Jump to content
Alarm

Κοιταξτε τι αγορασα !!!

Recommended Posts

Προσφορά Crazy sunday του e-shop, πολύ value for money

GZFrqd3.png

+ θήκη πληκτρολόγιο 8,5 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά :D

yiykNQi.png

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μόλις

c8c0a1a248618b0099ae119edbb48144.jpg

Στην αρχη ειδα μονο το πανω μισο της φωτογραφιας και νομιζα οτι πηρες κωλοχαρτο! χαχαχα!

Μεγιες! Καλα μπρατσα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόλις

c8c0a1a248618b0099ae119edbb48144.jpg

Ωραιος... λίγα στην αρχη... Εαν δεν κανω λαθος ειναι 2.5 το καθενα + 3 το λιγοτερο βαρος που μπορεις να εχεις στο καθε βαράκι ειναι 8kg.....

Τροποποιήθηκε από τον Vasilis_n

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοσμα, πες καμια λεπτομερια ρε φιλε, τι ετσι ξεροσφυρι πεταμε μια φωτογραφια;;

Αμα θες, στειλε και με ΠΜ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κοσμα, πες καμια λεπτομερια ρε φιλε, τι ετσι ξεροσφυρι πεταμε μια φωτογραφια;;

Αμα θες, στειλε και με ΠΜ

σε επιασε η προκοπη? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι γνωστό τοις πάση ότι είναι προκομμένο παιδί ο πρώην Παναγιωτακης.

Δεν χωρεί ουδεμία αμφιβολία περί τούτου και διατί να το κρύψωμεν άλλωστε :grin: :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Xαχα εχεις δικιο Παναη!

Με επιασε μουρλια χθες το μεσημερι κοιταω εδω κοντα στην περιοχη και βρηκα ενα μαγαζι διπλα στο petcity( νομιζω λεγεται) στην Πειραιως!

7,5+7,5 οι αλτηρες και στο 1,7€ το κιλο στα 32€ συνολικα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λιακο, ετσι λεω, μιας και καναμε μια αρχη, σε αρκετους τομεις, να κανουμε και σε αυτον!! Θα δειξει...

Κοσμα, πολυ καλες τιμες γενικα, και ειναι και διπλα!! Θεεεενξ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου φαίνονται πολλά τα χρήματα για 2 βαράκια.

Καλύτερα να δίνεις 35 το μήνα σε γυμναστήριο ή αν δεν έχεις πολύ χρόνο να πληρώνεις επίσκεψη κατά τη γνώμη μου.

Εγώ προσωπικά πάω στις 9:30 το βράδυ που δεν έχει πολύ κόσμο και κάθομαι μέχρι τις 11. Βλέπεις και κανένα άνθρωπο, λες και καμιά μαλακία και το βασικότερο έχεις κάποιον να σε βοηθάει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιας και ειπες για την τιμη να ξερεις οτι παιζουν στα διπλά, γιαυτο ειπα οτι ειναι καλη!

Επισης δεν ειναι βαρακια αλλα αλτηρες που μεταβαλεται το βαρος προφανως!

Για το γυμναστηριο θα διαφωνησω, προτιμω ασκησεις με το βαρος του σωματος κ μονο απλα μεχρι να φτασεις σε ενα επιπεδο ειναι απαραιτητα καποια βαρη!

Επισης θελω παρεα στο γυμναστηριο-κολυμβητηριο-κλπ δεν την παλευω μονος :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ον τοπικ

μεγεια!!!

βγαζει το lidl την ερχομενη δευτερα με 20 ευρω αλτηρες και 40 ευρω παγκο.αν το ηξερα θα το ελεγα....αυτο περιμενω εγω!

οφ τοπικ

διαφωνω ως προς κατι.

ναι οι ασκησεις με το βαρος σωματος ειναι οι καλυτερες αλλα επειδη ασχολουμαι κανα 5μηνο

1ον ) δεν υπαρχει ουτε μια στις εκατο να καταφερει καποιος που δεν εχει επαφη με γυμναστικη να βγαλει ασκησεις με το βαρος του σωματος.

κοινος θελει τουλαχιστον 4-6 μηνες προπονηση με βαρη για να καταφερει καποιος να βγαζει σετ με το βαρος σωματος. και δεν μιλαω για μια ασκηση 3 σετ και τελος αλλα για τουλαχιστον 4 ασκησεις με βαρος σωματος

-εγω κανω 4 σετ επι 8-10 επαναληψεις ακομα οχι με το σωμα μου γιατι απλα δεν μπορω ακομα να βγαζω πολλες ασκησεις φουλ σετ με το βαρος σωματος. ειναι δυσκολο

2ον) δεν αρκουν μονο οι ασκησεις με το βαρος σωματος για καποια σημεια.αν θες να εχεις ομοιομορφα φυσιολογικο ογκο (χωρις καριολικια) χρειαζονται και τα οργανα. πιο πολυ αλτηρες κατ εμε. με ενα σετακι αλτηρες οπως αυτους που πηρες και εναν παγκο κανεις παπαδες.

3ον) οσον για την παρεα στο γυμναστηριο στην αρχη και εγω ετσι ελεγα αλλα στο πρωτο μηνα δεν με νοιαζει και δεν χανω και μερα κιολας.

επισης χωρις παρεα κανεις καλυτερη γυμναστικη γιατι δεν πιανεις την κουβεντα και ελαχιστοποιεις ετσι τα διαλειματα (max 30-40 δευτερα) μεταξυ των σετ

υ.γ εγω δεν περιμενα οτι θα συνεχιζα το γυμναστηριο και ελεγα οτι θα το βαριομουν αλλα, κατι τα αποτελεσματα που ειδα σωμα μου , κατι στην ζωη μου καθημερινα (νιωθω πιο ενεργητικος) , κατι οτι βλεπω οτι ανεβαζω κιλα , ολα αυτα με εκαναν να μην νιωθω καλα αν χασω μια προπονηση. και δεν παιρνω τιποτα.απλα νιωθω ωραια οταν κανω γυμναστικη.

Τροποποιήθηκε από τον spiros!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η γυμναστική ειναι ωραια, αναζωογονεί το πνεύμα, και ιδικά μετα απο την άσκηση το να κατσεις πχ στο πισι ειναι ας πουμε προτιμότερο απο το να καθεσαι χωρις να εχεις κανει, ενεργουν οι ενδορφινες :lol: Εγω προσωπικά εαν δεν κανω μια με δυο φορες την εβδομάδα πλέον νιωθω άχρηστος λες και εχω παρει καμια 20 κιλα και εχω καπνισει 2 πακετα. Να χασω ομως.... με τπτα... τα 105kg παραμενουν οτι και αν κανω όσο κι αν προσπαθώ..... εχω φτασει 97 και 94 κιλα 2 φορες και τα ξανα πηρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια χαρά είναι η τιμή.

Ένας εδώ κοντά σε μένα τα έχει 2€ ευρώ το κιλό. Για δυο 50ρια κιλά για να βάλεις στην μπαρα για στήθος χρειαζεσαι 200 ευρώ. Εντάξει λογικά θα κοψει κάνα 20-30αρι αλλά έτσι την έχει την τιμή. Για καποιον όμως που είναι αρχάριος και δεν θα πάρει τοσα κιλά , η τιμή είναι 2 ευρα το κιλό.

Μια συμβουλή επειδή ασχολούμαι απο 15 χρονων.

Αν δεν εχεις εμπειρία και είσαι εντελως αρχαριος , ασε την άσκηση στο σπίτι. Δεν θα κερδίσεις τιποτα. Πιο πολλά ποσοστά για να χάσεις.

Θα εχεις στο νου οτι το εχεις ενω το κανεις λάθος ή θα είσαι εκτός κατα πολύ.

Άσκηση στο σπίτι δεν οφελει πουθενά εκτός αν εχεις εμπειρία χρόνων ή εχεις 250 τμ σπίτι και έχεις ένα δωμάτιο ολόκληρο γυμναστήριο.

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το τακ τακ τακ του μηχανικου πληκτρολογίου, ειναι ΠΡΕΖΑ. αντε καλή χρήση. ποσα φραγκα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η γυμναστική ειναι ωραια, αναζωογονεί το πνεύμα, και ιδικά μετα απο την άσκηση το να κατσεις πχ στο πισι ειναι ας πουμε προτιμότερο απο το να καθεσαι χωρις να εχεις κανει, ενεργουν οι ενδορφινες :lol: Εγω προσωπικά εαν δεν κανω μια με δυο φορες την εβδομάδα πλέον νιωθω άχρηστος λες και εχω παρει καμια 20 κιλα και εχω καπνισει 2 πακετα. Να χασω ομως.... με τπτα... τα 105kg παραμενουν οτι και αν κανω όσο κι αν προσπαθώ..... εχω φτασει 97 και 94 κιλα 2 φορες και τα ξανα πηρα.

αν θες να χασεις κιλα με το να κανεις μονο γυμναστικη δεν προκειται να κανεις τιποτα.

πρεπει να πας σε διατροφολογο να σε δει, ισως σου κανει και καποιες εξετασεις και να σου συστησει καποια διατροφη. απο κει και περα πας γυμναστηριο και ρωτας τον γυμναστη τι σου συστηνει. λογικα αεροβια θα σου πει.

ουτε να σταματησεις να τρως απο μονος σου ειναι καλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν θες να χασεις κιλα με το να κανεις μονο γυμναστικη δεν προκειται να κανεις τιποτα.

πρεπει να πας σε διατροφολογο να σε δει, ισως σου κανει και καποιες εξετασεις και να σου συστησει καποια διατροφη. απο κει και περα πας γυμναστηριο και ρωτας τον γυμναστη τι σου συστηνει. λογικα αεροβια θα σου πει.

ουτε να σταματησεις να τρως απο μονος σου ειναι καλο.

Πήγα και σε διατροφολόγο ποιο παλιά και έχασα αρκετα αλά το θεμα ειναι οτι τρώω και τα ξαναπερνώ... βλέπεις οι μπριζόλες και οι τυρόπιτες το πρωι ειναι το στανταρ μου δεν μπορω τα γιαούρτια και τους ξηρους καρπους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το τακ τακ τακ του μηχανικου πληκτρολογίου, ειναι ΠΡΕΖΑ. αντε καλή χρήση. ποσα φραγκα?

110€. Αξιζει καθε ευρω ομως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα