο, θα το κάνω τραγούδι . 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Το μικρό CBR με τα ψυχολογικά προβλήματα και τη διχασμένη προσωπικότητα που νομίζει ότι είναι και SS μόλις είδε χωμάτινο κώλυμα σε σημείο της ασφαλτινης διαδρομής αναθάρρησε και νόμισε ότι είναι ΚΤΜ πέρασε τα on-ofια και έφυγε μπροστά http://youtu.be/Szv3vfK0JTs 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2012 Μπραβο παιδες.Πολυ ωραια. Μακαρι του χρονου να τα καταφερω κι εγω! ΥΓ Φουρναρη σου παει το XTX. Προτεινω επειδη το μοτερ ειναι Μιναρελλι να το ονομασεις Φουρναρελλι. :P :) 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2012 Το μικρό CBR με τα ψυχολογικά προβλήματα και τη διχασμένη προσωπικότητα που νομίζει ότι είναι και SS μόλις είδε χωμάτινο κώλυμα σε σημείο της ασφαλτινης διαδρομής αναθάρρησε και νόμισε ότι είναι ΚΤΜ πέρασε τα on-ofια και έφυγε μπροστά http://youtu.be/Szv3vfK0JTs Αυτο το βιντεο παρακαλω πρεπει να μπει στο αλλο θεμα : GS Forever!!! Νομιζω πως κακος γραφτηκαν ολα τα σχολια οτι δεν ηταν διαδρομη γιατ τα SS. Μια χαρα ηταν και με ωραια χωματινα κομματακια Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 Αφου χωριστικαμε εξω απο τα Γιαννενα, πηραμε τον δρομο προς την Αρτα. Εκει εγω με τον Θωμα στριψαμε προς Καρπενησι ενω τα υπολοιπα παιδια συνεχισαν για να βγουνε στην Πατρα. Το δικο μας δρομολογιο ειχε μεσα την λιμνη Κρεμαστων. Καπου στον δρομο ηταν καιρος για μια γρηγορη σταση. Καφεδακι σε ενα παλιο μικρο καφενεδακι. 1 ευρω ο καφες παρακαλω. Και εκει που πηγεναμε... Μπροστα μας περασε ενα αλλου ειδους κλιμακιο :D 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 H διαδρομη απο την Αρτα μεχρι την λιμνη ηταν αρκετα ομορφη. Με περασματα μεσα απο πλατανια σε καποιες περιπτωσεις. Τελικα ξεδιπλωθηκε μπροστα μας η λιμνη. Ευτυχως ειχαμε ακομα λιγο φως μπροστα μας. Ομορφο μερος, ωραια χρωματα και ομολογο πως η λιμνη ηταν τεραστια ! Θωμας ο ντροπαλος Μου εκανε παραπονο: "Ολο εμενα βγαζεις φωτογραφιες" Το Raid με το αφεντικο του 8 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 (τροποποιήθηκε) Στέφανε. Με τις φωτογραφίες σου ταξιδεύεις όλο το φόρουμ. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 από τον karellen Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 Μειναμε εκει για μια δυο φωτογραφιες ακομα και συνεχησαμε. Σιγα σιγα ο ηλιος θα επεφτε και ειχαμε ακομα πολυ δρομο μπροστα μας ! Στέφανε. Με τις φωτογραφίες σου ταξιδεύεις όλο το φόρουμ. Ναι 'σαι καλα Νικολα 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 @ alarm ......το ελαχιστο ευγε ... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 Φυγαμε απο την λιμνη, μπροστα μας αλλη μια μεταλικη γεφυρα, θυμιζε αρκετα αυτην απο αυτην στην Πλακα. Απο εκει και μετα, ανηφορησαμε στο βουνο με προορισμο το Καρπενησι. Ποιο κατω ο Θωμας να σκεφτεται: "Τι θα γινει, θα ερθεις ? Πιναω βρε παιδι μου. Τελος δεν εχουν οι φωτογραφιες σου" :P Τελικα φτασαμε Καρπενησι, φαγαμε τα σουβλακια μας και συνεχισαμε. Λιγο πριν την Λαμια μας επιασε το απολυτο σκοταδι. Εκει παραλιγο να φιλιθο με ενα αορατο μηχανακι απο απαναντι. Σκοταδι πλεον, παω να προσπερασω, και οπως μπαινω στην λοριδα μου βλεπω κατι να περναει απο διπλα μου (ερχομενος απο απεναντι) . ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ . Καποιος απο το χωριο το επαιζε χαρος χωρις φωτα. Πραγματικα ηταν αορατος και πηγενα κατα πανω του με καμια 70αρα χιλιομετρα και αυτος δεν θα ερχοταν με αλλα 40 ? Τον πηρα πλεον πρεφα οταν περασα διπλα μου Αυτη ηταν η βολτιτσα. Το σιγουρο ειναι πως την διαδρομη απο Αρτα εως Καρπενησι θελω να την ξανακανω. Ειναι παρα πολυ καλη με το μεγαλυτερο κομματι να εχει πολυ καλη ασφαλτο αλλα και με ομορφα τοπια τριγυρο. Ιδικα το κομματι αμεσως μετα το Καρπενησι περνοντας το τουνελ για να παει προς Λαμια, οποιος το περασει... δεν θα το μετανειωσει... Τελος. Του χρονου παλι να ειμαστε καλα και να ειμαστε εδω 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 Μπραβο παιδες.Πολυ ωραια. Μακαρι του χρονου να τα καταφερω κι εγω! ΥΓ Φουρναρη σου παει το XTX. Προτεινω επειδη το μοτερ ειναι Μιναρελλι να το ονομασεις Φουρναρελλι. :P :) Κατεκυρώθη νομίζω...... Νονέ, πάντα άξιος. .......................... Και εκει που πηγεναμε... Μπροστα μας περασε ενα αλλου ειδους κλιμακιο :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 Οι βοριοι επεστρεφαν σπιτι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 Μαθουσάλα.... Μαθουσάλα.... Τι θες; Τι θες; Ρε Στεφανε;Μη βαζεις τοσο καλες φωτο....θα τις δει και κανεις αποξω και θα νομισει οτι εχουμε καλη ασφαλτο στην Ελλαδα!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 Ρε Στεφανε;Μη βαζεις τοσο καλες φωτο....θα τις δει και κανεις αποξω και θα νομισει οτι εχουμε καλη ασφαλτο στην Ελλαδα!!! Κωστα, αρκετα κομματια εκει οντως ηχαν καλη ασφαλτο. Οπως λεει ο φιλτατος Θωμας "Απο την εποχη της ΜΟΜΑ." . Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 Αυτά τα ωραία κομμάτια Στέφανε, να κανονίσουμε να τα (ξανα)κάνουμε εντελώς μέρα να τα ευχαριστηθούμε και όσοι δεν, και μας τρέχουνε τα σάλια. Τώρα πια, από άνοιξη μεριά το βλέπω. Εκεί πάνω είναι βουνά, δεν αστειεύονται. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 Μπραβο στην παρεα παντα ετσι ομορφα!! Ωραιες φωτο απο ολους! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 Τώρα πια, από άνοιξη μεριά το βλέπω. Εκεί πάνω είναι βουνά, δεν αστειεύονται. Σεμπτεμβρη εχουμε ακομα ρε Κωστα Ηρεμιστε, μια βροχη ερειξε, δεν εχει ερθει καταχειμωνο . 30 βαθμους θα εχει αυριο . Εγω λεω να πεταξω ενα θεματακια για αρχες Οκτωβρη Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 Εύγε αδερφέ Αλάρμιε ! Επιτέλους είδαμε και μεις οι καψεροί κάτι και χόρτασε η ψυγούλα μας ! :D Και σε άλλα με υγεία και ας ελπίσω του χρόνου νάμαι και εγώ (αν έχω ακόμα μηχανάκι) ! Υ.Γ. Για να μαθαίνουμε και τι βλέπουμε : 1. Η άσφαλτος εκεί πάνω είναι φτιαγμένη από τον κυφήνα (κατά ρήσην πολιτικών προσώπων + ανεπάγγελτο) τον Ελληνικό Στρατό και δη το Ελληνικό Μηχανικό και δή την ΜΟΜΑ (Μικτές Ομάδες Ανασυγκροτήσεως) που καταργήθηκε οριστικά κάπου το 1997 και έκλεισε δια πάντός κατόπιν επιλογής της αξιότιμης - αξιοσέβαστης πολιτικής μας Ηγεσίας ! 2.Οι σιδερένιες γέφυρες που βλέπετε είναι οι γέφυρες BAILEY κατασκευασμένες επίσης από το Μηχανικό του ανεπάγγελτου Ελληνικού Στρατού και μεταβιβασμένες πλέον στις Νομαρχίες μετά την κατασκευή. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2012 Σεμπτεμβρη εχουμε ακομα ρε Κωστα Ηρεμιστε, μια βροχη ερειξε, δεν εχει ερθει καταχειμωνο . 30 βαθμους θα εχει αυριο . Εγω λεω να πεταξω ενα θεματακια για αρχες Οκτωβρη Ένας ένας αδερφέ Αλάριχε με τις βολτες, μη σπρώχνεστε και μη διαγκωνίζεστε. Θα μας ξετινάξετε τελείως οικονομικά, δεν αντέχουμε δυο μεγάλες βολτες τον ίδιο μήνα. Τον Οκτώβριο έχει τάξει μεγάλη βόλτα το μικρό Αφεντικό, άμα βάλεις και εσύ άλλη μια την κάτσαμε τη βάρκα. Ο προϋπολογισμός θα φουντάρει από το παράθυρο. :sweatdrop: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες