Jump to content
Αήρ

Πανελλήνια 2012, σχόλια, φώτο, βίντεο...

Recommended Posts

Το παράκανα ε? να σε κάνω γουτσου γουτσου και να σε περάσω διπλό χέρι μαλακτικό να με σχωρέσεις?

τσου... :lac: θα βάλω τους hell s angel να σε ψάξουν όμως. :knife::giljotiini:

Ας το κόψουμε όμως γτ είμαστε αυτό: :offtopic: και αυτό : :spam: και αμα συνεχίσουμε βλέπω να μας κάνουν αυτό: :vava:

:chopper:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ρε παιδιά αυτή την απορία την έχω χρόνια τώρα:

Για ποιο λόγο βάζουν την ταυτότητα στο στόμα σε ενδεχόμενο κίνδυνο;

Πως εξασφαλίζεται ότι το έγγραφο θα παραμείνει στο πτώμα; :pray:

Αυτό βγήκε στο στρατό και δεν μιλάει για την αστυνομική μας ταυτότητα, αλλά για την "ταυτότητα" του στρατού (αυτή τη μεταλλική που μας έδιναν και την κρεμούσαμε στο λαιμό) Αυτή λοιπόν την έβαζαν στο στόμα του νεκρού (σε καιρό πολέμου) για να τον αναγνωρίσουν. Μακάβριο βέβαια.

το αυτο!!

:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με τρελαίνει το σπαγγάτο της υπογραφής σου :tooth:

Μου φαινεται ειναι καιρος να παει η γυναικα παλι στο χωριο. Δεν την παλαυεις :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ρε μονοφαγά βατραχοπαππού βάλε να βλέπουμε αλλά καμμιά μάζωξη δε λές να κάνουμε να χαρεί και το μαγαζί και μείς.

Μονοφαγά έ μονοφαγά !

Να υποθέσω ότι ήταν μαζί και ο άλλος ατομιστής ο κατσικοπόδαρος ο μοτοφρενούλης της ευθείας του αγρού και του κάμπου?Καλάαααααα !

:_innocent::whistling:

Όπου καλό φαγητό, ο αγαπούλης μέσα! :yahoo:

Τη συγκεκριμένη μέρα ΔΕΝ ήμουν παρών....... όποτε πάω άλλωστε, μόνο την 4 ατόμων παραγγέλνουμε, :lipssealed: που όταν τη φέρνει και περνάει το δρόμο, νομίζεις ότι σκοτείνιασε και ψάχνεις να δεις σύννεφα. :shock:

Και αφου καναμε την βολτα στο ποταμι, ηταν η ωρα να γυρισουμε πισω οπου θα ξεκινουσε το "γλεντι"

.........................

Ενα μετρο πιο περα... Καποιος πιναει ακομα . Οχι δεν λεω για αυτον που τρωει, αλλα για τον αλλο απο πισω

IMG_6852.jpg

Και μερικοί.....

Στο τελος της βραδιας... κανανε τον κινεζο

IMG_6867te.jpg

:rotfl:

Η ημερα ηταν Κυριακη. Ωρα για να παμε ολοι σπιτι μας, εκτος απο μερικους ξενυχτιδες που καθησαν λιγο παραπανω για να ξεκουραστουν.

Ετσι βγαλαμε μια φωτογραφια με της μηχανες. Εχω την εντυπωση οτι λειπουν αρκετες ομως.

Κάποιοι είχαν ήδη φύγει, κάποιοι κοιμόντουσαν απ' τα χτεσινοβραδυνά τσίπουρα και το ατέλειωτο μπούρου-μπούρου και κάποιοι (που φαίνονται και στο πλάνο, Χρήστο & Ice για σας χτυπάει η καμπάνα) βαριόντουσαν να τη μετακινήσουνε μαζί με τις άλλες......

IMG_6879.jpg

..................

:respekt: για τον άψογο φωτογράφο Stef για τις υπόλοιπες φωτογραφίες.

Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο, αφού έχοντας κι εγώ ασχοληθεί (ερασιτεχνικά) με τη φωτογραφία, έχω να πω ότι ο καλός ο φωτογράφος διακρίνεται απ' το ότι ξέρει πού να κάτσει και τί να συμπεριλάβει στο πλάνο του.

..................

Το γαϊδούρι όσο και να το στολίζεις, άλογο δεν γίνετε

:tooth:

Αυτό βγήκε στο στρατό και δεν μιλάει για την αστυνομική μας ταυτότητα, αλλά για την "ταυτότητα" του στρατού (αυτή τη μεταλλική που μας έδιναν και την κρεμούσαμε στο λαιμό) Αυτή λοιπόν την έβαζαν στο στόμα του νεκρού (σε καιρό πολέμου) για να τον αναγνωρίσουν. Μακάβριο βέβαια.

Έτσι ακριβώς! Πώς φαίνονται τα μαχίμια της 95ΜΕΑ :_rock-on:

.........................

To πουλι του Μοτοαγαπουλη

IMG_6922.jpg

Αν είχες το φακό με το μεγάλο Zoom, το είχα τσακώσει άνετα...... μέχρι και το πουλί του θα έβλεπες..... :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover
  • Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν είχες το φακό με το μεγάλο Zoom, το είχα τσακώσει άνετα...... μέχρι και το πουλί του θα έβλεπες..... :tooth:

Φαντασου οτι αυτη δεν ειναι η κανονικη φωτογραφια αλλα η κομμενη για να φανει κατιτις :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φαντασου οτι αυτη δεν ειναι η κανονικη φωτογραφια αλλα η κομμενη για να φανει κατιτις :tooth:

Μάτι που τό 'χω όμως ε? :vv:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ρε μονοφαγά βατραχοπαππού βάλε να βλέπουμε αλλά καμμιά μάζωξη δε λές να κάνουμε να χαρεί και το μαγαζί και μείς. :taz:

Μονοφαγά έ μονοφαγά ! :tease: :tease: :tease:

Να υποθέσω ότι ήταν μαζί και ο άλλος ατομιστής ο κατσικοπόδαρος ο μοτοφρενούλης της ευθείας του αγρού και του κάμπου?Καλάαααααα ! :ranting:

Eσείς θέλατε λουκουμάδες από τη λουκουματζού κύριε...

Φάτε το λουκουμά σας λοιπόν και αφήστε το σοβαρό φαγητό σε μας... :tease:

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ααααααα και ειχασπάσει το κεφάλι μου ρε φίλε μαιστα ωραιο πάντως :P

oi V&H δέν δουλέυουν καλα στον ψεκασμό να ξές πάντως με δυναμομέτρηση όταν έβαλα V&H πήρα 4 άλογα αλλα ψιλομούφα έχασε λίγο στα χαμηλά με τις supertrap πήρα 10 αλογάκια και κέρδσα και χαμηλα..

το τιμόνι ειναι LA chopers z bar? αυτό έψαχνα αλλα πήρα το λίγο ποιο μικρο :( :( την πάτησα

Αυτεs ειχε οταν το πηρα πραγματι αδειαζε στιs χαμηλεs μετα απο ψαξιμω εφτεγαν οι σιγαστηρεs αγνωστου ταυτοτηταs αλαγη με V&H σιγαστηρεs και ολα οκ εχει Κ&Ν φιλτρο και αυτορυθμιζομενο τσιπακι δεν ξερω τι εχει παρει απο αλλογα αλλα παει αερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίο τo R ρε συ αλλά κακώς το έβαψες (αν το έβαψες εσύ κ δε το πήρες μεταχειρ.)

Εγω το αλαξα σκοποs μου ηταν να φτιαξω ενα κλασικο κοματι με τιs αρετεs του R (στριψιμο φρενα) και ετσι να μπερδεω κοσμο. . . :_thumbsup:
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι!! Πορτοκοραλοκοκκινο το πήρε, αλλά δεν του άρεσε το χρώμα της κουρελούς και το έβαψε ο μαλήτης σε μια προσπάθεια να μας ξεγελάσει και να νομίζουμε ότι έχει μηχανή :sopase: :sopase:

Και του το έχω πει χίλιες φορές του άσχετου, πεταμένα λεφτά ότι και αν του κάνεις.

Το γαϊδούρι όσο και να το στολίζεις, άλογο δεν γίνετε :tooth: :tooth: :tooth:

Φιλτατε ΤΟΜ να σου θυμησω οτι στο ζωικο βασιλειο ηπαρχει και το μουλαρι που τα κανει ολα και συμφερει,αλωστε ποιοs μοτοσυκλετιστηs δεν θα ηθελε να εχει στο παρκιν του και ενα H A R L E Y. . . ! ! !
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλτατε ΤΟΜ να σου θυμησω οτι στο ζωικο βασιλειο ηπαρχει και το μουλαρι που τα κανει ολα και συμφερει,αλλωστε ποιοs μοτοσυκλετιστηs δεν θα ηθελε να εχει στο παρκιν του και ενα H A R L E Y. . . ! ! !

ΕΓΩ! B) :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΓΩ! B) :)

καλα εσύ εισαι ΚΡΥΦΟΣ θαυμαστής και το ξέρουμε!!!!

δώστε του ενα harley και μια βροχερή μέρα και αφήστε τον κάνει χιλιόμετρα

:mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Και εγω :tooth:

καλά εσύ είσαι γνωστός κουλός any ways καλύτερα να ασχοληθείς με την ζωγραφική

:crazy::lipssealed::mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα εσύ εισαι ΚΡΥΦΟΣ θαυμαστής και το ξέρουμε!!!!

δώστε του ενα harley και μια βροχερή μέρα και αφήστε τον κάνει χιλιόμετρα

:mB_kalo_e:

Ναι, δε θα μπορώ ούτως ή άλλως να το οδηγήσω έτσι που είναι τα τιμόνια, να βρέχει κιόλας......... :sweatdrop: Thriller. :lol:

Πάντως, αν υπάρχει κάποιος να μου χαρίσει μια Harley, πολύ ευχαρίστως...... θα την πουλήσω άμεσα και θα πάρω γουρούνα να οργώνω :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχχχαχαχαχααχχαχαχααχαχχχαχααχ

ρε μοτοαγαπούλι δεν τσιμπας ενα κάμπριο αμαξάκι να βρεις την υγεία σου τυπου smart ? :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλά εσύ είσαι γνωστός κουλός any ways καλύτερα να ασχοληθείς με την ζωγραφική

:crazy::lipssealed::mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Καλα σου λεει ρε.. Τα Harley ειναι αντρικα μηχανηματα, θελουν χερια για αν τα πας...... στις ατελειωτες ευθειες του America! :lol: :lol:

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχχχαχαχαχααχχαχαχααχαχχχαχααχ

ρε μοτοαγαπούλι δεν τσιμπας ενα κάμπριο αμαξάκι να βρεις την υγεία σου τυπου smart ? :P :P

Τί, smart vs γουρούνα αν κατάλαβα καλά? Δε συγκρίνονται. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Smart vs γουρουνοπούλα, μήπως σε συγκινεί καλύτερα μεσημεριάτικα...??? :crazy:

DSC01628.JPG

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα σου λεει ρε.. Τα Harley ειναι αντρικα μηχανηματα, θελουν χερια για αν τα πας...... στις ατελειωτες ευθειες του America! :lol: :lol:

ακριβώς και τα SS να τα έχεις για τις ατελείωτες στροφές με τους φοβερούς δρόμους της Ελλάδας !!! :lol: :lol:

στην Ελλάδα το μόνο μηχανάκι που κάνει ειναι το χωμάτινο ... τι βουνο τι μέσα στην πόλη το ίδιο λακκούβες και εξογκώματα έχουμε

:P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαθουσάλα.... :tooth:

Μαθουσάλα.... :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άπαικτοι όλοι ! :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Παρεπιπτόντως επειδή δεν κατάλαβα είπε κανείς ότι χαρίζει καμμιά Χαρχάλευ?

Θέλω και γώ θείο ε ? :_w00t: :_w00t: :_w00t::tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...